Aynen hareketlenmeye başlayınca durma noktasına bile gelebiliyormuş kilo. Daha bizi çooook koşturmalı günler bekliyor uy anam Allah bize güç kuvvet enerji versin, aminOlsun olsun anne sütüyle istediği kadar tontiş olsun bence, çünkü sonra hiç almıyorlar biliyor musun yeğenim çok topluydu maşallah 3. Ayında 7 kiloydu, şimdi 13 aylık 10 kilo 10 ayda 3 kilo almış yani koşturmaktan kilo alamıyor
Canim aksam esin geldiginde o ilgilenebiliyorsa o ara yap yemegini,gunduzde yemis olursunben yemek yyemıyrm yapamyrm dogru duzgun gunduzde ya kuruyemıs ya tatlı seyler atıyrm agzıma nasıl yyeblıosunz kız vakıt bulup ben neden yyemyrmaksam yemegnde de ıstahm azaldı sanrm ama hep hazır seyler yemekten coguzaman. kvye parayla yemek yaptralım dedım esıme aksam enson
BiZde ayni kiloyu aldikİlk ay 1.100
İkinci ay 1 kilo almıştı canım .
Elimden geldiği kadarıyla yapıyorum. Teşekkür ederim onerilerin içinGaz masajı yap düzenli. Gazını iyi çıkarmadan yatirinca da kusuyor bebekler canım onada dikkat et. Sırtına dik şekilde masaj yapmadan yatırma.
O damlanin faydasini goren cok oldu ama ayni saat civarinda vermek onemliymis 60 gunlum olmussunuz yakinda sikintilari azalirElimden geldiği kadarıyla yapıyorum. Teşekkür ederim onerilerin için
Mesela benimki... Bir kere de bir çorba yap gelirken ey mübarek....analarımız yapmıyor sen de kaynanandan çok şey bekliyorsun seninkinin çeyregini yapmayanlar var bence haline şükret
Ayy rota uyku yapoyorsa bizim haftaya persembe komtrol one alayim yaBu arada 2 haftadır gündüzleri uyumayıp burnumdan getiren bebeğim 3.5 saattir uyuyorrota aşısından mıdır acaba? Ben de nasıl olsa birazdan uyanır diye diye uyumadım aklıma yanayım
Hala uyuyor ve ben hala “amaaan birazdan uyanır zaten” diye neyin kafasını yaşıyorum bilmiyorumAyy rota uyku yapoyorsa bizim haftaya persembe komtrol one alayim yatuh kacirmasaymissin iyi dinlenirdin 3.5 saat uykuyu en son hamileligimin ilk zamanlariydi galiba
Bu arada 2 haftadır gündüzleri uyumayıp burnumdan getiren bebeğim 3.5 saattir uyuyorrota aşısından mıdır acaba? Ben de nasıl olsa birazdan uyanır diye diye uyumadım aklıma yanayım
Biz de bugün olduk. Uyku normal seyrinde gidiyor.Ayy rota uyku yapoyorsa bizim haftaya persembe komtrol one alayim yatuh kacirmasaymissin iyi dinlenirdin 3.5 saat uykuyu en son hamileligimin ilk zamanlariydi galiba
Ya birkaç haftadır gündüzleri uyumuyor. Tam uyudu diyorum 15 dk sonra açıyor gözlerini. O yüzden bugün de yatırınca dedim ne de olsa kalkar birazdan. Böyle diye diye işte nerdeyse 4 saat oldu. Bi ara ellerini yemeye başladı, parmağını emiyor acıkınca
Çocuk uyudu mu uykun varsa hemen uyuyacan, bunu öğretti bana kuzum.
Uykun yoksa işine bakacan. Ne zaman uyuyacağını anlıyorum da ne zaman uyanacağını kestiremiyorum gündüzleri.
Yok kız ben de hiç ugrasmadim şu saatte uyusun diye. Yapamam da zaten bebek kendi istemezse olmuyor . hem öyle odaya çekilip saatlerce uyutmaya çalışmaya hem mecalim hem vaktim yok iki çocuk olunca :)Bizim değişiyor canım bebek ne zaman isterse o zaman yatıyor gece uykusunaşu aralar erken yatıyor hatta ben yatırmasam bile kendiliğinden uyuyor, geçen hafta 10 civarında yatıyordu hatta annemlerdeydim o hafta bazen 11 i buluyordu yatmamız, pazar günü kendi evimize geldik o gun çok yoruldu 8 de uyudu ben uyanacak diye bekledim hatta salonda uyudu zaten nasılsa uyanır diye ama uyanmadı gece 1 de emzirdim sonra gene sabah 6 da uyanmıştı, sonra ki gün gene kendiliğinden 8.30 da pusetinde uyuya kalmış ben bulaşık yıkarken, dün 9 da uyudu ama sürekli mızırdandı 11 e kadar
Yok canım doğduğu ilk hafta haricinde ben hiç kaldırıp wmzirmedim. Kendusi kalkıyor. En fazla 4 saat duruyir zaten.
Niye sagiyirsun sütü ki? Kalkınca memeden emse daha iyi olmaz mı? Süt mü azalır öyle? Çok durunca yani.
Aynen benimki de oyle uykusu geldiğinde en huysuz zamanı oluyor, ben darlanıyorum en fazla yarım saat uğraşırım uyursa uyur uyumazsa alır salona gelirim otursun çekirdek çitleyelim puseti koyarız yemek masasının üzerine ona baka baka çay içiyoruzYok kız ben de hiç ugrasmadim şu saatte uyusun diye. Yapamam da zaten bebek kendi istemezse olmuyor . hem öyle odaya çekilip saatlerce uyutmaya çalışmaya hem mecalim hem vaktim yok iki çocuk olunca :)
Maşallah bu konuda şanslıyım 8-9 gibi uykusu geliyor yatak odasına götürüp emziriyorum ya emerken uyuyor veya emmezse beşiğine koyup biraz sallıyorum uyuyor.
Evet dediğin gibi uykusu gelince olduğu yerde uyuyakaliyorlar ya da acayip huysuzlaniyorlar uyut beni diye :)
Canım doktorlar fazla kiloyu pek sevmiyor gaz yapar vs diye. Ama bana göre de ilk uc ay en az bir kilo alsa daha iyi tombiş bebek seviyorum ben Türk halkı gibi :)900 gr olsa neden çok diyeceğini ben anlamadım benim kız şimdiye kadar her ay en az 1 kilo aldı, kilosu az doğmuştu ondan mı bana bişiy demediler ki acaba
Hayırdır canım niye silmek istiyorsun?kızlar ben üyeliğimi silmeyi düşünüyorum. bu mümkünmü son guncellemeyle
Ben ogretmeniz alamadım ben. Kadrolu devlet memurları alamıyor diye biliyorum. Onlara emekli sandığına bağlı oluyor zaten bildiğim kadarıyla .Kızlar emekli sandığına bağlı olanlar Doğum yardımına ek emzirme yardımı da alabiliyorlar mı? Yoksa yalnız sigortalılara ve bağkurlulara mı veriliyor
Evde terazimiz var eşim gıda sektöründe çalışıyor da mağazalardan bozuk olan bi teraziyi tamir edip eve getirdi bu kızı tartalım diye ama şey marketlerdeki patates soğan tartısından yaniCanım doktorlar fazla kiloyu pek sevmiyor gaz yapar vs diye. Ama bana göre de ilk uc ay en az bir kilo alsa daha iyi tombiş bebek seviyorum ben Türk halkı gibi :)
Evet Erken doğanlar sanki biraz daha fazla alıyor yasitlarini yakalamak için. Oğlum kızından nerdeyse bir kilo fazla doğmuş ama şimdi baya baya yakın maşallah. Tabi senin sütün de yaramis o ayrı :)
Oylemi dersin insallah benim gunahimi cekmiyordur yavrumYok Ya ne alakası var canım o senin bebeğin iştahsız senin demenle ilgisi yok emin ol, bi arkadaşım vardı sabahları yarım simit yiyip ay çok doydum öğlen yemek yiyemiycem derdi onun gibi bişiy yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?