Kızlar doğum sonrası iliski olmuyordu bizde. Meğer çok fena enfeksiyon olmusum, doğum dikisim de kötü yapılmış, müsait olmuş enfeksyona
bir poşet ilaç verdi Dr . Cleocin fitil , gyno fitil , sef antibiyotik kullanicam. Moralim bozuldu da kendimi gectim emzirirken bebeğe az da geciyormus. Bir zararı dokunmaz inşallah
Hem bebek acıyı hissettiği anda anneyi yanında görmesi aradaki bağı artırır diyor bu aşı istisna durumlardanmış acı hissediyor sonuçta :))
Yarın da 2.ay aşımız var inşallah sıkıntısız geçer ya
Kızlar doğum sonrası iliski olmuyordu bizde. Meğer çok fena enfeksiyon olmusum, doğum dikisim de kötü yapılmış, müsait olmuş enfeksyona
bir poşet ilaç verdi Dr . Cleocin fitil , gyno fitil , sef antibiyotik kullanicam. Moralim bozuldu da kendimi gectim emzirirken bebeğe az da geciyormus. Bir zararı dokunmaz inşallah
Geçmiş olsun canım kısa zamanda geçer inşallah. Ben de safra ameliyatından sonra 10 gün antibiyotik kullandım emzirdim de sıkıntı olmamıştı kullanılabilecek ilaç veriyor zaten Dr lar
Cikabikiyormus canim. Serce parmaginla damaklarini bi elle dediler bana boyle pötür pöturse eline dis yerleri gelir dediler benimkinin de eli hep agzinda. Ben bakamadim yarin bakacagim ins
Aksam uzeri bebek gormesine gittik oglumla. 18.40 da yatip, 19.25 de uyanmisti son uykusundan. Oraya vardik saat 20.00. Uykusu geldi gibi oldu basladi tabi uykuya direnip bagrinmaya. Evde asiri sicakti onu da sevmedi soydum bi zibinla kaldi. Insanlar halime aciyor aliyor elimden daha da cok agliyor. Arka odaya geciyorum bas basa kalinca guluyor. Apar topar aradim esimi geldi aldi bizi. En istemedigim cocuk tarzina donustu oglan ya. Insan icine cikmayan, uykusu gelince uyumayan atakta gecicek gecicek diip duruyorum :/
Bu aralar herkesin ortak derdi sanırım gündüz uykusu.. Çocuk kucağımda uyuyor, sırtı beşiğe değince uyanıyor. Gözünden uyku fışkırıyor ama ısrarla uyumuyor. Uyumayınca huysuzlanıyor. Huysuzlanınca insanı 2 dk oturtmuyor sürekli ayakta dolanmak istiyor. 2 saat kucağımda tutsam uyur ama. Oy dağlar dağlar yüce dağlar, yoruldum..
Mesajı bir an ben yazdım sandım. Benim bebeğimin 20 günlükten beri durumu böyle. Koskoca 24 saatte sadece toplam 8 saat uyuduğunu bilirim. Dediğin gibi kucakta uyuyor, diyorum çok derin daldı uykuya böyle kaldırınca kolları sarkıyor, tam koyuyorum üstünü örtüyorum gözler cingöz oluyor. Oldu bitti günaydın.
Geçmiş olsun canım kısa zamanda geçer inşallah. Ben de safra ameliyatından sonra 10 gün antibiyotik kullandım emzirdim de sıkıntı olmamıştı kullanılabilecek ilaç veriyor zaten Dr lar
Sağol canım ya, benim hem ağızdan hemde vajinadan antibiyotik var o yüzden sıkıldım biraz . Akşamları ilaç kullanıp sagilmis sütten vermeye çalışırım olmadı bir ogun
Cikabikiyormus canim. Serce parmaginla damaklarini bi elle dediler bana boyle pötür pöturse eline dis yerleri gelir dediler benimkinin de eli hep agzinda. Ben bakamadim yarin bakacagim ins
ay ben de bakayım sabah cook merak ettım.ama boyle bugun aldı parmagmı elıne gırıntı cıkıntılı gbydı hanı emmeden zıyade bastıra bastıra damagına dokundruyodu gece de uyandı sık. acaba dedım bakalımm. yaa 1 yıl geçse de daha da kolaylasa burda yazışsak ne günlerdi diye❤
Mesajı bir an ben yazdım sandım. Benim bebeğimin 20 günlükten beri durumu böyle. Koskoca 24 saatte sadece toplam 8 saat uyuduğunu bilirim. Dediğin gibi kucakta uyuyor, diyorum çok derin daldı uykuya böyle kaldırınca kolları sarkıyor, tam koyuyorum üstünü örtüyorum gözler cingöz oluyor. Oldu bitti günaydın.
Sorma canım, biz de yaklaşık 2 haftadır böyleyiz. Anlamsız ağlama krizlerine giriyor. Biliyorum ki karnı tok, altı temiz. Akşamları çocuğa iyice bir hal geliyor zıvanadan çıkıyor. Normalde çok sakin bir çocuk ama büyüme krizi heralde. Geçicidir diye umuyorum
2 aylık bebeği olanlar memede ne kadar kalıyor büyüdükçe daha az kalacağını Dr da dedi 5-10 dk emiyor diğer göğsümü de veriyorum belki onda da az durup bırakıyor mama da verdiğim için aklımda hep doymuyor düşüncesi var biraz oyalanıyor uyumaya yakın ağlarsa mama veriyorum. Sık emzirince süt daha çok gelir ama dolmasına müsaade edilmeden nasıl olacak aklımda deli sorular
Masallah kizinda cok kilo almissin kizin kac kilo dogdu? Sende hamileliklerinde fazla kilo alanlardansin :/ bende ilkinde hemen vermistim simdi veremiyorum cunku cok cabuk acikiyorum ve yiyorumda. Nasil yapacagiz ya gobek bingil bingil bende 76yim
oyy masallah. bak 16.35de uyandı hanımefendı. banyo yaptırcaktm emıyor uyukluyo yıne. uyucak gb. banyoyu da hazırlamıstm buarada bana tek bır dılek tutma hakkı verseler kesıntısız 1gun boyunca uyumayı dılerdım
Aksam uzeri bebek gormesine gittik oglumla. 18.40 da yatip, 19.25 de uyanmisti son uykusundan. Oraya vardik saat 20.00. Uykusu geldi gibi oldu basladi tabi uykuya direnip bagrinmaya. Evde asiri sicakti onu da sevmedi soydum bi zibinla kaldi. Insanlar halime aciyor aliyor elimden daha da cok agliyor. Arka odaya geciyorum bas basa kalinca guluyor. Apar topar aradim esimi geldi aldi bizi. En istemedigim cocuk tarzina donustu oglan ya. Insan icine cikmayan, uykusu gelince uyumayan atakta gecicek gecicek diip duruyorum :/
Canım kendinize haksızlık etmiyor musunuz?
2 yaşında çocukmuş gibi diyorsun
Kaç aydır dünyada? Daha kendi yataklarına uyum sağlayamadılar.
Bir müddet ara verin ev gezmesine.
ben de ben dee. busabah 6.15de kızımı yanımıza aldım ama gözler fıldır fıldır. o gulüşleri yetıyor gordugun an nasıl mutlu oluyor ya. emzirmeye basladım sanırım o da uyudu mu tekrar nolduysa actıö gözumu esım bı elımden tutuyo alyanın elı de elimde baktım 7.45 olmus bıraz uyumus sanrm uyanınca da kıpır kıpr agulamıs esım dedı. sonra gel de ısırma kalkıp:) ben yazı beklıyorumm esım 2ay tatılde olcak 1sabah bn 1 sbaah o nobet tutcak kızım uyanınca sırayla uyucaz:)