2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sen yine sanslisin kuzum masallah sakin ve uyuyabilen bir bebek alyakus bizim gibi olsan o zaman ne yapardin hic uyumayan surekli basinda olman gereken vs vs

İnsallah yavas yavas dinlenmeye firsatin olur kuzum ev tasimak en zor sey hele ki bebekle.. Allah kolaylik versin valla. Masallah ki kizin uyuyan sakin bir bebek kendimi hayal ediyorum da imkansiz ne sallama ne kuvak ne memede uyumayan kizimla ev tasimayi birak 3adim oteye zor gidiyorum ❤ cani sagolsunda yoruluyor iste insan

Herkeze günaydın oğlum bu gece hiç uyanmadı ben şok ben tedirgin uyansalar dert uyanmasalar dert kendimden şüphe duydum dün temizlik yaptım baya yorulmusum uyandı da benmi duymadim diye
Duyardın kuzum bence. Bi ara benimkide araliksiz 6saat uyumuslugu vardi gece. 3ayimin en mutlu gunleriydi ❤ Simdi max 2saatte bi uyanmalar

Ya ben normalde içen biriyim,hamileligim boyunca bitane bile içmenin.bebegim yoğun bakıma girdi bile yine icmedim ama bu istahsizligi meme reddi beni çok uzuyor.yoksa yine icmezdim
Bende tiryakiyim. Hamileligimde hemen birakamadim mesela azaltarak biraktim cunku benim is ottamim da surekli sigara icinde bide. Valla benimde aklma gelmiyo cogu zaman surekli emsin die ugras yok uyusun diye ugras saatlerce ama boslugum oldugu an geliyor aklima hele disardayken mekanlarin icine hic oturmamistim simdi malum icerdeyim annelerle. Ama esimleysek o da iciyo baya iste

Her zaman los ortam yaratamazsin canım. Zaten gece ile gunduzu ayırması için sadece gecenin los olması gerek. Ben oturma odasında küçük beşiğinde ya da yine oturma odasında hamak beşiğinde uyutuyorum. Sessizlik de sağlamaya çalışmıyorum. Sadece anı yüksek ses olmamasına dikkat ediyorum. Biraz daha büyüyünce uyku süresi uzayip uyuma adedi azalınca büyük beşiğinde yatak odasında uyutacagim inşallah.

Aylardir icmiyorum ya.. ruyalarimda iciyorum su an ama inan :)) ben istesem icerim.imkanim var
Ama mecbur bebis icin.
Ben de hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım. Bebek doğduğundan beri çok daha fazla canım istiyor. Benim de rüyalarıma giriyor artık. Bebeğim için sabrediyorum. Anne sütü ile besleniyor kuzuma kıyamıyorum. Herkes bu kadar uzun süre bıraktıysan unutmuş olman lazım diyor ama yok. Muhtemelen emzirme dönemi bitince başlayacağım tekrar T tanem-tane20 Parfüm, roll-on filan da kullanmıyorum bebek etkilenmesin diye. Çok da terliyorum emzirirken filan ama geçecek bugünler de

Kızlar bişey sorucam menenjit aşısı yaptıranlar acaba sabah ya da öğlen yapılması fark eder mi?
Farketmez ama zor bir aşı.
Bu aşı da olmadan önce ateş düşürücü öneriliyor.
O gecesi 38.2 ateş yaptı.
Ertesi gün 37.5 civarıydı sonra düştü

Ya kızlar yarım kundak olayını bırakmak istiyorum ama bu çocuk uyumuyor elleri dışarı da olunca sürekli de korkuyor sıçrıyor, rahat rahat sere serpe uyusun istiyorum ama yok kendi elleriyle kendini korkutup uyandırıyor

Sapsikk
Valla bilmiyorum ben ne yapsan ki acaba ya oyle oyle alisacak ya da devam edecen kundağa

Tünaydıııın :)) Çok mutluyum uzuuun bir süre sonra ilk defa kendimi dinlenmiş hissediyorum. Bebeğimle bugün 12’e kadar uyumuşuz. 10.30 gibi uyuyup sabah 5’te uyanmıştı. Emdi, sonra biraz oyun oynadık çünkü baya uykusu açılmıştı. O arada baktım biraz ıkınıyor nurse harvey’s vermeyi deneyeyim dedim. Sonra 7’de geri uyuduk. Genelde sabah 9da ıkınmaktan uyanan çocuk saat 10’a kadar sıkıntısız uyudu. Emmeye kalktı yine, o ara yine uyudu. Tabi sabahları babynest ile yanıma alıyorum, yanında yatmazsam uyumuyor çocuk 12’de uyandık en son o da acıkmış ellerini yiyordu yazık :)) sanırım bunu nurse harvey’s e borçluyum

Sapsikk
Valla bilmiyorum ben ne yapsan ki acaba ya oyle oyle alisacak ya da devam edecen kundağa
Ya baktım da önce bir elini açıkta bırakın oyle bi kaç hafta tek eli dışarıda uyusun alışsın sonra ikisini birden çıkarın diyorlar ay düşünsene 5 yaşına gelirmiş hala kundaklıyormuşum

Diyete 6. Ayda başlayacağım inşallah
Canim 6. Ayda karınlarını doğuracak kadar yiyemiyorlar ki minnak tattırmalıklar en az 1 yaşını geçecek ki diyet yapabilelim ahh diyet yapabilsem bir spor yapmak istiyorum bildiğin canım çekiyor ama yok süt zaten anca yetiyor

Bndr bu yontemi dicektim okumuşsun bile ben bi snda sak diye cikariverdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…