Aptamil 900 gr 109.90Hipp daha mı pahalı aptamilden? Ben netten baktım da hipp birkaç kuruş daha ucuz gibi...
Cok gecmis olsunBugün oğlumu sünnet ettirdim. Doktor sünnet şekillerini anlattı. Lazerden bahsetti. Lazerin başka bir yöntemini yapiyormuş ama ben arastirmamistim lazeri de pek tavsiye etmiyorlar. Bende klasik yöntem istedim. Klasik yöntem ile lazer fiyatı farklıydı. Klasik daha pahalı dedi. Fark oluyormuş daha çok uğraştığı için. Allah'tan rahat oldu battaniyede salladım uyudu doktorda pış pış müzik açtı operasyon boyunca uyudu. Ama sanırım birşey daha koklatti. Şimdi ağrı kesici vericem. Fitil vermeye korkuyorum. Calpol da yazdı onu versem etkili olurmu. 12 ye kadar üç kere vereceğim. Birde antibiyotik krem verdi onu dört gün surecegim birde kantaron yağı verdi oda dört gün. İki gün sonra banyo yaptırabilirsiniz dedi.
Hayırlı uğurlu olsun canım 8 mayısta bizimdeBugün oğlumu sünnet ettirdim. Doktor sünnet şekillerini anlattı. Lazerden bahsetti. Lazerin başka bir yöntemini yapiyormuş ama ben arastirmamistim lazeri de pek tavsiye etmiyorlar. Bende klasik yöntem istedim. Klasik yöntem ile lazer fiyatı farklıydı. Klasik daha pahalı dedi. Fark oluyormuş daha çok uğraştığı için. Allah'tan rahat oldu battaniyede salladım uyudu doktorda pış pış müzik açtı operasyon boyunca uyudu. Ama sanırım birşey daha koklatti. Şimdi ağrı kesici vericem. Fitil vermeye korkuyorum. Calpol da yazdı onu versem etkili olurmu. 12 ye kadar üç kere vereceğim. Birde antibiyotik krem verdi onu dört gün surecegim birde kantaron yağı verdi oda dört gün. İki gün sonra banyo yaptırabilirsiniz dedi.
Ucbes ucbes ugrasmayalim kolisiyle ver deBen isterimm
Gecmis. Olsun cnm bizde olaydik allahin izniyle insallah cabuk atlatiriz hepimiz bu sureci bu arada gozleri acikmiydi yaparken yoksa bayiyorlarmiBugün oğlumu sünnet ettirdim. Doktor sünnet şekillerini anlattı. Lazerden bahsetti. Lazerin başka bir yöntemini yapiyormuş ama ben arastirmamistim lazeri de pek tavsiye etmiyorlar. Bende klasik yöntem istedim. Klasik yöntem ile lazer fiyatı farklıydı. Klasik daha pahalı dedi. Fark oluyormuş daha çok uğraştığı için. Allah'tan rahat oldu battaniyede salladım uyudu doktorda pış pış müzik açtı operasyon boyunca uyudu. Ama sanırım birşey daha koklatti. Şimdi ağrı kesici vericem. Fitil vermeye korkuyorum. Calpol da yazdı onu versem etkili olurmu. 12 ye kadar üç kere vereceğim. Birde antibiyotik krem verdi onu dört gün surecegim birde kantaron yağı verdi oda dört gün. İki gün sonra banyo yaptırabilirsiniz dedi.
Çok teşekkür ederim.Gecmis. Olsun cnm bizde olaydik allahin izniyle insallah cabuk atlatiriz hepimiz bu sureci bu arada gozleri acikmiydi yaparken yoksa bayiyorlarmi
Çok teşekkür ederim. İnşallah rahat geçer. Benim korktuğum kadar olmadı.Hayırlı uğurlu olsun canım 8 mayısta bizimde
Teşekkür ederim sağolun.Cok gecmis olsun
.Gecmis. Olsun cnm bizde olaydik allahin izniyle insallah cabuk atlatiriz hepimiz bu sureci bu arada gozleri acikmiydi yaparken yoksa bayiyorlarmi
Gezme deUcbes ucbes ugrasmayalim kolisiyle ver de) bu arada esin geldimi cnm askerden mi desem gezmedenmi desem
Tabiki kuzum etiketlerim❤ aminn insallahBeni etiketlersin ozaman olurmu?
Cnim bide bizimkide sık nefes alıp veriyor.kalbinde bi tane ufurum varmış kayda değer bişey değilmiş.4.ayda kardiyolog tekrar bkcak kapanmismi diye.net te bakınca kalp sorunu vs çok terlermis bebekler.RABBİM korusun kuzulari
Bebeği idrar yolu enfeksiyonu olan bir arkadaş vardımevsiminegore sen mıydın canım belirtiler nelerdi ya bana yazar mısın ya da hangi arkadassa.
Oğlum son birkaç saattir cok fena agliyor. Gözünden yaşlar süzülüyor. Babası kucağına almıştı kolu arada kalmış gibi oldu ondan sonra bağırdı başladı acaba eline ya da koluna bir şey mi oldu dedik ama sustugu zaman oynatiyoruz aglamiyor anlamadik
2 saat dolunca istiyor 90 cc içiyor
Ben hep küçük kutu aldığımdan aptamil daha pahalı sanıyodum yaAptamil 900 gr 109.90
Hip 900gr 140 tl
Baby & me leke çıkarıcı tamamen çıkarıyor kuzumKızlar benim kız ne zaman kaka yapsa sırtından çıkıyor bez küçük geliyor diye bıraktım elimdekileri 3 (premium care) no Ya geçtim ama bundan da geçiyor sabah bi posta yıkadım kızı, şimdi de tamamen soyup sildım, bi tek çorapları sağlam kalıyor, ki zAten ben gürültülü bir kaka yaptığı için duyuyorum ve anında koşuyoruz değiştirmeye ama gene çıkıyor gene çıkıyor bi çözüm bulamadım, bi de üzerinden çıkan kaka lekeleri çıkmıyor zararlı da olsa domestos döküp kaynamış suda bekletiyorum, sonra duru suda bekletip en son makineye atıyorum sonunda gene ekstra durulama yaptırıyorum ama çok yorucu bu bazen duru suda bi kaç gün kaldığı oluyor kıyafetlerin yetişemiyorum bebişe kıyafet yetiştiremiyorum
Zannimca onun çözümü yok. Hızlı bir şekilde yaptığı için sırtına geçiyor. Ben kurumadan hemen sıcak musluğu açıyorum kakayi akitiyorum. Sonra gene sıcak suyun altinda sabunla çitiliyorum. Bembeyaz oluyor hepsi akıyor. Banyoda asıp kurumaya bırakıyorum. Kuruyunca kirli sepetine atıyorum. Makinaya atınca tertemiz oluyor.Kızlar benim kız ne zaman kaka yapsa sırtından çıkıyor bez küçük geliyor diye bıraktım elimdekileri 3 (premium care) no Ya geçtim ama bundan da geçiyor sabah bi posta yıkadım kızı, şimdi de tamamen soyup sildım, bi tek çorapları sağlam kalıyor, ki zAten ben gürültülü bir kaka yaptığı için duyuyorum ve anında koşuyoruz değiştirmeye ama gene çıkıyor gene çıkıyor bi çözüm bulamadım, bi de üzerinden çıkan kaka lekeleri çıkmıyor zararlı da olsa domestos döküp kaynamış suda bekletiyorum, sonra duru suda bekletip en son makineye atıyorum sonunda gene ekstra durulama yaptırıyorum ama çok yorucu bu bazen duru suda bi kaç gün kaldığı oluyor kıyafetlerin yetişemiyorum bebişe kıyafet yetiştiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?