2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Maşallah yine güzel olmuş benimki saat başı kalıyor artık aldın mi randevu

Valla canım bizimkinin de gündüz uykusu yok en fazla 5-10 dk sonra cin gibi uyanıyor uykuyu almadığı için huysuz yalnız bırakıp iş yapamıyorum ev aldı başını gidiyor

Seninkinin bi derdi var ama ne bilmiyorum. Sütün yeriyor mu canım. Belki açlıktann uyumuyordur. Yada gazdan

18 Nisan’da Ankara’dayım canım kısmetse. Perşembe Cuma günü kalıp Cumartesi dönmeyi düşünüyoruz. Müsait olursan görüşelim canım Perşembe günü akşama kadar kontrollerimi yaptırırım ondan sonra boşuz

Valla görüşelim çok iyi olur ❤ ev benim de öyle annem gelene kadar emmiyor be kuzum anlamadım emzik g yalan dan yapıyor yada ağlama itekleme hareketleri. Taş gibi oluyor sürekli goguslerim emmediğinden pompam tamirde bugün manuel aldım bakalım

bu akşam yaparsın canım uyanma işini. gündüz uyumuyorsa pek bebeğin gece uykusunu etkilemiyor mu notlarıma baktım bazen uyumadıgı gunlerde de gayet de uyanmamış benim kızım. dünkü uyanma gazdandı sanırım. bebekler büyüdükçe uyanıklık süreleri artıyor ama gel gelelim uyku eğitimcilerinin verdiği aralık saatleri sanırım çok çok az. benım kızım mesela 3,5saat keyıfle kalıyor artık ayakta sonrasında mızırdanıyor. çoğu yöntem iyi.guzel de gözlem zamanla önemli yani. kızımın uykusu gelmeden yatağa koydugumda dudak büküyor resmen. bu durum beni çok geriyor 2saatte bir uyuması gerek va bence her bebeğim kendine özgü bu aralık yanılıyor muyum

Selam kızlar nasılsınız bişey sorucam geçen hafta bir gün kanama oldu adet sandım ama sonra akıntıya döndü iki gün öncede korunmasız ilişki oldu risk varmıdır şu an çok korkuyorum eşime laf anlatamadım.çok sinirliyim onada iki günü zehir ettim resmen

yumurtlama kanamasıdr o canm 2gun cokerken yerlesme ıcin. vallahı anlık şey ıcın ızın verme sakın bıde senın ıkıncıydı sanırım bebiş

Ne yaptin canim gittiniz mi dr a T tanem-tane20
Gittik canim cocuk emmek istemiyor kasik istiyor dorduncu ayda ekgidaya baslicaz doktor biraydaha sabretmen lazim uykuluyken uyurken icir 600 cc icse yeter dedi organlarina baktilar allahasukur bi sorun yok idrar tahlilde temiz cikti cok kusuyor bazigunler az icip fazla cikartiyor dedim kivamarttiriciverdi d vitaminini degistirdi birde igne yaptilar rota menenjit 500 tl aldilar iki iyneden nekadar pahali bugun 1000 tl gomduk rahmeteyleye) benim cocuk sizinkiler gibi tembel degilmis aksama kurufasulye pilav tursu yicek ) yarinda bacak kemirir

Ya
yumurtlama kanamasıdr o canm 2gun cokerken yerlesme ıcin. vallahı anlık şey ıcın ızın verme sakın bıde senın ıkıncıydı sanırım bebiş
Evet canım ikinci o kadar söyledim daha diyorki adet olmadım bişey olmaz deli edecek beni soğan suyu na başladım adet söktürsün diye ertesi günü halıda alınmamış.

Alemsin Çok şükür bir şey çıkmamış kuzum oğlunda. Menenjit aşısı kaç TL imiş? Biz de bugün rotayı yaptırdık menenjiti yaptırmadım

Alemsin Çok şükür bir şey çıkmamış kuzum oğlunda. Menenjit aşısı kaç TL imiş? Biz de bugün rotayı yaptırdık menenjiti yaptırmadım
Bilmiyorumki yapalimmi dediler yapalim dedik saglikocaginda yaptiracaktim ben esim ugrastirmabeni burda yapsinlar dedi birini agizdan icirdiler birinide bacaktan vurdular sekreter 500 dedi ) 200 yoktur eczanede 1doz vurdu

Canim her yerde yaziyor hic adet olmasaniz bile korunmasiz iliski olmasin hep risk vardir diyr
Kötü olmus kocana güvenme birdaha bence insallah tehlike yoktur

Her bebek farkli iste, aman hasta olmasinda
Gecmis olsun

Hanımlar ilk adetiniz nasıl oldu benim 1 gün kan geldi 3.gün leke sonrasında bir şey yok hasta mıyım değil miyim çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…