Gelin sayenizde ben de gezeyim. Bu ara evden çalışıyorum gecem gunduzum karıştı. Dışarı olarak balkona çıkıyorum onda da çamaşır asiyorumSuan biz gelelim oh neguzeldir simdi orasi sahil kenari
Sen de inşallah kilo kaybı olur canım bana bakma sen ben süt olsun diye gece 2 de helva yiyen insanım
Masallah bebek varken calisiyormusun ne is yapiyon canim allah kolaylik versin ben balkonada cikmiyorum canim hepimiz ayniyizGelin sayenizde ben de gezeyim. Bu ara evden çalışıyorum gecem gunduzum karıştı. Dışarı olarak balkona çıkıyorum onda da çamaşır asiyorum
Zaten 3 ay benim duzenime uydu. Artik istesem de uymuyor dedigin gibi o ne zaman isterse o zaman uyuyor. Ne zaman isterse o zaman kalkiyor. Ben 3 aydir gece gunduzu bilsin gunduz los ortam yaratmam diyordum, seste de uyusun sessizlik sevmesin dedim. Cocugun 3. Ayi bitti , her turlu ani sesi duyuyor los ortam olmasa yatmiyorCanim ben bir tavsiye verecegim. Bence aylarina gore bebek su kadar uyur, soyle ideal olan gibi yazilari hic okuma. Oyle kitaplarda yazildigi gibi olsa hersey cocuk buyutmek cok kolay olurdu. Bebeklerinde karakterleri var, farkettikleri her degisiklige tepki veriyorlar ve daha 3 aylik bu yuzden sadece kendisini aglayarak ifade ediyor. Bence bebegine bir rutin belirle ve Sen bebegine ayak uydur
dedigin gibi insanlar bana ver sana yazik yoruldun dedikce iyice koptu çocuk ben kucagimda ayakta dolanirken duruyor aslinda ellemeseler Artik biz de aksamlari oturacagiz evde yapacak bisi yok saglikli olsunlar da elbet buyuyecekler:) :)
Bizimki akşam uyku saati geldiğinde 1 saat memede kalıyor emzik istemiyor uykuya dalana kadar cızırdıyor akşam bir yere gidip sakin kalmasını beklemem ütopik olur
Sen de gezmek istiyorsun hak veriyorum bebeğinin durumuna göre gündüzleri gidebilirsin
Akşam saati gittiğinde bebek çok uyaran alıyor herkes ver bana modunda birde ağlarsa hadi bana ver ben dolaştırayım moduna giriyor insanlar bebek iyice sinirleniyor
İlkinden de tecrübem sabit akşam uyku saati bebek evde olmalı
Yaaa böyle şeyler beni çok korkutuyorKızlar dikkat edin gorumcem emziriyordu bir yıl adet olmadı ve kızı 13 aylikken tekrar hamile kaldı. Haberi bile olmadı kızın. üç buçuk dört aylıkken farketti hamile olduğunu.
Gece 1 de uyuttum zar zor gündüz fazla uyumustu ondan mı oldu anlayamadım düzene sokamadım bir türlüCanım sanırım bir dönem oluyor öyle ya. Bizde de yaklaşık 2 haftadır böyle. Ayakta çocuk sallamaktan nefret ederim ama sırf artık uyusun diye geceleri sallamaya başladım. 9’da başladığım uyutma çabalarım saat 11’de anca sonuç verdi. Tabi ben pert o ara. Napalım, canları sağolsun. Bu günler de geçecek :)
Vallahi lazım. Eşim daimi bir yardımcı düşündüğünü söyledi. Ben kabul etmedim. 2.nci çocuk olursa isterim ama dedim. Arayı uzun tutmayacam çünkü. Kesin lazım. Sen yine de şanslısın kaynana var dibinde. Anladığım kadarıyla dinç biri bir de.kafalar yerınde degıl kızımı uyuttum tam kahvaltıma başlayacaktım ki yumurta kaynatıyorum sanırken bomboş su kaynatmışım şimdi kesın o pişince uyanırbazen cay o demledıgımı sanıyorum ama demlememısım çok garıp zamanlardayım vallahi şöyle bir dadı olsaydı ne iyi olurdu
Ya bizimki bunun tam tersi sabah 7 de bi başlıyor emmeye öğlen 12 ye kadar memede yaşamak istiyor sut falan kalmıyor ki memem acıyor artık sabah 7 den beri emdi emdi kaka yaptı emdi emdi kaka yaptı artık yoruldu uyudu, sabahları öyle zor geliyor ki ben uykudan gözümü açamıyorum bebek emeceğim diye tırmanıyor üzerimekızım emmeden uyumaz oldu aksamları dun saatlerce emdi.abartmıyorum artık karnı davul oldu uyumadan yıne emdı 9da sulh düştü sonra gece arada ıkınarak uyandı yanıma aldım dalmısım uyumusum bn de emzırırken yıne. korkuyorum annelik içgudusu ıste nasıl uyuduysam oyle uyandım ama cok korktum bsey olsaydı dıyee Allahım sen koru
Aynısı canım süt kaka gaz diye 7 12 arası uğraşıyorum son 2 haftadırYa bizimki bunun tam tersi sabah 7 de bi başlıyor emmeye öğlen 12 ye kadar memede yaşamak istiyor sut falan kalmıyor ki memem acıyor artık sabah 7 den beri emdi emdi kaka yaptı emdi emdi kaka yaptı artık yoruldu uyudu, sabahları öyle zor geliyor ki ben uykudan gözümü açamıyorum bebek emeceğim diye tırmanıyor üzerime
Vermiyorum meme oyalamaya çalışıyorum ama hiç sakinleşmiyor evi gezdirmeye bayılır evi gezdiriyorum o bile tatmin etmiyor illa emecekAynısı canım süt kaka gaz diye 7 12 arası uğraşıyorum son 2 haftadır
Dikkat edecez valla,gerci bazen ne yaparsan yap olacagina variyor is o ayri meseleYaaa böyle şeyler beni çok korkutuyor
Şükür 2.ay aşılarını olduk geldik nasıl ağladı yavrum yauyuyor şimdi inşallah güzel bir gün geçiririz❣
Sağolasın canım.
Uçüncü ay kontrolünde 750 gr almış ama bir hafta geç gittik biz. Yani bu 600 civarı almış oluyor.
Bilemiyorum usuttu mu evvelsi gün patlıcan yemiştim o mu dokundu.. dün çok huysuzdu ve yine pek emmedi. İshal gibi oldu karnı ağrıdı gakiba.Bugün de aynı gibi bakalım inşallah birkaç güne toparlar.
Peyzaj mimariyim cnm ben. Doğum iznim bitmedi ama evden proje hazırlıyorum iş için.Masallah bebek varken calisiyormusun ne is yapiyon canim allah kolaylik versin ben balkonada cikmiyorum canim hepimiz ayniyiz
Valla 4 aylık olcak bebiş 1 hafta sonra ama şimdiye kadar sayılıdır yani yakınlaşmamız 4 kere olamamıştır, ben çok tedirgin oluyorum ( eşim korunduğu halde) bi de bebek varken eski keyfi yok yaDikkat edecez valla,gerci bazen ne yaparsan yap olacagina variyor is o ayri mesele
Geçmiş olsun canım. Kilo alımı basıl
Şuan geçiş aşamasındalar 3 saatlik rutin döngü 4 saate ilerliyor ayarlayamıyorlar ne zaman uyuyacaklar gazı bitti iyi tarafı o emzirdikten sonra biraz dik tutuyorum çıkarıyor tekrar uyutmaya çalışıyorumVermiyorum meme oyalamaya çalışıyorum ama hiç sakinleşmiyor evi gezdirmeye bayılır evi gezdiriyorum o bile tatmin etmiyor illa emecek
Bebişleri tartarken kıyafetlerini çıkartıyorlar mı bizim sağlık ocağı çıkartmıyor sonra ben düşünüp duruyorum acaba üzerindekiler kaç gr gelir ne kadar eksilteyim diye keşke hep standart zıbınla tartsalarSağ ol canım 5.100 hemşire gayet iyi dedi ama Dr a haftalık kontrole gidiyoruz şu an ortalarda dedi bakalım pazartesi yine Dr sadece kilo kontrolü için gideceğiz enfeksiyondan alamıyormuş sonra geçince 3 günde 150 gr aldı. Senin bebek nasıl kaç aylıktı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?