- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Biliyor canim annemde diyo senin kocan yineAllah kolaylık versin canım ya çocuktan öncesi ve sonrası hiç değişim olmamış sanırım iyi sabrın var. En çok desteğe ihtiyaç olduğumuz anlar. İki sesini çıkartsan da aynı mı. Her istediğin alınınca güllük gülistanlık zannediyor her şeyi. Kendi ailen görüyor biliyor mu bunları peki
Bende okumuştum sanki öyle bir yazı. O yüzden gece konusmuyorum pek ama konsup öptüm özellikle başını okşamak iyi geldi. İç gecire gecire azcik emip uyudu. Garip ama bebeklerde kabus görüyorlar demek kiBizimkinde de oyle oluyordu ve beni de korkutuyordu o birden ağlamaları tam da dün bunun üzerine instagramda bi yazı denk geldi, bebekler böyle korktuğunda anne veya baba olarak bizler onu sakinleştirici cümleler söylemeliymişiz ses tonumuzu değiştirmeden korkulacak bir şey olmadığını sakin olmasını fısıldayın kulağına diyordu yazıda, eğer bizde panik olursak bu korku hali kalıcı olabiliyormuş
Kizlar ya bebek neden kilo almaz? İlk ay gayet iyiydi kilo alimimiz ikinci ay meme reddiyle baya azaldi kilo alimi. Bu ay gecen aya gore daha az red durumu. Bu ay yine memede uyuma basladi bi de. Ama kilosu bu ayda 450g almis gorunuyor.
Kimse hakindan gelemedi ilk zamanlar milleti aya kaldirdim bagrindimBizde gece ilk defa oldu , daha olmaz inşallah çünkü çok içli ağladı. Zor sustu. Gunduz böyle feryatla ağladığı çok oluyorda emziricne susuyor genelde neyseki
Yavrum ya senin koca hastalık derecesinde kıskanç. Daha çok yeni evlisinkz şimdiden kendisine çeki düzen vermezse çok yorulur yipranirsin. Bir şekilde kimin lafını dinliyorsa dinlesin araya şok aileni falan. Hiç hoş değil yaptığı. Eğer guvenmiyorsa evlenmeseydi.Kendi kendine kuruntu yapıp seni cokertrcek
Allah allah şaşkınlıkla okuyorum özge vallahi yazdıklarını, yaa nasıl oluyor böyle, bişey diyeyim mi eşini kaç yıldır tanıyorsun bilmiyorum ama galiba çok güvendiği biri tarafından aldatılmış ya da çocukluğunda bişiy görmüş sanki atamamış üzerinden pskilolojisini bozmuş, canım emin ol sen boşanma niyetiyle git ailenin yanına muhakkak gelip barışmak isteyecek baksana ne abileriyle ne babasıyla kimseyle konuşmuyor kim napsın gene sana kalacak o gelip en azından bi evimiz vardı düzenli diyecekSiddet yok psikolojik siddeti var sadece ne varsa o dilinde var birkere gittim canim annemle gittik annemde bes vakit namazinda biri buralari pek bilmiyor kardesim okul isleri vardi carsidan evrak alinacakti sadece haber etmedem
Gittim eve gelmis o sirada nededi kimin yanindan geliyon ananla kocabuldunuz vsvs yani ben tek gitsem kimin altindan geliyon der iliskideyken bile birkere kimi hayalediyon bile dedi yani boyle bi adami dinlemeyin baş kaldirsam ne olacak butun ailesi hakindan gelememis bunun ben nasil gecem tek care bosanmak ya bu deveyi gudecem
Yada bu diyardan gidecem yedikardesler biri kucuk zaten diger bes kardesin biriyle konusuyor hepsinle kus biriyle on yil biriyle sekizyil biriyle ezelden konusmuyor babasina kus onakus buna kus kim ceksin bunun manyak hallerini eltim rahat iyi desem
Onunkocasiyla evlenseydin diyo kikardesinin kocasindan kiskanir o varken kaddiyen
Gorumcemlerinyanina asla goturmez allahtan istanbuldalar burda olsalar burnumdan getirir bikere zil caldi kovasi araba anahtari istemeye gelmis bende kim o dedim kimolmasini isterdim dedi kustu o zaman anladim
Onun kocasinjn geldigini
Kusmanın kıvamı nasıl peki tükürük gibi mi? Bizimki çok tükürüyor kusması da biraz arttı normale göre. Doktor da Şimdilik test yapmiycam çok fazla bi sıkıntı yok ama bundan sonra da almazsa yaparız dedi. Biz rotayı yaptırmak için gidip öylesine girmiştik bide doktorun yanına şok oldum almadığını öğreninceHic tahlil vs vs yapilmadi mi peki ? Yani kan idrar vs. Belkide baska biseyden dolayi alamiyorlar. Refluden suphelemiyorum ben belirtilerinden tutam var ama cogu belirtide ayni sey var. Gecen ay doktora cok kusuyo ictigini direk sut olarak geri cikario dedim kivam arttirici onerdi ama bunyesine onu vermek istemedim. Asil sikinti olmasi gereken kilonun yuzde yirmi altindaysa oluyormus birde bu arada. Genetik etkiler diyenler var bende cok zayif bebekmisim mesela. Asirida haraeketli bi cocuj uyaninca simdiye dek hic gormedim.elinin yada ayaginin 2sn hareket etmedigini. Kimi cocuk bunye meselesi ne yaparsan yap almaz diyorlar bilmiyorum.. buyuk ihtimal bizede mama dicek 600 g alti olunca. Bilemiyorum
Kuzum elektronik evde ki tartida ve 4 kişi de de aynı sonuç verdi. Kakamizi yaptı k bir anda fazlasiyla. Sutun azaldığını sanıyorum dün pek emmedi mesela aksam 6gibi manuel pompa ile sagim yaptım yeterli idi. Boyu uzun zaten iyice zayıf kalıyor kemikleri geliyor eline 2. Ay da 60cm di. Benim ki doğumdan beri öyle hareketli. 2dk yoktur sabıt yattigi. Sebebi ne ben de bilemiyorum artık ama çok takiyorum üzülüyorumDur bakalım canım evdeki tartıya güvenme hemen bi doktor tartsın, mesela bende de baskül var annemlerde de var evdekinde farklı çıkıyorum annemlerdekinde farklı, aralarda özel-devlet hastaneleri kontrollerine de gidiyoruz oralarda da tartıyorlar ama ben düzenli olarak aylık gidiyorum diye sağlık ocağını baz alıyorum, bi de sen bu aralar kaka yapmıyor falan demiştin, sütun var mı yani eskisi gibi mi hissediyor musun belki bi azalma vs var mı ? Bi de bebeklerimiz artık cidden çok hareketliler dün benim ki donmeye çalıştı bayağı bi nasıl hırsla nefes nefese yoruldu uğraşmasın diye aldım yerden bi de aldım diye kızdı bana yere koydum geri aynı hareket donmeye çalışıyor kalori olarak yakıyorlar direk sütleri, bir de sende uzun ince bi kadınsın ya belki bebeğinde sana çekmiştir uzun ince bir kız olacaktır
parasi cok olanin dostu cok olur canim ben gitsemAllah allah şaşkınlıkla okuyorum özge vallahi yazdıklarını, yaa nasıl oluyor böyle, bişey diyeyim mi eşini kaç yıldır tanıyorsun bilmiyorum ama galiba çok güvendiği biri tarafından aldatılmış ya da çocukluğunda bişiy görmüş sanki atamamış üzerinden pskilolojisini bozmuş, canım emin ol sen boşanma niyetiyle git ailenin yanına muhakkak gelip barışmak isteyecek baksana ne abileriyle ne babasıyla kimseyle konuşmuyor kim napsın gene sana kalacak o gelip en azından bi evimiz vardı düzenli diyecek
Bizimki de bire bir aynısını söyledi öyle yapıyorum artık ben de :/Evet ilk başta öyleydi bizim Dr tek göğsü 20 dk fazlası emzirme iki göğsünü ver dedi. Ağlıyorsa veya uyumuyorsa öyle mama veriyorum
Bizimki de bire bir aynısını söyledi öyle yapıyorum artık ben de :/
Ben de hep anne sütü vereyim kafasındaydım hala da mümkün olduğunca benden alsın istiyorum ama bu kadar emmesine rağmen süt azalıyorsa yapacak bişey de yok ki bu ay biraz uykusuz kaldım ondan oldu heralde.. :/İlk mama dediğinde ben de üzülmüştüm hep 6 aya kadar sadece anne sütü vereceğim demiştim benim başka ameliyat süreci de oldu vs ama bebeğim doyuyor en azından aç olup ağlayacağına rahatça doysun ve uyusun. Toparlanıyor hiç üzme kendini
Anladım canım ya, işin zor o halde Allah kolaylık versin. Sizin flortluk dönemi olmamış mıydı, evliyken böyle yapıyorsa o zaman nasıldı kimbilirKimse hakindan gelemedi ilk zamanlar milleti aya kaldirdim bagrindim
Herkesi basima topladim aile apartmanindayiz ne oldu baristirip
Kapilar kapandi butun ailesiyle
Kus kizkardesi iki erkek kardesi babasi hepsine küs normal insan olsa herkeze kusermi degil iste kimse hakindan gelemiyor kafasi kirik
parasi cok olanin dostu cok olur canim ben gitsem
Ozurdileyip almaya gelmez zamaninda gittimde ailede kimse konusmasin onun saz arkadaslari cok canim dedin gibi olsa kimse konusmuyor aklina dusebilirdikte
Askere giderken kiz arkadasini yakin samimi arkadasina emanet etmis gitmis onlarda evlenmis) iyide yapmis kizin hayirli başi varmiş. ondan boyle gibi geliyo banada butun kadinlar baskalariyla dusup kalkiyor hic namus yok kadinlarda hayata bakisi bu bir avm gideriz birini hemen kuser neymis iç gecirmisim adama bakip bakişmisimvasayki dikkatimi cekti baktim gaflete dustum bunu bir yaptim iki yaptim evde kavga gurultu burnumdan getirdin salya sumuk agladim haftalarca sence dorduncuye cesaret edip bakarmiyim neden birdaha bulamicam bir kisi yuzunden evdeki huzurdan olayim dimi mantiken boyledir ama yok bunu dedim halen kafa basmiyor biyere gitmek iatemiyorum ona baktin hop birhafta ongun kus kal
Canim doğum kilosunu ikiye katladı mkHic tahlil vs vs yapilmadi mi peki ? Yani kan idrar vs. Belkide baska biseyden dolayi alamiyorlar. Refluden suphelemiyorum ben belirtilerinden tutam var ama cogu belirtide ayni sey var. Gecen ay doktora cok kusuyo ictigini direk sut olarak geri cikario dedim kivam arttirici onerdi ama bunyesine onu vermek istemedim. Asil sikinti olmasi gereken kilonun yuzde yirmi altindaysa oluyormus birde bu arada. Genetik etkiler diyenler var bende cok zayif bebekmisim mesela. Asirida haraeketli bi cocuj uyaninca simdiye dek hic gormedim.elinin yada ayaginin 2sn hareket etmedigini. Kimi cocuk bunye meselesi ne yaparsan yap almaz diyorlar bilmiyorum.. buyuk ihtimal bizede mama dicek 600 g alti olunca. Bilemiyorum
Bazen memede aglıyor içmek istemiyor ama onun dışında bir sıkıntı yokCanim benim kizim da bu ay az kilo aldi ama halinden memnun gorunuyor. Sut icerken agliyor mu ? Yani sutun varsa ve kendisi bu kadar içiyorsa istahi bu kadar olabilr
Ben de hep anne sütü vereyim kafasındaydım hala da mümkün olduğunca benden alsın istiyorum ama bu kadar emmesine rağmen süt azalıyorsa yapacak bişey de yok ki bu ay biraz uykusuz kaldım ondan oldu heralde.. :/
Tuh seni uykundan ettikKız elinden gelse sana at gözlüğü taktıracakeşinin yaptığı kıskançlık ötesi durum tedaviye ihtiyacı var psikolog düşündün mü ya da gittiniz mi hiç? Eşin de olsa sana bunları yaşatmaya hakkı yok. Yazdıklarını okudukça şaştım kaldım uykum vardı o da açıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?