2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya çok uzuluyorum sana
İnşaallah tez zamanda rahatlarsın canım. İnşallah

Ben de aynısını doktora sordum canım.
Daha gelecekti öksürük biz başlamadan yakaladık dedi. Ciğerlerini dinledi tabiki öyle söyledi. Hatta ben de alet boşuna mı var dedi :)

Evet haklısın o zaman daha da zor. Ben de doğum yaptığım gece evde kalmıştı oğlum çok zordu. Üç yaşında o da.
Tabi aslında ev ortamı daha rahat hem daha temiz. Bazı doktorlar hastane için de yatış istiyor maddi anlamda yani. Belli olmuyor .

Kızlar iyi akşamlar. Bebeğim bugün hiç durmadı tuhaf tuhaf hareketleri vardı yorgunluktan ölüyorum resmen...

Atak haftalarına nereden nasıl bakılıyor. Birisi benim için de bakabilir mi acaba? Beklenen doğum tarihi 22 Ocak, doğum tarihi 7 Ocak.

Keşke benimki de emzik tutsa. Emzik verince midesini bulandırıyor. Uykuya geçmek için emmek istiyor. Emdiği içinde midesi dolu olmasına rağmen süt geliyor. Bu sefer midesi aşırı dolu olduğu için uyuyamıyor, sil baştan gaz çıkarsın diye uğraşıyoruz. Tabi fazlasını kusuyor, üst baş değiştir. Allahım deliricem ya bugün aşırı aşırı aşırı yoruldum. Öğlen 12 den sonra hep kucağımdaydı. Oturtmuyor da, ayakta duracakmışım.

Kizlar sabahtanberi cocuk hic uyumuyor tam uyuyor sadece sut sagiyorum daha dolaba koymadan uyaniyor toplasan yarimsaat etmedi gozleri hic uykusu var gibide durmuyor nasil uyucak bu

Kiz bizde 7ocakta dogduk beklenen 11 ocakti herneyse bu sipa sabah bir uyandi birdaha uyumadi hic yarim saat uyudu beser dk beser dk

Kiz bizde 7ocakta dogduk beklenen 11 ocakti herneyse bu sipa sabah bir uyandi birdaha uyumadi hic yarim saat uyudu beser dk beser dk
Aynı tarih doğum günleri :)

Ya benimki de 12 den sonra değişik değişik hareketler yapmaya başladı. Moro refleksimi ne aşırı derecede arttı. Doğduğundan beri öğlen şöyle 2 saat aralıksız uyumadı. 1 saat uyuyor ama yatağına yatırayım uyusun değil. Hamak aldık, kucağımda uyuyor hamağa koyuyorum sallıyorum. Sallamazsam uyanıyor. Ne yemek ne ev işi yapamıyorum. Bazen hazır yemeği bile ısıtıp yiyemiyorum. 2 çocuklu olanlar nasıl yapıyor çok merak ediyorum. Mesela uyumasa da yatağında dursa kendi kendine, yok durmuyor da. Hep kucağımda, tüm günüm ona konfor sağlamakla geçiyor.

Canım sigara kullanıyorsan parfüm kullanıyorsan kuzular emmek istemiyor annenin öz süt kokusunda içebilir senden bişey rica edeyim bir gün boyunca bebekle yatakta olun hep atletle dur sana temas etsin koklasın mutlaka uyumak isteyecek zamanla emmek isteyecek emzirme kampı var nette bir araştır

Kuzum istahsiz bebege ne kuveti inan istahsiz olmasa çok acikirsa memeyi tutar.istahsi olduğu için altın tepside sunsan yineiçmez kendimden biliyirym
Emer canım hiç emmeyen bebekler emiyor lütfen önce inanın

Canim 4 aylık olmaya yaklaştı sanırım artık 4 saatlik düzene geçiş yaparsan yine düzene girecektir

Aslında eşim daha çok sevdirmeye çalışıyor ben engel oluyorum üzerine düşme diye bir yandan ara ara arayı ısıtmak mı gerek diyorum çünkü bebeği yok sayıyor şu an bebek ağlamaktan çatlasa dönüp bakmıyor
Düşündüğümden daha zormuş bu süreçte büyükle uğraşmak
Hep söylüyorum o yemek yiyemiyor süt içmesi lazım diyorum henüz idrak edemiyor
Akşam uyku saati geldi mi karakteri değişiyor

Ne yaşadığınızı siz biliyorsunuz hani bebekler sebze yemez yoğurt yemez anlarım biberonla sütü reddetmesi çok korkutucu geliyor bana
Döke saça dediğine göre kaşıkla verdin
Biberon çeşitlerini denesen

Annem olunca bana da daha az sarıyor gün içinde bütün gün oyun oynuyorlar dediğin gibi
Ama akşam uyku saatinde gözü hiçbirşey görmüyor emzirme diye çığırıyor

Bizimkide bugun hic uyumadi sabah birtane yumurta yiyebildim oyle kahvalti sofrasi hazirlamak yok 18:00 de makarna zor yapip yedim azdaha yemesem olecektim fazlasi lukse kaciyor bu cocukla bukadar

kampa gidicez artik :)) kiz sigara bulsam anasini aglatacamda esim izin vermiyor arada onun paketten alirsam
oyle iciyorum parfum kullanmadim dogumdan sonra
Sigara kullanan yokmu aranizda hic

Bizim de 19 ocak canim. Bugun sicramaya girildi ama genelde bugun atak haftasi denildigi zamandan 2-3 gun once basliyor belirtileri benim oglanda. Seninki de ole olabilir. Asagoda bak 22 ocak atak haftalari

Eklentiler

• Screenshot_20190409-224136_Harika Haftalar.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…