2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben bütün umudumu buna bağlamıştım ama yine mi gitmeyecek yani 5 aylık hamileyken böyle göbeyim yoktu benim
Sonmus balon gibi olduk karnim okadar cirkin geliyorki gozume ameliyatta surdukleri boyadanminehala zindan gibi karariyor arada catlaklar insanin midesi ikalkacak

Canım benim kızımda 4 aylıkken çıkarmıştı ilk dişini. Annemden benimde 4 aylıkken çıkardığımız söylüyor salya benim oğlumda da var çok fazla. Benim de aklıma gelmiyor deeğil

Sonmus balon gibi olduk karnim okadar cirkin geliyorki gozume ameliyatta surdukleri boyadanminehala zindan gibi karariyor arada catlaklar insanin midesi ikalkacak
Kuzum benim balon sönmüştü boğaz durmayınca geri şişti benim karnım büyümedi hamileyken çatlamadım ama geçmişte kilo alıp vermekle kazandığım çatlaklarım vardı onlarla yola devam ediyorum. eskiler sağolsun yeniler yer bulamadı çatlamak için:)

R Artik onu gorucez ben herzamn donduremiyorum saniyorum aglarken aliyorum emziriyorum o sekilde 15 dk daha fln uyuyo 45 dk doluyo emmeyi birakinca uyaniyo genelde buda bi ger dondurmeyse donuyor ,bu arada benim bebehimnde cok salyasi akiyor bugun bi komsum geldi bebegi 7 aylik kehribar kolyeyle durdugunu soyledi

Şahsen bu görüşe katılmıyorum ki böyle bir ortam zaten olmuyor hemşire ve ben oluyorum eşim de oluyor ama orda ağlarken ben uzak duramam ki
Paylaştığın kişiye göre anne bebekten ayrı bakkala bile gitmesin. Birlikte uyumayı nasıl destekliyor anlayamıyorum

En son kactin kac kilo aldin
Kilo konusu beni çok üzüyor ya kızımda 59 la başlayıp 84le doğurmuştum 2 aylıkken 65 civarıydım süper kilo vermiştim bunda 60la kaldım 86yla doğurdum çıkıyorum 74 yiyorum 74 yürüyorum 74 ay usandım tartılmıyorum artık =(

Şahsen bu görüşe katılmıyorum ki böyle bir ortam zaten olmuyor hemşire ve ben oluyorum eşim de oluyor ama orda ağlarken ben uzak duramam ki
benimde aklima gelmisti, acaba canını yakan işleme ortak olduğumuzu düşünur mu diye ama kucukk asi yapıldığında annemin kucağına oturup yapildigin da kendimi daha rahat hissettigimi hatırladım, bence bebislerimizde böyle hissediyordur :)

48 kilodan 70'e. Dogum sonrası 58'e düştüm şimdi 60'ım. Hedefim doğum kilosuna ulaşmak bu gidişle Aynen ben de düzenli emziriyorum ama dediğin gibi hem yapı ile alakalı hem de yiyoruz arkadaş napak. Şimdilik sütümü etkilemesin diye bir şey de yapmak istemiyorum

Bu aralar herkesin ortak derdi sanırım gündüz uykusu.. Çocuk kucağımda uyuyor, sırtı beşiğe değince uyanıyor. Gözünden uyku fışkırıyor ama ısrarla uyumuyor. Uyumayınca huysuzlanıyor. Huysuzlanınca insanı 2 dk oturtmuyor sürekli ayakta dolanmak istiyor. 2 saat kucağımda tutsam uyur ama. Oy dağlar dağlar yüce dağlar, yoruldum..

karnm eskıye döndu dümdüz oldu benm de buraya yuklerdım sızden baskası göremıyo olsa

Masallah kizinda cok kilo almissin kizin kac kilo dogdu? Sende hamileliklerinde fazla kilo alanlardansin :/ bende ilkinde hemen vermistim simdi veremiyorum cunku cok cabuk acikiyorum ve yiyorumda. Nasil yapacagiz ya gobek bingil bingil bende 76yim

Benim hedefim eğlendiğim kilo 57 olsam kafi hamile kalma sürecinde flnda almistim malesef 58 59 olsamda yine kurtarir ama bu gidisle ne zaman olur bilmiyorum tatli ekmek karbonhidrat yemesek belki ama uff yeniliyo namissizlarr

Tam olarak ayni. Tabi bende bu geceye kadar devam

Hem bebek acıyı hissettiği anda anneyi yanında görmesi aradaki bağı artırır diyor bu aşı istisna durumlardanmış acı hissediyor sonuçta :))
Yarın da 2.ay aşımız var inşallah sıkıntısız geçer ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…