2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cok gecmis olsun

Hayırlı uğurlu olsun canım 8 mayısta bizimde

Gecmis. Olsun cnm bizde olaydik allahin izniyle insallah cabuk atlatiriz hepimiz bu sureci bu arada gozleri acikmiydi yaparken yoksa bayiyorlarmi

Gecmis. Olsun cnm bizde olaydik allahin izniyle insallah cabuk atlatiriz hepimiz bu sureci bu arada gozleri acikmiydi yaparken yoksa bayiyorlarmi
Çok teşekkür ederim.
İnsallah canım benimki kadar kolay olur sizinde. Gözleri kapalıydı ama ben masaya uyur vaziyette koymuştum. Bitene kadar uyudu. Hic ağlaması olmadı. Ben içerde durmadim. Bakamadım çıktım hemen babası kaldı. Doktor sünnet çeşitlerini anlatırken başladım ağlamaya. Yaninda durmaya dayanamazdim.

.
Dört tane uyuşturucu iğne vurdu bir yirmi dakika bekleme odasında bekledik uyuştu orası iyice. İğne vururken de az ağladı. Bekleme odasında bebeği uyuttum ameliyat olacak odaya götürdüm.
Masaya koydugumda uyuyordu ama sanki eline birşey sıkmıştı, bebek uyurken elini burnuna doğru tuttu doktor. Sanki birşey koklatti

Merhaba anneler el elden ustundur diyerek bilgisi goruslerini isteyecegim. Bugune kadar bebegim cok guzel kakalar yapiyordu. Rengi kokusu sari hardal puturluydu. Bu hafta birden yemyesil bir kaka yapti 2 gun sonrasida da kakasinda kanli bir parca mercuttu. O gunden beri rengi sariya donsede kakasi civik bir halde. Doktor 2 hafta sutlu gidalar yememi tembih etti. Sut alerjisinden dolayi olsaydi, bugune kadar coktan alerji cikardi ortaya. Bence sutten dolayi degildir. Bir fikri olan var midir ?

Bebeği idrar yolu enfeksiyonu olan bir arkadaş vardı mevsiminegore sen mıydın canım belirtiler nelerdi ya bana yazar mısın ya da hangi arkadassa.
Oğlum son birkaç saattir cok fena agliyor. Gözünden yaşlar süzülüyor. Babası kucağına almıştı kolu arada kalmış gibi oldu ondan sonra bağırdı başladı acaba eline ya da koluna bir şey mi oldu dedik ama sustugu zaman oynatiyoruz aglamiyor anlamadik

Tabiki kuzum etiketlerim❤ aminn insallah zaten kilo alimimdan yeterince uzuluyorum birde baska birsey cikmaz umarim

Evet canım benim kızdı. Karnı tok altı temiz gazı olmadığı halde gereksiz yere sanki bi yerden düşmüş de canı acımış gibi katıla katıla ağlıyordu.kusuyordu birde. Dr a gittik şikayeti söyleyince idrarda koku var mı dedi fark etmemiştim ama kokuyormuş o gün hemen tahlil yaptı ve antibiyotiğe başladık enfeksiyon geçince ağlaması kesildi 3 günde geçti ama 10 gün antibiyotik kullandık en son yine tahlil yaptı şükür geçti. İnşallah enfeksiyon değildir sizin ama öyleyse de tedaviyle geçiyor

Süt parası benim de yatmamıştı kızlar. Ben çalışmıyordum, eşim adına yatması lazım ödemenin. 170'i aradık bugün. Hastanenin sisteme emzirme ödeneği raporu girmesi lazımmış. Bu girildiğinde otomatik olarak hesaba yatıyormuş. Bizim hastane sağolsun yapmamış. Aradım hastaneyi, raporlarla ilgilenen biriyle konuştum. Hemen giriyorum raporu dedi, yarım saate hesaba düşer otomatik ödeme çünkü dedi. Bugünün cumartesi olduğunu unuttu galiba :) neyse pazartesi yatar sanırım. Paranız yatmamışsa ve çalışmıyorsanız hastaneyi arayıp eşinizin TC numarasını vermeniz yeterli. Çalışıyorsanız kendi TC numaranızı vereceksiniz. Edevlette Şahıs ödemeleri ekranında takip edebilirsiniz. Bir de eşim o sayfada kendi banka hesabını seçti. Oraya yatacak. Birkaç banka seçeneği var hepsini hatırlamıyorum. Ziraat, halkbank, vakıfbank, akbank vs vardı

Kızlar benim kız ne zaman kaka yapsa sırtından çıkıyor bez küçük geliyor diye bıraktım elimdekileri 3 (premium care) no Ya geçtim ama bundan da geçiyor sabah bi posta yıkadım kızı, şimdi de tamamen soyup sildım, bi tek çorapları sağlam kalıyor, ki zAten ben gürültülü bir kaka yaptığı için duyuyorum ve anında koşuyoruz değiştirmeye ama gene çıkıyor gene çıkıyor bi çözüm bulamadım, bi de üzerinden çıkan kaka lekeleri çıkmıyor zararlı da olsa domestos döküp kaynamış suda bekletiyorum, sonra duru suda bekletip en son makineye atıyorum sonunda gene ekstra durulama yaptırıyorum ama çok yorucu bu bazen duru suda bi kaç gün kaldığı oluyor kıyafetlerin yetişemiyorum bebişe kıyafet yetiştiremiyorum

Aptamil 900 gr 109.90
Hip 900gr 140 tl
Ben hep küçük kutu aldığımdan aptamil daha pahalı sanıyodum ya

Hipp daha mı iyiymiş yani? Şimdi değiştirsem sıkıntı olur mu? Çok az veriyorum zaten mama. Ne bakımdan daha iyiymiş acaba? Çok soru sordum ama

Baby & me leke çıkarıcı tamamen çıkarıyor kuzum

Zannimca onun çözümü yok. Hızlı bir şekilde yaptığı için sırtına geçiyor. Ben kurumadan hemen sıcak musluğu açıyorum kakayi akitiyorum. Sonra gene sıcak suyun altinda sabunla çitiliyorum. Bembeyaz oluyor hepsi akıyor. Banyoda asıp kurumaya bırakıyorum. Kuruyunca kirli sepetine atıyorum. Makinaya atınca tertemiz oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…