Benim kızım da aynı, yabancı birini gördüğünde/duyduğunda ağlıyor. Sesten de ayırd ediyorlar bence.Kızlar bu aksam misafirim vardi yine. Tabi ki benim çocuk agla agla durmadi. Ben daha anlamiyor yabancilamaktan diyordum ama bildigin baskasinin kucagina gidince aglamaya basliyor saka gibi. Beni veya babasini gormuyor, tutan da kendisine donuk tutmuyor kimin tuttugunu gornuyor aslinds ama nasil agliyor. Ben aliyorum susuyor saka gibi. Daha şimdiden yabancilamak insan istememek cok tuhaf
Bizim gün içinde değil de, akşam başlıyor sancılar. Sancı demek istiyorum çünkü böyle bacaklarını içe çekiyor, ara ara ağlıyor sonra susuyor falan. Biz de 1 saat sonra tam 3 aylık olacağız. Umarım tamamen geçer artık
inşa bi sıkıntı çıkmaz.güzel haberlerle gel inşa ❤Tabiki kuzum etiketlerim❤ aminn insallahzaten kilo alimimdan yeterince uzuluyorum birde baska birsey cikmaz umarim
Cnim bebelac ar bi artisi varmi normal bebelactanEvet canım benim kızdı. Karnı tok altı temiz gazı olmadığı halde gereksiz yere sanki bi yerden düşmüş de canı acımış gibi katıla katıla ağlıyordu.kusuyordu birde. Dr a gittik şikayeti söyleyince idrarda koku var mı dedi fark etmemiştim ama kokuyormuş o gün hemen tahlil yaptı ve antibiyotiğe başladık enfeksiyon geçince ağlaması kesildi 3 günde geçti ama 10 gün antibiyotik kullandık en son yine tahlil yaptı şükür geçti. İnşallah enfeksiyon değildir sizin ama öyleyse de tedaviyle geçiyor
Benim şimdi kullandığım da 6-10 kilo diyor ve benim kız da 6 kilo hemen hemen büyük bile gelmesi gerekirken hergun boklu zıbınlar yıkıyorumBenimkide oyle kuzum ben cozumu sleepy 3+ olanda buldum bunda gecmedi 3 tede geciyodu plus olan bi tik dah uzun 5-10 kg arasi bide ben beyaz sabun la cikariyorum, renkli olursada camasir sulu suda bide bnde ersag in damla konsntre cikaricisi var cikmazsa o son care ama busemin dedigi gibi bnde bi leke cikarici alicam ziraa cocuun boya savasindan cikmis gibi oluyordu
Aralarda molfix denedim bende İnan poşet gibi hışır hışır ses ve çok kaba geldi bana Prima incecik ped gibi yumuşak dediğin gibi, pusette yapıyor bi de benim kız her yaptığında kakaları sırtından topluyorumBu kaka sirttan gecmesi yuzunden Goon Prima Minies hepsini denedim. En son sleepyden memnun kaldim aynen. En yumusak olan prima fakat en kisa olanda prima. Goon marka maasallah koreliler kucuk ama bezleri buyuk cikti. Sleepynin dokusu hosuma gitmiyor fakat sleepy ile devam edecegim. Cunku uzun olmasi sebebiyle kaka gecmeyen tek onu buldum
Emin’im çok Zararlıdır domestos canım o yüzden defalarca kez durulama yapıyorum aslında vicdanımı rahatlatmak icin sanırımCanım tabiki sen daha iyi bilirsin ve bebeğini daha iyi düşünürsün ama domestos ne kadar da durulansa çok zararlı değil mibebeklerin ciltleri bizden 7 kat mı ne daha inceymiş. Popoları bile ne kadar nazik yumuşacık. Belki zor olur ama mesela kaka yaptı ya, beyaz banyo sabunuyla sıcak suyla lavaboda hemen akıt. Ben artan beyaz sabunları bir kaba koyuyorum biraz da su koyuyorum üstüne, böyle jölemsi yumuşak sabun oluyor. Öyle bir durumda suyla akıtıyorum, lekeli yüzeye bir parmak o sabundan koyuyorum citiliyorum. Orayı akıtıyorum biraz daha sabun koyup çitileyip durulamıyorum, çünkü zaten makine de de sabunla yıkıyorum (granül). Eğer senin elde çitişeyemeyecek kadar çok oluyorsa, ufak bir çitileme leğeni yapıp hazır sabunlu suyla banyona koyabilirsin. Kakayı akıt, hep çitileme leğenine, bembeyaz olur :)
Evdeki tartıda mı tarttın sen gene canım doktora mı gittin ?Kizlar ya bebek neden kilo almaz? İlk ay gayet iyiydi kilo alimimiz ikinci ay meme reddiyle baya azaldi kilo alimi. Bu ay gecen aya gore daha az red durumu. Bu ay yine memede uyuma basladi bi de. Ama kilosu bu ayda 450g almis gorunuyor.
Kizlar ya bebek neden kilo almaz? İlk ay gayet iyiydi kilo alimimiz ikinci ay meme reddiyle baya azaldi kilo alimi. Bu ay gecen aya gore daha az red durumu. Bu ay yine memede uyuma basladi bi de. Ama kilosu bu ayda 450g almis gorunuyor.
Suan. Nasilsiniz cnm varmi huzursuzluk falan bizimki normalde durmuyor sunet olursa nasil durdurucam bilmiyorumÇok teşekkür ederim.
İnsallah canım benimki kadar kolay olur sizinde. Gözleri kapalıydı ama ben masaya uyur vaziyette koymuştum. Bitene kadar uyudu. Hic ağlaması olmadı. Ben içerde durmadim. Bakamadım çıktım hemen babası kaldı. Doktor sünnet çeşitlerini anlatırken başladım ağlamaya. Yaninda durmaya dayanamazdim.
Hadi gozun aydin hayranim sendeki bu enerjiye dogumbile yildiramadi seni hamilelikte colukta cocukta masallah bizden gecmis artikGezme de2 hafta oldu canim evet geldi geldi tam gaz devam oldugu yerden
Tanem bi senle ben uyanığız herhalde kız herkes uyumuş hadi bizde uyuyak bizim bebek sözde uyuyor 5 dk da bir mızır mızır ediyor Ya eli kolu rahat durmuyor Ya emziğini atıyor nasıl uyuyacaksamHadi gozun aydin hayranim sendeki bu enerjiye dogumbile yildiramadi seni hamilelikte colukta cocukta masallah bizden gecmis artik)
Bizimkide kacsaatir agliyor bence gaz sancisi karinagrisi oluyor bebeklerde cok gaz var 24 saat alttan salsa bile icerisi gaz dolu doktor organlarina usg bakti rapor yazdi radyolak asiri gazdan bakamamislar biyerine tip terimi oldu icin aklimda kalmadiBebeği idrar yolu enfeksiyonu olan bir arkadaş vardı @mevsiminegore sen mıydın canım belirtiler nelerdi ya bana yazar mısın ya da hangi arkadassa.
Oğlum son birkaç saattir cok fena agliyor. Gözünden yaşlar süzülüyor. Babası kucağına almıştı kolu arada kalmış gibi oldu ondan sonra bağırdı başladı acaba eline ya da koluna bir şey mi oldu dedik ama sustugu zaman oynatiyoruz aglamiyor anlamadik
Bizimki simdi kapadi gozunu korkuyorumTanem bi senle ben uyanığız herhalde kız herkes uyumuş hadi bizde uyuyak bizim bebek sözde uyuyor 5 dk da bir mızır mızır ediyor Ya eli kolu rahat durmuyor Ya emziğini atıyor nasıl uyuyacaksam
Bende çok yoruldum Ya çok mızırdandı uyumak istemediBizimki simdi kapadi gozunu korkuyorum
Besige yatirmaya anam
Çakal yapismis biyerine gibi agliyor) kol bel kalmadı
Hiç bilmiyorum ya Bu aralar ben de taktım kiloya biraz. İri doğmuştu oğlum her ay 1 kilo alıyordu meme reddi falan da yok bu ay gittik 40 günde 800 gr almış. Şu an yaşıtlarına göre boyu uzun kilosu da iyi büyük doğduğu için ama doktor beklediğimin altında dedi. Sürekli de emmek isteyen bir bebek buna rağmen süt arttırıcı damla ve bebeğime farklı bi vitamin verdi doktor. Şimdi bakıyorum çocuk sağlıklı bi problemimiz yok çok şükür ama doktor böyle diyince içime dert oldu. Bence çocuk sağlıklıysa kilo alımını çok takmamak lazım. Kimisi zayıf doğup sonra hızlı büyüyor kimisi kilolu doğup sonra yavaş büyüyor. Başka sıkıntı yoksa kilo sorun olmamalı yani kendimi ikna etmeye çalışıyorum ben deKizlar ya bebek neden kilo almaz? İlk ay gayet iyiydi kilo alimimiz ikinci ay meme reddiyle baya azaldi kilo alimi. Bu ay gecen aya gore daha az red durumu. Bu ay yine memede uyuma basladi bi de. Ama kilosu bu ayda 450g almis gorunuyor.
Doktor 800 gr’a neden beklediğimin altında dedi ki. Bizim doktorumuz da çok güzel tam ideal dedi. Biz de 800 gr aldık bu ay. Ki gittikçe azalacak bu belli bir süre sonra duracak nerdeyse çocuk hareketlendikçe dedi. Doktorlar da bir öyle diyor bir böyle. Sana katılıyorum çocuk sağlıklıysa, keyfi yerindeyse çok da takılmamak lazım. Her kafadan ayrı ses çıkıyor baksanaHiç bilmiyorum ya Bu aralar ben de taktım kiloya biraz. İri doğmuştu oğlum her ay 1 kilo alıyordu meme reddi falan da yok bu ay gittik 40 günde 800 gr almış. Şu an yaşıtlarına göre boyu uzun kilosu da iyi büyük doğduğu için ama doktor beklediğimin altında dedi. Sürekli de emmek isteyen bir bebek buna rağmen süt arttırıcı damla ve bebeğime farklı bi vitamin verdi doktor. Şimdi bakıyorum çocuk sağlıklı bi problemimiz yok çok şükür ama doktor böyle diyince içime dert oldu. Bence çocuk sağlıklıysa kilo alımını çok takmamak lazım. Kimisi zayıf doğup sonra hızlı büyüyor kimisi kilolu doğup sonra yavaş büyüyor. Başka sıkıntı yoksa kilo sorun olmamalı yani kendimi ikna etmeye çalışıyorum ben desen de üzülme bu ay almadıysa bi sonraki ay alır. Anneler bebeklerini doktorlardan iyi tanıyorlar bence. Bebeğinin de potansiyelini en iyi sen bilirsin
Sen isinde zor cnm bu saate tek kalmak allah kolaylikversinBende çok yoruldum Ya çok mızırdandı uyumak istemeditam yatacağız eşim işe gitti şimdi bi de ona uykum kaçtı
Boyunuz nekadar cnm masallah bebegine aman takma kiloyu bak kendinde diyorsun iri bebek diger cocuklara gore kilosuda cokmus sagliklida keyfi hzuuruda yerinde rakamlara takilma dicem rakaminizda guzel masallah kuzunaHiç bilmiyorum ya Bu aralar ben de taktım kiloya biraz. İri doğmuştu oğlum her ay 1 kilo alıyordu meme reddi falan da yok bu ay gittik 40 günde 800 gr almış. Şu an yaşıtlarına göre boyu uzun kilosu da iyi büyük doğduğu için ama doktor beklediğimin altında dedi. Sürekli de emmek isteyen bir bebek buna rağmen süt arttırıcı damla ve bebeğime farklı bi vitamin verdi doktor. Şimdi bakıyorum çocuk sağlıklı bi problemimiz yok çok şükür ama doktor böyle diyince içime dert oldu. Bence çocuk sağlıklıysa kilo alımını çok takmamak lazım. Kimisi zayıf doğup sonra hızlı büyüyor kimisi kilolu doğup sonra yavaş büyüyor. Başka sıkıntı yoksa kilo sorun olmamalı yani kendimi ikna etmeye çalışıyorum ben desen de üzülme bu ay almadıysa bi sonraki ay alır. Anneler bebeklerini doktorlardan iyi tanıyorlar bence. Bebeğinin de potansiyelini en iyi sen bilirsin
Bende yarin almayi planliyorum suan çıkmadı henuz ama belli olmaz vallaBenim şimdi kullandığım da 6-10 kilo diyor ve benim kız da 6 kilo hemen hemen büyük bile gelmesi gerekirken hergun boklu zıbınlar yıkıyorumbusenin dediğinden alacağım hemen yakınımızda var e bebek yarın alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?