Merhaba . Siz şişede toz olandan mi aldınız yoksa küçük pakette şase olandan mive kusması azaldı ki ? Ve ne kadarlık bebisiniz biz 60 gubluguz
Ve cok suru soruyorum ama annelik konusunda bilgim sıfırbebiş doğduğu günden beri uykusu hiç sevmiyor galiba bu normal mi gece 1 de kalkıyoruz 3 de yatıyoruz 4 buçukta kalkıyoruz ve bir daha 11 e kadar uyumuyoruz
Ve anne olmak ne kadar zormusben daha 25 yaşındayım. Çok çok isteyerek bekledigim yavurku çok şükür mevlana nasip etti . Bu zamana kadar istediğim gibi yiyip icip gezip yatmışım meğer ben . Ve uyku ... hayatta en sevdiğim şey ve dayanamadigim şey uykudur ... bebegim olduğu zaman bir afalladım . Korktum hala da biraz korkuyorum. Eskisi gibi dışarı cikamayacakmiyim eşim ile falan diye düşüneme başladım hep . Şu an 60 günlük bebemiz çok şükür. Ancak eşim ile akşam sohbetimiz dahi kalmadı yemek yiyoruz masayı toparlayıp ben yatmaya gidiyorum gece kalkıyorum o gidiyor yatamaya işe gideceği için . Bazen yorgunluktan kendime bile bakasım gelmiyor . Aynadan bakınca kendime bu ben miyim diyorum . Ama vaktım yok ki bakayım affederseniz ama tuvalete zor gidiyorum bazen . Ev işi i falan zaten söylemiyorum orasını düşünün artık . Elimden geleni yapıyorum ama her fırsatta yapmaya çalışıyorum ama ben kendimi bırak mışım bun üzülüyorum. Sadece bebeğe bakıp o uyuduğu zamanlar biraz uyumaya çalışıp bebeğe bakıyorum bu ... kendime bakma isteğim de gelmiyor zaten içimden hiç . Kendimi çok yorgun tükenmiş hissediyorum aslında böyle hayal etmemiştim . Umarım en kısa zamanda kendime gelirim . Namazı mi da bıraktım en çok da o ici mi acıtıyor. Ezan saati hep genellikle bebiş ile ilgileniyorum sonra o uyursa belki oda ya bende yorguuktan uyumuş oluyorum . Bazen de denk geliyorum birazdan kılarım diyorum gidemiyorum . Allaha namaz ile şükretmek istiyorum ama oda yok eşim ile de sotheby ortamı bile artık az olduğu için konuşacak birşey de bulamıyoruz bir saat bile dursak . Ben galiba depresyona girmişim
Ve anne olmak ne kadar zormusben daha 25 yaşındayım. Çok çok isteyerek bekledigim yavurku çok şükür mevlana nasip etti . Bu zamana kadar istediğim gibi yiyip icip gezip yatmışım meğer ben . Ve uyku ... hayatta en sevdiğim şey ve dayanamadigim şey uykudur ... bebegim olduğu zaman bir afalladım . Korktum hala da biraz korkuyorum. Eskisi gibi dışarı cikamayacakmiyim eşim ile falan diye düşüneme başladım hep . Şu an 60 günlük bebemiz çok şükür. Ancak eşim ile akşam sohbetimiz dahi kalmadı yemek yiyoruz masayı toparlayıp ben yatmaya gidiyorum gece kalkıyorum o gidiyor yatamaya işe gideceği için . Bazen yorgunluktan kendime bile bakasım gelmiyor . Aynadan bakınca kendime bu ben miyim diyorum . Ama vaktım yok ki bakayım affederseniz ama tuvalete zor gidiyorum bazen . Ev işi i falan zaten söylemiyorum orasını düşünün artık . Elimden geleni yapıyorum ama her fırsatta yapmaya çalışıyorum ama ben kendimi bırak mışım bun üzülüyorum. Sadece bebeğe bakıp o uyuduğu zamanlar biraz uyumaya çalışıp bebeğe bakıyorum bu ... kendime bakma isteğim de gelmiyor zaten içimden hiç . Kendimi çok yorgun tükenmiş hissediyorum aslında böyle hayal etmemiştim . Umarım en kısa zamanda kendime gelirim . Namazı mi da bıraktım en çok da o ici mi acıtıyor. Ezan saati hep genellikle bebiş ile ilgileniyorum sonra o uyursa belki oda ya bende yorguuktan uyumuş oluyorum . Bazen de denk geliyorum birazdan kılarım diyorum gidemiyorum . Allaha namaz ile şükretmek istiyorum ama oda yok eşim ile de sotheby ortamı bile artık az olduğu için konuşacak birşey de bulamıyoruz bir saat bile dursak . Ben galiba depresyona girmişim
kardiyolog devlet hast.araştırmalarda çok rahat bulunuyor. özel doktora gittiğimde sonuçlara bakarak bişey yok dedi.ama ben içimin rahat olması için gideceğim.evet aptamil çok gaz ve kabiz yapıyor.Yengem hipp kullanıyor ve çok memmun.bebelac gold kullananlarda çok memnunlar.ama ben aptamil kullanacağım.balık yagindan dolayi.Benim bebegim de anormal terliyor. Incecik ortsemde su oluyor her yattığında . Sürekli kıyafet değiştiriyorum . Doğduğunda dr bey üfürüm var bir kardiyolog görsün dedi ama bizim tüm arkadaşlara öyle dediği ve birşey çıkmadığı için biz götürmedik şimdi çok korktum hemen randevu alacağımtabi ne zamana verirlerse randevu . Türkiye de hasta olma lüksunde kalmadı neredeyse . Randevu veriyor adam 1 ay sonra oda belki . Önceden sabah gider 10 kisilik yer olurdu sıraya girerdik şimdi oda yokkk
bende buyuk gunaha giriyorum 40 cikali iki kere birliktelik olduk resmen bitmesi icin dua ettim istemiyom sogudum nedenki dogumla alakasimi varki dikis yerleri de aciyor zorlaniyor insanHanımlar ya ben bisey soyliycem böyle şeyler konuşmayı pek sevmem ama ben sanki anne olunca kadınlığı unutmuşum gibi cinsellik bana çok uzak hatta hiç aklımın ucundan geçimiyo o yetmiyo eşim bugün pek bi hoş olmuştu hayırdır dedim kıyafettenmi kiskaniyon gibi vesayre muhabbet bende ne işim olur senle dedim adam baya bozuldu yüzü düştü ama cidden hani ne biliyim sanki eşim asker arkadaşım oldu
Biz 7 ocak ocak dogumluyuz 3ay 6gunluguz yani tektek olandan kucuk paketlerden ceyrek cay ardagı sute bir paket sabah ogle aksam kullaniyoruz gercekten iyi geldi bazi gunler cok az sut icerdi mideyiMi usuttu diye dusunurdum oyle kusardiki sukur suan oyle kusmalar kalmadi ufak tefek az kusmalar var oda normal biz cocugu cok sarsiyoruz durmuyor hophop derken ici disina cikiyorAaa evet cok mantikli twsekkur ederim . Şase olarak satilandin mi alayaim yani küçük küçük pakette toz olanı da var yoksa şişe de toz olanınımi alayım? Birde sizin bebiş ne kadarlık? Kusmasına iyi geldi mi ?
Bize verdi dolap bekliyorKizlar bu arada biliyor musunuz bilmiyorum ama saglik ocaklari ucretsiz prezervatif veriyo , bosyere para verip almayin anacim ebenizden isteyin benimkinin eli bol bi sefer de 10 15 tane veriyor
Relactaz damla var canim bu gunluk damlaya ek olarak gunde 5er damla dort kere kullaniyorsun ben cok faydasini gordum her emzirme oncesi kullaniliyor cok gazli bebekse bi bakabilirsinVe sizce bebelac gold nasıl bir mama . Aptamil den ona geçsem mi ? Doğduğu günden beri aptamil 1 kullanıyoruz . Anne sütü hiç almadı neredeyse sadece 1 hafta günde 40 cc anca . Şimdi 60 gunluguz . Gaz sorunumuz oluyor zaman zaman ve kaka bazen 3. Gun yapıyor ve 1 defa ikinarak . Zeytinyagi koyuyorum mama ya hergun 1 defa .popova da zeytinyağ sürüyorum masaj yapıyorum ama nafile . Aptamil bağışıklık sistemi için en iyisi dedi dr muz . O yüzden ona başladık ve anne sütüne en yakın değeri onda vardır dedi . Bebelac gold a geçmelimiyim
Teşekkür ederimBiz 7 ocak ocak dogumluyuz 3ay 6gunluguz yani tektek olandan kucuk paketlerden ceyrek cay ardagı sute bir paket sabah ogle aksam kullaniyoruz gercekten iyi geldi bazi gunler cok az sut icerdi mideyiMi usuttu diye dusunurdum oyle kusardiki sukur suan oyle kusmalar kalmadi ufak tefek az kusmalar var oda normal biz cocugu cok sarsiyoruz durmuyor hophop derken ici disina cikiyor)
2 saat dolunca istiyor 90 cc içiyorMamayı kaç cc içiyor ya fazla geliyor gazdan uyumuyor ya da az geliyor doymuyor kaç saat aralıkla içiyor
Ben isterimmBize verdi dolap bekliyor) bitse ben birdaha gidip isteyemem ) kendisi kagida sarmis verdi
Tesekkuer ederiz teyzesi insaalahGeçmiş olsun canım. Acil şifalar küçük adama
Ziraate yatacak diyordu sabah sordum bana oyle demislerdi ama ptt den çekiliyormuş dedi. ptt den cekmis yaniZiraat bankasına yatan bir canım emziren parası kimler alıyor ben devlet memuruyum alabiliyor muyuz
He yaa bi hamile kaldik piyasa ucmusHee iyi o zaman alayım. Çok pahalanmış bi kutusu
Ben pek sicak bakmiyotum haplara yaYa Doğum kontrol hapı bana iyi geliyor direk Yasmin e başlamak istiyorum ama emzirme sureci işte
Evet ben çalışıyordum üç bin küsür yattı iş göremezlik raporu birde emzirme parası 180 TL yattı. Birde ben e devletten hesap numaramı girmiştim direk maaş kartima yattı.Ziraate yatacak diyordu sabah sordum bana oyle demislerdi ama ptt den çekiliyormuş dedi. ptt den cekmis yani
Sigortaya vermiş kağıtları başta o ama burda bir arkadaş kendiliğinden yatıyor dedi bilmiyorum belkide o çalışıyordur ve sigortası oldugu icin üstüne direkt yatmıştır S Sss33301
Devlet memuru alabilir mi hic bilgim yok
Evet bizimde öylehipp çok iyi onu önerdiler ama çok pahalı... bebelac düşünücem
Yeni aptamillee evet saha pahalı oldu . Normal de 109.90 di aptamil aralarında 20 tl fark oluyordu. Şimdi aptamil 800gr 120 kusur yapmışHipp daha mı pahalı aptamilden? Ben netten baktım da hipp birkaç kuruş daha ucuz gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?