Ne biliim canim ya. 3. Ayi bitene kadar canta gibi çocukmus benim ki oncedenCanım kendinize haksızlık etmiyor musunuz?
2 yaşında çocukmuş gibi diyorsun
Kaç aydır dünyada? Daha kendi yataklarına uyum sağlayamadılar.
Bir müddet ara verin ev gezmesine.
Benimkinde pis pis da yok. Gecen ilk kez sen uyut ben yatayim cok uykusuzum dedimm uyutamassan kaldir dedim ayaginda salkiodu uyumamis 1saate kalktim ben kendim. Nasil kavga ettik sinirlenmis vs vs okuzAllah yardımcımız olsunKoca desen 2 pışpışlıyo azıcık mızmızlanınca getiriyo geri. Ondan da hayır yok
Ayniyiz benimkide ilk dogdugu anlardan beri aynen boyle vallaMesajı bir an ben yazdım sandım. Benim bebeğimin 20 günlükten beri durumu böyle. Koskoca 24 saatte sadece toplam 8 saat uyuduğunu bilirim. Dediğin gibi kucakta uyuyor, diyorum çok derin daldı uykuya böyle kaldırınca kolları sarkıyor, tam koyuyorum üstünü örtüyorum gözler cingöz oluyor. Oldu bitti günaydın.
Aman benimki de çok farklı değil. Bir de bana demez mi kucağa alıştırdın şimdi durmuyo al da gezdir madem diye. Ya sabırBenimkinde pis pis da yok. Gecen ilk kez sen uyut ben yatayim cok uykusuzum dedimm uyutamassan kaldir dedim ayaginda salkiodu uyumamis 1saate kalktim ben kendim. Nasil kavga ettik sinirlenmis vs vs okuz
Niye basima attın da yattin diye mi kavga ediyorBenimkinde pis pis da yok. Gecen ilk kez sen uyut ben yatayim cok uykusuzum dedimm uyutamassan kaldir dedim ayaginda salkiodu uyumamis 1saate kalktim ben kendim. Nasil kavga ettik sinirlenmis vs vs okuz
Canim bende dolup dolmama muhabbetine vs cok takiliyordum sonradan okudum memenin dolmssi diye bisey yoktur meme bosaldikca sut olur.bebek 3 ay annenin yaka ignesidir gunde 20 saat bile memede kalabilir vs vs sabir isteyen bisey tabi ben yaklasik 1bucuk ay bu sekildeydim ebede sut bitez her zamn yenilenir vs dedi ve doyup doymuyo diye dusunmeyi biraktim hep göğsümde tuttum, eskiye nazarsn gogsumde kalma süresi azaldı ama hala sik emiyor ve sutum de çoğaldı emin ol bütün gun goguslerim yumoş yumoss hangisimi en son emzirdigimi bile anlamiyorum sende cok takilma dakikasina vs emzir gitsin2 aylık bebeği olanlar memede ne kadar kalıyor büyüdükçe daha az kalacağını Dr da dedi 5-10 dk emiyor diğer göğsümü de veriyorum belki onda da az durup bırakıyor mama da verdiğim için aklımda hep doymuyor düşüncesi var biraz oyalanıyor uyumaya yakın ağlarsa mama veriyorum. Sık emzirince süt daha çok gelir ama dolmasına müsaade edilmeden nasıl olacak aklımda deli sorular
ben hala regl olmadım yaa 4ay bitcek 13 gun sonra.başka kimler olmadı? dün epeykıvamlı akıntı geldi bu sefer yumurtladımmı acaba
Oda guzelmis eninde sonunda yirtilacakmis ha once ha sonraKuzum benim balon sönmüştü boğaz durmayınca geri şiştibenim karnım büyümedi hamileyken çatlamadım ama geçmişte kilo alıp vermekle kazandığım çatlaklarım vardı onlarla yola devam ediyorum. eskiler sağolsun yeniler yer bulamadı çatlamak için:)
Anam birde antalyada bacim orda yasanmaz cocunu pirini pirtini al buraya gelAntalya ya yaz erken geliyor şansıma
Canım maalesef bu tempoda gidersek böyle. Ben hep kilo konusunda savaş vermişimdir. Bunda da diyet yapmazsam gitmez biliyorumBen bütün umudumu buna bağlamıştım ama yine mi gitmeyecek yani5 aylık hamileyken böyle göbeyim yoktu benim
Uyutamamis sinir olmus ben evde cocuk bakiomusum o ise gidip calisiomus sanki ben normalde ev hanimiuim kendi islerimide ona yikiyomusumNiye basima attın da yattin diye mi kavga ediyor
Bu erkekler ne kadar bencil gercekten ya
Amin canım inşallah valla beni bi kaygı aldık sorma gitsinŞimdiden hayırlı olsun canım sağlıkla atlatsin inşallah
Benim hedefim eğlendiğim kilo 57 olsam kafi hamile kalma sürecinde flnda almistim malesef 58 59 olsamda yine kurtarir ama bu gidisle ne zaman olur bilmiyorumtatli ekmek karbonhidrat yemesek belki ama uff yeniliyo namissizlarr
Telaslanma biz bir ayda 3 kere kaka yaptik tasarruf yaparsinKızlar ya bugün 3.gun kaka yapmadi zeytinyağı içirmek istemiyorum başka bir önerisi olan var mı
Canım bu programın ismi nedir acaba40 haftasi 14ocak olanlar sicrama bitisine 5gunumuz var. ❤ @Kahsen
Deli kız yabana kimse ay denemişti
Pamuk Panda canım bizimki baston travel tam yatarda doğumdan itibaren kullanılıyor ama ben ana kucağı ile kullanıyorum hala daha bebeksi oluyo böyle
Yemek yiyeli daha 1 saat olmadı, doyup kalktım masadan. Ama şu an yine açım mesela
Kızlar doğum sonrası iliski olmuyordu bizde. Meğer çok fena enfeksiyon olmusum, doğum dikisim de kötü yapılmış, müsait olmuş enfeksyona
bir poşet ilaç verdi Dr . Cleocin fitil , gyno fitil , sef antibiyotik kullanicam. Moralim bozuldu da kendimi gectim emzirirken bebeğe az da geciyormus. Bir zararı dokunmaz inşallah
Neden canım uyumuyor diye miBirazdan cinnet gecirecem sanirim
Sabahin 7sinden beri 2 bucuk 3 saat ya uyudu ya uyumadiNeden canım uyumuyor diye mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?