2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kuzum biz nezaman meme verseler icermisiz sakin degil cocuk gezecek acliktan agliyor emzigi nasil kapip aliyor gorsen saldiriyor bos emzige biberonada saldiriyor agza sut gittini anlayinca kafa sallaniyor
canım ya neden ole yapıyo hala yanı süt anne gb bısey denesen enson baskasında da yapacak mı bunu göze alırsan ?

Hay bücür ya :))
Seni ve kendini yipratiyor iste

Uyku konusunda da ben bebeğimin illa uyumasını istemiyorum atıyorum günün 15-20 saati uyuması değil benim istediğim bazen hatta fazla uyuduğunda onu özlüyorum uf ya uyusun diye mi doğurdum falan diyorum, benim için önemli olan bebeğin keyfinin yerinde olması o uykunun ona yetip yetmemesi eğer sürekli mızır mızırsa keyifsizse tabiki uyumasını tercih ederim ama 10 saat uyku ona yetiyorsa neşeli huzurlu gülücükler saçan bir bebekse gun boyu uyumasın hiç sorun değil, hani biz yetişkinlerde böyle değilmiyiz kimimiz günlük 5 saat uyur kendini zinde hisseder ama kimimiz 8 saat uyuyunca kendini zinde hisseder böyle bişiy bence biraz bebeklerde ki uyku durumu, burada uyku gerilemesi okudum biraz önce benim bebek burada okuduklarımın tam tersi buradaki bütün bebekler uyuduğunda bizim kız mum tutturuyor, herkes uykuya direndiğinde benim bebiş akşama / sabaha kadar uyuyor garip işte benim minnak bende alışkın değilim böyle uyumasına acaba hasta mı neden uyuyor diye bakıp duruyorum durduk yere ateşini filan ölçüyorum

Seninkide bir hoşmuş yani cadi kiz :))

çok sevındım canım artık uyumasına annende mısn hala. benmkı de bugun uyudu 2saat sımdı yıne gozler kapalı emıyo uyandrcm sanrm 7de yatacak ztn gece için. gecelerı hala sorun yok şükür bızde de neguzeş dınlenmıssndr annende ben de gtmek ıstyrm anneme

1den berı uykuya2kez döndrdum 2saat uyudu sımdı de gözler kapalı emıyo daldı yaa bu ne dengeszlk arkadasım ben açlıktan biçare

Pazar günü geldik canım, oyle guzel dinlendim ki orada resmen yenilendim enerji yükleyip geldim, ama her geri dönüşümde annemler çok üzülüyor ağladı arkamızdan bi de güneş de gülücükler atıyor sevdiriyor kendini alıştı bizimkilerde hemen, bizimkinin geçiçi sureci böyle pazar akşam ve dün akşam 8 de yattı ben uyutmasam da kendi kendine pusetinde uyuya kalmıştı şimdi ona değişiklik oldu annemlerden geldik Ya onun yorgunluğunu uyuyarak atıyor 2-3 gun sonra eski haline döner benimki

Herkese selamlar :) kitaplardaki bilgileri satır satır tabi ki uygulayamayız her bebek aynı değil ama büyüme hormonlarının salgılandığı uykuda olması gereken saatler var bunlar bilimsel gerçek.. az önce uyku meleğinin videosunu izledim 4 hafta 6 hafta uğraşmak gerektiğini söyledi mesela ve bütün bu süreç sonunda yine de istisnalar olabilir diyor. Benim oğlum gündüzleri çok çok kısa uyuyan bi çocuk onda da zorla ve sadece memede uyuyan bi çocuk.. ben 4-6 hafta bunu deneyeceğime normal uyutmayı denerim zaten çok da farklı bişey söylemiyor. Bir de üstüne 4. Ayda sil baştan değişecekse neden boşuna uğraşayım ki yani.. 2 ay 20 günlük bebek için.. herkes kendi kendinin doktorudur derler ya bebeklerin doktorları da anneleri bence. Şimdi ben kendi bebeğimi tanıyorum aşağı yukarı ne zaman uyuyacağını tahmin ediyorum sinyalleri alınca da uyutmaya çalışıyorum ama bütün bunlrı yaparken bilimsel gerçekleri kulak arkası etmeden yapıyorum. Yoksa zaten saat gibi bebek olmaz kurma koluyla şimdi uyusun şimdi yesin diyemem robot değil ki insan sonuçta

Tanem bizim yanımızda hiç bişey valla:) Sen gel de bizim halimizi gör! yeni doğduğunda memeyi 60cc içen bebek 3aylik olucak daha 60 bitiremiyor.gece 20.30 da 60cc doke saça icirdim inan, saat 24.00 de teklif ettim içmesi.uyuya kalmışım saat 3.30 olmuş bu çocuk sadece aciktigini agucuklarla duyurdu bana.

Kuzum biz nezaman meme verseler icermisiz sakin degil cocuk gezecek acliktan agliyor emzigi nasil kapip aliyor gorsen saldiriyor bos emzige biberonada saldiriyor agza sut gittini anlayinca kafa sallaniyor
Tanem yeminle benim oğlanı anlatmissin,ya resmen emzik için ağlıyor emzigi agzina ysklastirdigimda heyecanlanıyor kollarını birbirine yakinlastirip emzigi emerek uyku moduna geçiyor.tanem bizim bebeklerde anormallik var herhalde

İşimiş gücümüz hesap kitap ne zaman uyudu ne zaman uyandı ne kadar emdi ne giydi =)

Bende senin gibi düşünüyorum ek gıdalara geçmiş olsak oruç tutarım bilemiyorum zor karar oruç tutmakta istiyorum

Yemeyle suyla süt olusumunun cok alakasi var benim kizim 3.5 4 aylik oluyor ve sadece beni emiyor ben tutmayı düşünmüyorum
Bende tutmayacağım ya bi kaç gün diyet yapayım diyip az yedim onda bile sütüm çok çok azaldı

Benim eşim heralde beni birakur ailesini bırakmaz aynen her Emzirmede canım

Hah tamm bizim cocugun bir eside sizde var demekki daha turumuzun devami varmis
Kiz bikeredemi ictini sandin nekadar cahilsin 60 cc dogdugunda iciyordu simdi o 60cc 60 kere ısınıyor sut kokmaya baslayana kadar bozulmaya ramak kala anca iciyor bir cekiyor emZik sanip sut agiza gelince bas salliyor boynu yuzu gozu hep sut bosunami diyorum biberonu kafasina carpacaktim gecenin besinde iki saat ugrastim bikerede icse ben dert yanarmiyim su isita isita bihal oluyorum bazen soguk iciyor senin sipa emmiyormuydu

Suan kendi adima cok senin adinada cok uzuldum heyoo tek degiliz
Zıpırcocuklar

Canım ben sana hak veriyorum kızım senin kızın gibiydi süper düzenimiz vardı ama oğlumun düzeni oturmuyor çünkü ablası rahat vermiyor düzenli mi düzensiz mi deseler kesinlikle düzenli derdim bebek mutlu anne mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…