2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Kizlar bir is kolu buldum valla burada Ispanaklar boyle satiliyor yikanmis kesilmis paketli Orada da böyle bir girisim olsa kadinlar tercih ederler bence :)) bu girisimle zengin olunabilir mi

Eklentiler

• epinards-frais-dans-des-emballages-en-plastique-en-supermarche-aldi-uk-ph8ww2.webp
    114,1 KB · Görüntüleme: 59
bende sardim
Hamileyken canim uc tencere ucgunde yedi buzluga atmistim cikarip cikarip yedi daha fazlasini dolapta almiyor ) bu arada ikigune hicbirsey hissedilmiyor asidan ben oladar cocuk yikadim
Kovalarla su getir gotur yaptim
Hic etkilenmedi canim agri aci olmuyor hafif kolunu yukarilara kaldirirsan hissediyorsun kolununda yukarida. Ne isi var

Tabi kendi sardigin gibi olmaz ic malzemesi cok onemli yapragida tabi

Tekrar geçmiş olsun canım Allah'tan kırık cikik olmamış

Allah razı olsun canım

Bak ne güzel demiş doktor. Maşallah kuzuma

Metabolizma hastaliklarina gitmemiz gerekiyomus canim bi tik daha artmis yaglanma kusmamza sebep olan seyde buymus , bi kac tahlil yapildi onlar carsamba cikacak inşallah
İnşallah sorun oluşturacak bir şey çıkmaz canım.
Bu arada bronşit de kusmayi tetiklermis bizim doktor öyle söylemişti.

Olabilir sut toplar akabilirde tek bildigim sikilmaması gerektigi kv onerebilir çünkü benimki denemeye kalkmisti mrme uclari hafif sis beyazimsi ose dolmustir buyuk ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…