2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim kızım da aynı, yabancı birini gördüğünde/duyduğunda ağlıyor. Sesten de ayırd ediyorlar bence.

Gazdandır muhtemelen, yazık yavrum yaa =( İnşallah geçer çabucak ❤

Tabiki kuzum etiketlerim❤ aminn insallah zaten kilo alimimdan yeterince uzuluyorum birde baska birsey cikmaz umarim
inşa bi sıkıntı çıkmaz.güzel haberlerle gel inşa ❤
Cnim bebelac ar bi artisi varmi normal bebelactan

Benim şimdi kullandığım da 6-10 kilo diyor ve benim kız da 6 kilo hemen hemen büyük bile gelmesi gerekirken hergun boklu zıbınlar yıkıyorum busenin dediğinden alacağım hemen yakınımızda var e bebek yarın alcam

Aralarda molfix denedim bende İnan poşet gibi hışır hışır ses ve çok kaba geldi bana Prima incecik ped gibi yumuşak dediğin gibi, pusette yapıyor bi de benim kız her yaptığında kakaları sırtından topluyorum

Emin’im çok Zararlıdır domestos canım o yüzden defalarca kez durulama yapıyorum aslında vicdanımı rahatlatmak icin sanırım bebek kakaları da bi garip sarı boya resmen, kakalı bir zıbının asla oyle kurumasına izin vermem mutlaka ellerimi yıkarken bile olsa o kakalı kısmını akıtıyorum Benin kız biraz cazgır durmuyor da uzun uzun çitileme yapamıyorum sanırım çamaşır suyu ve ketılda su kaynat dök kolayıma gidiyor ama busenin dediği leke çıkarıcıdan alacağım mutlaka

Kizlar ya bebek neden kilo almaz? İlk ay gayet iyiydi kilo alimimiz ikinci ay meme reddiyle baya azaldi kilo alimi. Bu ay gecen aya gore daha az red durumu. Bu ay yine memede uyuma basladi bi de. Ama kilosu bu ayda 450g almis gorunuyor.
Evdeki tartıda mı tarttın sen gene canım doktora mı gittin ?

Kizlar ya bebek neden kilo almaz? İlk ay gayet iyiydi kilo alimimiz ikinci ay meme reddiyle baya azaldi kilo alimi. Bu ay gecen aya gore daha az red durumu. Bu ay yine memede uyuma basladi bi de. Ama kilosu bu ayda 450g almis gorunuyor.

Canım kiloyu nerden öğrendin doktora mı gittin ki ? Aynı düşüncelere sahibim neden az kilo alıyor bu cadılar

Suan. Nasilsiniz cnm varmi huzursuzluk falan bizimki normalde durmuyor sunet olursa nasil durdurucam bilmiyorum

Hadi gozun aydin hayranim sendeki bu enerjiye dogumbile yildiramadi seni hamilelikte colukta cocukta masallah bizden gecmis artik )
Tanem bi senle ben uyanığız herhalde kız herkes uyumuş hadi bizde uyuyak bizim bebek sözde uyuyor 5 dk da bir mızır mızır ediyor Ya eli kolu rahat durmuyor Ya emziğini atıyor nasıl uyuyacaksam

Bizimkide kacsaatir agliyor bence gaz sancisi karinagrisi oluyor bebeklerde cok gaz var 24 saat alttan salsa bile icerisi gaz dolu doktor organlarina usg bakti rapor yazdi radyolak asiri gazdan bakamamislar biyerine tip terimi oldu icin aklimda kalmadi

Tanem bi senle ben uyanığız herhalde kız herkes uyumuş hadi bizde uyuyak bizim bebek sözde uyuyor 5 dk da bir mızır mızır ediyor Ya eli kolu rahat durmuyor Ya emziğini atıyor nasıl uyuyacaksam
Bizimki simdi kapadi gozunu korkuyorum
Besige yatirmaya anam
Çakal yapismis biyerine gibi agliyor ) kol bel kalmadı

Bizimki simdi kapadi gozunu korkuyorum
Besige yatirmaya anam
Çakal yapismis biyerine gibi agliyor ) kol bel kalmadı
Bende çok yoruldum Ya çok mızırdandı uyumak istemedi tam yatacağız eşim işe gitti şimdi bi de ona uykum kaçtı

Hiç bilmiyorum ya Bu aralar ben de taktım kiloya biraz. İri doğmuştu oğlum her ay 1 kilo alıyordu meme reddi falan da yok bu ay gittik 40 günde 800 gr almış. Şu an yaşıtlarına göre boyu uzun kilosu da iyi büyük doğduğu için ama doktor beklediğimin altında dedi. Sürekli de emmek isteyen bir bebek buna rağmen süt arttırıcı damla ve bebeğime farklı bi vitamin verdi doktor. Şimdi bakıyorum çocuk sağlıklı bi problemimiz yok çok şükür ama doktor böyle diyince içime dert oldu. Bence çocuk sağlıklıysa kilo alımını çok takmamak lazım. Kimisi zayıf doğup sonra hızlı büyüyor kimisi kilolu doğup sonra yavaş büyüyor. Başka sıkıntı yoksa kilo sorun olmamalı yani kendimi ikna etmeye çalışıyorum ben de sen de üzülme bu ay almadıysa bi sonraki ay alır. Anneler bebeklerini doktorlardan iyi tanıyorlar bence. Bebeğinin de potansiyelini en iyi sen bilirsin

Doktor 800 gr’a neden beklediğimin altında dedi ki. Bizim doktorumuz da çok güzel tam ideal dedi. Biz de 800 gr aldık bu ay. Ki gittikçe azalacak bu belli bir süre sonra duracak nerdeyse çocuk hareketlendikçe dedi. Doktorlar da bir öyle diyor bir böyle. Sana katılıyorum çocuk sağlıklıysa, keyfi yerindeyse çok da takılmamak lazım. Her kafadan ayrı ses çıkıyor baksana

Boyunuz nekadar cnm masallah bebegine aman takma kiloyu bak kendinde diyorsun iri bebek diger cocuklara gore kilosuda cokmus sagliklida keyfi hzuuruda yerinde rakamlara takilma dicem rakaminizda guzel masallah kuzuna

Bende yarin almayi planliyorum suan çıkmadı henuz ama belli olmaz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…