- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Canim cogu mamada prebiyotik icerigi yok anne sutundd olan bi icerik bu mamada var farki buBen hep küçük kutu aldığımdan aptamil daha pahalı sanıyodum ya
Eki Görüntüle 2258194
Hipp daha mı iyiymiş yani? Şimdi değiştirsem sıkıntı olur mu? Çok az veriyorum zaten mama. Ne bakımdan daha iyiymiş acaba? Çok soru sordum ama
Benimkide oyle kuzum ben cozumu sleepy 3+ olanda buldum bunda gecmedi 3 tede geciyodu plus olan bi tik dah uzun 5-10 kg arasi bide ben beyaz sabun la cikariyorum, renkli olursada camasir sulu suda bide bnde ersag in damla konsntre cikaricisi var cikmazsa o son care ama busemin dedigi gibi bnde bi leke cikarici alicam ziraa cocuun boya savasindan cikmis gibi oluyorduKızlar benim kız ne zaman kaka yapsa sırtından çıkıyor bez küçük geliyor diye bıraktım elimdekileri 3 (premium care) no Ya geçtim ama bundan da geçiyor sabah bi posta yıkadım kızı, şimdi de tamamen soyup sildım, bi tek çorapları sağlam kalıyor, ki zAten ben gürültülü bir kaka yaptığı için duyuyorum ve anında koşuyoruz değiştirmeye ama gene çıkıyor gene çıkıyor bi çözüm bulamadım, bi de üzerinden çıkan kaka lekeleri çıkmıyor zararlı da olsa domestos döküp kaynamış suda bekletiyorum, sonra duru suda bekletip en son makineye atıyorum sonunda gene ekstra durulama yaptırıyorum ama çok yorucu bu bazen duru suda bi kaç gün kaldığı oluyor kıyafetlerin yetişemiyorum bebişe kıyafet yetiştiremiyorum
Canım tabiki sen daha iyi bilirsin ve bebeğini daha iyi düşünürsün ama domestos ne kadar da durulansa çok zararlı değil miEvet evet öyleymiş gazla beraber tazyikle kaka çıktığı için sırtından çıkıyormuş, kaka yaptığı sesi duyar duymaz koşuyorum bebeği alıp hiç beklemiyoruz çünkü biliyorum çıkar diye korkumdan, granül sabun almıştım onunla çitiledim elimde çıkmadı çamaşır suyu koydum bembeyaz oldu, iyi ki zıbınlarını hep beyaz almışım diyorum
Canım geçmiş olsun. Uyutmasaydın keşke öyle derler buralarda bişey olmaz allah koruyor bebeklerimizi sadece takip et şişlik morluk falan yoksa bişey olmaz şuçlama kendini herkesin başına gelebilecek bir şey bu. İnşallah bişey olmaz
Kızlar benim kız ne zaman kaka yapsa sırtından çıkıyor bez küçük geliyor diye bıraktım elimdekileri 3 (premium care) no Ya geçtim ama bundan da geçiyor sabah bi posta yıkadım kızı, şimdi de tamamen soyup sildım, bi tek çorapları sağlam kalıyor, ki zAten ben gürültülü bir kaka yaptığı için duyuyorum ve anında koşuyoruz değiştirmeye ama gene çıkıyor gene çıkıyor bi çözüm bulamadım, bi de üzerinden çıkan kaka lekeleri çıkmıyor zararlı da olsa domestos döküp kaynamış suda bekletiyorum, sonra duru suda bekletip en son makineye atıyorum sonunda gene ekstra durulama yaptırıyorum ama çok yorucu bu bazen duru suda bi kaç gün kaldığı oluyor kıyafetlerin yetişemiyorum bebişe kıyafet yetiştiremiyorum
Bu kaka sirttan gecmesi yuzunden Goon Prima Minies hepsini denedim. En son sleepyden memnun kaldim aynen. En yumusak olan prima fakat en kisa olanda prima. Goon marka maasallah koreliler kucuk ama bezleri buyuk cikti. Sleepynin dokusu hosuma gitmiyor fakat sleepy ile devam edecegim. Cunku uzun olmasi sebebiyle kaka gecmeyen tek onu buldumBenimkide oyle kuzum ben cozumu sleepy 3+ olanda buldum bunda gecmedi 3 tede geciyodu plus olan bi tik dah uzun 5-10 kg arasi bide ben beyaz sabun la cikariyorum, renkli olursada camasir sulu suda bide bnde ersag in damla konsntre cikaricisi var cikmazsa o son care ama busemin dedigi gibi bnde bi leke cikarici alicam ziraa cocuun boya savasindan cikmis gibi oluyordu
Gazı vardır belkiAnladım canım sağol cevabın için.evet aniden çök fena ağlamaya başlıyor anlıyorsun bir yeri açıyor ama
İdrarda koku ve renk değişikliği yok. Bilemiyorum herhalde eli veya kolu incisi eşimin kucağında. Saat 6 da calpol verdim iki saat rahat gibiydi şimdi yine başladı cok ağlıyor kuzum ya inşallah geçer
En yumuşak prima mı?şuan premium care kullanıyoruz bazen bebeğimin poposuna yapışmış oluyor ki uzun süre asla tutmuyorum sık da değiştiriyorum. Huggies çok mükemmel bir bezdi ama şuan malesef yok.Bu kaka sirttan gecmesi yuzunden Goon Prima Minies hepsini denedim. En son sleepyden memnun kaldim aynen. En yumusak olan prima fakat en kisa olanda prima. Goon marka maasallah koreliler kucuk ama bezleri buyuk cikti. Sleepynin dokusu hosuma gitmiyor fakat sleepy ile devam edecegim. Cunku uzun olmasi sebebiyle kaka gecmeyen tek onu buldum
Anladım canım sağol cevabın için.evet aniden çök fena ağlamaya başlıyor anlıyorsun bir yeri açıyor ama
İdrarda koku ve renk değişikliği yok. Bilemiyorum herhalde eli veya kolu incisi eşimin kucağında. Saat 6 da calpol verdim iki saat rahat gibiydi şimdi yine başladı cok ağlıyor kuzum ya inşallah geçer
Kızlar bebeklerinizi ne şekilde uyutuyorsunuz? Sallama, kucakta gibi?
Kızlar bebeklerinizi ne şekilde uyutuyorsunuz? Sallama, kucakta gibi?
Bugün oğlumu sünnet ettirdim. Doktor sünnet şekillerini anlattı. Lazerden bahsetti. Lazerin başka bir yöntemini yapiyormuş ama ben arastirmamistim lazeri de pek tavsiye etmiyorlar. Bende klasik yöntem istedim. Klasik yöntem ile lazer fiyatı farklıydı. Klasik daha pahalı dedi. Fark oluyormuş daha çok uğraştığı için. Allah'tan rahat oldu battaniyede salladım uyudu doktorda pış pış müzik açtı operasyon boyunca uyudu. Ama sanırım birşey daha koklatti. Şimdi ağrı kesici vericem. Fitil vermeye korkuyorum. Calpol da yazdı onu versem etkili olurmu. 12 ye kadar üç kere vereceğim. Birde antibiyotik krem verdi onu dört gün surecegim birde kantaron yağı verdi oda dört gün. İki gün sonra banyo yaptırabilirsiniz dedi.
Kendi dalamıyorsa, kucağımda hafif hafif sallayarak uyutuyorum. Ya da en sevdiği, kucağıma yüzüstü yatırıyorum göbek göbeğe. Yine hafif sallanarak uyutuyorum. Yüzüstü yaparsam dümdüz yatmıyorum ama, öyle hiç sevmiyo daralıyo. Koltukta hafif eğimli oturuyorum tam dik de değil, yani bebiş biraz dik konumda kalıyor. Uykuya dalınca yatağına koyuyorum
Benim kız da kucağımda böyle göğsüme dayayınca uyumayı seviyor. Emme pozisyonunda. Ama son zamanlarda geceleri huysuzlanıyor. Galiba sancısı oluyor ara ara ağlıyor kıvranır gibi yapıyor. Ozaman mecbur ayağımda çok hafif ara ara sallayarak uyutuyorum. Gündüzleri de yanına uzanıyorum sancısı yoksa öyle uyuyor. Ama geceleri bir yöntem oturtamadık. Bu sancılar tam olarak ne zaman geçecek acabaÇok mecbur olursam dizimde sallıyorum normalde odadaki beşiği sallamalı y.odasındaki park beşik hiç sallamıyorum, bi kaç gündür kucakta uyumaya alıştı iki pışpışla dalıyor
Ben calpol vermistim canim. Gayet de ise yaramisti. Uyutmustu agrisini dindirmisti.Bugün oğlumu sünnet ettirdim. Doktor sünnet şekillerini anlattı. Lazerden bahsetti. Lazerin başka bir yöntemini yapiyormuş ama ben arastirmamistim lazeri de pek tavsiye etmiyorlar. Bende klasik yöntem istedim. Klasik yöntem ile lazer fiyatı farklıydı. Klasik daha pahalı dedi. Fark oluyormuş daha çok uğraştığı için. Allah'tan rahat oldu battaniyede salladım uyudu doktorda pış pış müzik açtı operasyon boyunca uyudu. Ama sanırım birşey daha koklatti. Şimdi ağrı kesici vericem. Fitil vermeye korkuyorum. Calpol da yazdı onu versem etkili olurmu. 12 ye kadar üç kere vereceğim. Birde antibiyotik krem verdi onu dört gün surecegim birde kantaron yağı verdi oda dört gün. İki gün sonra banyo yaptırabilirsiniz dedi.
Ben 6 gun onceye kadar emzigini verip şşs pat yontemi ile uyutuyordum. Artik uykuya direndigi icin her turlu seyi deniyorum. Rutin olarak bisiye donusturemedi ama en cok kanguruda durur pozisyonda saga sola hafif hafif sallanip uyuyorKızlar bebeklerinizi ne şekilde uyutuyorsunuz? Sallama, kucakta gibi?
Canım ben bronşit konusunda gedikli oldum artık nebulizator aldıysan 3 güne iyileşir 1.5cc ventolin 3 cc izotonik kullandık günde 3 defa 3 defada 1 çay kaşığı bricanily kullandık cabuk iyilestik inşallah senin bebisecabuk iyileşir bu arada arada tıkandığı zaman sadece izotonikli buharda verdim iyi geldiKizlar bebegi bronsit olan bi arkadas var di burda hayirlayan etiketleyebilr midoktordan geliyoruz benim de bebegim bronsit olmus cok uzuldum hava makinesi aldım o arkadas nasil kullaniyo bi konusabilsem rica etsem
Ben dokusunu seviyorum sleepynin ya bembeyaz olusu içeriğinin gercekten dogal olmasi vs molfixte kullandim 3 no kuculdu oda çıkarmaya basladi yibe slepy aldim bnde 3+plusiBu kaka sirttan gecmesi yuzunden Goon Prima Minies hepsini denedim. En son sleepyden memnun kaldim aynen. En yumusak olan prima fakat en kisa olanda prima. Goon marka maasallah koreliler kucuk ama bezleri buyuk cikti. Sleepynin dokusu hosuma gitmiyor fakat sleepy ile devam edecegim. Cunku uzun olmasi sebebiyle kaka gecmeyen tek onu buldum
Izotonik ilacin ismimi bos serum mu canim ya gunde 2 kez veriyorum suan cabicak iyilesir inşallahCanım ben bronşit konusunda gedikli oldum artık nebulizator aldıysan 3 güne iyileşir 1.5cc ventolin 3 cc izotonik kullandık günde 3 defa 3 defada 1 çay kaşığı bricanily kullandık cabuk iyilestik inşallah senin bebisecabuk iyileşir bu arada arada tıkandığı zaman sadece izotonikli buharda verdim iyi geldi
Benim kız da kucağımda böyle göğsüme dayayınca uyumayı seviyor. Emme pozisyonunda. Ama son zamanlarda geceleri huysuzlanıyor. Galiba sancısı oluyor ara ara ağlıyor kıvranır gibi yapıyor. Ozaman mecbur ayağımda çok hafif ara ara sallayarak uyutuyorum. Gündüzleri de yanına uzanıyorum sancısı yoksa öyle uyuyor. Ama geceleri bir yöntem oturtamadık. Bu sancılar tam olarak ne zaman geçecek acaba
Bizim gün içinde değil de, akşam başlıyor sancılar. Sancı demek istiyorum çünkü böyle bacaklarını içe çekiyor, ara ara ağlıyor sonra susuyor falan. Biz de 1 saat sonra tam 3 aylık olacağız. Umarım tamamen geçer artıkBenimkinin gaz sancıları pek kalmadı gibi, ara ara oluyo yine tabii. 96 günlük, yani 3 ayı geçti toparlanmaya başladı
Tutuş şekillerinden ya da kokulardan olabilir bence. parfüm ya da sigara kokusu rahatsız etmiş olabilir, hayatında bebek tutmamış biriyse rahat etmediğinden de ağlamış olabilir. Bir de yüzleri de tanıyorlar artık zaten :)Kızlar bu aksam misafirim vardi yine. Tabi ki benim çocuk agla agla durmadi. Ben daha anlamiyor yabancilamaktan diyordum ama bildigin baskasinin kucagina gidince aglamaya basliyor saka gibi. Beni veya babasini gormuyor, tutan da kendisine donuk tutmuyor kimin tuttugunu gornuyor aslinds ama nasil agliyor. Ben aliyorum susuyor saka gibi. Daha şimdiden yabancilamak insan istememek cok tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?