MBP16 Dect Dijital Bebek Telsizi canımModelini yazabilirmisin kuzum
Bebeklerin elleri ayakları ve burunları hep soğuk olur zaten canım. Bir nevi klima görevi görürmüş .Anneler bebeklerinize evde tek kat çorap mı giydiriyorsunuz? Benim bebeğimin ayakları hep soğuk. Tek kat denedim, 2 kat denedim, patik denedim ama ayakları hep buz gibi. Anlamadım
Geçmiş olsun .Arkadaşlar aranızda bebeği bronşit olan var mı? Yavrum bronşit olmuşvirüs kaynaklı dedi Dr. Zaten bütün ev nezleydi. Geçti çocuğa tabi. Virüs kaynaklı olduğu için 1 hafta sürer dedi öksürük. Hastaneye yatış verdi ama yaptığımız hava vermek. Bir de serum takıldı ki 18 saatte Yok denecek kadar az emdi onun yüzünden. Havalarını evde de verebilirim. Bi oksijen veremem. Eve geçsem de toparlamaz mıyız acaba. Hastane ortamı çocukta sinir stres yaptı huysuzlandı. Ben de öyle
Öyleymiş canım :) tek kat çorap giydirmeye devam ediyorum evimiz sıcak çünküBebeklerin elleri ayakları ve burunları hep soğuk olur zaten canım. Bir nevi klima görevi görürmüş .
Kuzum bu saaten sonra zor emer artik dun doktorada sordum zor emmez artik yinede sen dene dedi memeyi nerde emecek biberon bile icmiyor cocuk nasil seninki meme tukuruyorsa bizimkide ögg diyor ben umudu kestim bari biberonu emse oda yetecek ama bakalim nezamana bitecek bu huylari sabretmeye calisiyorum hic sen yorgunsundur ben bakayim demeyi birak o benden yorgun oldum bittim sen caliagel ben bebegi bakarim diyor yani benim yorgunluguma inanmiyor dun hastaneden gec geldik 6 gibi evdeydim o trasolacam diye bi gitti 22:00 geliyordu saat mesajyazdim anahtarin yanindaysa ben yatacagim diye geri aradi tlf mesaj yazmisin anlamadim diyo anlamadina mi isine gelmiyo dedim yorgunum yayacam anahtarin varmi yemek yedikMide yatiyon diyo herseyden sogudum bu saat oldu cocuk toplam 20 dk uyumadi pispis sesi actim gozunu kapatti biryandan sut sagip biryandan sana yaziyorum ev oyle daginikki iki ucgundur yoktuk teyzemlerdeydik aksama yemek yine yok yapasimda gelmiyor bosuna cabaliyor gibi hissediyorum kendimiCanım sende yalnızsın ve zor bi bebek büyütüyorsun cidden sabrına hayran kalıyorum okudukça, en azından benim akşamları hep eşim ilgileniyor ben dinleniyorum diyorum, şey diycem ya emzirme danışmanları oluyor hastanelerde arayıp Bilgi alsan nasıl olur hatta eve de geliyorlar bebekle birebir eğitim veriyorlar instagramda ebeayşe var mesela bazen bakıyorum, bizim de geçiçi dönemler oldu biliyorsun emmedi beni ama biberon aldı, annemlere gidince 3 kişi birden emzirdik bebeği annem bacaklarını tuttu ablam kafası ben belinden tutuyorum bi elimle de memeyi tuttum oyle oyle zorlaya zorlaya emzirdim tabi hala silikon uç ile emiyor, uçsuz memeyi verince tükürüyor garip işte bizimkiler
MBP16 Dect Dijital Bebek Telsizi canım
Kuzum bi yontem var denesenmi ki kuvetiniz varsa eger doldur bebisi sirtini dondur onun suyun akisiyla memeyi bulup emmesine izin ver yeniden dogus yintemi diyolar buna normal dusa da birlikte girip yapabilirsiniz, ama oncelikle senin tedirginligini bebegin hissetmemesi gerekiyo , emzirme danismanlarina sorsan bunu derler ve emzigi birakmani onerirler facrbookda emzirme akademisi diye biyer varda ordaKuzum bu saaten sonra zor emer artik dun doktorada sordum zor emmez artik yinede sen dene dedi memeyi nerde emecek biberon bile icmiyor cocuk nasil seninki meme tukuruyorsa bizimkide ögg diyor ben umudu kestim bari biberonu emse oda yetecek ama bakalim nezamana bitecek bu huylari sabretmeye calisiyorum hic sen yorgunsundur ben bakayim demeyi birak o benden yorgun oldum bittim sen caliagel ben bebegi bakarim diyor yani benim yorgunluguma inanmiyor dun hastaneden gec geldik 6 gibi evdeydim o trasolacam diye bi gitti 22:00 geliyordu saat mesajyazdim anahtarin yanindaysa ben yatacagim diye geri aradi tlf mesaj yazmisin anlamadim diyo anlamadina mi isine gelmiyo dedim yorgunum yayacam anahtarin varmi yemek yedikMide yatiyon diyo herseyden sogudum bu saat oldu cocuk toplam 20 dk uyumadi pispis sesi actim gozunu kapatti biryandan sut sagip biryandan sana yaziyorum ev oyle daginikki iki ucgundur yoktuk teyzemlerdeydik aksama yemek yine yok yapasimda gelmiyor bosuna cabaliyor gibi hissediyorum kendimi
Kız anliyirum senin nedemek istediğini, yani şuan durum senden kötü demek istedim.Valla Yusufum bi emiyor bu bana yeter dercesine saatlerce ac kalıyor.artık onun isteğine göre gidilmeyecek onun için günde iki kere mama veriyorum.Hah tamm bizim cocugun bir eside sizde var demekki daha turumuzun devami varmis
Kiz bikeredemi ictini sandin nekadar cahilsin60 cc dogdugunda iciyordu simdi o 60cc 60 kere ısınıyor sut kokmaya baslayana kadar bozulmaya ramak kala anca iciyor bir cekiyor emZik sanip sut agiza gelince bas salliyor boynu yuzu gozu hep sut bosunami diyorum biberonu kafasina carpacaktim gecenin besinde iki saat ugrastim bikerede icse ben dert yanarmiyim su isita isita bihal oluyorum bazen soguk iciyor senin sipa emmiyormuydu
Cnim toparlamaniza sevindim, oksuruk olmadan nasil bronsiolit olunuyor ki? bizimde balgam çok fazla onun için tekrar antibiyitik verdi dr.Geçmiş olsun .
Benim bebeğim de bronsitti. Hem de ileri derecede dedi doktor. Emmiyordu çok huzursuzdu birkaç gün boyunca. Yalnız bizde öksürük yoktu başlamadan yakaladık dedi. Antibiyotik ve buhar verdi. Bugün 6. gün. Toparladı çok sukur. Hastane ortamı zor olur evet ama doktor öyle uygun gördüyse lüzumlu demek ki. İnşallah çabuk iyileşir.
Kuzum istahsiz bebege ne kuveti inan istahsiz olmasa çok acikirsa memeyi tutar.istahsi olduğu için altın tepside sunsan yineiçmez kendimden biliyirymKuzum bi yontem var denesenmi ki kuvetiniz varsa eger doldur bebisi sirtini dondur onun suyun akisiyla memeyi bulup emmesine izin ver yeniden dogus yintemi diyolar buna normal dusa da birlikte girip yapabilirsiniz, ama oncelikle senin tedirginligini bebegin hissetmemesi gerekiyo , emzirme danismanlarina sorsan bunu derler ve emzigi birakmani onerirler facrbookda emzirme akademisi diye biyer varda orda
Denicem arada ustumu cikariyorum ogulerken gogsumu agzina veriyorum guluyo emilecegini bilmiyo birde yalamayi ogrendi yalanacak birsey saniyorKuzum bi yontem var denesenmi ki kuvetiniz varsa eger doldur bebisi sirtini dondur onun suyun akisiyla memeyi bulup emmesine izin ver yeniden dogus yintemi diyolar buna normal dusa da birlikte girip yapabilirsiniz, ama oncelikle senin tedirginligini bebegin hissetmemesi gerekiyo , emzirme danismanlarina sorsan bunu derler ve emzigi birakmani onerirler facrbookda emzirme akademisi diye biyer varda orda
Mamayi seviyormu aksam doke doke ictiginiz mamami sutmuydu ??Kız anliyirum senin nedemek istediğini, yani şuan durum senden kötü demek istedim.Valla Yusufum bi emiyor bu bana yeter dercesine saatlerce ac kalıyor.artık onun isteğine göre gidilmeyecek onun için günde iki kere mama veriyorum.
Cnim toparlamaniza sevindim, oksuruk olmadan nasil bronsiolit olunuyor ki? bizimde balgam çok fazla onun için tekrar antibiyitik verdi dr.
Amin amin inşallah. Bizimkinde göğsünü dinleyince temiz gibi ama röntgen çekelim dedi Dr. Üst kısmında var dedi filme bakınca. Devletteki Dr sadece dinlemişti film istememişti yemiz demişti. Biz de hava veriyoruz antibiyotikle. Olsun iyice temizlensin tamam da hastanede yatış ne iş. Bir de evde 3 yaşında oğlum var onun için de çok zor oldu ilk defa benden ayrı kalmış oldu. Orta düzey kıskançlık da var. İnşallah dozunu arttırmaz bebeği bırak da gel dedi dünGeçmiş olsun .
Benim bebeğim de bronsitti. Hem de ileri derecede dedi doktor. Emmiyordu çok huzursuzdu birkaç gün boyunca. Yalnız bizde öksürük yoktu başlamadan yakaladık dedi. Antibiyotik ve buhar verdi. Bugün 6. gün. Toparladı çok sukur. Hastane ortamı zor olur evet ama doktor öyle uygun gördüyse lüzumlu demek ki. İnşallah çabuk iyileşir.
gunduz uykuları gerılese de 1haftadır ugrasıyorum uyutmaya ya bugun dha fazla uyudu gündüz. gece uykularımız aynı gıdıyor şuan kuzum dedıgın gb enazından aksam kocamla fılm ızleyebılıyoruz cay sohbet vs ya da ısleeımı yapıyorum.cokyorgun degılsem hatta yarının yemeğini yapacagım sımdı kızım 8de uyudu bugun arkadasım vardı o gıdınce dırekt daldık odaya. Senın de ablasınan öturü ıste sımdı bır de seslere cok duyarlı oldu bebişler hepımız şu gunleri bi atlatsak arkadasımın oğlu 1yasında bugun bendeydı ne rahattı tamam peşinde dolanıyor cocugun ama gazıydı sebepsız aglamasıydı vs yok yanıCanım ben sana hak veriyorum kızım senin kızın gibiydi süper düzenimiz vardı ama oğlumun düzeni oturmuyor çünkü ablası rahat vermiyor düzenli mi düzensiz mi deseler kesinlikle düzenli derdim bebek mutlu anne mutlu
Canım lütfen böyle şeyler yapma. Bebe bisküvisi büyük bebekler hatta çocuklar için bile onerilmeyen bir şey ki bizim bebeklerimizin anne sütü ya da mama içmesi gerekiyor sadece. Bebe biskuvisi değil hiçbir şey vermemelisin. Onun mide bagirsak sistemine zarar verirsin aman ha..Cocuga bebebiskuvusi verdim onubile yemedi ög diyo sabah 7de sut icmisti 60cc tekrar isittim
Sut icmedi 1 tane bebe biakuvusini ayran gibi yaptim annesutuyle icmedi doke doke tukure tukure agiz bezi yemis oldunapacam ben bu cocukla ya sinirlerim hat safhada
Yok kuzum vermiyorum anladim benim cocuk neolursa olsun yemiyorCanım lütfen böyle şeyler yapma. Bebe bisküvisi büyük bebekler hatta çocuklar için bile onerilmeyen bir şey ki bizim bebeklerimizin anne sütü ya da mama içmesi gerekiyor sadece. Bebe biskuvisi değil hiçbir şey vermemelisin. Onun mide bagirsak sistemine zarar verirsin aman ha..
Bazen bizde de oluyor emzirme benle oyun oyna diye ağlıyor. İlgi ilgi ilgi.. Hep ilgi istiyorlar. Kayinvalidemi tekrar çağırdım sağolsun haftasonu geldi de rahatladik. Kuzum simdi akşama kadar kadını resmen hapsediyor oyun oynuyorlar bana da öyle şeyler demiyor artık.Küçük ablamız kardeşine daha alışacağına gitgide geriye gidiyor.
Bebeği hiç istemiyor. Eskiden sana bakıyor deyince hoşuna giderdi şimdi bakmasın gitsin diyor. Akşam emzirme saatinde bırak onu deyip kendini yere atıyor bir sese bağırıyor.
Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.
Canım bebeğin süt tarzı şeyleri kabul etmiyor demek ki ek gıdaya geçince yer inşallah. Benim büyük oğlum da öyleydi. Ek gıdaya geçince en sevdiği şey kabak yemeği olmustu :) şimdi yemiyor o ayrı11 i geciyordu verdigimde canim 4 saat sonra desek yemedi sanki kilolarca sut icmite agizda bekletiyor tukuruyor biskuvi yesin diye degil oda suttemi anormallik var diye denemelik verdim yemedi yarisi tabakta yarisida agizbezi yedi birtanecik biskuvi bile yiyemiyor
Kuzum istahsiz bebege ne kuveti inan istahsiz olmasa çok acikirsa memeyi tutar.istahsi olduğu için altın tepside sunsan yineiçmez kendimden biliyirym
Ay kuzularim Rabbim ikinizede sabir versin surda 5 6 aylara ne kaldi saglik olsun yeterki varsin istsh olmasinDenicem arada ustumu cikariyorum ogulerken gogsumu agzina veriyorum guluyo emilecegini bilmiyo birde yalamayi ogrendi yalanacak birsey saniyor)
Agzinin tadi yerine gelmis cocugun artikCanım bebeğin süt tarzı şeyleri kabul etmiyor demek ki ek gıdaya geçince yer inşallah. Benim büyük oğlum da öyleydi. Ek gıdaya geçince en sevdiği şey kabak yemeği olmustu :) şimdi yemiyor o ayrı
Canım senin bebeğinde de alerji vardı değil mi?Tanem bizim yanımızda hiç bişey valla:) Sen gel de bizim halimizi gör! yeni doğduğunda memeyi 60cc içen bebek 3aylik olucak daha 60 bitiremiyor.gece 20.30 da 60cc doke saça icirdim inan, saat 24.00 de teklif ettim içmesi.uyuya kalmışım saat 3.30 olmuş bu çocuk sadece aciktigini agucuklarla duyurdu bana.
4,5 hafta suruyormuş okudunmu 4.ay uyku gerılemesnı canım nette epey bılgı var bunla ılglı
Kalmadi cnm mavilik sodayla sildim gecti hangi birini soracam onu sor onunsor doktor gule gule cevap verdi heryerimiz hersey utandim bazi seyleri sormaya artik
Benim eşim heralde beni birakur ailesini bırakmazaynen her Emzirmede canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?