2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Aynı şey 2 gündür bizde de var gündüz neyse ama şu saat oldu hala gece uykusuna geçemedik kucagımda dalıyor beşiğe yatırıyorum 2 dk sonra çığlık kıyamet gözlerini ovuyor artık ama yok uyumuyor beşikte yanıma aldım dalmıstı o şekilde de uyumuyor bu gece sabahı yapıcaz snrm

2 gun önce kundaklamadan uyumuyor dediğim bebek bu gece de bildiğiniz kundak var diye uyumadı kollarını çıkardık akşamdan beri çok güzel uyuyor kendini uyandırmadı elleriyle, nasılda hepsinin zamanı var baksanıza kendiliğinden gelişen bişey oldu hem de 2 gun içinde ne de güzel büyüyorlar

Normal.. ben hep diyorum bebek dediğin uyur emer oynar benimki uyumuyor sonra Emmeme başladı. Sen Bebek değilsin diyorum

Canım sanırım bir dönem oluyor öyle ya. Bizde de yaklaşık 2 haftadır böyle. Ayakta çocuk sallamaktan nefret ederim ama sırf artık uyusun diye geceleri sallamaya başladım. 9’da başladığım uyutma çabalarım saat 11’de anca sonuç verdi. Tabi ben pert o ara. Napalım, canları sağolsun. Bu günler de geçecek :)

Enerji de harcıyoruz yemesek duramayız ki di mi ama

Günaydın kizlarrr ❤ bir haftadır oğlumu en gec 9bucuga kdr yatırabiliyorduk kendi istiyordu uyumak resmen, atak haftasina girdik gireli uyku saatinde uyuttum geri kalkamayla basladi ve 11 e kdruzaadi bu surec resmen ayakta vs sallamaya izin veren bi cocuk degil kucak ten temasi seviyor bide kollarim koptu artik onu tasimaktan zar zor uyuttum napicaz böyle biz

ben de 59da takıldım kaldım ya aynen o kadar emzir hiç oturma nasıl gitmiyor anlamadım

gecmiş olsun canım ilaçları bebegin uyku saatinde içmeye calış bende de var bence enfeksiyon eminim dr a vakit de bulamıyorum çocuklarla ds gitmek istemiyorum umarım uzun sürmez

Canim ben bir tavsiye verecegim. Bence aylarina gore bebek su kadar uyur, soyle ideal olan gibi yazilari hic okuma. Oyle kitaplarda yazildigi gibi olsa hersey cocuk buyutmek cok kolay olurdu. Bebeklerinde karakterleri var, farkettikleri her degisiklige tepki veriyorlar ve daha 3 aylik bu yuzden sadece kendisini aglayarak ifade ediyor. Bence bebegine bir rutin belirle ve Sen bebegine ayak uydur

Bu erkeklerin hepsi böyle sanırım canım

Enerji de harcıyoruz yemesek duramayız ki di mi ama

Eşim acıkmama şaşırıyor bende anayım ben yiyeceğim tabi diyorum

ben de 59da takıldım kaldım ya aynen o kadar emzir hiç oturma nasıl gitmiyor anlamadım
59u görsem ne güzel olur =) bi regl olsam o zaman da vermezsem çok üzüleceğim =(

59u görsem ne güzel olur =) bi regl olsam o zaman da vermezsem çok üzüleceğim =(
canım ben de boy yok 160 ya var ya yokum o yüzden 50-52 ideal benim için ama yapıştı mübarek (( neyse daha gider heralde büyükte tam 1 yılda eski kilomdaydım ama kilo gitmese de incelmiştim şimdi çok kalın geliyorum kendime

Günaydın kızlar (yanlış anlamayın saat 6 da kalktık) :)

Bebek kartlarından sipariş vermiştim. İlk kartı bugün görebileceği yere astım, büyülenmiş gibi konuşuyor kartla kavga ediyor. Ve az önce yanına gittim bana pas vermedi. 20 dakikadır filan oynuyor. Karttaki resim de basit çizdiğimiz gülen surat. Bir daire, içinde basit 2 göz ve u şeklinde bir ağız. Ha birde kakül gibi küçük saç var. Ama dikkatini baya çekti. Görme ve beyin gelişimi için iyi yazmışlar ama ne kadar gerçekçi bilemeyiz tabi

Ben yaklasik 1 bucuk ay olmustir alala hafta da 2 3 kez göstermeye calisiyorum yada yattigi yere vs koyuyorum onu takip edip bakmasi bile gozunu geliştiriyo anlamaya calismasi beyni vs vs ama dikkat cektigi kesin

Günaydın Bende almayı düşünüyorum ama bir yandanda abartıyormuyum daha erken mi diyorum eşime kalsa ben cok aceleciymisim bu gidişle 1 aya konuşturur 2 aya yürütürsün diye dalga geciyo benle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…