2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bebekli kadına yemek yapsın diye ıspanak alınır mı ya sabah 8 de bi koydum suya 10 su yıkadım off
Ben tek tek yikiyom yapraklari diger gibi icim
Almiyor seninki gene ispanak almis bizimki herhafta pazara godince lahana alimmi saracanmi herseferinde cocuk var saramam dediysemde allahim yarabbim diye gulup kapatiyor ve bunu bir aydir yapiyor enson al gel saralim annem varken dedim gitti bulamamis mevsimi bitmis cok sukur allahima )

Bebekli kadına yemek yapsın diye ıspanak alınır mı ya sabah 8 de bi koydum suya 10 su yıkadım off
Benim bir keresinde soğanı yarı kavrulmuş ıspanakların yarısı doğranmış 2 saat bekledi:)) şimdi ıspanakları akşam yıkayıp doğruyorum. Ertesi gün pişiriyorum. Lahanayı hamilelikte sardım belim koptu getir desem düşünmez getirir benimki de bayılıyor. Bir kadın bulduk evde ekmek yapıp satıyor. En son ona sardırmış getirdi:))

Doktor da onu diyor manken fizik li diyesaglikli olsunlarda❤❤

Aynen kuzum gittigi yere kadar anne sütü istiorum bende hayırlısı ❤ siz nasılsınız
Annem burda idi eşim seminerde iken on gün ilaç gibi geldi bugün Eskişehir e kizkardesime gidiyor

İyiyiz genel olarak iki çocuklu yaşama alıştım son maaşımı aldım ücretsiz izne başlayacağım Mayıs 15te

Geçen eşime bir daha ıspanak alma dedm şansıma birde çamurlu idi
Bende alma diyorum dondurulmuş yıkanmış temizlenmiş var ondan al diyorum onlar azıcıkmış sanki biz çok kişiyiz bi de şey demesi börek yaparsın ya yemeğini yapma demesi (tabiki de börek yapmadım)

Ya dün misafirim vardı akşam da artlarını topla derken yoruldum yapamadım aklımdaydı aslında akşamdan yıkayıp hazır etmek, sabah eşim işe giderken bastım sirkeli suya, bebeği her kucağımdan bıraktığımda suyunu değiştirdim yaptığım bi ıspanak gören baklava açıyorum sanır sabah beri her boşluğumda mutfaktayım

Sirkeli suya mı koydun onda daha çabuk gidiyor toprakları
Sabah 8 de koydum yaklaşık 8-10 kez suyunu değiştirdim yok Ya ömrümün geri kalanında ıspanak görmek istemiyorum gören baklavalar açtım sanır mutfaktayım akşama kadar

Bende bugun rapor aldim bugun is basiydi benimde. Cok sukur artik oyle boyle alisiliuor tabi annen ilac gibi gelmistir❤❤

Ay benim ki oyle boğazına düşkün zAten demez mi bayağıdır yaprak sarma yemiyoruz diye aşeriyor salamura yapraklar var evde ama saracak zamanım yokki annemlere dedim sarın da getirin benim adam ölecek sarma diye hazır aldık ev yemekleri yapan bi yerden beğenmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…