2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Normalde nerde yatırıyordun gündüz
Dene canim gece yattigi yerdir muhtemelen yatak odasi gunduzde orda yatir

Bizim hemşire iz 6 ay sonrada olabilir 1 ay sonrada belli olmaz ne zaman olacagi ama olur demisti

Canım gece yatak odasında beşikte, gündüz ise reflü yatağıyla salonda yatırıyordum

Gündüz oturduğum odada küçük sallamalı beşikte gece y.odasındaki beşiğinde yatırıyorum. Sese alışsın diye TV de açıyorum bunun etkisi de gerçek mi bilmiyorum ama tek tıkırtı sesine uyanmıyor gece de projektörlü dönence var onu açıyorum 2 gündür takip ediyor baya sakince dalıyor sonra

Pamuk Panda gece gazi vardi bi dunya uyandim. Hep mizildandi. Sabah da 07.30 da kalkti. E gunduz de uyumasi sorun 3 gündür. Oturdum agladim esim ise giderken ben çok yoruldum kimsem yok uykum var. Dinlenemiyorum gündüz de uyumicak evde is dolu diye. Çocugun atagi oldugu gibi benim de ataklarim oluyor iste Benim ki gunduz uykusunu tas catlasa 1 saat yapiyor ben de yatak odasinda deniim bakiim bugün o uyuyunca uyiim bayilcam cidden yoksa

Ne güzel en azından annen gelmiş ❤ cok sevindim. Valla anlıyorum kuzum seni benimki de öyle maalesef

Canım biz 21 martta yaptırmıştık 2. Ay aşılarını. Çok olmuyo aslında ama yine de aklımda soru işareti oluştu. Teşekkür ederim ❤
bız de 24 şubatta olduk canım ancak kabuklasmıs daha. bellı eder kendını merak etme canım

ben de yarın için yardımcı cagırdım artık düzenli gelecek hsr hafta olmasa da 10gunde bireşim de yetişemediğimin farkında zaten hep ailesi yardım ederız biz modunda oldugundan gerek görmüyorduk dün akşam da söyledım yapamadıgımda hazr şeyler yerıne ev yemekleri alıp gelıcek. yapacak bısey yok amip değiliz bölünemeyız

Herkeze günaydın oğlum bu gece hiç uyanmadı ben şok ben tedirgin uyansalar dert uyanmasalar dert kendimden şüphe duydum dün temizlik yaptım baya yorulmusum uyandı da benmi duymadim diye

Günaydın hanımlar.. kaç gündür takip edemedim. Önceki pazartesi ev tutup cumartesiye taşındık. Arada geçen sürede sabahtan akşama kadar kızımla akşamdan gece yarılarına kadarda eşimle ev topladım. Cumartesiden bu yana da aynı işlemin tersini yapıyorum. Hala ufak tefek işler var. yorgunluk uykusuzluk bayılacağım bir yerlerde.. bunun üstüne bir yorgunluk sigarası yakmayı çok isterdim ama bu bebişler elimizi kolumuzu bağladı.. kaç gündür Linayla da ilgilenemedim karnını doyurup bezini değiştiriyorum sonra yatırıyorum yanıma... çocuğum kaç kere beni beklerken uyuyakalmış. Kalan işleride bıraktım sonra yapacağım kızıma ayırdım bugünü belki uyuruz birlikte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…