2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ben de saatlı degılım hcbızman olmadı duruyosa belkı 3u bulmuslugu oluyordur yalnız degılsek. mesela gecen emzırdım sonra 1saat sonra esıme braktım 2saat de onda aglamamıs nazlaro bıze bz ykken acıkmıyorlar pek

Yani benim mantigimca senin ki duzgun aslinda. Insan uyuyamadiysa onu bi sekilde tamamlar yani. Ben de yorulunca hemen yatip deliksiz uyuyorum mesela. Bi de sabah kalkti Allah civil civil nasil dinlenmis nasil cins olan benim ki kesinlikle

Günaydın kizlar ❤
Canim bu sekil olduğunu bilmiyordum. oyleyse tabiki ilac almasi hasta olmasından iyidir sanirim.bebekler hasta olduklarinda beslenmeyi reddermis insallah ondandır seninkide, iyilesince duzelir.

Evet su kaynatmak baya zor bi bakiyosun zaman gecmish mama zamani gidiyosun hazirlamaya aman su bitmish koy kaynat o zamana bebekde durmasa olay dahada guzelleshiyo
T tanem-tane20 kızlar benim oğlumda mama yiyor sabah suyu kaynatıp küçük termos a koyuyorum gün içinde her seferinde kaynatıp soğutmaya gerek kalmıyor.

T tanem-tane20 kızlar benim oğlumda mama yiyor sabah suyu kaynatıp küçük termos a koyuyorum gün içinde her seferinde kaynatıp soğutmaya gerek kalmıyor.
Benimde var dishari cikarken kullaniyorum eshim dio evdede kullan ama kucuk 2 bardak falan tutuyo yine kaynatmaliyim bitinceonun icin en kolayi soguk su ve sicak karishtiriyorum ilik oluyo en kolay benim icin o oldubu arada tek mama veren bendim dushunmushdum

Bide kizlar ben dun aksham ustunden shimdiye kadar ogluma mama yediremiyorum havadanmi atakdanmi anlamadim sizde varmi boyle sheyler

Bizde besinler alerjisi var diyet mama veriyoruz.hoş alerjiden öncede hem emiyor hem mama yiyordu. Aynen devam ediuoruz

Bizde besinler alerjisi var diyet mama veriyoruz.hoş alerjiden öncede hem emiyor hem mama yiyordu. Aynen devam ediuoruz
Bizdede alerji cikti bizde alerjili mama veriyoruztadi zehir gibi ilk ictiyinde cok zorlanmishdi ama alishmishdi dun geceden yine icmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…