2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bizimkide bugun hic uyumadi sabah birtane yumurta yiyebildim oyle kahvalti sofrasi hazirlamak yok 18:00 de makarna zor yapip yedim azdaha yemesem olecektim fazlasi lukse kaciyor bu cocukla bukadar
Haksızlık etmeyim şimdi sabah hızlıca Omlet yapıp kopar yut şeklinde yedim sağolsun fırsat verdi. Öğlen de hazır köfte vardı kızartıp ekmek arası yaptım. Sabah eşim işe gitmeden çay demledi, o çayı termosa koydum gün içinde bir kaç bardak içebildim.

Bizim de 19 ocak canim. Bugun sicramaya girildi ama genelde bugun atak haftasi denildigi zamandan 2-3 gun once basliyor belirtileri benim oglanda. Seninki de ole olabilir. Asagoda bak 22 ocak atak haftalari
Çok teşekkür ederim. Güneşli günler bile tam güneşli değilken birde bu atak haftası Mayıs-Haziran ayında ne yapacağız

Ooo da ne yicen o yediklerin sana birhafta yeter artik acıktım deme

Çok teşekkür ederim. Güneşli günler bile tam güneşli değilken birde bu atak haftası Mayıs-Haziran ayında ne yapacağız
Rica ederim aynen canim ya gecen 2 atakta bu kadat farketmemistim bu sefer çocuk bambaska. Uykusu geliyor uyumuyor gezmek istiyor. Uyusa 5-10 dk uyuyor. Surekli emmek istiyor bu sefer de fazla geliyor kusuyor su mayis-haziran atagini da bu kdr siddetli olmayacagini umit ediyorum upuzuuuun bi atak var biz de insaniz yani

kampa gidicez artik :)) kiz sigara bulsam anasini aglatacamda esim izin vermiyor arada onun paketten alirsam
oyle iciyorum parfum kullanmadim dogumdan sonra
Sigara kullanan yokmu aranizda hic
Aylardir icmiyorum ya.. ruyalarimda iciyorum su an ama inan :)) ben istesem icerim.imkanim var
Ama mecbur bebis icin.

Canim 4 aylık olmaya yaklaştı sanırım artık 4 saatlik düzene geçiş yaparsan yine düzene girecektir
kız 4saat hıcduymadımben durabılırmı okdar enfazlq 3olsun delı gb esnıyor gözune sankı parmagnı sokcak gb oluyor bı denesemmi ki

Sağolasın valla doğru tahmin ettim demekki, etken başlamış olabilir mi acaba ya, resmen çocuğun hareketleri değişti tuhaflaştı. Kollar ayaklar kendinden bağımsız hareket ediyor. Off bir atlatsaydık
Olabilir tabi ki kuzum birebir tutcak diye birsey yok bu yine kisa 7gunluk bir atak. Digeri fena

Yoktun baya oldu sen nasılsın ❤ A anneveoglusu
Biz aynı. Hala çok emmiyor o meme reddinden sonra kendine gelemedi çocuk. Cisli bezlermiş çok az

Merhaba canım eşimin Antalya'da semineri vardı oraya gitti annem geldi onunla vakit geçiriyorum küçük ve büyük oğlanın ihtiyaclari derken zaman geçiyor

sen nasılsın kizcen nasıl

Bizde de emmede pek ustek yok 3-5 dk emiyor bırakıyor bir daha vereyim diyorum başını sağa sola çeviriyor uyku desen aşka 30 dk geçmiyor hemen uyaniyor annem bu sana mum tutturuyor dedi

Aylardir icmiyorum ya.. ruyalarimda iciyorum su an ama inan :)) ben istesem icerim.imkanim var
Ama mecbur bebis icin.
Ben dayanamadim onune gelen tututturup geliyo eve paket getirmeyin dediysemde dinlemedi esim dokuzay sabrettim kirkimiz cikti yine sabrediyordum en son dayanamadim :-(

Benim eşim heralde beni birakur ailesini bırakmaz aynen her Emzirmede canım

O koca türünden bende de vardı evliliğin 7. Yılında bağışladım annesi ve babasına herşey bir anda değişti keşke daha önce yapsaymisim

kampa gidicez artik :)) kiz sigara bulsam anasini aglatacamda esim izin vermiyor arada onun paketten alirsam
oyle iciyorum parfum kullanmadim dogumdan sonra
Sigara kullanan yokmu aranizda hic
Süper canım şimdi yatakta vakit geçirme zamanı telefonu başka odaya bırak tv açma yumuşak sesle ninni söyle mutlaka uyur

Ben dayanamadim onune gelen tututturup geliyo eve paket getirmeyin dediysemde dinlemedi esim dokuzay sabrettim kirkimiz cikti yine sabrediyordum en son dayanamadim :-(
Geçmişi okumadan yazdım Sigaramı banada kokuyor miss gibi içen de yok evde ama özlüyorum inşallah hiç içmem bir daha

Ama mecbur bebis icin.
Ben hamile kalınca bırakıyorum bebiş 2 yaşına gelene dek emzirmeyi bırakınca sigara devam =)

Geçmişi okumadan yazdım Sigaramı banada kokuyor miss gibi içen de yok evde ama özlüyorum inşallah hiç içmem bir daha
İnsallah canim evde icen yoksa aramazsin ya bizimki hayvan gibi iciy eve getirme diyorum sen hakketten sıkıntılısın diyip diyip iciyor )

kız 4saat hıcduymadımben durabılırmı okdar enfazlq 3olsun delı gb esnıyor gözune sankı parmagnı sokcak gb oluyor bı denesemmi ki
2 saat uyanık 2 saat uyku tracy hogg tamamını okumadın mı canım 4 aylık olunca 4 saatlik düzen oluyor

Aynen Çok korkutucu ve bunu yaşıyorum
hepsini denedim sıkıntı biberonda değil istahsizliginda
Keşke bizde sizin gibi olsak.Valla ozaman 7/24 uyumasin hep kucagimda olsun yeterki doğru dürüst emsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…