2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım kendinize haksızlık etmiyor musunuz?
2 yaşında çocukmuş gibi diyorsun
Kaç aydır dünyada? Daha kendi yataklarına uyum sağlayamadılar.
Bir müddet ara verin ev gezmesine.
Ne biliim canim ya. 3. Ayi bitene kadar canta gibi çocukmus benim ki onceden milletin elinde ordan oraya gezerdi uykusu geldigi an 2 pis pis yapardim ya da kucagimda uyuyakalirdi. 3. Ay bitmesiyle birlikte birden algilari acildi cocugun. Kac aydir dunyadaki diince o acidan haklisin valla. Esime okudum hatta bak bana ne dediler diye. Kadin bastan uca hakli uyku saatlerinee oturuver evinde biraz oyundan anlicak yasa gelsin dedi

Allah yardımcımız olsun Koca desen 2 pışpışlıyo azıcık mızmızlanınca getiriyo geri. Ondan da hayır yok
Benimkinde pis pis da yok. Gecen ilk kez sen uyut ben yatayim cok uykusuzum dedimm uyutamassan kaldir dedim ayaginda salkiodu uyumamis 1saate kalktim ben kendim. Nasil kavga ettik sinirlenmis vs vs okuz

Ayniyiz benimkide ilk dogdugu anlardan beri aynen boyle valla

Benimkinde pis pis da yok. Gecen ilk kez sen uyut ben yatayim cok uykusuzum dedimm uyutamassan kaldir dedim ayaginda salkiodu uyumamis 1saate kalktim ben kendim. Nasil kavga ettik sinirlenmis vs vs okuz
Aman benimki de çok farklı değil. Bir de bana demez mi kucağa alıştırdın şimdi durmuyo al da gezdir madem diye. Ya sabır Millete eşi yardım falan ediyormuş hayretle okuyorum Çocuğu yıkarken gel su dök bari kafasından diyorum, bulmuş bir bahane “ben ağlamasına dayanamıyorum” diye. Benim kız banyo yaparken kıyameti koparıyor da Bir su dökmekten bile aciz

Niye basima attın da yattin diye mi kavga ediyor
Bu erkekler ne kadar bencil gercekten ya

Canim bende dolup dolmama muhabbetine vs cok takiliyordum sonradan okudum memenin dolmssi diye bisey yoktur meme bosaldikca sut olur.bebek 3 ay annenin yaka ignesidir gunde 20 saat bile memede kalabilir vs vs sabir isteyen bisey tabi ben yaklasik 1bucuk ay bu sekildeydim ebede sut bitez her zamn yenilenir vs dedi ve doyup doymuyo diye dusunmeyi biraktim hep göğsümde tuttum, eskiye nazarsn gogsumde kalma süresi azaldı ama hala sik emiyor ve sutum de çoğaldı emin ol bütün gun goguslerim yumoş yumoss hangisimi en son emzirdigimi bile anlamiyorum sende cok takilma dakikasina vs emzir gitsin

ben hala regl olmadım yaa 4ay bitcek 13 gun sonra. başka kimler olmadı? dün epeykıvamlı akıntı geldi bu sefer yumurtladımmı acaba

Bende adet olmadım büyük oğlumda 3 ay 11 günlük iken olmuştum bunda bu süreyi geçtik bu hafta bende yumurtlama akıntısı oldu sanırım yanında olurum sanırım.

kızlarrr.buaksam eşim kzıımızı şş pat ıle uyuttu . hatta patpatı cok az yaptı şok olduk o ömcesndeuyuyup yne uyandı banyo gunuydu uykusaatınde yıkadım mecbur. tabivuykusu acıldı saat oldu 8 yok uyumuyor oldu 8bucuk esım ver dedı nınnı soledı yemek yyemedık sofra kaldı oyle. sonra o da ıse yaramadı bılıyorum ama emmek ıstıyor kızım. ve yataga bıraktı kıpırkıpırdı eşim basladı pışpış dedı yuksek sesle kızım uyanık haldeydı kapadı gözleri yaklasık 10dk bole oldu ben işaret etiım patpat yap dye yapmadı ve alya oylece kendı daldı sonra 30dk sonra uyandı 5dk dha pışpış dedı esım mızıldandı dokunmadan ama dayanamadım ver dedım cunku adam.cok actı baska zaman devam edıcez ılkdenemede kendı uyudu :)

Oda guzelmis eninde sonunda yirtilacakmis ha once ha sonra ) benim karnimi gorsen ikizmi diye soruyorlardi

Ben bütün umudumu buna bağlamıştım ama yine mi gitmeyecek yani 5 aylık hamileyken böyle göbeyim yoktu benim
Canım maalesef bu tempoda gidersek böyle. Ben hep kilo konusunda savaş vermişimdir. Bunda da diyet yapmazsam gitmez biliyorum

Benim hedefim eğlendiğim kilo 57 olsam kafi hamile kalma sürecinde flnda almistim malesef 58 59 olsamda yine kurtarir ama bu gidisle ne zaman olur bilmiyorum tatli ekmek karbonhidrat yemesek belki ama uff yeniliyo namissizlarr

Ben de bi 55 olsam iyiydi. Boy kısa benim 1,5 metre iste o hamur işleri yok mu onlara olan sevdam mahfetti beni de

Kızlar ya bugün 3.gun kaka yapmadi zeytinyağı içirmek istemiyorum başka bir önerisi olan var mı
Telaslanma biz bir ayda 3 kere kaka yaptik tasarruf yaparsin )
Birhafta yapmamasi normalmis cnm ben birhafta bekleyip halen yapmiyordu tabiki on gun oluyorsu fitil veriyordum yada kulak copuyle popoyu uyariyordum iki yontemide doktor soyledi canim

Deli kız ya bana kimse ay denemişti

Cahillik kötü şey çıkardım kolları bu akşam canım ben beklerdim böyle 6 ayı

Pamuk Panda canım bizimki baston travel tam yatarda doğumdan itibaren kullanılıyor ama ben ana kucağı ile kullanıyorum hala daha bebeksi oluyo böyle

Canım bende mamas Papas armadillo flip aldık ama baston daha pratik. Bende ana kucağı ile kullanıyorum

Yemek yiyeli daha 1 saat olmadı, doyup kalktım masadan. Ama şu an yine açım mesela

İlk bir buçuk ay doğru düzgün bişey yemedim hurma incir falan tıkıyordu açlığımı bastırıyordu ama şuan allah ne verdiyse yiyorum hemde çok fazla. Çok çabuk acıkıyorum

Geçmiş olsun canım

Neden canım uyumuyor diye mi
Sabahin 7sinden beri 2 bucuk 3 saat ya uyudu ya uyumadi
Emmiyor ama emmek icin cildiriyor ne yapacagimi sasirdim
Babasi hor hor horlar salonda kicinda pireler ucusuyor duydugu ettigi yok azdi susmaz
Attim kucagina kalk ne yapiyosan yap suna diye
Simdilik uyuttu bakalim kac dk uyuyacaksa
Benim stresimde gecti ona heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…