2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Beyaz sabunla yıkıyorum canım ben hemen yapınca bebe

Yaptıktan hemen sonra alıyor musun canım az beklese bile çıkıyor bizim de o yüzden hemen alıyorum ben Pusete koyunca da yapıyor sanki demiştin oradaki duruşta etkiler

Yaptıktan hemen sonra alıyor musun canım az beklese bile çıkıyor bizim de o yüzden hemen alıyorum ben Pusete koyunca da yapıyor sanki demiştin oradaki duruşta etkiler
Almaz mıyım canım resmen zamanla yarışıyorum sesi duyar duymaz koşuyoruz yatak odasına evet pusette yapmaya bayılıyor bizimki sonra saçına kadar kaka bugun 3 kez yaptı üçünde de sırtına geçti

Beyaz sabunla yıkıyorum canım ben hemen yapınca bebe
Granül sabun almıştım canım elimde onunla yıkuyırum ama çıkartmadı, minik kapak çamaşır suyu koyuyorum mecburen ama çıkmaması için bi çözüm yok sanırım

Evet evet öyleymiş gazla beraber tazyikle kaka çıktığı için sırtından çıkıyormuş, kaka yaptığı sesi duyar duymaz koşuyorum bebeği alıp hiç beklemiyoruz çünkü biliyorum çıkar diye korkumdan, granül sabun almıştım onunla çitiledim elimde çıkmadı çamaşır suyu koydum bembeyaz oldu, iyi ki zıbınlarını hep beyaz almışım diyorum

Yedikten sonra tekrar istiyor mu belli oluyordur. Her iki saatte 90 ise mama daha tok tutuyor anne sütüne göre benim bildiğim. Kilo alımı nasıl peki
Bazen peşine istiyor ama sin zamanlar da mama yerken kıvranıyor sürekli kıvranıyor rahat mama içmiyor . Mamayı ikiye üçe bölüyorum neredeyse artık mola veriyorum gaz çıkarmaya çalışıyorum tekrar veriyorum yoksa sürekli kıvranıyor mama yerken . Kilo pazartesi belli olacak 2. Ay kontrolümüz var allah nasip eder ise . Bize normal geliyor ama tabi matematiksel olarak bilmiyorum . 1. Ayında gayet güzel almıştı

Ben size mamalar hakkında göresel atayım buraya . Tüm mamaların kıyaslaması var hip içinde prebiyotik Var aptamil de yok mesela bu da bagirsaklarina iyi gelen bir madde . Ben size atayım o listeyi

Ben size mamalar hakkında göresel atayım buraya . Tüm mamaların kıyaslaması var hip içinde prebiyotik Var aptamil de yok mesela bu da bagirsaklarina iyi gelen bir madde . Ben size atayım o listeyi

Eklentiler

• Screenshot_20190413-200510_Instagram.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 50
1 numara mama incelemeleri . Instagram da mühendisin oğlu diye bir site var orada inceleniyor bebek hakkında herşey oraya bakabilirsiniz

Eklentiler

30,5 KB · Görüntüleme: 50

Eklentiler

30,5 KB · Görüntüleme: 44
Granül sabun almıştım canım elimde onunla yıkuyırum ama çıkartmadı, minik kapak çamaşır suyu koyuyorum mecburen ama çıkmaması için bi çözüm yok sanırım
Beyaz sabun iyi oluyor canım hemen yapınca yıkanırsa sonra hepsini birde makina da yıkıyorum

Anladım canım sağol cevabın için.evet aniden çök fena ağlamaya başlıyor anlıyorsun bir yeri açıyor ama
İdrarda koku ve renk değişikliği yok. Bilemiyorum herhalde eli veya kolu incisi eşimin kucağında. Saat 6 da calpol verdim iki saat rahat gibiydi şimdi yine başladı cok ağlıyor kuzum ya inşallah geçer

Golden goat markasını karşılaştırmamış ama en iyisi hipp heralde bize de eczacı onu önermişti. D Dlr55

Golden goat da var o keçi sütü grubuna giriyor o da yine o sayfada bjra aşağılar da var ben bakayım resmini atayim hemen. Bu inek sut bazli mamalar dediginiz keci sutlu

Eklentiler

• Screenshot_20190413-203740_Instagram.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 33
Golden goat markasını karşılaştırmamış ama en iyisi hipp heralde bize de eczacı onu önermişti. D Dlr55
Keçi sütü bazlı mamalar. Uzun uzun incelemesi vardı site de ama galiba onlar kalkmış bu resmin altında açıklama yapıyor

Eklentiler

• Screenshot_20190413-203740_Instagram.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 36
Benim büyük oğlum da sık sık olur canım.
Cok terleyen bir cocuk.
Sık sık üstünü değiştiririm en kotu bez koyarım sırtına ama oluyor yine de. Bir kez oldu mu kolay oluyor ondan sonra tekrar malesef.
aynen canım artık korkumyzdan hırılto öksürük oldu mu hemen ventolin yada sade buhar veriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…