2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hadi gozun aydin hayranim sendeki bu enerjiye dogumbile yildiramadi seni hamilelikte colukta cocukta masallah bizden gecmis artik )
Yaa ne enerji ne enerji bi ben kendimi enerjik hissetmiyorum ama cok kosusturuyorum yakasina yapisiyorum olaylarin sanırım oyle denebilir dogum biraz yildirdi beni gerci baya ni etkiledi beni hala ustumden atamadım desem yalan olmaz tramva gibi kaldi ustumde resmen bakma guldugume icim kan agliyiii

Mol Molfixin 3 nosu cok imce 3 tem sonrasi yami 1 ve 2 kalin

Senin elbiseni yesinler masallah ne tatli olmus

Teşekkür ederiz Özge teyzesi, kokoş benim mavili boncuk kızım Deneme tahtası gibi ne bulsam yüzüne gözüne takıyorum garibimin
İyi yapiyon pek sevimli olmus tam prenses olmus duru kuşumuz ilerde cok canlar yakacak bahtida kaderidr guzel olsun insallah

Kuzum masallah de ❤❤ 800 benimki alsa ben çok mutlu olurum inan. Bizde düşüş çok fazla çünkü sagliklari iyi olsunlar da ❤❤ 600g altı mana baslatir doktor çünkü ona etkisi var bakalım

Enfeksiyon olduğu için ağlama gerçekten tuhaf ben de gaz için ağlıyor zannetmiştim ama ayaklarını geri de çekmiyordu masaj hareketlerini rahatlıkla yaptırıyordu her çiş yapmada ağlasa zaten gözünde yaş kalmaz Allahtan öyle değildi

Bizim dr da kilo konusunu yaşıtlarına göre değil doğum kilosuna göre baz alıyor. Neden alamıyor kısmına takılıyor bi ara süt alerjisinden şüphelenmişti şükür yokmuş. Tabi sağlığı yerindeyse bir şekilde kiloyu alıyorlar meme reddi de yaşamamışsın

Sen isinde zor cnm bu saate tek kalmak allah kolaylikversin
Valla bak saat 5 olmuş neredeyse hala yok ortalarda aradım, sayım giriyoruz diyor daha bitmedi diyor, annemlerin oraya taşınalım deyince taşınmıyor ama ne gece çalışması bitiyor ne şehir dışı işleri bitiyor

Demekki cani yaniyor enfeksiyondan bize tahlil yapildi herhalde bunun icindir baska neye bakilsinki

Cok zor gercekten ama napacan canim bu zamandada is imkanida zor esin memnunsa gonlunu hoş et sen yine rabbim seninde gonlune gore versin cevrende yok yali kazigi gibi çakildik kaldik kimsesiz

Cok zor gercekten ama napacan canim bu zamandada is imkanida zor esin memnunsa gonlunu hoş et sen yine rabbim seninde gonlune gore versin cevrende yok yali kazigi gibi çakildik kaldik kimsesiz
O memnun ama ben çok sıkıldım yalnız olmaktan

Kızlar, bebeğimi saat 2 gibi emzirip uyuttum. İki saat sonra birden ağlayarak uyandı. Rüya gördü sanırım. Zor sakinleştirdim. İç çekip durdu yavrucgm .
Dönem dönem rüya görebiliyormus, kabus gördü sanırım. Aynı durumu yaşayanlar vardır belki diye paylaşmak istedim

Kuzum masallah de ❤❤ 800 benimki alsa ben çok mutlu olurum inan. Bizde düşüş çok fazla çünkü sagliklari iyi olsunlar da ❤❤ 600g altı mana baslatir doktor çünkü ona etkisi var bakalım
Sağol canm ben de iyi sanıyordum tartıya bi çıkardık son 15 gün hiç almamış, 800 gramı zaten sağlık ocağı kontrolünde almıştı. Emzirdikten sonra mama ver dedi doktor. 1 saat aktif şekilde emiyor ama dedim işte zaten uzun uzun emmesi yetmediginin gostergesi sutun az demek ki dedi. Sizde ne zamandan beri kilo almiyor canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…