- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
canım ya neden ole yapıyo hala yanı süt anne gb bısey denesen enson baskasında da yapacak mı bunu göze alırsan ?Kuzum biz nezaman meme verseler icermisiz sakin degil cocuk gezecek acliktan agliyor emzigi nasil kapip aliyor gorsen saldiriyor bos emzige biberonada saldiriyor agza sut gittini anlayinca kafa sallaniyor
Hay bücür ya :))Arastirmada tupler dolusu kan aliyorlar onlar arastirana kadar cocuk memeden kesilir dun baska doktora gittik dalana bobregine cigerine heryerine baktilar saglikli bu cocuk emmek istemiyor diyolar idrarda temiz cocuk guluyor keyfide var gezdirirsen ama oturursan vay canina
Seninkide bir hoşmuş yani cadi kiz :))Uyku konusunda da ben bebeğimin illa uyumasını istemiyorum atıyorum günün 15-20 saati uyuması değil benim istediğim bazen hatta fazla uyuduğunda onu özlüyorum uf ya uyusun diye mi doğurdum falan diyorum, benim için önemli olan bebeğin keyfinin yerinde olması o uykunun ona yetip yetmemesi eğer sürekli mızır mızırsa keyifsizse tabiki uyumasını tercih ederim ama 10 saat uyku ona yetiyorsa neşeli huzurlu gülücükler saçan bir bebekse gun boyu uyumasın hiç sorun değil, hani biz yetişkinlerde böyle değilmiyiz kimimiz günlük 5 saat uyur kendini zinde hisseder ama kimimiz 8 saat uyuyunca kendini zinde hisseder böyle bişiy bence biraz bebeklerde ki uyku durumu, burada uyku gerilemesi okudum biraz önce benim bebek burada okuduklarımın tam tersi buradaki bütün bebekler uyuduğunda bizim kız mum tutturuyor, herkes uykuya direndiğinde benim bebiş akşama / sabaha kadar uyuyor garip işte benim minnakbende alışkın değilim böyle uyumasına acaba hasta mı neden uyuyor diye bakıp duruyorum durduk yere ateşini filan ölçüyorum
çok sevındım canım artık uyumasına annende mısn hala. benmkı de bugun uyudu 2saat sımdı yıne gozler kapalı emıyo uyandrcm sanrm 7de yatacak ztn gece için. gecelerı hala sorun yok şükür bızde de neguzeş dınlenmıssndr annende ben de gtmek ıstyrm annemeUyku konusunda da ben bebeğimin illa uyumasını istemiyorum atıyorum günün 15-20 saati uyuması değil benim istediğim bazen hatta fazla uyuduğunda onu özlüyorum uf ya uyusun diye mi doğurdum falan diyorum, benim için önemli olan bebeğin keyfinin yerinde olması o uykunun ona yetip yetmemesi eğer sürekli mızır mızırsa keyifsizse tabiki uyumasını tercih ederim ama 10 saat uyku ona yetiyorsa neşeli huzurlu gülücükler saçan bir bebekse gun boyu uyumasın hiç sorun değil, hani biz yetişkinlerde böyle değilmiyiz kimimiz günlük 5 saat uyur kendini zinde hisseder ama kimimiz 8 saat uyuyunca kendini zinde hisseder böyle bişiy bence biraz bebeklerde ki uyku durumu, burada uyku gerilemesi okudum biraz önce benim bebek burada okuduklarımın tam tersi buradaki bütün bebekler uyuduğunda bizim kız mum tutturuyor, herkes uykuya direndiğinde benim bebiş akşama / sabaha kadar uyuyor garip işte benim minnakbende alışkın değilim böyle uyumasına acaba hasta mı neden uyuyor diye bakıp duruyorum durduk yere ateşini filan ölçüyorum
Pazar günü geldik canım, oyle guzel dinlendim ki orada resmen yenilendim enerji yükleyip geldim, ama her geri dönüşümde annemler çok üzülüyor ağladı arkamızdan bi de güneş de gülücükler atıyor sevdiriyor kendini alıştı bizimkilerde hemen, bizimkinin geçiçi sureci böyle pazar akşam ve dün akşam 8 de yattı ben uyutmasam da kendi kendine pusetinde uyuya kalmıştı şimdi ona değişiklik oldu annemlerden geldik Ya onun yorgunluğunu uyuyarak atıyor 2-3 gun sonra eski haline döner benimkiçok sevındım canım artık uyumasına annende mısn hala. benmkı de bugun uyudu 2saat sımdı yıne gozler kapalı emıyo uyandrcm sanrm 7de yatacak ztn gece için. gecelerı hala sorun yok şükür bızde de neguzeş dınlenmıssndr annende ben de gtmek ıstyrm anneme
Tanem bizim yanımızda hiç bişey valla:) Sen gel de bizim halimizi gör! yeni doğduğunda memeyi 60cc içen bebek 3aylik olucak daha 60 bitiremiyor.gece 20.30 da 60cc doke saça icirdim inan, saat 24.00 de teklif ettim içmesi.uyuya kalmışım saat 3.30 olmuş bu çocuk sadece aciktigini agucuklarla duyurdu bana.Yemesin bebe bisküvisi zaten sende verme öyle şeyler
Senin oğlan her türlü sütü burnundan getiriyor arayı daha da aç 5 saatte teklif et
11 de açlık ağlaması var mıydı
Merak ettiğim bu kadar az süte uykusu nasıl sakinliği nasıl
Birde bebekken sizin iştahınız nasılmış
Tanem yeminle benim oğlanı anlatmissin,ya resmen emzik için ağlıyor emzigi agzina ysklastirdigimda heyecanlanıyor kollarını birbirine yakinlastirip emzigi emerek uyku moduna geçiyor.tanem bizim bebeklerde anormallik var herhaldeKuzum biz nezaman meme verseler icermisiz sakin degil cocuk gezecek acliktan agliyor emzigi nasil kapip aliyor gorsen saldiriyor bos emzige biberonada saldiriyor agza sut gittini anlayinca kafa sallaniyor
İşimiş gücümüz hesap kitap ne zaman uyudu ne zaman uyandı ne kadar emdi ne giydi =)Ben de zıbın üstü tek pamuklu kat giydiriyorum evde canım. Uykudan uyandıysa sırtına penye ince yelek giydiriyorum. Bu bebek giydirme konusu bence en zor işmiş yaÜşür mü, terler mi, niye sıcak, niye soğuk vs vs.. :))
Bende senin gibi düşünüyorum ek gıdalara geçmiş olsak oruç tutarım bilemiyorum zor karar oruç tutmakta istiyorumNilufer_3457 ben ilk hamileliğimde ramazanda doğum yaptım oruç tutmuştum. 4 5 gibi iftar oluyordu. Yaz olsa tutmazdım. Ek gıdaya geçmişsem emzirirken tutarım. Sadece anne sütü alırken tutmam.
Allah 'ın izin verdiği bir konuda kimse niye oruç tutmadın diyemez. Tamamen kişiye ve şartlara göre değişir.
Oğlum bir yaşındayken ramazan oruçluyum ama aşırı susuyordum.Adetim gecikince bayrama 3 gün kala hamile olduğumu öğrendim. Hamile ve emzikli ve oruç. Bayrama 3 gün kalmasa kesin tutmazdım demiştim. :)))
Yemeyle suyla süt olusumunun cok alakasi var benim kizim 3.5 4 aylik oluyor ve sadece beni emiyor ben tutmayı düşünmüyorumBende senin gibi düşünüyorum ek gıdalara geçmiş olsak oruç tutarım bilemiyorum zor karar oruç tutmakta istiyorum
Bende tutmayacağım ya bi kaç gün diyet yapayım diyip az yedim onda bile sütüm çok çok azaldıYemeyle suyla süt olusumunun cok alakasi var benim kizim 3.5 4 aylik oluyor ve sadece beni emiyor ben tutmayı düşünmüyorum
Benim eşim heralde beni birakur ailesini bırakmazBende alayım bari canımher emzirmede de diğer göğüsten sağıyormusun kuzum
Canım benim karışmak haddime değil naçizane fikrimi sunarım. Bebek büyütmek gerçekten zormuş hiç öyle kolay değil ama şöyle düşün birlikte büyüyorsun bebekle yeni şeyler öğreniyorsun yeri geliyor kolay yeri geliyor çileden çıkıyorsun ama bir şekilde bu günler bitecek öyle düşün
Kayınvalidenle de eşini al konuş zırt pırt misafir getirmek nedir yahu. Ev müsait mi değil mi sormakta yok anladığım kadarıyla. Misafiri çok sevip torununu millete gösterme çabasında ise kendi evinde ağırlasın misafirleri alsın on dk bebeği sonra geri getirsin. Bençok kızarım düşüncesiz insanlara. Ha belki bu mesajı okuyanlar bana kızabilir ama kayınvalidemler gelmek istediği zaman eşime söyle bende uygunsa kabul ederim yoksa şu tarihte gelsinler derim. Bebek doğacağı zaman gelmek istediler ilk bir ay kimseyi istemem dedim gelmediler. Geldiklerinde en fazla 1 hafta kalsınlar daha fazla kalacaksalarev kiralasınlar dedim. Ben düzenimin bozulmasına gelemem. Bu diğer insanlar içinde geçerli. Her evin kendine has kuralları olmalı ve hiç kimse o kurallara karşı çıkmamalı.
Hah tamm bizim cocugun bir eside sizde var demekki daha turumuzun devami varmisTanem bizim yanımızda hiç bişey valla:) Sen gel de bizim halimizi gör! yeni doğduğunda memeyi 60cc içen bebek 3aylik olucak daha 60 bitiremiyor.gece 20.30 da 60cc doke saça icirdim inan, saat 24.00 de teklif ettim içmesi.uyuya kalmışım saat 3.30 olmuş bu çocuk sadece aciktigini agucuklarla duyurdu bana.
Suan kendi adima cok senin adinada cok uzuldum heyoo tek degilizTanem yeminle benim oğlanı anlatmissin,ya resmen emzik için ağlıyor emzigi agzina ysklastirdigimda heyecanlanıyor kollarını birbirine yakinlastirip emzigi emerek uyku moduna geçiyor.tanem bizim bebeklerde anormallik var herhalde
Ben Motorola kullanıyorum canım. Cızırtı filan da yok. En ufak sesi bile alıyor. 5 ses kademesi var. İstediğine ayarlayabilirsin. Ben memnunumCizirti oluyomu en takildigim konuu
Canım ben sana hak veriyorum kızım senin kızın gibiydi süper düzenimiz vardı ama oğlumun düzeni oturmuyor çünkü ablası rahat vermiyor düzenli mi düzensiz mi deseler kesinlikle düzenli derdim bebek mutlu anne mutluYani bunlar bilimsel şeyler canım nasıl ki bizim 8 saat uyumamız lazım genelde bu da böyle bir şey Hormonlara göre konuşuyorlar O yüzden doğru yani bence Büyüme hormonu akşam 7'den sonra salgılanır bebekler için Mesela ben uyku eğitmenlerinin dediği tarzda yapıyorum çünkü bebeğim onların dediği gibi uyumadığı zaman huysuz oluyor açık kapı bırakmışlar mesela 9 10 gibi uykusu için ama benim kızım o kadar duramıyor 7'de falan uyumak istiyor uyutmaynca, uyut beni diyor sankı aglıyo cok Bunları deneyip uyumayan bebekler de çok Tabii ki Benimki ayak uydrduğu için yapıyorum gündüzleri de uyumak zorunda uyumuyor deyip bırakmıyorum bırakırsam gece uykusunu etkiliyor zaten şu an 4. ayda uyku gerilemesi var Bu yüzden tekrar dalmakta zorlandıgı için çok uyanıyor zor dönem başladı bu yüzden sürekli uyutmaya çalışıyorum uyutmazsam uyuması azalacak ileride
Modelini yazabilirmisin kuzumBen Motorola kullanıyorum canım. Cızırtı filan da yok. En ufak sesi bile alıyor. 5 ses kademesi var. İstediğine ayarlayabilirsin. Ben memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?