2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kiz sıkmak cahillik zaten sut geliyorsa aksin gitsin boyle birsey duydunuzmu dedi evet duydum boyle boyle dedi dedim hatta icimdende kizdim sut yok diye nazar edecek cocugu diye

Eskilerin cahilligi iste bide tuza falan buluyorlar bebegi allahim ya bilgi gercekten buyuk guclu valla bu zamanda yasiyoruz diye sukrediyorum

Eskilerin cahilligi iste bide tuza falan buluyorlar bebegi allahim ya bilgi gercekten buyuk guclu valla bu zamanda yasiyoruz diye sukrediyorum
Yani ama masallah birseyde olmamis benim anlamadigim turkiyenin heryerinde ayni seyler biliniyor tuzlamadir gogus sikmadir kundaktir 40 tasla yikama kirklama gobekbagi gomme va suan aklima gelenler )

Masallah kuzum size cok sevindim ❤❤ demek ev tartilarimiz dogruymus sen 800 duyodun oyle cikti ben 450 diyodum 520 cikti gece uyanmayi bende sordum bazen 6saati buluyor diye uyandirma dedi. Bizde meme reddi var ya sen verme 4saatte de emzirebilirsin o istesin dedi. Kafa terlemesi normalmis ozellikle emerken. Rotayi bizde 3 doz olcaz aynen ates yapmaz dedi bana da hemsire. Kendini de ihmal etme ama.gitmeye calis kuzum❤❤

Yani ama masallah birseyde olmamis benim anlamadigim turkiyenin heryerinde ayni seyler biliniyor tuzlamadir gogus sikmadir kundaktir 40 tasla yikama kirklama gobekbagi gomme va suan aklima gelenler )

Tuzlamada kotu sonuclar oldugunu biliyorum :/ gobek bagi gomme ayy kaynanam ikisinkinide okul bahcesine gom diye tutturmustu Sen naptin gobek bagini

Her emmedeydi su an her seferinde degil. Bana doktor bugun birak kendi istesim sem verme dedi 4saate dek uzadi emme sureleri dedi. Ki biliuosundur bizim kilo alimimiz az. Peki ben ac olup olmadigini nasil anlayacagim sanko acken aglamiyor bazen mesela 3 3bucuk saat olmus bakiyorum aliyorum memeye cuk cuk cekiyor. Aglamiyorda ama anlamadim

Tuzlamada kotu sonuclar oldugunu biliyorum :/ gobek bagi gomme ayy kaynanam ikisinkinide okul bahcesine gom diye tutturmustu Sen naptin gobek bagini
Tv unitesinde peceteye sarili hatta dalga gecmistik cnm hastaneye gomsek hasta bakici olur okula gomsek hademe adliye gomsek hukumlu ) bizim fabrika var oraya gomsek işci olur en iyisi evde dursun diye )

Yaz gelsin bakalim

Biz tembeliz hala duruyor hala gommedik ilk oglanda iki parçaya böldü eşim biraz camiye biraz okul bahçesine gömdü

Maşallah yavruna güzel haberler ile dönmüşsun gözün aydın

Kuzum
Kac ayliksiniz oturtmani istedi ? Masallah bu arada

Canım 3 aylık olduk. Teşekkür ederim

Sağol Kuzum bak sıkma canını toparlar ben 5000 gr görmez dedim ama gördü şükür benim kız buradakilerin en küçüğü öyle düşün aynen istemiyorsa emzirme. Rota aşısını kızım çok sevdi nasıl emiyor doktor yaptı aşıyı, maşallah dedi Asya ek gıdaya çabuk alışır dedi. Bu iyi bişey dedi memeyi ama öyle iştahla emmiyor sıpa

Maşallah kuzuya 4. Ay bitince mi oturtabilirsin dedi cnm yoksa bu ayın içinde mi

Bezlerde çiş dolunca gösterge oluyor ya keşke doyunca da anında gösterge olsa bizim de kilo ortalarda doğum kilosuna göre cuma günü 5100 idi bakalım yarın gideceğiz yine Dr a soracağım.

Bizimki yutmamak icin direndi ) doktor spatulagibi bogaz baktiklari cubukla agzin kenarindan tuttu akmasin diye baktilar yutacagi yok burnunu siktilar nefesi kesilince mecbur yuttu ) herseyde yuzunu burusturuyor bizimki bisey yemez gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…