2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
kafalar yerınde degıl kızımı uyuttum tam kahvaltıma başlayacaktım ki yumurta kaynatıyorum sanırken bomboş su kaynatmışım şimdi kesın o pişince uyanır bazen cay o demledıgımı sanıyorum ama demlememısım çok garıp zamanlardayım vallahi şöyle bir dadı olsaydı ne iyi olurdu

kızım emmeden uyumaz oldu aksamları dun saatlerce emdi.abartmıyorum artık karnı davul oldu uyumadan yıne emdı 9da sulh düştü sonra gece arada ıkınarak uyandı yanıma aldım dalmısım uyumusum bn de emzırırken yıne. korkuyorum annelik içgudusu ıste nasıl uyuduysam oyle uyandım ama cok korktum bsey olsaydı dıyee Allahım sen koru

Sen de inşallah kilo kaybı olur canım bana bakma sen ben süt olsun diye gece 2 de helva yiyen insanım

Hem süt olsun hem kilo vereyim bizde işlemiyo sanırım canım. Ben de kiloyu kafaya takmamaya çalışacağım bugünden itibaren

Gelin sayenizde ben de gezeyim. Bu ara evden çalışıyorum gecem gunduzum karıştı. Dışarı olarak balkona çıkıyorum onda da çamaşır asiyorum
Masallah bebek varken calisiyormusun ne is yapiyon canim allah kolaylik versin ben balkonada cikmiyorum canim hepimiz ayniyiz

Zaten 3 ay benim duzenime uydu. Artik istesem de uymuyor dedigin gibi o ne zaman isterse o zaman uyuyor. Ne zaman isterse o zaman kalkiyor. Ben 3 aydir gece gunduzu bilsin gunduz los ortam yaratmam diyordum, seste de uyusun sessizlik sevmesin dedim. Cocugun 3. Ayi bitti , her turlu ani sesi duyuyor los ortam olmasa yatmiyor
dedigin gibi insanlar bana ver sana yazik yoruldun dedikce iyice koptu çocuk ben kucagimda ayakta dolanirken duruyor aslinda ellemeseler Artik biz de aksamlari oturacagiz evde yapacak bisi yok saglikli olsunlar da elbet buyuyecekler

Gece 1 de uyuttum zar zor gündüz fazla uyumustu ondan mı oldu anlayamadım düzene sokamadım bir türlü

Vallahi lazım. Eşim daimi bir yardımcı düşündüğünü söyledi. Ben kabul etmedim. 2.nci çocuk olursa isterim ama dedim. Arayı uzun tutmayacam çünkü. Kesin lazım. Sen yine de şanslısın kaynana var dibinde. Anladığım kadarıyla dinç biri bir de.

Ya bizimki bunun tam tersi sabah 7 de bi başlıyor emmeye öğlen 12 ye kadar memede yaşamak istiyor sut falan kalmıyor ki memem acıyor artık sabah 7 den beri emdi emdi kaka yaptı emdi emdi kaka yaptı artık yoruldu uyudu, sabahları öyle zor geliyor ki ben uykudan gözümü açamıyorum bebek emeceğim diye tırmanıyor üzerime

Aynısı canım süt kaka gaz diye 7 12 arası uğraşıyorum son 2 haftadır

Şükür 2.ay aşılarını olduk geldik nasıl ağladı yavrum ya uyuyor şimdi inşallah güzel bir gün geçiririz❣

Geçmiş olsun canım. Kilo alımı basıl

Canım 2. Ayda kaç kilo almıştı acaba

Dikkat edecez valla,gerci bazen ne yaparsan yap olacagina variyor is o ayri mesele
Valla 4 aylık olcak bebiş 1 hafta sonra ama şimdiye kadar sayılıdır yani yakınlaşmamız 4 kere olamamıştır, ben çok tedirgin oluyorum ( eşim korunduğu halde) bi de bebek varken eski keyfi yok ya bebek ha uyanır ha uyanacak ay kıpırdadı derken

Geçmiş olsun canım. Kilo alımı basıl

Sağ ol canım 5.100 hemşire gayet iyi dedi ama Dr a haftalık kontrole gidiyoruz şu an ortalarda dedi bakalım pazartesi yine Dr sadece kilo kontrolü için gideceğiz enfeksiyondan alamıyormuş sonra geçince 3 günde 150 gr aldı. Senin bebek nasıl kaç aylıktı canım?

Vermiyorum meme oyalamaya çalışıyorum ama hiç sakinleşmiyor evi gezdirmeye bayılır evi gezdiriyorum o bile tatmin etmiyor illa emecek
Şuan geçiş aşamasındalar 3 saatlik rutin döngü 4 saate ilerliyor ayarlayamıyorlar ne zaman uyuyacaklar gazı bitti iyi tarafı o emzirdikten sonra biraz dik tutuyorum çıkarıyor tekrar uyutmaya çalışıyorum

Bebişleri tartarken kıyafetlerini çıkartıyorlar mı bizim sağlık ocağı çıkartmıyor sonra ben düşünüp duruyorum acaba üzerindekiler kaç gr gelir ne kadar eksilteyim diye keşke hep standart zıbınla tartsalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…