2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bu ataklara nereden bakiyorsunuz cocuktan cok atak konusuluyor ) bende bakayim bizimki ikigundur uyumuyor neymis derdi ogrenelim
Canım bir uygulama var sanırım inan bende bilmiyorum. Burdan arkadaşlar bakıp yazdılar sağolsunlar. Doğum tarihi değil de bebeğin beklenen doğum tarihi vardı ya, hah işte ona göre bakılıyormuş. Benim bebeğim öyle değişik davranışlar sergiliyor ki atak haftamıza gelmişiz. Ordan anladım.

Ben de 15 güne bir yarım gün alıyordum. Yardımcım hastalandı gelemedi sonra misafir geldi, ev rezil oldu. Başka biri geldi, beğenmedim. Geri gönderdim. Bakalım salı günü gelen inşallah iyidir. Ben de 10 güne bir alacam, yetmiyor.. Hatta şirketle anlaşırsam haftada 1 alacam, bakalım.

Biİmki ikigundur hic uyumuyor yirmi dk bile uyumadi cocuk sabah bi kalkti halen bakiyor anlamadim uyuyan cocuk gitti ayakta hep

Benimkide uyumuyordu, uyku danışmanları var ya bir tanesine sordum dedi ki sabah uyanınca 1 saat, 1 saat 20 dakikaya yeniden uyumuş olsun. Sabah uyanınca önce emiyor sonra gazı çıkıyor, sonra altını temizliyorum (gaz çıkmazsa alt temizliğinden sonra çıkıyor), burnu tıkanmışsa burnunu temizliyorum. Uyandıktan tam 1 saat sonra kucağıma alıyorum yeniden emmeye başlıyor sonra küt diye uyuyor. Mümkün mertebe uyandıktan 1 1.5 saat sonra yeniden uyutmaya çalışıyorum. Bazen uyuyor bazen uyumuyor. Ama 2 saat filan olursa töbe uyumuyor

Kizlar gecenlerde migrostan indirimden durunun granül sabununu almistim.
Bugun yikadim.
birkac parca zibinda kaka lekesi vardi kar gibi yapmis hic izi bile yok,mis gibide kokuyor

Dalan roxy çıkarmıyor lekeleri ya bunu denesem mi? Çok lekeliyse çamaşır suyunda biraz bekletiyorum benim çamaşırlarla yıkıyorum tekrar dalan roxy ile yıkamak zorunda kalıyorum

Kesinlikle karnı tok, altı temiz, gazı da alınmışsa uykusu geçmişse huzursuzluğu başlıyor. Ben emziği emme şeklinden anlıyorum sakin sakin emiyorsa uykusu var deli deli emiyorsa daha doymamış

Biİmki ikigundur hic uyumuyor yirmi dk bile uyumadi cocuk sabah bi kalkti halen bakiyor anlamadim uyuyan cocuk gitti ayakta hep

Canım ya gittiğin hastane özel hastane mi? Bi sıkıntı var kendine de yazık ediyorsun çözümü bulunsa da rahatlasan bir an önce. Çocuk ağlar uyumaz yemez bazen ama uzun süre olunca bir derdi var demek ki inşallah kısa zamanda rahatlarsınız

Evet uygulamanın adı Harika Haftalar

Ozel canim hastane ikigundur boyle uykusu inan daha kahvaltiyla duruyoeum simdi yatti sut aagip uyanmazsa yemekyicem

Bugun saglikocagina igne vurulmaya gittim orda cizelge vardi bebek aylari ve karsisinda yuzde elli 90 vs alttada rakamlar vardi cocugun kilosun yuzdelik dilimleri galiba bu dilimin neresinde olmak gerek ?hastanede tahlildi igneydi derken boy kilo hakkinda birsey demedi baska doktora gitmistik kimse bize bu dilimlerdende bahsetmedi hangi dilimde olmak gerekiyor

Gecmis olsun.Persentil eğrisi diye geçiyo yanl8s anlamadiysam dr ona gore gelişimi takip ediyo ama bizdede o tabloyla ilgili hiç yorum yapmadılar su yüzdelik dilindesiniz diye bisey söylemedi sadece ilk ay o tablonun alt sinirlarindaydik onu biliyorum

Son düzenleme:

Burdan hesaplayabilirsin canım persentil tablosu olarak geçer

Dalan roxy çıkarmıyor lekeleri ya bunu denesem mi? Çok lekeliyse çamaşır suyunda biraz bekletiyorum benim çamaşırlarla yıkıyorum tekrar dalan roxy ile yıkamak zorunda kalıyorum
boron u da tavsiye ederim , kaka yi ama genelde her deterjan zor ciksriyor en guzeli beyaz sabunla citiliyosun o sekil atiyosun makinrye camasir suyundan daha iyi
persentil tablosu kuzum o o aydaki bebeklerin ort kili ve boyina görehangi yuzdesin diye

Ucretli bi uygulamadan canim ben sen sordugunda senin tablonu ben paylastim atak haftalarini gunlerini bul onu
O var canim ozaman ekran resmi cektim yalan bu sicramalar ) bizimki iyiydi ikigundur deliriyo tabloda gunesdogmus ama bizde simsekler cakiy )

Son düzenleme:
Cok tesekurler Yuzde kacinci dilimde olmak gerekiyor bilgin varmi kuzum

Cok tesekurler Yuzde kacinci dilimde olmak gerekiyor bilgin varmi kuzum
Yani su dilim bu dilim diye biaey yok kuzum karşılaştırma yapmak icin diger cocuklarla verilen bi tablo azsa eger ona gore uyariyolar fazlaysa yada onlem amacli arkadasin verdigi linkten bak canim benim boy 25 50 persentil,kilo 75 90 , vucut indeksi %97 cikiyo mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…