Evettt doktordan sonra geldik evimize tabi Asya hanım yüzünden ben doktora gidemedim.
Kalp doktorunda bir sıkıntı çıkmadı
Çocuk doktorunda ise, 800 gr almış toplam kilo 5100 olmuş komple çıplak tartıldı bezde yoktu. Boyu 57,5 olmuş doktor Doğum kilosuna göre gayet iyi dedi. Ellerini ağzına sokma olayı normal şuande keşfediyor dedi. Mamasız beslenmeye devam. Rota aşısını oldu 3 doz olacakmış. Menenjit aşısı 9. ayda. Rota aşıdı ateş yapmaz dedi meme reddi ve huysuzluk iştahsizlik yapar dedi. Emme süresi azalmıştı artık daha güçlü emiyor dedi. Çişli bezlerinde sıkıntı olmazsa sütün yetiyordur dedi. Gece uykusunda beslenmeyi sordum 8-9 arası yatırıyorum 12 gibi ben meme veriyorum dedim. Uyanmıyorsa sıkıntı yok dedi. Sen emzirmezsen saat 2 de kalkar dedi
akşama doğru gaz sıkıntısı çektiğini söyledim sana simlex damla verdi. Burnunda ki hırıltı için de burun pompaları var onlardan al serum sık ve pompala dedi. Günde 10 ml serum geçmesin dedi. Gözünde şaşıldık yokmuş. Refleksleri iyiymiş. Diğer ay ufak ufak oturtmaya başlayabilirmiş. Başını tutması çok iyi dedi Böyle işte
bsebse
F
Fobia