Ya çok uzuluyorum sanaKuzum bu saaten sonra zor emer artik dun doktorada sordum zor emmez artik yinede sen dene dedi memeyi nerde emecek biberon bile icmiyor cocuk nasil seninki meme tukuruyorsa bizimkide ögg diyor ben umudu kestim bari biberonu emse oda yetecek ama bakalim nezamana bitecek bu huylari sabretmeye calisiyorum hic sen yorgunsundur ben bakayim demeyi birak o benden yorgun oldum bittim sen caliagel ben bebegi bakarim diyor yani benim yorgunluguma inanmiyor dun hastaneden gec geldik 6 gibi evdeydim o trasolacam diye bi gitti 22:00 geliyordu saat mesajyazdim anahtarin yanindaysa ben yatacagim diye geri aradi tlf mesaj yazmisin anlamadim diyo anlamadina mi isine gelmiyo dedim yorgunum yayacam anahtarin varmi yemek yedikMide yatiyon diyo herseyden sogudum bu saat oldu cocuk toplam 20 dk uyumadi pispis sesi actim gozunu kapatti biryandan sut sagip biryandan sana yaziyorum ev oyle daginikki iki ucgundur yoktuk teyzemlerdeydik aksama yemek yine yok yapasimda gelmiyor bosuna cabaliyor gibi hissediyorum kendimi
Ben de aynısını doktora sordum canım.Kız anliyirum senin nedemek istediğini, yani şuan durum senden kötü demek istedim.Valla Yusufum bi emiyor bu bana yeter dercesine saatlerce ac kalıyor.artık onun isteğine göre gidilmeyecek onun için günde iki kere mama veriyorum.
Cnim toparlamaniza sevindim, oksuruk olmadan nasil bronsiolit olunuyor ki? bizimde balgam çok fazla onun için tekrar antibiyitik verdi dr.
Evet haklısın o zaman daha da zor. Ben de doğum yaptığım gece evde kalmıştı oğlum çok zordu. Üç yaşında o da.Amin amin inşallah. Bizimkinde göğsünü dinleyince temiz gibi ama röntgen çekelim dedi Dr. Üst kısmında var dedi filme bakınca. Devletteki Dr sadece dinlemişti film istememişti yemiz demişti. Biz de hava veriyoruz antibiyotikle. Olsun iyice temizlensin tamam da hastanede yatış ne iş. Bir de evde 3 yaşında oğlum var onun için de çok zor oldu ilk defa benden ayrı kalmış oldu. Orta düzey kıskançlık da var. İnşallah dozunu arttırmaz bebeği bırak da gel dedi dün
amin cnm insallahYa çok uzuluyorum sana
İnşaallah tez zamanda rahatlarsın canım. İnşallah
Keşke benimki de emzik tutsa. Emzik verince midesini bulandırıyor. Uykuya geçmek için emmek istiyor. Emdiği içinde midesi dolu olmasına rağmen süt geliyor. Bu sefer midesi aşırı dolu olduğu için uyuyamıyor, sil baştan gaz çıkarsın diye uğraşıyoruz. Tabi fazlasını kusuyor, üst baş değiştir. Allahım deliricem ya bugün aşırı aşırı aşırı yoruldum. Öğlen 12 den sonra hep kucağımdaydı. Oturtmuyor da, ayakta duracakmışım.Tanem yeminle benim oğlanı anlatmissin,ya resmen emzik için ağlıyor emzigi agzina ysklastirdigimda heyecanlanıyor kollarını birbirine yakinlastirip emzigi emerek uyku moduna geçiyor.tanem bizim bebeklerde anormallik var herhalde
Kiz bizde 7ocakta dogduk beklenen 11 ocakti herneyse bu sipa sabah bir uyandi birdaha uyumadi hic yarim saat uyudu beser dk beser dkKızlar iyi akşamlar. Bebeğim bugün hiç durmadı tuhaf tuhaf hareketleri vardıyorgunluktan ölüyorum resmen...
Atak haftalarına nereden nasıl bakılıyor. Birisi benim için de bakabilir mi acaba? Beklenen doğum tarihi 22 Ocak, doğum tarihi 7 Ocak.
Aynı tarih doğum günleri :)Kiz bizde 7ocakta dogduk beklenen 11 ocakti herneyse bu sipa sabah bir uyandi birdaha uyumadi hic yarim saat uyudu beser dk beser dk
Canım sigara kullanıyorsan parfüm kullanıyorsan kuzular emmek istemiyor annenin öz süt kokusunda içebilir senden bişey rica edeyim bir gün boyunca bebekle yatakta olun hep atletle dur sana temas etsin koklasın mutlaka uyumak isteyecek zamanla emmek isteyecek emzirme kampı var nette bir araştırKuzum bu saaten sonra zor emer artik dun doktorada sordum zor emmez artik yinede sen dene dedi memeyi nerde emecek biberon bile icmiyor cocuk nasil seninki meme tukuruyorsa bizimkide ögg diyor ben umudu kestim bari biberonu emse oda yetecek ama bakalim nezamana bitecek bu huylari sabretmeye calisiyorum hic sen yorgunsundur ben bakayim demeyi birak o benden yorgun oldum bittim sen caliagel ben bebegi bakarim diyor yani benim yorgunluguma inanmiyor dun hastaneden gec geldik 6 gibi evdeydim o trasolacam diye bi gitti 22:00 geliyordu saat mesajyazdim anahtarin yanindaysa ben yatacagim diye geri aradi tlf mesaj yazmisin anlamadim diyo anlamadina mi isine gelmiyo dedim yorgunum yayacam anahtarin varmi yemek yedikMide yatiyon diyo herseyden sogudum bu saat oldu cocuk toplam 20 dk uyumadi pispis sesi actim gozunu kapatti biryandan sut sagip biryandan sana yaziyorum ev oyle daginikki iki ucgundur yoktuk teyzemlerdeydik aksama yemek yine yok yapasimda gelmiyor bosuna cabaliyor gibi hissediyorum kendimi
Emer canım hiç emmeyen bebekler emiyor lütfen önce inanınKuzum istahsiz bebege ne kuveti inan istahsiz olmasa çok acikirsa memeyi tutar.istahsi olduğu için altın tepside sunsan yineiçmez kendimden biliyirym
Canim 4 aylık olmaya yaklaştı sanırım artık 4 saatlik düzene geçiş yaparsan yine düzene girecektirgunduz uykuları gerılese de 1haftadır ugrasıyorum uyutmaya ya bugun dha fazla uyudu gündüz. gece uykularımız aynı gıdıyor şuan kuzum dedıgın gb enazından aksam kocamla fılm ızleyebılıyoruz cay sohbet vs ya da ısleeımı yapıyorum.cokyorgun degılsem hatta yarının yemeğini yapacagım sımdı kızım 8de uyudu bugun arkadasım vardı o gıdınce dırekt daldık odaya. Senın de ablasınan öturü ıste sımdı bır de seslere cok duyarlı oldu bebişler hepımız şu gunleri bi atlatsak arkadasımın oğlu 1yasında bugun bendeydı ne rahattı tamam peşinde dolanıyor cocugun ama gazıydı sebepsız aglamasıydı vs yok yanı
Aslında eşim daha çok sevdirmeye çalışıyor ben engel oluyorum üzerine düşme diye bir yandan ara ara arayı ısıtmak mı gerek diyorum çünkü bebeği yok sayıyor şu an bebek ağlamaktan çatlasa dönüp bakmıyorAllah kolaylik versin ya insan ne yapacağını şaşırır.
Onu sevdirmeye çalışmayın bence,eger hosuna gidiyor diye bak sana güldü,bakiyor falan diyorsunuzdur diye diyorum.
O iyice psikolojisi bozulmasin diye fazla ilgilenilmiyor kucukle ama buyugede ayar vermek lazim yani
Benim koca esekte biraz sapitti bir ara kesin kararlı bir tavirla ayari verdim bu bebege bakmak zorundayim, ben bakmazsam ilgilenmezsem o hiçbirşey yapamaz vs. Vs.
Ne yaşadığınızı siz biliyorsunuz hani bebekler sebze yemez yoğurt yemez anlarım biberonla sütü reddetmesi çok korkutucu geliyor banaTanem bizim yanımızda hiç bişey valla:) Sen gel de bizim halimizi gör! yeni doğduğunda memeyi 60cc içen bebek 3aylik olucak daha 60 bitiremiyor.gece 20.30 da 60cc doke saça icirdim inan, saat 24.00 de teklif ettim içmesi.uyuya kalmışım saat 3.30 olmuş bu çocuk sadece aciktigini agucuklarla duyurdu bana.
Annem olunca bana da daha az sarıyor gün içinde bütün gün oyun oynuyorlar dediğin gibiBazen bizde de oluyor emzirme benle oyun oyna diye ağlıyor. İlgi ilgi ilgi.. Hep ilgi istiyorlar. Kayinvalidemi tekrar çağırdım sağolsun haftasonu geldi de rahatladik. Kuzum simdi akşama kadar kadını resmen hapsediyor oyun oynuyorlar bana da öyle şeyler demiyor artık.
Allah kolaylık versin canım. Hepimize biraz zaman lazım..
Bizimkide bugun hic uyumadi sabah birtane yumurta yiyebildim oyle kahvalti sofrasi hazirlamak yok 18:00 de makarna zor yapip yedim azdaha yemesem olecektimAynı tarih doğum günleri :)
Ya benimki de 12 den sonra değişik değişik hareketler yapmaya başladı. Moro refleksimi ne aşırı derecede arttı. Doğduğundan beri öğlen şöyle 2 saat aralıksız uyumadı. 1 saat uyuyor ama yatağına yatırayım uyusun değil. Hamak aldık, kucağımda uyuyor hamağa koyuyorum sallıyorum. Sallamazsam uyanıyor. Ne yemek ne ev işi yapamıyorum. Bazen hazır yemeği bile ısıtıp yiyemiyorum. 2 çocuklu olanlar nasıl yapıyor çok merak ediyorum. Mesela uyumasa da yatağında dursa kendi kendine, yok durmuyor da. Hep kucağımda, tüm günüm ona konfor sağlamakla geçiyor.
Canım sigara kullanıyorsan parfüm kullanıyorsan kuzular emmek istemiyor annenin öz süt kokusunda içebilir senden bişey rica edeyim bir gün boyunca bebekle yatakta olun hep atletle dur sana temas etsin koklasın mutlaka uyumak isteyecek zamanla emmek isteyecek emzirme kampı var nette bir araştır
Sağolasın valla doğru tahmin ettim demekki, etken başlamış olabilir mi acaba ya, resmen çocuğun hareketleri değişti tuhaflaştı. Kollar ayaklar kendinden bağımsız hareket ediyor. Off bir atlatsaydıkO okyanus2016 sicramana 3gun kalmis kuzum
Bizim de 19 ocak canim. Bugun sicramaya girildi ama genelde bugun atak haftasi denildigi zamandan 2-3 gun once basliyor belirtileri benim oglanda. Seninki de ole olabilir. Asagoda bak 22 ocak atak haftalariKızlar iyi akşamlar. Bebeğim bugün hiç durmadı tuhaf tuhaf hareketleri vardıyorgunluktan ölüyorum resmen...
Atak haftalarına nereden nasıl bakılıyor. Birisi benim için de bakabilir mi acaba? Beklenen doğum tarihi 22 Ocak, doğum tarihi 7 Ocak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?