2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Canım benim ki de seninki gibi gündüz uyku sıfır iş güç yapamıyorum. Bugün aldım yatak odasına götürdüm beşiğinde hafif sallayarak uyuttum. 3 kez kalktı tekrar sAlladım 1,5 saat uyumuş oldu artık böyle yapacağım bende şaşırdım artık gündüz 5 dk uyuyor geri uyanıyor cin gibi uykusunu alamadığı için huzursuz. Çözümü ne olacak bende bilmiyorum

Ne kadar zor durumda olduğunu tahmin bile edemem ama bebe bisküvisi mi ne yaptın bacım sen
7 de 60cc içtikten kaç saat sonra teklif ettin 60ccyi

ben de hep mesafelı oldum ve benm öyle onlar gb güngün gezeyım merakm da yok olmadı kendılerı gb degılım dıye hala daha der durur sen de annen gb gezmeyı sevmıcekkısın dıye alyaya. en son dayanamdım annesı gezmeyı sevıyor ama kocası ve kzııyla dıye. dogum dan sonra kac kez bende yıyıp ıctıler lohusa halımle bn odamda ateslıydım ıcerde coluk cocuk benm evımde gün yaptılar resmen esıme anlattm enson dayanamayıp konustu bdha sende olsun gelen dıye. hep tevazu gosterdım soyledıklerınde de haklısın. catkapı getırdı dun. gelmısler ona gelın demıs bana yok gelıne cıkalım demıaler musaıt degıldır dıyeblrsın arayablrsın bn ınsanlara pıjamayla actım kapıyı reesmen onun sesını duydum da sadece o sandım . bıde durun kahve ıcın dıyor daha once bu mevzuyu kapamıstık basladı yıne. hakkını hıcbızaman yemedım Allah bılıyor ama yapamaz budenlı durduk yere trıp. 20yasında gb kp.e trıp yapıyor cogu zman esımle konustum ben kocaı degılım onun kızı da degılım bana o da saygı duyacak dıye. ben herseyı acıkca soylerım. bırkeresınde kızından olan torunuvarmıs alyayı almstı alyaya telefon ızletmıs yaren gecen yemekteyken bdha yapma yengecm dedım aman nolcak ne anlıcak onsan sıye surat yapıyor. hayır dedım vermıceksınz sız de. asıl sımdı yaptıklarımız la ornek oluyoruz yanı benden cokzıtlar karakter olarak. emınim buyuzden oluyor ztn busorunlar aynıkafayapısında degılız kendı gb gelın ıstemıs ama benmle basedemezler k.bakmcklar mesafemı tumden koydum dha da artk

Küçük ablamız kardeşine daha alışacağına gitgide geriye gidiyor.
Bebeği hiç istemiyor. Eskiden sana bakıyor deyince hoşuna giderdi şimdi bakmasın gitsin diyor. Akşam emzirme saatinde bırak onu deyip kendini yere atıyor bir sese bağırıyor.
Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.

Akışına bırak canım

Ne kadar zor durumda olduğunu tahmin bile edemem ama bebe bisküvisi mi ne yaptın bacım sen
7 de 60cc içtikten kaç saat sonra teklif ettin 60ccyi
11 i geciyordu verdigimde canim 4 saat sonra desek yemedi sanki kilolarca sut icmite agizda bekletiyor tukuruyor biskuvi yesin diye degil oda suttemi anormallik var diye denemelik verdim yemedi yarisi tabakta yarisida agizbezi yedi birtanecik biskuvi bile yiyemiyor

o sıcrama bıtınce 4.ay uyku gerılemesı baslıcak bu daha da zoru. uzun sure boyleyız ve busurecte yorulmadan uyanınca uyutmaya devam ettırmen gerek. uyku melegı felaket uykusu vıdeosunu dınle csnm youtubeda. ben 2saattr ugrasyrm adam gb uyuyamıyor smdı uyumuyor deyıp bırakrsanız malesef 1,2 aya hıc uyumak jstemeyen hep dırenen bebeklerle karsılasırsınız dıyor egıtmen. arkadaskmın bebegı suan tam da oyle ugrasmadıgna pısman..yenıden basladı denemelere. ben tam atak bttı derken bu geldı basımıza. gecem hafta gunduzleeı 3,4saat uyuyan bebek gtti cintoş geldı ızle arastr cozumlerını anlatıyorlar ama sakn vazgecme. aksamları da 7de uyutcksan 6da basla F Fobia

4,5 hafta suruyormuş okudunmu 4.ay uyku gerılemesnı canım nette epey bılgı var bunla ılglı

Yemesin bebe bisküvisi zaten sende verme öyle şeyler
Senin oğlan her türlü sütü burnundan getiriyor arayı daha da aç 5 saatte teklif et
11 de açlık ağlaması var mıydı
Merak ettiğim bu kadar az süte uykusu nasıl sakinliği nasıl
Birde bebekken sizin iştahınız nasılmış

uyku döngüler değişiyor ve uyumayı öğretmedıgımız ıcın derın uykuya geçemıyorlar. 2uyku arası uyanıyorlarmıs kzıım 6,7saatte uyanırdı sımdı 3x4saatte bır.. bıranonce öğretmeye calısırsak basacıkabılırız enuzunuymus bu gerılemenın sabah kızım resmen kalktı yanıma aldım benı emmedı elını agzına aldı ve kendısı daldı emzık alsaydı ısım cokkolay olucaktı dalması.

Tamam canim bakayim o videolara. Senin dedigin gibi 45 dk dan once uyaninca devam ettim direndim uyusun diye bi ogleden onceki uykisunu boyle yapiordu. Simdi her uykusu ayni giderek iyilesecegine kotulesiyor sanki. Aksamlari da 21 du aslinda normalde uykusu hem babasi da gormus oluyordu. Dun 17.30 18.00 uykusunu uyumadi disardaydik. 20 de aglaya aglaya zorla uyuttum. Iste bu hep uyumaya direnen bebeklerle karsilasirsnz durumundan cok korkuyorum. Simdi kuralci tarzi sevmeyenler isi gucu yok kadinin saate baglamis diyecekler ablama diyorum o da sanal bebek mi kizim bu istedigi zaman uyur bayilir birak diyor ama cocuktan cocuga farkediyor tabi ki benim oglan ole birakayim bayilsin tarz degil o uyku sinyallerini kacirdigim an tamam bitti bayilmayi birak her seyden memnuniyetsiz elleriyle gozlerini oyacak kdr kasiyor sonra ona da kiziyor. Yani ozetle her çocuk ozeldir, her cocuga farkli yaklasilir. Benimki de Alya gibi simdilik kuralli olmayi seviyor degisirse ben de ona gore degisirim :)

Kuzum biz nezaman meme verseler icermisiz sakin degil cocuk gezecek acliktan agliyor emzigi nasil kapip aliyor gorsen saldiriyor bos emzige biberonada saldiriyor agza sut gittini anlayinca kafa sallaniyor

Allah kolaylik versin ya insan ne yapacağını şaşırır.
Onu sevdirmeye çalışmayın bence,eger hosuna gidiyor diye bak sana güldü,bakiyor falan diyorsunuzdur diye diyorum.
O iyice psikolojisi bozulmasin diye fazla ilgilenilmiyor kucukle ama buyugede ayar vermek lazim yani
Benim koca esekte biraz sapitti bir ara kesin kararlı bir tavirla ayari verdim bu bebege bakmak zorundayim, ben bakmazsam ilgilenmezsem o hiçbirşey yapamaz vs. Vs.

Kuzum biz nezaman meme verseler icermisiz sakin degil cocuk gezecek acliktan agliyor emzigi nasil kapip aliyor gorsen saldiriyor bos emzige biberonada saldiriyor agza sut gittini anlayinca kafa sallaniyor
Ben senin yerinde olsam bir egitim arastirmaya veya dogru duzgun ilgilenecek bir dr a götürürdüm.normal degil bu durumu bence, ac ve yemek istemiyor.
Hadi hastayken falan normal gecici bir durum olur anca bu ama seninkisi gecmiyor,surekli normal degil kesinlikle

Arastirmada tupler dolusu kan aliyorlar onlar arastirana kadar cocuk memeden kesilir dun baska doktora gittik dalana bobregine cigerine heryerine baktilar saglikli bu cocuk emmek istemiyor diyolar idrarda temiz cocuk guluyor keyfide var gezdirirsen ama oturursan vay canina

Canım sende yalnızsın ve zor bi bebek büyütüyorsun cidden sabrına hayran kalıyorum okudukça, en azından benim akşamları hep eşim ilgileniyor ben dinleniyorum diyorum, şey diycem ya emzirme danışmanları oluyor hastanelerde arayıp Bilgi alsan nasıl olur hatta eve de geliyorlar bebekle birebir eğitim veriyorlar instagramda ebeayşe var mesela bazen bakıyorum, bizim de geçiçi dönemler oldu biliyorsun emmedi beni ama biberon aldı, annemlere gidince 3 kişi birden emzirdik bebeği annem bacaklarını tuttu ablam kafası ben belinden tutuyorum bi elimle de memeyi tuttum oyle oyle zorlaya zorlaya emzirdim tabi hala silikon uç ile emiyor, uçsuz memeyi verince tükürüyor garip işte bizimkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…