Bizimki reddin aksine Çok uzun süre emiyor ama o da sütün az olduğunun göstergesiymiş daha kısa sürede doyması gerekirdi dedi doktor emzirdikten sonra mama da veriyorum artkBizim dr da kilo konusunu yaşıtlarına göre değil doğum kilosuna göre baz alıyor. Neden alamıyor kısmına takılıyor bi ara süt alerjisinden şüphelenmişti şükür yokmuş. Tabi sağlığı yerindeyse bir şekilde kiloyu alıyorlar meme reddi de yaşamamışsın
Bizde de bir ara çok oluyordu. Ya kabus görüyorlar ya da aniden gaz sancısı geliyor sanırım ondan ağlayarak çığlık çığlığa uyanırdı bizimki de ama sonra kendi kendine geçtiKızlar, bebeğimi saat 2 gibi emzirip uyuttum. İki saat sonra birden ağlayarak uyandı. Rüya gördü sanırım. Zor sakinleştirdim. İç çekip durdu yavrucgm .
Dönem dönem rüya görebiliyormus, kabus gördü sanırım. Aynı durumu yaşayanlar vardır belki diye paylaşmak istedim
Doktorumuz 3.ay kontrolünde, uykıdan çığlık atarak uyanma, uykuya dalarken ağlama normal dedi. Benimki de bazen uykudayken öyle bir feryat figan ağlıyor ki aniden, ciğerlerim parçalanıyor resmen. Ama normalmişKızlar, bebeğimi saat 2 gibi emzirip uyuttum. İki saat sonra birden ağlayarak uyandı. Rüya gördü sanırım. Zor sakinleştirdim. İç çekip durdu yavrucgm .
Dönem dönem rüya görebiliyormus, kabus gördü sanırım. Aynı durumu yaşayanlar vardır belki diye paylaşmak istedim
Bende cok sıkıldim herseyden yalnizliktan esimden bu hayattan herkezden senin yine yolunu gozledin esin var birbucuk yillik evliyiz samimi soyluyorum bir yili küs gecti ota baka kusuyor dort duvar arasinda delirdim yalnizliktan sinir stres sahibi oldum dert buldum birhaftadir halen kus konusmuyor karikoca hayatimizbile yok evde iki dusman gibiyiz burda cogu kisiye kiziyorum otu boku mahane edip eslerini karsilarina aliyorlar çat cat laf saydiriyorlar ben bi ailesi hakkinda laf etmeyi birak dusuncemi soylesem omurbillah unutmaz burnumdan gram gramO memnun ama ben çok sıkıldım yalnız olmaktan
İzotonik boş serum canım ventolinle karıştırıp ver baktin burnu yada genzo tıkanıyor boş serumu köy makineye ver hic bir zararı yok hemde açılıyorlar ventolin kaç cc veriyosun günde 2 az gibi benim oğlum 2. Ayında ve 3. Ayında oldu birinde 6 saatte bir diğerinde günde 3 defa verdik cabuk etkisini gördük sen canını sıkma o makine cok ise yariyorIzotonik ilacin ismimi bos serum mu canim ya gunde 2 kez veriyorum suan cabicak iyilesir inşallah
Ya senin o kocanın sakalına kalıbına tukuriytukuriym sanada yavrunda kurban olsun öküz herif takıntılı ruh hastası ya özür dilerim kendimi tutamıyorum sanada kıyamıyorum ne diyeyim allahindan bulsunBende cok sıkıldim herseyden yalnizliktan esimden bu hayattan herkezden senin yine yolunu gozledin esin var birbucuk yillik evliyiz samimi soyluyorum bir yili küs gecti ota baka kusuyor dort duvar arasinda delirdim yalnizliktan sinir stres sahibi oldum dert buldum birhaftadir halen kus konusmuyor karikoca hayatimizbile yok evde iki dusman gibiyiz burda cogu kisiye kiziyorum otu boku mahane edip eslerini karsilarina aliyorlar çat cat laf saydiriyorlar ben bi ailesi hakkinda laf etmeyi birak dusuncemi soylesem omurbillah unutmaz burnumdan gram gram
Eziyet ede ede getirir benim hic kiymetim ederim degerim yokmus hicmisim herseyime
Yazik oldu yillarima gencligime guzelligime herseyime Kendisi kopekmisimgibi gezdirdimya seni der tasmamla gezdirmeye goturur beni eve baglar sonra kendisi arkadaslariyla gezmelere gider sonuc ne olur haftanin 7 gunu disarda olsam yinede disari cikmadim dermisim cunku beni gezdirmiş eltilerime bakiyorum altinda arabasi cafe avm yemekte keyifte eve hergun kargolar kim sen napiyon demez kocasiylada cikar gorumceylede arkadaslariylada birde gorgusuz gibi yedigi pastanin dahi foto cekip durum atar yedigi yerin kapinumarasina kadar yazar oyle bir gorgusuz hayatinda gormedi yasam surerse boyle bocalar iki lafindan biri sence ben kalitesiz falan alirmiyim isler ortak sen fakirsen bende fakirim sen zenginsen bende zenginim
Neyin havasi kimin parasiyla havani atiyon ondan rahati yok desem esime sen gezmiyonmu heriatedin alinmiyormu eve oluyor ama o hem kendisi cikabiliyor desem ne yazikki kimin yanina gideceksin oluyor orosbu etti beni karisi degilimde dostuyum gibi hissediyorum kendimi gece. Pazartesi ne oldu bacim biliyorMusun cocugun kontrolu var hale icimde yara kaldi atamadim
Daha is arabasiyla eve gelmis annesigilden degistirecek arabalari anneside birsokak asagida beni evin onunde bekle dedi bende geleyim kusoldum elti kocasiyla kapida onlar var beklemim dedim tamm dedi kvde hemen arabayla 2 dk yoldalar ikimisin evin ortayerinde parkinirda beni indirdi senburda bekle birde araba begenmiyorlarda degistirmeye gelmisler demesinler dedi tamm dedim dostugibi indim cocuk kucagimda sokak ortasinda bekledim
Lanet olsun sana adam insanlar elindeki biberonu cantayi battaniyeleri gorunce anlamicakmi neden buhareketi yaptin bilmiyorum beni ailesin evine bile goturmek istemedi ya birileri vardiorda yada baska bi seytanlik
Gecti kafasindan baskasi annesigile goturmek icin elli laf sayar karisina cocuk ucaylikmdaha goturmedi sizede degisiklik olsun burda durum isimbitsin beraber eve gecelim demedi cok doluyum kusura bakma seninde derdin varken derdine dert anlattarak sıktim hellal et hakkini
Varcanim avaz avaz agliyor yurek dayanmiyor korkuyorlar birde herseyden korkuyor bizimki uyanikken sizdede varmi bu durum bazen yaklasiyorum ona irkiliyor hemenKızlar, bebeğimi saat 2 gibi emzirip uyuttum. İki saat sonra birden ağlayarak uyandı. Rüya gördü sanırım. Zor sakinleştirdim. İç çekip durdu yavrucgm .
Yuregim cok yandi halen icim sogumuyor ben yandimla kaldimYa senin o kocanın sakalına kalıbına tukuriytukuriym sanada yavrunda kurban olsun öküz herif takıntılı ruh hastası ya özür dilerim kendimi tutamıyorum sanada kıyamıyorum ne diyeyim allahindan bulsun
Pazartesi yazarim size tam 1ay olmus oluyor 15martta gitmistik doktora. İnsallah kuzum❤Yavrum canını sıkma en doğrusu elektronik tartı sonuç verir inşallah güzelce kilo almıştır. Bir 150 grm fazla çıksa yetecek. Bir ay oldu mu tam tartilmayali?
Benimki son zamanlarda cok yasiyor bu durumu ya direk uykusunda yada uyandigi an cok fena agliyor kuzumKızlar, bebeğimi saat 2 gibi emzirip uyuttum. İki saat sonra birden ağlayarak uyandı. Rüya gördü sanırım. Zor sakinleştirdim. İç çekip durdu yavrucgm .
Bizimki reddin aksine Çok uzun süre emiyor ama o da sütün az olduğunun göstergesiymiş daha kısa sürede doyması gerekirdi dedi doktor emzirdikten sonra mama da veriyorum artk
Hic tahlil vs vs yapilmadi mi peki ? Yani kan idrar vs. Belkide baska biseyden dolayi alamiyorlar. Refluden suphelemiyorum ben belirtilerinden tutam var ama cogu belirtide ayni sey var. Gecen ay doktora cok kusuyo ictigini direk sut olarak geri cikario dedim kivam arttirici onerdi ama bunyesine onu vermek istemedim. Asil sikinti olmasi gereken kilonun yuzde yirmi altindaysa oluyormus birde bu arada. Genetik etkiler diyenler var bende cok zayif bebekmisim mesela. Asirida haraeketli bi cocuj uyaninca simdiye dek hic gormedim.elinin yada ayaginin 2sn hareket etmedigini. Kimi cocuk bunye meselesi ne yaparsan yap almaz diyorlar bilmiyorum.. buyuk ihtimal bizede mama dicek 600 g alti olunca. BilemiyorumSağol canm ben de iyi sanıyordum tartıya bi çıkardık son 15 gün hiç almamış, 800 gramı zaten sağlık ocağı kontrolünde almıştı. Emzirdikten sonra mama ver dedi doktor. 1 saat aktif şekilde emiyor ama dedim işte zaten uzun uzun emmesi yetmediginin gostergesi sutun az demek ki dedi. Sizde ne zamandan beri kilo almiyor canm
Birinde ustunde kutularin 4 kez birinde 2 kez yaziyor ama doktor gundr 2 kez yap dedigi icin acaba zarari olurmu diye 4 kez yapmadim bnde bilemedim gogus hiriltisi henuz tam geçmedi biseyleri yanlis yapmiyorum insallah yaİzotonik boş serum canım ventolinle karıştırıp ver baktin burnu yada genzo tıkanıyor boş serumu köy makineye ver hic bir zararı yok hemde açılıyorlar ventolin kaç cc veriyosun günde 2 az gibi benim oğlum 2. Ayında ve 3. Ayında oldu birinde 6 saatte bir diğerinde günde 3 defa verdik cabuk etkisini gördük sen canını sıkma o makine cok ise yariyor
Eşim biraz önce geldi uyudu güneş uyandı bana uyku yok yani, ailesi hakkında çok saydırmışımdır eşime hala da saydırırım haklı olduğumu bildiği için ses etmez ama ailesinden de zırnık vazgeçmez mesela bu ay Konya da şube açılacak ailesi de orada eşim oraya gidince biz 2. Planda kalacağız başka il e gittiğinde gece gündüz arayan görüntülü konuşan adam Konya’ya gidince aramaz olur sormaz olur ailesinin yanında asla benle konuşmaz olur dediğin gibi sanki ben eşi değilim de sevgilisiyim gibi saklar ailesinden konuşmasını fısır fısır konuşur, yani kimsenin hayatı dört dörtlük değil ama senin koca da ayrı bi psikopat senin onu o kadar dinliyor olman da garip yapı meselesi ama nasıl katlanıyorsun şaşırıyorum hani oldu ki izin vermiyor ama ona söylemeden çıktın ettin (umarım kapıyı kilitlemiyordur) eve gelince ne yapar yani şiddet vs olur mu? ya da korkutsana onu baban abin konuşsun bu böyle olmaz bu kız ne kadar evde duracak böyle bebeğin büyüyor eksikleri olacak en basiti hergun park park diye tutturacak o bebek yani deyip kızsalar gerekirse alırız kızımızı hapsedemezsin falan deyip gözdağı verseler ne biliyim belki seni bebeği kaybetme korkusundan biraz daha yumuşar en azından böyle saçma salak şeyler düşünmesinBende cok sıkıldim herseyden yalnizliktan esimden bu hayattan herkezden senin yine yolunu gozledin esin var birbucuk yillik evliyiz samimi soyluyorum bir yili küs gecti ota baka kusuyor dort duvar arasinda delirdim yalnizliktan sinir stres sahibi oldum dert buldum birhaftadir halen kus konusmuyor karikoca hayatimizbile yok evde iki dusman gibiyiz burda cogu kisiye kiziyorum otu boku mahane edip eslerini karsilarina aliyorlar çat cat laf saydiriyorlar ben bi ailesi hakkinda laf etmeyi birak dusuncemi soylesem omurbillah unutmaz burnumdan gram gram
Eziyet ede ede getirir benim hic kiymetim ederim degerim yokmus hicmisim herseyime
Yazik oldu yillarima gencligime guzelligime herseyime Kendisi kopekmisimgibi gezdirdimya seni der tasmamla gezdirmeye goturur beni eve baglar sonra kendisi arkadaslariyla gezmelere gider sonuc ne olur haftanin 7 gunu disarda olsam yinede disari cikmadim dermisim cunku beni gezdirmiş eltilerime bakiyorum altinda arabasi cafe avm yemekte keyifte eve hergun kargolar kim sen napiyon demez kocasiylada cikar gorumceylede arkadaslariylada birde gorgusuz gibi yedigi pastanin dahi foto cekip durum atar yedigi yerin kapinumarasina kadar yazar oyle bir gorgusuz hayatinda gormedi yasam surerse boyle bocalar iki lafindan biri sence ben kalitesiz falan alirmiyim isler ortak sen fakirsen bende fakirim sen zenginsen bende zenginim
Neyin havasi kimin parasiyla havani atiyon ondan rahati yok desem esime sen gezmiyonmu heriatedin alinmiyormu eve oluyor ama o hem kendisi cikabiliyor desem ne yazikki kimin yanina gideceksin oluyor orosbu etti beni karisi degilimde dostuyum gibi hissediyorum kendimi gece. Pazartesi ne oldu bacim biliyorMusun cocugun kontrolu var hale icimde yara kaldi atamadim
Daha is arabasiyla eve gelmis annesigilden degistirecek arabalari anneside birsokak asagida beni evin onunde bekle dedi bende geleyim kusoldum elti kocasiyla kapida onlar var beklemim dedim tamm dedi kvde hemen arabayla 2 dk yoldalar ikimisin evin ortayerinde parkinirda beni indirdi senburda bekle birde araba begenmiyorlarda degistirmeye gelmisler demesinler dedi tamm dedim dostugibi indim cocuk kucagimda sokak ortasinda bekledim
Lanet olsun sana adam insanlar elindeki biberonu cantayi battaniyeleri gorunce anlamicakmi neden buhareketi yaptin bilmiyorum beni ailesin evine bile goturmek istemedi ya birileri vardiorda yada baska bi seytanlik
Gecti kafasindan baskasi annesigile goturmek icin elli laf sayar karisina cocuk ucaylikmdaha goturmedi sizede degisiklik olsun burda durum isimbitsin beraber eve gecelim demedi cok doluyum kusura bakma seninde derdin varken derdine dert anlattarak sıktim hellal et hakkini
Dur bakalım canım evdeki tartıya güvenme hemen bi doktor tartsın, mesela bende de baskül var annemlerde de var evdekinde farklı çıkıyorum annemlerdekinde farklı, aralarda özel-devlet hastaneleri kontrollerine de gidiyoruz oralarda da tartıyorlar ama ben düzenli olarak aylık gidiyorum diye sağlık ocağını baz alıyorum, bi de sen bu aralar kaka yapmıyor falan demiştin, sütun var mı yani eskisi gibi mi hissediyor musun belki bi azalma vs var mı ? Bi de bebeklerimiz artık cidden çok hareketliler dün benim ki donmeye çalıştı bayağı bi nasıl hırsla nefes nefese yoruldu uğraşmasın diye aldım yerden bi de aldım diye kızdı bana yere koydum geri aynı hareket donmeye çalışıyor kalori olarak yakıyorlar direk sütleri, bir de sende uzun ince bi kadınsın ya belki bebeğinde sana çekmiştir uzun ince bir kız olacaktırHic tahlil vs vs yapilmadi mi peki ? Yani kan idrar vs. Belkide baska biseyden dolayi alamiyorlar. Refluden suphelemiyorum ben belirtilerinden tutam var ama cogu belirtide ayni sey var. Gecen ay doktora cok kusuyo ictigini direk sut olarak geri cikario dedim kivam arttirici onerdi ama bunyesine onu vermek istemedim. Asil sikinti olmasi gereken kilonun yuzde yirmi altindaysa oluyormus birde bu arada. Genetik etkiler diyenler var bende cok zayif bebekmisim mesela. Asirida haraeketli bi cocuj uyaninca simdiye dek hic gormedim.elinin yada ayaginin 2sn hareket etmedigini. Kimi cocuk bunye meselesi ne yaparsan yap almaz diyorlar bilmiyorum.. buyuk ihtimal bizede mama dicek 600 g alti olunca. Bilemiyorum
Bende cok sıkıldim herseyden yalnizliktan esimden bu hayattan herkezden senin yine yolunu gozledin esin var birbucuk yillik evliyiz samimi soyluyorum bir yili küs gecti ota baka kusuyor dort duvar arasinda delirdim yalnizliktan sinir stres sahibi oldum dert buldum birhaftadir halen kus konusmuyor karikoca hayatimizbile yok evde iki dusman gibiyiz burda cogu kisiye kiziyorum otu boku mahane edip eslerini karsilarina aliyorlar çat cat laf saydiriyorlar ben bi ailesi hakkinda laf etmeyi birak dusuncemi soylesem omurbillah unutmaz burnumdan gram gram
Emin’im çok Zararlıdır domestos canım o yüzden defalarca kez durulama yapıyorum aslında vicdanımı rahatlatmak icin sanırımbebek kakaları da bi garip sarı boya resmen, kakalı bir zıbının asla oyle kurumasına izin vermem mutlaka ellerimi yıkarken bile olsa o kakalı kısmını akıtıyorum Benin kız biraz cazgır durmuyor da uzun uzun çitileme yapamıyorum sanırım çamaşır suyu ve ketılda su kaynat dök kolayıma gidiyor ama busenin dediği leke çıkarıcıdan alacağım mutlaka
Siddet yok psikolojik siddeti var sadece ne varsa o dilinde var birkere gittim canim annemle gittik annemde bes vakit namazinda biri buralari pek bilmiyor kardesim okul isleri vardi carsidan evrak alinacakti sadece haber etmedemEşim biraz önce geldi uyudu güneş uyandı bana uyku yok yani, ailesi hakkında çok saydırmışımdır eşime hala da saydırırım haklı olduğumu bildiği için ses etmez ama ailesinden de zırnık vazgeçmez mesela bu ay Konya da şube açılacak ailesi de orada eşim oraya gidince biz 2. Planda kalacağız başka il e gittiğinde gece gündüz arayan görüntülü konuşan adam Konya’ya gidince aramaz olur sormaz olur ailesinin yanında asla benle konuşmaz olur dediğin gibi sanki ben eşi değilim de sevgilisiyim gibi saklar ailesinden konuşmasını fısır fısır konuşur, yani kimsenin hayatı dört dörtlük değil ama senin koca da ayrı bi psikopat senin onu o kadar dinliyor olman da garip yapı meselesi ama nasıl katlanıyorsun şaşırıyorum hani oldu ki izin vermiyor ama ona söylemeden çıktın ettin (umarım kapıyı kilitlemiyordur) eve gelince ne yapar yani şiddet vs olur mu? ya da korkutsana onu baban abin konuşsun bu böyle olmaz bu kız ne kadar evde duracak böyle bebeğin büyüyor eksikleri olacak en basiti hergun park park diye tutturacak o bebek yani deyip kızsalar gerekirse alırız kızımızı hapsedemezsin falan deyip gözdağı verseler ne biliyim belki seni bebeği kaybetme korkusundan biraz daha yumuşar en azından böyle saçma salak şeyler düşünmesin
Bizimkinde de oyle oluyordu ve beni de korkutuyordu o birden ağlamaları tam da dün bunun üzerine instagramda bi yazı denk geldi, bebekler böyle korktuğunda anne veya baba olarak bizler onu sakinleştirici cümleler söylemeliymişiz ses tonumuzu değiştirmeden korkulacak bir şey olmadığını sakin olmasını fısıldayın kulağına diyordu yazıda, eğer bizde panik olursak bu korku hali kalıcı olabiliyormuşKızlar, bebeğimi saat 2 gibi emzirip uyuttum. İki saat sonra birden ağlayarak uyandı. Rüya gördü sanırım. Zor sakinleştirdim. İç çekip durdu yavrucgm .
Bizde de bir ara çok oluyordu. Ya kabus görüyorlar ya da aniden gaz sancısı geliyor sanırım ondan ağlayarak çığlık çığlığa uyanırdı bizimki de ama sonra kendi kendine geçti
Bizde gece ilk defa oldu , daha olmaz inşallah çünkü çok içli ağladı. Zor sustu. Gunduz böyle feryatla ağladığı çok oluyorda emziricne susuyor genelde neysekiDoktorumuz 3.ay kontrolünde, uykıdan çığlık atarak uyanma, uykuya dalarken ağlama normal dedi. Benimki de bazen uykudayken öyle bir feryat figan ağlıyor ki aniden, ciğerlerim parçalanıyor resmen. Ama normalmiş
Yavrum ya senin koca hastalık derecesinde kıskanç. Daha çok yeni evlisinkz şimdiden kendisine çeki düzen vermezse çok yorulur yipranirsin. Bir şekilde kimin lafını dinliyorsa dinlesin araya şok aileni falan. Hiç hoş değil yaptığı. Eğer guvenmiyorsa evlenmeseydi.Kendi kendine kuruntu yapıp seni cokertrcekBende cok sıkıldim herseyden yalnizliktan esimden bu hayattan herkezden senin yine yolunu gozledin esin var birbucuk yillik evliyiz samimi soyluyorum bir yili küs gecti ota baka kusuyor dort duvar arasinda delirdim yalnizliktan sinir stres sahibi oldum dert buldum birhaftadir halen kus konusmuyor karikoca hayatimizbile yok evde iki dusman gibiyiz burda cogu kisiye kiziyorum otu boku mahane edip eslerini karsilarina aliyorlar çat cat laf saydiriyorlar ben bi ailesi hakkinda laf etmeyi birak dusuncemi soylesem omurbillah unutmaz burnumdan gram gram
Demek ki dönemsel canım, bizimkiler hep benzer tarihlerde doğdular . T tanem-tane20 seninki de ondan irkiliyordur canimBenimki son zamanlarda cok yasiyor bu durumu ya direk uykusunda yada uyandigi an cok fena agliyor kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?