2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynen hareketlenmeye başlayınca durma noktasına bile gelebiliyormuş kilo. Daha bizi çooook koşturmalı günler bekliyor uy anam Allah bize güç kuvvet enerji versin, amin

Canim aksam esin geldiginde o ilgilenebiliyorsa o ara yap yemegini,gunduzde yemis olursun
ayrica uyeligini niye iptal ediyorsun bir yere gitmek yok
Kac aydir beraberiz surda bir kisi yazmasa hemen farkediliyor
Seni yanlis anlayanlar olabilir söylüyorsun soyleyecegini kabul eden eder etmeyen etmez
İlk ay 1.100
İkinci ay 1 kilo almıştı canım .
BiZde ayni kiloyu aldik
3.ay kontrolu sali gunu bakalim ne olcak

Elimden geldiği kadarıyla yapıyorum. Teşekkür ederim onerilerin için
O damlanin faydasini goren cok oldu ama ayni saat civarinda vermek onemliymis 60 gunlum olmussunuz yakinda sikintilari azalir
Hee azalmazsa bazi mamalarda yapiyormus sanirim mama degisikligi önerisi alabilirsini dr dan
Kendini suclama emdirseysin iyi olurdu tabiki ama mamada zehir degil sagligi yerinde olsun yavruunun
Ikinci olursa onda israr edersin emdirmek icin oyle ya da boyle ilk 5 gunden sonra cogaliyor süt

analarımız yapmıyor sen de kaynanandan çok şey bekliyorsun seninkinin çeyregini yapmayanlar var bence haline şükret
Mesela benimki... Bir kere de bir çorba yap gelirken ey mübarek....
Kızımı taşıyamıyor bile, ağrıları var. Doktora da gitmiyor. Acıtasyon yapıyor oğluna, ölecem falan diye. Sırf torunu görmek için biliyorum bu haller. Oysa ki pazartesi günü bendeydi.

Bu arada 2 haftadır gündüzleri uyumayıp burnumdan getiren bebeğim 3.5 saattir uyuyor rota aşısından mıdır acaba? Ben de nasıl olsa birazdan uyanır diye diye uyumadım aklıma yanayım
Ayy rota uyku yapoyorsa bizim haftaya persembe komtrol one alayim ya tuh kacirmasaymissin iyi dinlenirdin 3.5 saat uykuyu en son hamileligimin ilk zamanlariydi galiba

Ayy rota uyku yapoyorsa bizim haftaya persembe komtrol one alayim ya tuh kacirmasaymissin iyi dinlenirdin 3.5 saat uykuyu en son hamileligimin ilk zamanlariydi galiba
Hala uyuyor ve ben hala “amaaan birazdan uyanır zaten” diye neyin kafasını yaşıyorum bilmiyorum Şoklardayım, aşıya bağlıyorum

Bu arada 2 haftadır gündüzleri uyumayıp burnumdan getiren bebeğim 3.5 saattir uyuyor rota aşısından mıdır acaba? Ben de nasıl olsa birazdan uyanır diye diye uyumadım aklıma yanayım

Çocuk uyudu mu uykun varsa hemen uyuyacan, bunu öğretti bana kuzum.
Uykun yoksa işine bakacan. Ne zaman uyuyacağını anlıyorum da ne zaman uyanacağını kestiremiyorum gündüzleri.

Çocuk uyudu mu uykun varsa hemen uyuyacan, bunu öğretti bana kuzum.
Uykun yoksa işine bakacan. Ne zaman uyuyacağını anlıyorum da ne zaman uyanacağını kestiremiyorum gündüzleri.
Ya birkaç haftadır gündüzleri uyumuyor. Tam uyudu diyorum 15 dk sonra açıyor gözlerini. O yüzden bugün de yatırınca dedim ne de olsa kalkar birazdan. Böyle diye diye işte nerdeyse 4 saat oldu. Bi ara ellerini yemeye başladı, parmağını emiyor acıkınca aldım emzirdim geri uyudu. Yatırdım dedim yine kalkar ama beni bugün resmen ters köşe yaptı. Artık da 4 saat olduğuna göre birazdan kesin uyanır. Kesin ama bak

Yok kız ben de hiç ugrasmadim şu saatte uyusun diye. Yapamam da zaten bebek kendi istemezse olmuyor . hem öyle odaya çekilip saatlerce uyutmaya çalışmaya hem mecalim hem vaktim yok iki çocuk olunca :)
Maşallah bu konuda şanslıyım 8-9 gibi uykusu geliyor yatak odasına götürüp emziriyorum ya emerken uyuyor veya emmezse beşiğine koyup biraz sallıyorum uyuyor.
Evet dediğin gibi uykusu gelince olduğu yerde uyuyakaliyorlar ya da acayip huysuzlaniyorlar uyut beni diye :)

Yok canım hep yapmıyorum emzirmeye çalışınca süt akıyordu pede geçeceğine kızımın midesine geçti

Aynen benimki de oyle uykusu geldiğinde en huysuz zamanı oluyor, ben darlanıyorum en fazla yarım saat uğraşırım uyursa uyur uyumazsa alır salona gelirim otursun çekirdek çitleyelim puseti koyarız yemek masasının üzerine ona baka baka çay içiyoruz

900 gr olsa neden çok diyeceğini ben anlamadım benim kız şimdiye kadar her ay en az 1 kilo aldı, kilosu az doğmuştu ondan mı bana bişiy demediler ki acaba
Canım doktorlar fazla kiloyu pek sevmiyor gaz yapar vs diye. Ama bana göre de ilk uc ay en az bir kilo alsa daha iyi tombiş bebek seviyorum ben Türk halkı gibi :)
Evet Erken doğanlar sanki biraz daha fazla alıyor yasitlarini yakalamak için. Oğlum kızından nerdeyse bir kilo fazla doğmuş ama şimdi baya baya yakın maşallah. Tabi senin sütün de yaramis o ayrı :)

Kızlar emekli sandığına bağlı olanlar Doğum yardımına ek emzirme yardımı da alabiliyorlar mı? Yoksa yalnız sigortalılara ve bağkurlulara mı veriliyor
Ben ogretmeniz alamadım ben. Kadrolu devlet memurları alamıyor diye biliyorum. Onlara emekli sandığına bağlı oluyor zaten bildiğim kadarıyla .

Evde terazimiz var eşim gıda sektöründe çalışıyor da mağazalardan bozuk olan bi teraziyi tamir edip eve getirdi bu kızı tartalım diye ama şey marketlerdeki patates soğan tartısından yani şimdi evde ondan var tarttım 6.500 civarında çıktı tabi bebek üzerine tam sığmıyor bacaklar dışarıda kalıp çırpınıyor doğru oldu mu bilmiyorum 8 gun sonra 4. Ayımız bitecek 12 gun sonra sağlık ocağı kontrolümüz var, yetişsin zamanında doğan bebişlere Ya başta çok üzülüyordum hep kıyafetleri büyük geliyordu minicikti şimdi çok çok şükür gayet iyi gorunuyor gözüme

Yok Ya ne alakası var canım o senin bebeğin iştahsız senin demenle ilgisi yok emin ol, bi arkadaşım vardı sabahları yarım simit yiyip ay çok doydum öğlen yemek yiyemiycem derdi onun gibi bişiy yani
Oylemi dersin insallah benim gunahimi cekmiyordur yavrum
Ay ne guzel hamama gidecekmisin bende kendimi okadar pis hissediyorumki anca hamamda arinirim
Hophop derken pestilim cikiyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…