2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynı ben başlayınca sanki hiç bırakmamış gibi oluyorum
Zaten kötü alışkanlıklarım yok sigarayı da keyfine içerim onu da 3 yıl kızımdan dolayı 1 yıldır oğlundan dolayı içemiyorum canım çekiyor ya

Merhaba canım biz iyiyizse nasılsın. Bestlak damla kullanıyordun işe yaradı mı acaba
Bende iyiyim şükür canım annem geldi o kadar iyi geldiği ki

Evet canım nispeten daha iyi emereken oğlan göğsüme süt inmeye başladı ara ara

Kızlar yine bir soru ile karsinizdayim cevaplarinizi merakla bekliyorum:) ben cocugu gece uykusuna gectiginde besigine yatiriyorum ama gunduz uykularinda besigi kullanmiyorum. Gayet aydinlikta babynest de oturma odasinda uyutuyorum. Sizler nasil yapiyorsunuz? Sizce gunduz uykusunda los ortam olustirmali miyim :)

Valla birkac yazi okumustum ben
Bazısında uyumasi icin biraz karartin diyordu,bazisinda ise aydinlik olsun gündüzü bilsin diyordu
Bende karartma perdesi var onu yariliyorum isik giriyor yine iceriye o şekilde bizim yatagin üstünde uyutuyorum gündüz oyleye alistik
Gece hep besiginde o da bizim odada zaten
Sen ikisinide dene hangisinde verimli uyuyorsa o sekilde yatir

Canim çok teşekkür ederim ama ben anlamadım 12 nisan atak 14 nisan iyi günümü
15 nisan haftası atak atak haftasimi

2 saat uyanık 2 saat uyku tracy hogg tamamını okumadın mı canım 4 aylık olunca 4 saatlik düzen oluyor
okudum canım ben uyku harıcı uyanıklık sğresini dıyorsun sandımyoksa 2bucuk saat uyanık kalıyor kızım bazen nadiren 3. bugun hatta arkadasım geldi ve saat 4de uyandı kızım 7bucukta gectık gece ritüellerine 8de de uyudu çoksakındı uykuya epey sakin geçti zorlanmadım bugun

Bende iyiyim şükür canım annem geldi o kadar iyi geldiği ki

Evet canım nispeten daha iyi emereken oğlan göğsüme süt inmeye başladı ara ara

Yarın bende alayım o zaman. Yemin ederim midem çöplük gibi oldu bir ay sonra ile başlayacağım zaten az sütüm daha da azalacak diye korkuyorum canım

Canım senle biz hep aynı gidiyoruz bende aynı senin gibi yapıyordum bugün canıma tak etti öğlen yatak odasına geldim uyusun diye hafif hafif sAlladım beşiğinde. İlkinde 1.5 saat ikincisin de iki saat uyudu. Yatak odasında stor var o kapalıydı ama kapkaranlık değildi oda. Ay bilmiyorum ki yatak odası diyemi yattı. Odada ses çok az yola uzak ondan mı yattı. Salladığım için mi yattı bilmiyorum ki. Yarında yatak odasında devam edeceğim yatırmaya. Gündüz uykusu sıfır gibi iş güç yapamıyorum uff

Kızlar bu karma aşının yapıldığı kolda bizim öyle yara falan oluşmadı? Sadece iğnenin girdiği yer nokta gibi belli okadar. Tutmamış mıdır acaba aşı

Ben de aynı senin gibi yapıyorum loş ortam oluşturursan gece gündüz farkını anlayamaz ben gün ışığında uyutuyorum onda da uyursa tabi :)) ama şunu farkettim hava kapalıyken daha uzun yatıyor gündüz

Kızlar bu karma aşının yapıldığı kolda bizim öyle yara falan oluşmadı? Sadece iğnenin girdiği yer nokta gibi belli okadar. Tutmamış mıdır acaba aşı
Canm bizim hemşire söylemişti yara olmiycak tutmadığını düşünme merak etme ya 6 ay sonra dedi ya da 6. Ay dedi o kısmı tam hatırlamıyorum o zaman belli edecekmiş kendini. O zaman da şişer veya kabuk bağlarsa sakın dokunmayın kazımayın dedi.

Normalde nerde yatırıyordun gündüz
Dene canim gece yattigi yerdir muhtemelen yatak odasi gunduzde orda yatir
Bizim hemşire iz 6 ay sonrada olabilir 1 ay sonrada belli olmaz ne zaman olacagi ama olur demisti

canım ben saglıkocagına sormustum tutmama durumnda tekrarlanıyor mu dıye bana gulumsedıler öyle bir ihtımal yok artık günümüz şartlarında için rahat olsun dedıler. kaç gün oldu yapılalı? bizim kabuk baglamıs ve daha yeni farkettım aniden olan bışey. ki hep masaj yaparım bebeğime. için rhat olsun❤

Canım biz 21 martta yaptırmıştık 2. Ay aşılarını. Çok olmuyo aslında ama yine de aklımda soru işareti oluştu. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…