2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
kusmalar azalınca telsız kullanırsın canm bız kullanıyoruz hık yapsa duyuyorz gecelerı cok ses cıkarıyor ozellıkle uyuduktan snra rıya falan guluyor bazen kıkırdıyor ruyada :) ben alıstırdım yanı alıstıgını umıyorum 2haftadır orda oyun oynatıyorum şarkı dınlıyoruz orda uyuttum bıkackez. uyandıfıgınds bakınıyordu yabancı bır ortamda uyanınca aglıyor yavas yavas gecıs yapcam mesela egıtımden once normal uyutup koycam once gecelerı. 4ayken alısması tarafıyım dırenebılır buyuyunce. yanıma da yatırmam yatagımza almam.bambu besık de kuculmeye basladı kızıma tehlıkleı olur 6.ayda bıle

Kızlar bebeklerinizin kilosu nasil?
En son 21 martta 3. Ayımız bitmişti ve sağlık ocağı kontrolümüz vardı bizim minik hanım 5.900 gr 60 cm di şimdi bilemiyorum kilosunu 15 günden fazla olmuş ama 1 hafta10 gun kadar meme reddi yaşadık emmedi aç kaldı çoğu zaman o yüzden bu ay azalır diye düşünüyorum kilo alımımız

canım işte bu cok dogru yorulduklarında gece zor gecıyor dun ben de buraya zor bır gundu muhtemelen uyanır gece dedım sabah 4te bıbasladı 5te 6da 7de uyandı durdu gazı da vardı ama dün uykuya dırendı dıye gecesını etkıledı ben de 2de yattım üçbeş saatlk uykuyla cok yorgunum alışık olmadıgım ıcın cok zor geldi bana gece uyuyamamak hıc uyumayan bebeklerın ebeveynlerıne allahm yardım etsın kolaylasın işlerini bır gunde bıle zorlandım. Sımdı 2.bucuk saattır ıkıkez uykuya gerıdondurdum bugun yorulmasın gece dınlensjn dıye son döndurmemın ustunden 1saat gectı anca daldı bense uyusmus haldeym. yarından sonra umarım atak etksıı flnnkalmaz normale donsek de rahatlasak sen de canını skma düzelir hıcbısey olmaz bugunkı uykuları 15.er dk one cekmeye çalış ve 45dkdan once uyanırsa yılmadan uykuya dondrmeye calıs aynısekılde sekerleme bıle dınlendıeır onu aksam erken uyur hem one cekersen belki F Fobia

@Kartanesii8892 canım dün abimler geldi maalesef emzirmeme olayını yapamadım kısmet bu akşama inşallah. Abimin 3 küçük çocuğu var ve hiç durmadılar bağırış çağırış kızım sürekli uyandı mecburen emzirdim gece 12.30 gibi emzirdim sabah 6 da kalktı.

Insallah zaten burun hiril hiril diye takiktim sabah bi kac kez oksurunce tam oldu ustune mubarek simdilik takipteyim hayırhemsirelerin yaptifi gibi de yapiyorum serumu yok ayni yine burnu zarar gorcek diye korkuyorum bu sefer saglik ocagindaki ebe genizleri buyuk viraz ondan olabilir oglumun da oyleydi dedi

Benim anne yani simdiden bile kendini asagi kaydirip bez kısımlarina tekme atmaya basladi bende insallah 4 den sonra istiyorum yeğenim gibi ama bilmiyorum şimdi yavas yavas gunduzleri odasina yatirmaya basladim ortamina alissin orda biraz vakit gecirteyim diyorum bi 4 e kdr sonra gece denerim baktim uyuyor telsiz alirim daha sonrasinda da duzen olusturmaya baslarim yumusak geçişler olmali diye dusunuyorum sey dicem telsizin markasi ney bazi laro com cizirti fln yapiyonus ne alsam bilemedim

Evet aynen yazik cocuklar nasil iciyo anlamiyorumnutrilak hipoallergen turkiyede varmi yokmu bilemiyorum ben azeriyimde
Hmm anladım canım gayet düzgün cümleler yazıyorsun en kısa zamanda kurtulur inşallah bu alerjiden. Almamayı içmiyor demiştin içtimi kuzu

Maaşallah Cnim❤ kilo aliminiz gayet iyi

Bizim perşembe3 aylik kontrolumuz var kuzum senin ki nasıl
Cnim kirkimiz çıkana kadar çok iyiydi kilo alimimiz. sonra mene reddi başlayınca maalesef kilo alımı baya yavaşladı yeni yeni toparlamaya başladık.günde bir kere mana veriyorum kaşıkla ve doke saça.

gigaset canım çok memnunum her sesi algılıyor dışarıda bises olsun o da geliyor biçok seçenek nmevcut

Cnim kirkimiz çıkana kadar çok iyiydi kilo alimimiz. sonra mene reddi başlayınca maalesef kilo alımı baya yavaşladı yeni yeni toparlamaya başladık.günde bir kere mana veriyorum kaşıkla ve doke saça.
Bende hala aynıyım sadece mama yok bizde de hala emmiyor dogru düzgün yine kilo alımı çok az muhtemelen mama verir. Pazartesi bizim kontrolde

Maşallah yine güzel olmuş benimki saat başı kalıyor artık aldın mi randevu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…