2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynen kuzum Normal cocuk beni bulmaz zaten mesela bizimki türünün son örnegi birdahada gelmez böylesi uygulayanlara masallah bizimkiler teorileri çürütüyor

Canım bende ile başlayınca yeniden alayım diyorum. Kullandın mı memnun musun
Soyle yani ben onu genelde emzirirken kullaniyorum o zaman diger gogsumuzfen de geliuor ya akim fazla oluyor. Dogal vakum var biliosun o yuzden yavas cunku. Eller serbest olmasi cok guzel birde. Ama ben onunla gun icinde toplama seklinde yapiyorum bi anda oyle cok miktar gelmiyor orn sabahlari ilk emmede max 60 70toplanio gun icindekilerde azaliyor 20 30 40gibi. Ben de is icin dusunmustum. Ben onunla hep gunluk biriktrdm pompam cekmedigi icin onu kullanmistim. Simdi manuel de aldim is yerindr onu kullanirm diyorum

Bebege tatli seylerle baslarsan sebzeleri sonradan reddedbilr tuzlu besinlerle basla dicem ama cok erken ya , tepki gosterebilir vücuduonun yerine kasik mamasi yapsan bu hazır olanlardan degil kendkn pirinç unu su ile birlikte nette bakabilirsin o daha iyi bi alternatif olur eskiler mama alamyinca bunu yapar verirmis
Canimsin ayni ben ataklarada ayri guluyorum ninelere sorsam atagı biliyon mu tarlaya atak günü oldumu gitmezdimmi diyecek yoksa atakları çapa yaparken hesaplardimmi )
Dogal evebeynlik zaten en olmasi gerekeni ama bazi bilimsel gercekleride koru korunee yok saymak bence komik , benim bebegimde uyumlu bi bebek degil huysuz oldukca kitaplardaki kurallara gore buyutmek cok zor ,icgudsel olarak ama kanitlanmis gercekleri de hoz onunde bulundurark ilerlemesi en guzeli , annelere kolaylik olsun diye kanitlanmis gercekler bunlar canim

Bizimki degisik diyorumya teorileri yalanci cikartiyor teZleri curutuyor turunun neslinin son ornegi
Denemek icin verdim biskuviyi daha cok kucuk dorduncu ayda baslayalim dedi doktor ben sadece sutun tadimi degisikte icmiyor diye verdim kudretten tok galiba bizimki

aynen csnım benım ben de onu demek ıstedım ya benım kızım basta hıc arastırmadım ben bızle yatırıyodum tabı ama baslıyıdu 9,11 arası aglamaya gaz sanıyoduk sonra ogrendıkcr anladım uykusu oldugunu bazen dıyorum keske durabılse babası dogruduzgun sevemıyor haftaıcı ama uyutmzsam sonrsı felaket oyuzden uydu saatlerıme. ama dedım ya 4.ay uyku gerılemesini oku tavsıyem bugune dek olusan tum duzenler gıdıyormus ztn sar başa. keyfı yerınde oluyor 30dk uyusa da gunduzlerı ama goruyorum gözünü kaşıyo esnıyor uyutuyorum mecbur. yaz gelsede uyanıklk surelerı cogalsa

Ama dedigim gibi princ unlu o tarigi yapabilirsin kuzum annelerimiz hep yaarmis onu da dene istersen madem start verdin artık

ah kuzum ah bu uyku gerılemesıymıs oku sen de nette 4.ay uyku gerılemesı yaz ilerisi ıcın uyutmaya calısmamız gerekıyormuş benmkı de sabah boynun ıcn beyıncerrahıne gttm kv.de ıdi kızım 40dk uyumıs sımdı yıne basladı bagırınmaya daldı gb uyumak ıcın aglrdı ama bugerıleme cokzor bişey azonce arkadas ugradı masallah cok sakin ama dedı 5dk sonra basladı aglamaya olsun dıyor arada olur. ah dedım sen 1haft oncesı goreydın sımdı huysuzlaştı. Buarada cok cok dogru dıyorsun. ben özetleyım dogumumdan berı herseyımı kendım yapıyorum 3gunluktum ayalandım hep otur otur dedıler ıstemedım. kızım küçükken bana hıc yardım kabul etmıyosun ıstemıyosun dedı durdu kv esım de ole dedi ıste dedı cok özgüvenlisin güzek bu ama bebek bakmak kolay degıl uzak degılız yakınındayım uyardım kabul et arada dedıkaynanam. tamam dedım madem ole yani bunu ıstememı bunlar istedi. ama neoldu eşime gosteriş ıcın dedıgını düşünüyorum. hala daha asla zorda kalmadıkca ıstemıyorum esımle gezıyoruz eyvallah ama bn kızımı uyutuyorum ona hıcbızorluğu olmuyo benım kızımın. hele baskasında asla aglayan bı bebek degıl zoru bana. altkatımdayken zorlandıgım zmanlarda yardım beklemem cok insanıce normal zamanda mudana etmem asla. ama su dkdan sonra zerre bısey beklemıcem bana dun akşamın trıbını yapıyo yuzume bakmıyor kapı komsum kahveye cagrdı kv.de ordaydı. suratıma bakmıyo komsum dedı alsana cocgu kız kahvesnı ıcsn dye de ole aldı esıme dha sbah hastaneden geldıgımde soyledım o neden konsmadnz ddı anlattım sımdı de hala surat yapıyo. bıde ben salak gb elektrıkler yokmus 5e dek kahve yapmadık elektrk ypk demıstı esım gderken cezveye kahvesını koydum da pısırsnler onlar cezve kullanmıyor dıye gonderdm hala dha bana surat yapıo yazık gunah ya ama anlatıcam esıme ıstemyrm zerre yardım bnden ozur dılemedklerı surece umrmda da degıl hamıleyken aglattı zamannda benı. onları ıstemıyormusum goya bana bıton döktu ıcını. kı bnem yaptıgımı eltısının gelını yapmamstr 10yılda.

Bisey mi oldu da yüzüne bakmiyor orasini anlamadim ben olayin
Canim sende minnet etmek istemiyorsan gezmeyiver veya havalar iyi at bebek arabasina uyusun onunla gez
Bak ben oturuyom evde napiyim

Bisey mi oldu da yüzüne bakmiyor orasini anlamadim ben olayin
Canim sende minnet etmek istemiyorsan gezmeyiver veya havalar iyi at bebek arabasina uyusun onunla gez
Bak ben oturuyom evde napiyim
yok dune kdr sıkntı yoktu dunnyaptıgı sabrımı tasırdı. aksamları esım cok ıstyor cıkalım dıye onuvkıramıyorım ben de. derslerden bunalıyorum cıkalım dıyor. ki herzman da esıme dıyorum sen sole bn demem dıye bırakcagımz zaman. dün cok yorgundum saatlerce bısey yemedım mısafrlerle geldı bana yıyıp ıcıp kalktı onlrla yardım etmedı gerı gelmedı ustune kızım agladı aksam uyumadan 3,4dk kapıya dan dan vurdu gder dye bekledım gtmedı ama oyle boyle vurmak degıl. kızım dalıyodu tam sınırlendım kalktım actım uyutuyodum anne aglamasına geldım dedı. o ara alya basladı aglamaya uyutmustum uyandı sımdı de dedm tmm dedı ben de kızımn yanına gıttım olan bu. bunun trıbı sacma sapan. burda trıp yapması gereken benım cocugumu uyandıran kendısı yardım etmeyıp bana ıs brakan kendısı trıp yıyen benım şaka gb degılmı?

Cnim sizin felc ise bizumkide tam faciainan dün hastdeydim çocuk açtı uykuda emiyor ne mümkün hastanede uyutsam saatlerce ac kaldi sonra evde uyutup emzirdim...Zaten şu uykuda emzirme tam bir azap inan maymun oluyirum emzirene kadar.seninki yine başını sallıyor benimkide ağlamaya basliyor Kız her cocuk boyke olsa inan kimse dogurmaz. Valla Allah yokluklarini aratmasin uzun ömürleri olsun ama ben öyle oldumki yeminle çocuktan soğudum.Maşallah bide yaramaz aktif bi çocuk kaşığı agzina dayamadan butun sutu yuzume puskurtuyor bol bol gulucukler saciyor bende onunla gilumsuyorum cok sukur iyiki varlar.icimi bosalltim resmen rahatladimo biberon vurma kısmı arada benimde aklıma geliyo ALLAH korusun dediğin gibi

Hmm hatirladim kizin uzun uyudugu icin yaparsin diye düşünür demistim ve bir oneride bulunmustum bence mantikli o kapiya uyuttugun zaman çalmayın diye yazi as arasin onu gordugunde kv

Guzel emdigi icin gogus sönüyor, bebek cekerse süt geliyor.yine niye takiyorsun su sütüm yok olayına
Var sütün vaarrr!!!
valla dogrusun ama bnm anlamadigim birden kesilmesi esim pompayla sagdi damla damla geldi takmcam kiz sut az oldugundan emmedi salladim aglaya aglaya uyudu o uyanana kadar geldi sutum suyu cok az ictim dun bn
katiliyorum belkide esim sagdi sut sapsari yagliydi su ictim bekledik geri sagdi esim bembeyaz geldi sut sonra suya dayandim hakiki sut en bastakiymis yagliydi diyobni guldurdu uzulurken smdi duzeldi

Hmm hatirladim kizin uzun uyudugu icin yaparsin diye düşünür demistim ve bir oneride bulunmustum bence mantikli o kapiya uyuttugun zaman çalmayın diye yazi as arasin onu gordugunde kv
gunduzlerı cok uyumuyor kuzum 1haftadr zorluyo zten blıo bnunda bana brakamaz bıdunya bulasık yok öyle bıdunya yani. bn yne yapardm işlerimi fln dun 1saat bende oturdu bunlar ve kızım 1saat oyın halısında oyalandı bn yemegımı de yer etrafı da toplardım. gecen bınada esprısı oldu cıddı cıddı asıcam yazı alıp. tıye almslardı görsunler bakalm noluo

Iyide yadirganmaz bence zirt pirt kapiyi calan birileri varsa ki bu sadece kv degil heralde asabilirsin, mantikli bana göre

Kizlar sutunun tadina bakan oldumu bildiniz gibi bizim sipa icmiyor iki gram icmiyo onuda geri cikartiyor dilimle bakiyorum tad sekerli ama yutsam gunah olurmu icimde almiyor sanki zehir icicem napsam ki bilgisi olan varmi
Ben baktım canim.
Sorun olmaz diye biliyorum.

Kizlar ya benim oglan atak haftasinda. 3. Sicramada. Uykusu geliyor her uyku vakti direniyor uykuya huzursuzluk cikariyor. Gezdirirsek sıkıntı yok ama uyku vakti yani belli. Bi akil verin napayim nasil davraniim zorliim mi... bu arada ben de kuralli olanlardanim hani uyku saati gece uyku saati uyku ogunu vb gibi

Bende alayım bari canım her emzirmede de diğer göğüsten sağıyormusun kuzum

Canım benim karışmak haddime değil naçizane fikrimi sunarım. Bebek büyütmek gerçekten zormuş hiç öyle kolay değil ama şöyle düşün birlikte büyüyorsun bebekle yeni şeyler öğreniyorsun yeri geliyor kolay yeri geliyor çileden çıkıyorsun ama bir şekilde bu günler bitecek öyle düşün

Kayınvalidenle de eşini al konuş zırt pırt misafir getirmek nedir yahu. Ev müsait mi değil mi sormakta yok anladığım kadarıyla. Misafiri çok sevip torununu millete gösterme çabasında ise kendi evinde ağırlasın misafirleri alsın on dk bebeği sonra geri getirsin. Bençok kızarım düşüncesiz insanlara. Ha belki bu mesajı okuyanlar bana kızabilir ama kayınvalidemler gelmek istediği zaman eşime söyle bende uygunsa kabul ederim yoksa şu tarihte gelsinler derim. Bebek doğacağı zaman gelmek istediler ilk bir ay kimseyi istemem dedim gelmediler. Geldiklerinde en fazla 1 hafta kalsınlar daha fazla kalacaksalarev kiralasınlar dedim. Ben düzenimin bozulmasına gelemem. Bu diğer insanlar içinde geçerli. Her evin kendine has kuralları olmalı ve hiç kimse o kurallara karşı çıkmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…