2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
:) :)
Bizimki akşam uyku saati geldiğinde 1 saat memede kalıyor emzik istemiyor uykuya dalana kadar cızırdıyor akşam bir yere gidip sakin kalmasını beklemem ütopik olur
Sen de gezmek istiyorsun hak veriyorum bebeğinin durumuna göre gündüzleri gidebilirsin
Akşam saati gittiğinde bebek çok uyaran alıyor herkes ver bana modunda birde ağlarsa hadi bana ver ben dolaştırayım moduna giriyor insanlar bebek iyice sinirleniyor
İlkinden de tecrübem sabit akşam uyku saati bebek evde olmalı

Günaydın Bende almayı düşünüyorum ama bir yandanda abartıyormuyum daha erken mi diyorum eşime kalsa ben cok aceleciymisim bu gidişle 1 aya konuşturur 2 aya yürütürsün diye dalga geciyo benle

Yok ya öyle düşünme. Zaten o kartları anlamasını beklemiyoruz sadece bakacak. Annem de bazen der, seneye sen bunu okula yazdırırsın filan diye :) bizim aldığımız kartlar 0-6 ay. Siyah beyaz çok basit şekilli. Son kartlara doğru kırmızı desenler de var

Bu sefer bende mutsuzum gitmedikçe kilolar daha şişman daha şişmam şipşişman hissediyorum evlilik yıldönümümüz var haftaya her yıl tatile gidiyoruz ama ilk kez bu kadar şişman gideceğim ne giyeceğimi bilmiyorum

2 yıl akşamları evde oturduk biz şimdi de oturuyoruz 2 yılda bu bebek için oturursak 4 yıl olacak.. Fedakarlıklar için teşekkür edeceğini nedense hiç düşünmüyorum uykusuzluktan herşeyi negatif düşünür oldum agresifim ben ya =(

Biz hastaneye gittiğimizde emzirme odasında çizgi film karakterlerini duvara yapıştırmışlar küçük küçük o bile dikkatini çekiyor bu kartlar daha anlamlıdır :)

Nasıl yenir ki şimdi bu
Rota aşısını olduk. Eczacı ateş yapabilir dedi, hemşire yapmaz dedi. Bakalım, inşallah sorun olmaz.
2.nci ay aşılarımız çok zor geçmişti. Bir anne sen 4.ncü ay aşılarından kork demişti. Hemşiremiz, korkma en zoru 2.nci ay aşılarıydı dedi.
Deneyimli anneler var burada. Aklıma A anneveoglusu geliyor. Canım, 4.ncü ve 6.ncı ay aşıları zormuş. Doğru mu?

gider elbet canım napalım bebişler emiyor diyet falan da yapılmaz ben dayanamam zaten hiç sen de bulursun bişeyler giyecek merak etme cok hoş salaş kıyafetler de var

Geçmiş olsun canım belki hasta olmayacaktır bizim minikte bazen çok hapşırıyor
sizin kilo alımı nasıl oldu redden dolayı
Sağolasın canım.
Uçüncü ay kontrolünde 750 gr almış ama bir hafta geç gittik biz. Yani bu 600 civarı almış oluyor.
Bilemiyorum usuttu mu evvelsi gün patlıcan yemiştim o mu dokundu.. dün çok huysuzdu ve yine pek emmedi. İshal gibi oldu karnı ağrıdı gakiba.Bugün de aynı gibi bakalım inşallah birkaç güne toparlar.

Ben oldum 17 martta. Bakalım bu ay hangi gün olacam.
Adetlerim çok ağrılı olurdu. Bu sefer hiç ağrı olmadı. Şaşkın ve mutluyum... Bunun için bile sonsuz teşekkürler kızımaaaa
Neguzel canim hem cocuk hem agri Zor olurdu allahin mucizesi

ben hala regl olmadım yaa 4ay bitcek 13 gun sonra. başka kimler olmadı? dün epeykıvamlı akıntı geldi bu sefer yumurtladımmı acaba
Kızlar dikkat edin gorumcem emziriyordu bir yıl adet olmadı ve kızı 13 aylikken tekrar hamile kaldı. Haberi bile olmadı kızın. üç buçuk dört aylıkken farketti hamile olduğunu.

2. Ay da bebeğin nasılsa diğerleri de öyle gidiyor. Emziriyorsan korkma daha rahat atlatirsin. Süt bebeğin ihtiyacına göre salgilaniyor sonuçta. Aşı sonrası bol bol emzir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…