2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kiz sen niye korkuyon bildim kadariyla sende ben gobisin bu islerden uzaksin otaraflarda gozun yok
Bi tane de ben varım sen gibi olan

Adetim 5 gün gecikti bugün eşime hamileyim dedim hı oldu canım ceketimi bile atmadım ki diyor o derece uzagiz

Evettt doktordan sonra geldik evimize tabi Asya hanım yüzünden ben doktora gidemedim.

Kalp doktorunda bir sıkıntı çıkmadı

Çocuk doktorunda ise, 800 gr almış toplam kilo 5100 olmuş komple çıplak tartıldı bezde yoktu. Boyu 57,5 olmuş doktor Doğum kilosuna göre gayet iyi dedi. Ellerini ağzına sokma olayı normal şuande keşfediyor dedi. Mamasız beslenmeye devam. Rota aşısını oldu 3 doz olacakmış. Menenjit aşısı 9. ayda. Rota aşıdı ateş yapmaz dedi meme reddi ve huysuzluk iştahsizlik yapar dedi. Emme süresi azalmıştı artık daha güçlü emiyor dedi. Çişli bezlerinde sıkıntı olmazsa sütün yetiyordur dedi. Gece uykusunda beslenmeyi sordum 8-9 arası yatırıyorum 12 gibi ben meme veriyorum dedim. Uyanmıyorsa sıkıntı yok dedi. Sen emzirmezsen saat 2 de kalkar dedi akşama doğru gaz sıkıntısı çektiğini söyledim sana simlex damla verdi. Burnunda ki hırıltı için de burun pompaları var onlardan al serum sık ve pompala dedi. Günde 10 ml serum geçmesin dedi. Gözünde şaşıldık yokmuş. Refleksleri iyiymiş. Diğer ay ufak ufak oturtmaya başlayabilirmiş. Başını tutması çok iyi dedi Böyle işte

bsebse F Fobia

Meme reddi yaşayanlar her emzirmede mi zorluk çıkarıyor bebeğiniz? Gün içinde isteye isteye emmiyor emme pozisyonuna geçince çok açsa alıyor uykudan uyanınca emzirmek için alıyorum ağlıyor ama karnı aç biliyorum mama vermeyeyim diye sağıp veriyorum hemen alıyor. Gece hiç sıkıntı yok bu arada

Kv dogru demis birhafta once ananem bursaydi oda bana sordu bizim cocuklarin gogsu siserdi sıkarak bosaltirdik seninkinde yokmu diye sormustu

Kuzum
Kac ayliksiniz oturtmani istedi ? Masallah bu arada

Gecici süreç canim verme mama dedigin gibi o zaman birak sonra teklif et
Benim kizimda reddediyor 1 haftadır
Yeni kalktiginda emiyor,gecede emiyor,eddetme zamani asiri uykusu geldiginde,onu gözlemledim.

Kv dogru demis birhafta once ananem bursaydi oda bana sordu bizim cocuklarin gogsu siserdi sıkarak bosaltirdik seninkinde yokmu diye sormustu

Canim sen simdi diyeceksin her mesajima bir laf buluyorsun ama Sen sakin sikma memelerini oglanin. Cok zararli gogus gelisimini zedeleyebilirsin. Oyle bir haber okudum bebegin gogsundeki sutu sikarak bosaltmislar cocuk tabi cani acimis aglamis doktora goturmusler gogsunun hic gelisemeyecegini tespit etmisler bebek erkek diye kendilerini avutmuslar ama yine de kötu. Kiz bebek daha kotu cunku hic gogusleri olmayacakti

Ellerine sağlık canım

Kiz sıkmak cahillik zaten sut geliyorsa aksin gitsin boyle birsey duydunuzmu dedi evet duydum boyle boyle dedi dedim hatta icimdende kizdim sut yok diye nazar edecek cocugu diye

En sevdiği yemek maalesef insan basit bişey sever dönüşte yaptırcam cnm memleketyeyiz hatta öncesinde senin memleketteydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…