2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Anneler bebeklerinize evde tek kat çorap mı giydiriyorsunuz? Benim bebeğimin ayakları hep soğuk. Tek kat denedim, 2 kat denedim, patik denedim ama ayakları hep buz gibi. Anlamadım
Bebeklerin elleri ayakları ve burunları hep soğuk olur zaten canım. Bir nevi klima görevi görürmüş .

Geçmiş olsun .
Benim bebeğim de bronsitti. Hem de ileri derecede dedi doktor. Emmiyordu çok huzursuzdu birkaç gün boyunca. Yalnız bizde öksürük yoktu başlamadan yakaladık dedi. Antibiyotik ve buhar verdi. Bugün 6. gün. Toparladı çok sukur. Hastane ortamı zor olur evet ama doktor öyle uygun gördüyse lüzumlu demek ki. İnşallah çabuk iyileşir.

Kuzum bu saaten sonra zor emer artik dun doktorada sordum zor emmez artik yinede sen dene dedi memeyi nerde emecek biberon bile icmiyor cocuk nasil seninki meme tukuruyorsa bizimkide ögg diyor ben umudu kestim bari biberonu emse oda yetecek ama bakalim nezamana bitecek bu huylari sabretmeye calisiyorum hic sen yorgunsundur ben bakayim demeyi birak o benden yorgun oldum bittim sen caliagel ben bebegi bakarim diyor yani benim yorgunluguma inanmiyor dun hastaneden gec geldik 6 gibi evdeydim o trasolacam diye bi gitti 22:00 geliyordu saat mesajyazdim anahtarin yanindaysa ben yatacagim diye geri aradi tlf mesaj yazmisin anlamadim diyo anlamadina mi isine gelmiyo dedim yorgunum yayacam anahtarin varmi yemek yedikMide yatiyon diyo herseyden sogudum bu saat oldu cocuk toplam 20 dk uyumadi pispis sesi actim gozunu kapatti biryandan sut sagip biryandan sana yaziyorum ev oyle daginikki iki ucgundur yoktuk teyzemlerdeydik aksama yemek yine yok yapasimda gelmiyor bosuna cabaliyor gibi hissediyorum kendimi

MBP16 Dect Dijital Bebek Telsizi canım
Kuzum bi yontem var denesenmi ki kuvetiniz varsa eger doldur bebisi sirtini dondur onun suyun akisiyla memeyi bulup emmesine izin ver yeniden dogus yintemi diyolar buna normal dusa da birlikte girip yapabilirsiniz, ama oncelikle senin tedirginligini bebegin hissetmemesi gerekiyo , emzirme danismanlarina sorsan bunu derler ve emzigi birakmani onerirler facrbookda emzirme akademisi diye biyer varda orda

Kız anliyirum senin nedemek istediğini, yani şuan durum senden kötü demek istedim.Valla Yusufum bi emiyor bu bana yeter dercesine saatlerce ac kalıyor.artık onun isteğine göre gidilmeyecek onun için günde iki kere mama veriyorum.
Cnim toparlamaniza sevindim, oksuruk olmadan nasil bronsiolit olunuyor ki? bizimde balgam çok fazla onun için tekrar antibiyitik verdi dr.

Kuzum istahsiz bebege ne kuveti inan istahsiz olmasa çok acikirsa memeyi tutar.istahsi olduğu için altın tepside sunsan yineiçmez kendimden biliyirym

Denicem arada ustumu cikariyorum ogulerken gogsumu agzina veriyorum guluyo emilecegini bilmiyo birde yalamayi ogrendi yalanacak birsey saniyor )

Mamayi seviyormu aksam doke doke ictiginiz mamami sutmuydu ??

Amin amin inşallah. Bizimkinde göğsünü dinleyince temiz gibi ama röntgen çekelim dedi Dr. Üst kısmında var dedi filme bakınca. Devletteki Dr sadece dinlemişti film istememişti yemiz demişti. Biz de hava veriyoruz antibiyotikle. Olsun iyice temizlensin tamam da hastanede yatış ne iş. Bir de evde 3 yaşında oğlum var onun için de çok zor oldu ilk defa benden ayrı kalmış oldu. Orta düzey kıskançlık da var. İnşallah dozunu arttırmaz bebeği bırak da gel dedi dün

gunduz uykuları gerılese de 1haftadır ugrasıyorum uyutmaya ya bugun dha fazla uyudu gündüz. gece uykularımız aynı gıdıyor şuan kuzum dedıgın gb enazından aksam kocamla fılm ızleyebılıyoruz cay sohbet vs ya da ısleeımı yapıyorum.cokyorgun degılsem hatta yarının yemeğini yapacagım sımdı kızım 8de uyudu bugun arkadasım vardı o gıdınce dırekt daldık odaya. Senın de ablasınan öturü ıste sımdı bır de seslere cok duyarlı oldu bebişler hepımız şu gunleri bi atlatsak arkadasımın oğlu 1yasında bugun bendeydı ne rahattı tamam peşinde dolanıyor cocugun ama gazıydı sebepsız aglamasıydı vs yok yanı

Canım lütfen böyle şeyler yapma. Bebe bisküvisi büyük bebekler hatta çocuklar için bile onerilmeyen bir şey ki bizim bebeklerimizin anne sütü ya da mama içmesi gerekiyor sadece. Bebe biskuvisi değil hiçbir şey vermemelisin. Onun mide bagirsak sistemine zarar verirsin aman ha..

Yok kuzum vermiyorum anladim benim cocuk neolursa olsun yemiyor

Bazen bizde de oluyor emzirme benle oyun oyna diye ağlıyor. İlgi ilgi ilgi.. Hep ilgi istiyorlar. Kayinvalidemi tekrar çağırdım sağolsun haftasonu geldi de rahatladik. Kuzum simdi akşama kadar kadını resmen hapsediyor oyun oynuyorlar bana da öyle şeyler demiyor artık.
Allah kolaylık versin canım. Hepimize biraz zaman lazım..

Canım bebeğin süt tarzı şeyleri kabul etmiyor demek ki ek gıdaya geçince yer inşallah. Benim büyük oğlum da öyleydi. Ek gıdaya geçince en sevdiği şey kabak yemeği olmustu :) şimdi yemiyor o ayrı

Kuzum istahsiz bebege ne kuveti inan istahsiz olmasa çok acikirsa memeyi tutar.istahsi olduğu için altın tepside sunsan yineiçmez kendimden biliyirym
Denicem arada ustumu cikariyorum ogulerken gogsumu agzina veriyorum guluyo emilecegini bilmiyo birde yalamayi ogrendi yalanacak birsey saniyor )
Ay kuzularim Rabbim ikinizede sabir versin surda 5 6 aylara ne kaldi saglik olsun yeterki varsin istsh olmasin

Agzinin tadi yerine gelmis cocugun artik
Napsin kabagi

Canım senin bebeğinde de alerji vardı değil mi?
Az önce de yazdım benim oglum da içmek iatwmezdi ama bizim alerjimiz vardı. Genelde alerjik bebekler içmeyi reddediyor yani. Allah sabır ve kolaylık versin çok zor durum aylarca ne cekmistik bebeğim de ben de bu icirme mevzusunda...

4,5 hafta suruyormuş okudunmu 4.ay uyku gerılemesnı canım nette epey bılgı var bunla ılglı

Yok okumadım canım bakarım bende sağol bilgi için

Kalmadi cnm mavilik sodayla sildim gecti hangi birini soracam onu sor onunsor doktor gule gule cevap verdi heryerimiz hersey utandim bazi seyleri sormaya artik

Ne demek sormaya utanmak onun görevi o canım. Sen soracaksın o cevap verecek öyle düşünme lütfen

Pamuk Panda ay aynisi kiz. Sanki saatlerce uyumus gibi 5 dk sora gulerek uyaniyo bi de

Hah aynı valla sabır deniyor bu bıdıklar

Benim eşim heralde beni birakur ailesini bırakmaz aynen her Emzirmede canım

Sağol cNım bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…