2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yok kuzum yaa daha nelerr seninki korku tamamen sen spiral taktirip prez. De kullan vak garanti

içsel bişey canım sanırım. hıcbısey yapasım.gelmıyor eşim de cok durgunsun yorgunluk dısında bısey mı var deyıp duruyor. telefonu dahı alasım yok elıme

Geçicidir merak etme nazarda olmuş olabilir oku kendini annene söyle okusun seni

Bizde toz ver cnm sutune karistiriyorm tadida kotu degil keske tozunu alsaydin
Aaa evet cok mantikli twsekkur ederim . Şase olarak satilandin mi alayaim yani küçük küçük pakette toz olanı da var yoksa şişe de toz olanınımi alayım? Birde sizin bebiş ne kadarlık? Kusmasına iyi geldi mi ?

Bende merak ettim pazartesi sorarım canım ya
Beni etiketlersin ozaman olurmu?
Cnim bide bizimkide sık nefes alıp veriyor.kalbinde bi tane ufurum varmış kayda değer bişey değilmiş.4.ayda kardiyolog tekrar bkcak kapanmismi diye.net te bakınca kalp sorunu vs çok terlermis bebekler.RABBİM korusun kuzulari

Ve sizce bebelac gold nasıl bir mama . Aptamil den ona geçsem mi ? Doğduğu günden beri aptamil 1 kullanıyoruz . Anne sütü hiç almadı neredeyse sadece 1 hafta günde 40 cc anca . Şimdi 60 gunluguz . Gaz sorunumuz oluyor zaman zaman ve kaka bazen 3. Gun yapıyor ve 1 defa ikinarak . Zeytinyagi koyuyorum mama ya hergun 1 defa .popova da zeytinyağ sürüyorum masaj yapıyorum ama nafile . Aptamil bağışıklık sistemi için en iyisi dedi dr muz . O yüzden ona başladık ve anne sütüne en yakın değeri onda vardır dedi . Bebelac gold a geçmelimiyim

Ve cok suru soruyorum ama annelik konusunda bilgim sıfır bebiş doğduğu günden beri uykusu hiç sevmiyor galiba bu normal mi gece 1 de kalkıyoruz 3 de yatıyoruz 4 buçukta kalkıyoruz ve bir daha 11 e kadar uyumuyoruz

Benim bebegim de anormal terliyor. Incecik ortsemde su oluyor her yattığında . Sürekli kıyafet değiştiriyorum . Doğduğunda dr bey üfürüm var bir kardiyolog görsün dedi ama bizim tüm arkadaşlara öyle dediği ve birşey çıkmadığı için biz götürmedik şimdi çok korktum hemen randevu alacağım tabi ne zamana verirlerse randevu . Türkiye de hasta olma lüksunde kalmadı neredeyse . Randevu veriyor adam 1 ay sonra oda belki . Önceden sabah gider 10 kisilik yer olurdu sıraya girerdik şimdi oda yokkk

Ve birşey daha soracagim doğum kontrol hapı kullanmak iyi bir yöntem mi . Ilk bebegim iki ay önce dünyaya getirdim çok şükür Şimdi en iyi yöntem nedir diye düşünüyorum ama karasız kaldım. Kontrol hapları ileride sıkıntı olur mu

Ve anne olmak ne kadar zormus ben daha 25 yaşındayım. Çok çok isteyerek bekledigim yavurku çok şükür mevlana nasip etti . Bu zamana kadar istediğim gibi yiyip icip gezip yatmışım meğer ben . Ve uyku ... hayatta en sevdiğim şey ve dayanamadigim şey uykudur ... bebegim olduğu zaman bir afalladım . Korktum hala da biraz korkuyorum. Eskisi gibi dışarı cikamayacakmiyim eşim ile falan diye düşüneme başladım hep . Şu an 60 günlük bebemiz çok şükür. Ancak eşim ile akşam sohbetimiz dahi kalmadı yemek yiyoruz masayı toparlayıp ben yatmaya gidiyorum gece kalkıyorum o gidiyor yatamaya işe gideceği için . Bazen yorgunluktan kendime bile bakasım gelmiyor . Aynadan bakınca kendime bu ben miyim diyorum . Ama vaktım yok ki bakayım affederseniz ama tuvalete zor gidiyorum bazen . Ev işi i falan zaten söylemiyorum orasını düşünün artık . Elimden geleni yapıyorum ama her fırsatta yapmaya çalışıyorum ama ben kendimi bırak mışım bun üzülüyorum. Sadece bebeğe bakıp o uyuduğu zamanlar biraz uyumaya çalışıp bebeğe bakıyorum bu ... kendime bakma isteğim de gelmiyor zaten içimden hiç . Kendimi çok yorgun tükenmiş hissediyorum aslında böyle hayal etmemiştim . Umarım en kısa zamanda kendime gelirim . Namazı mi da bıraktım en çok da o ici mi acıtıyor. Ezan saati hep genellikle bebiş ile ilgileniyorum sonra o uyursa belki oda ya bende yorguuktan uyumuş oluyorum . Bazen de denk geliyorum birazdan kılarım diyorum gidemiyorum . Allaha namaz ile şükretmek istiyorum ama oda yok eşim ile de sotheby ortamı bile artık az olduğu için konuşacak birşey de bulamıyoruz bir saat bile dursak . Ben galiba depresyona girmişim

Kizlar bebegi bronsit olan bi arkadas var di burda hayirlayan etiketleyebilr mi doktordan geliyoruz benim de bebegim bronsit olmus cok uzuldum hava makinesi aldım o arkadas nasil kullaniyo bi konusabilsem rica etsem
Geçmiş olsun canım. Acil şifalar küçük adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…