2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ve cok suru soruyorum ama annelik konusunda bilgim sıfır bebiş doğduğu günden beri uykusu hiç sevmiyor galiba bu normal mi gece 1 de kalkıyoruz 3 de yatıyoruz 4 buçukta kalkıyoruz ve bir daha 11 e kadar uyumuyoruz

Mamayı kaç cc içiyor ya fazla geliyor gazdan uyumuyor ya da az geliyor doymuyor kaç saat aralıkla içiyor

Yok yok depresyona falan girmemişsin bizde yaşadık yaşıyoruz canım benim kızımda akşamları hiç durmazdı yaklaşık 3 haftadır şükür iyiyiz. Kızım akşamları sürekli huysuz olurdu 5 dk bir uyanırdı. Bi gün aldım emzirdim yatak odasına götürdüm çok hafif gece lambası yanardı yatağına koyup ili pış pış derdim uyuyordu hala da öyle devam ediyoruz. Akşam 8-9 arası uyumuş oluyor gece 12 de ben yine yatak odasında uyurken emziriyorum yatıyorum gece 4 gibi kendi kalkıyor emiyor yatıyor sabah 6 da kalkıyor emiyor Gece uykusu nu almış oluyor çok rahatladım ben. Benimde ilk bebeğim işte burda tecrübeli anneler var onlarla birlikte büyütüyoruz ev işini boşver bizde yapamıyoruz anca gündüz uyur keyif olursa temizlik yapılıyor, bizde çok gezerdik eşimle şimdi de gezmeye başladık mesela Pazar günü sabah 9.30 dan akşam 8 e kadar dışarda avam de gezdik durduk. Sen sakin ol bebeğine yeteceğini düşün gerisi kolay illa bi düzen oluyor artık. Bebeğin mama ile besleniyor yakınında biri varsa bırak kuaföre git gerçekten moral depolarsın ben 10 gün evde bunaldım diye işyerime gitmiştim bide bebeğim emiyor düşün yani umutsuzluğa kapılma bu günler geçiyor özleyeceksin bile bu günleri

Benim kız şükür uykusu yerinde (maşallah diyeyim) ama onun dışında rahat uyku ve gün boşluğundan sonra bu tempolu hayata geçmek zor oldu özellikle uykusuzluk. Ama hepsi de geçecek inşallah hele bi yaz gelsin Bebişleri alıp gezmelere gideceğiz kış doğumu bu yüzden güzel bence en sevimli anlarında çıkabileceğiz rahatça yani inşallah

kardiyolog devlet hast.araştırmalarda çok rahat bulunuyor. özel doktora gittiğimde sonuçlara bakarak bişey yok dedi.ama ben içimin rahat olması için gideceğim.evet aptamil çok gaz ve kabiz yapıyor.Yengem hipp kullanıyor ve çok memmun.bebelac gold kullananlarda çok memnunlar.ama ben aptamil kullanacağım.balık yagindan dolayi.

bende buyuk gunaha giriyorum 40 cikali iki kere birliktelik olduk resmen bitmesi icin dua ettim istemiyom sogudum nedenki dogumla alakasimi varki dikis yerleri de aciyor zorlaniyor insan

Biz 7 ocak ocak dogumluyuz 3ay 6gunluguz yani tektek olandan kucuk paketlerden ceyrek cay ardagı sute bir paket sabah ogle aksam kullaniyoruz gercekten iyi geldi bazi gunler cok az sut icerdi mideyiMi usuttu diye dusunurdum oyle kusardiki sukur suan oyle kusmalar kalmadi ufak tefek az kusmalar var oda normal biz cocugu cok sarsiyoruz durmuyor hophop derken ici disina cikiyor )

Kizlar bu arada biliyor musunuz bilmiyorum ama saglik ocaklari ucretsiz prezervatif veriyo , bosyere para verip almayin anacim ebenizden isteyin benimkinin eli bol bi sefer de 10 15 tane veriyor
Bize verdi dolap bekliyor ) bitse ben birdaha gidip isteyemem ) kendisi kagida sarmis verdi

Relactaz damla var canim bu gunluk damlaya ek olarak gunde 5er damla dort kere kullaniyorsun ben cok faydasini gordum her emzirme oncesi kullaniliyor cok gazli bebekse bi bakabilirsin

Teşekkür ederim inşallah bizde fayda görürüz hemen alacagim

Ziraat bankasına yatan bir canım emziren parası kimler alıyor ben devlet memuruyum alabiliyor muyuz
Ziraate yatacak diyordu sabah sordum bana oyle demislerdi ama ptt den çekiliyormuş dedi. ptt den cekmis yani
Sigortaya vermiş kağıtları başta o ama burda bir arkadaş kendiliğinden yatıyor dedi bilmiyorum belkide o çalışıyordur ve sigortası oldugu icin üstüne direkt yatmıştır S Sss33301
Devlet memuru alabilir mi hic bilgim yok

Bugün oğlumu sünnet ettirdim. Doktor sünnet şekillerini anlattı. Lazerden bahsetti. Lazerin başka bir yöntemini yapiyormuş ama ben arastirmamistim lazeri de pek tavsiye etmiyorlar. Bende klasik yöntem istedim. Klasik yöntem ile lazer fiyatı farklıydı. Klasik daha pahalı dedi. Fark oluyormuş daha çok uğraştığı için. Allah'tan rahat oldu battaniyede salladım uyudu doktorda pış pış müzik açtı operasyon boyunca uyudu. Ama sanırım birşey daha koklatti. Şimdi ağrı kesici vericem. Fitil vermeye korkuyorum. Calpol da yazdı onu versem etkili olurmu. 12 ye kadar üç kere vereceğim. Birde antibiyotik krem verdi onu dört gün surecegim birde kantaron yağı verdi oda dört gün. İki gün sonra banyo yaptırabilirsiniz dedi.

Evet ben çalışıyordum üç bin küsür yattı iş göremezlik raporu birde emzirme parası 180 TL yattı. Birde ben e devletten hesap numaramı girmiştim direk maaş kartima yattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…