senın oglannda kıskanıyo glb baska kardes yok dıyordur yaa uzun sure olmasa ben üzülürdüm esımle mesela 4,5gun ayrı kalsak o bakımdan kendımi bi kötü hıssedıyorum ama tabı 2cocukla ımkansz gb bsydir ona vakıt bulmak gercekten nne kadar az okadar risk bıyandan şimdi adet de olmadım dye bılemıyorum yum gunu fln da
baksana adam ne pre ne ilaca ne ıgneye gelıyo bıde utanmadan teklıf edıyor bısey olmaz dıye. neyınnkafasıysa o an sonradsn haklısın abarttım dıyeblıo. emzırenlere özel kontrol hapı varmıss onu sorucam kendı dr.uma. ay kadın kondomu varmış ben ilk defa gecen duydum kullanan var mı cok merak ettım acıkcası
baksana adam ne pre ne ilaca ne ıgneye gelıyo bıde utanmadan teklıf edıyor bısey olmaz dıye. neyınnkafasıysa o an sonradsn haklısın abarttım dıyeblıo. emzırenlere özel kontrol hapı varmıss onu sorucam kendı dr.uma. ay kadın kondomu varmış ben ilk defa gecen duydum kullanan var mı cok merak ettım acıkcası
Geri cekilmeyle hamile kalanlar burada mi onu bayagi derine yerlestirebilmen lazim (kadin prezervatifini) emzirirken kullanilan haplar en mantiklisi ben kullanmistim
Biz ciktik doktordan. Dediğim gibi kilo az 520g almisiz. Bunu görünce mama deneyelim dedi. Sonra kontrol yapıldı sağlığın da bir sıkinti yok gayet mutlu görünüyor dedi. Boyu max değerinin deüzerinde 64cm bas çevremiz de maç değerde kemik gelişimi çok iyi. Mamaya gerek yok senin gibi ince ve uzun bir kız Olcak hiç dert etme herşey yolunda çok iyi kilo genetik dedi. @Pamuk Panda
MaşAllah canım çok sevindim bak korkulacak bir şey yokmuş 64 cm uzun oluyor değil mi benim kız da 64 cm geldi doktor uzun gidiyor dedi demek doğruymuş.
Metabolizma hastaliklarina gitmemiz gerekiyomus canim bi tik daha artmis yaglanma kusmamza sebep olan seyde buymus , bi kac tahlil yapildi onlar carsamba cikacak inşallah
Valla benim ki de şimdiye kadar prezervatif ile korunmadı hiç, ben evlenmeden 1 ay önce yasmin kullanmaya başladım salak kafam tabi ben niye bunun derdine düştüysem bırak adam korunsun, sonra alıştı tabi benim korunmama sonra da bebek yapmak için zAten bıraktık şimdi bizimki de istemiyor prezervatif ama bende he korunmuyor musun dönerim ardımı yatarım valla sen bilirsin diyorum ister istemez mecbur kalıyor
Ispanak demeyin. İki hafta önce, süt yapıyor, yazin ispanak olmaz diye bizimki üç dört kilo almış. Banada sormadı alayım mı diye. Onu yikayana kadar belim koptu mutfakta.Bebek uyurken geceye kadar mutfaktaydim. Yika, doğra birde haşla. Haşladiktan sonra sabaha kadar süzgeçte suyu süzüldü poşetlerle ayırıp derin donduruya attım. Sabah kahvaltısına ispanaklı yumurta da çok güzel oluyor tavsiye ederim.
Ayy benim adam da her hafta aliyor cok seviyormus. Bir de neden o kdr camurlu olsun ki bak kokleri lastigin altinda orasini kes gerisinde camur olmaz diye akil veriyor. Sanki ben kokuyle yikiorum ispanak gelince eve geldigi aksam yikamaktan, bir gun sonrasi da pisirmekten yok oluyor zaten
Ispanak demeyin. İki hafta önce, süt yapıyor, yazin ispanak olmaz diye bizimki üç dört kilo almış. Banada sormadı alayım mı diye. Onu yikayana kadar belim koptu mutfakta.Bebek uyurken geceye kadar mutfaktaydim. Yika, doğra birde haşla. Haşladiktan sonra sabaha kadar süzgeçte suyu süzüldü poşetlerle ayırıp derin donduruya attım. Sabah kahvaltısına ispanaklı yumurta da çok güzel oluyor tavsiye ederim.
Öyle güzel oluyor mu. Üşür diye düşündüm ben. Birde çok yer kaplar gibi. Ben dolabın derin dondurucusuna koyuyorum ayrı bir derin dondurucum yok canım.
Ayy benim adam da her hafta aliyor cok seviyormus. Bir de neden o kdr camurlu olsun ki bak kokleri lastigin altinda orasini kes gerisinde camur olmaz diye akil veriyor. Sanki ben kokuyle yikiorum ispanak gelince eve geldigi aksam yikamaktan, bir gun sonrasi da pisirmekten yok oluyor zaten
kızlarr ya kızımım sol göğsünden bısey akıyor kv bıkeresınde süt gelır bebek gögsunden bazen demıştı 3mi.ye aynısı oluyor sol gögusunun oldugu nokta 1cm.capında ıslak sımdı yıne gördum bunu duyan bılen varmı?
Doktor sordu kuzum eskiye nazaran iyi dedim çok iyi büyüdükçe geçecek hep dedi. Bide bize maflor plus vermisti Reflü ye o da iyi geliyor ondan mi azaldı bilemiyorum
Sabah 8 de koydum yaklaşık 8-10 kez suyunu değiştirdim yok Ya ömrümün geri kalanında ıspanak görmek istemiyorum gören baklavalar açtım sanır mutfaktayım akşama kadar
Bi gün de ıspanaklı pasta yaparsın valla ben kızı attım Pusete beraber yemeği yaptım Pusete de çıngırağı var onu astım işim bitene kadar durdu sağ olsun