Gecici süreç canim verme mama dedigin gibi o zaman birak sonra teklif et
Benim kizimda reddediyor 1 haftadır
Yeni kalktiginda emiyor,gecede emiyor,eddetme zamani asiri uykusu geldiginde,onu gözlemledim.
Ben alırsam onlardan alıyom eşim alıyor çamurluyuTembel ev hanimi olarak ben ortaya ciktim
En sevdiği yemek maalesefinsan basit bişey sever dönüşte yaptırcam cnm memleketyeyiz hatta öncesinde senin memleketteydim
Kiz sıkmak cahillik zaten sut geliyorsa aksin gitsin boyle birsey duydunuzmu dedi evet duydum boyle boyle dedi dedim hatta icimdende kizdim sut yok diye nazar edecek cocugu diye
Yani ama masallah birseyde olmamis benim anlamadigim turkiyenin heryerinde ayni seyler biliniyor tuzlamadir gogus sikmadir kundaktir 40 tasla yikama kirklama gobekbagi gomme va suan aklima gelenlerEskilerin cahilligi iste bide tuza falan buluyorlar bebegi allahim ya bilgi gercekten buyuk guclu valla bu zamanda yasiyoruz diye sukrediyorum
Masallah kuzum size cok sevindim ❤❤ demek ev tartilarimiz dogruymus sen 800 duyodun oyle cikti ben 450 diyodum 520 ciktiEvettt doktordan sonra geldik evimize tabi Asya hanım yüzünden ben doktora gidemedim.
Kalp doktorunda bir sıkıntı çıkmadı
Çocuk doktorunda ise, 800 gr almış toplam kilo 5100 olmuş komple çıplak tartıldı bezde yoktu. Boyu 57,5 olmuş doktor Doğum kilosuna göre gayet iyi dedi. Ellerini ağzına sokma olayı normal şuande keşfediyor dedi. Mamasız beslenmeye devam. Rota aşısını oldu 3 doz olacakmış. Menenjit aşısı 9. ayda. Rota aşıdı ateş yapmaz dedi meme reddi ve huysuzluk iştahsizlik yapar dedi. Emme süresi azalmıştı artık daha güçlü emiyor dedi. Çişli bezlerinde sıkıntı olmazsa sütün yetiyordur dedi. Gece uykusunda beslenmeyi sordum 8-9 arası yatırıyorum 12 gibi ben meme veriyorum dedim. Uyanmıyorsa sıkıntı yok dedi. Sen emzirmezsen saat 2 de kalkar dediakşama doğru gaz sıkıntısı çektiğini söyledim sana simlex damla verdi. Burnunda ki hırıltı için de burun pompaları var onlardan al serum sık ve pompala dedi. Günde 10 ml serum geçmesin dedi. Gözünde şaşıldık yokmuş. Refleksleri iyiymiş. Diğer ay ufak ufak oturtmaya başlayabilirmiş. Başını tutması çok iyi dedi Böyle işte
bsebse @Fobia
Yani ama masallah birseyde olmamis benim anlamadigim turkiyenin heryerinde ayni seyler biliniyor tuzlamadir gogus sikmadir kundaktir 40 tasla yikama kirklama gobekbagi gomme va suan aklima gelenler)
Her emmedeydi su an her seferinde degil. Bana doktor bugun birak kendi istesim sem verme dedi 4saate dek uzadi emme sureleri dedi. Ki biliuosundur bizim kilo alimimiz az. Peki ben ac olup olmadigini nasil anlayacagim sanko acken aglamiyor bazen mesela 3 3bucuk saat olmus bakiyorum aliyorum memeye cuk cuk cekiyor. Aglamiyorda ama anlamadimMeme reddi yaşayanlar her emzirmede mi zorluk çıkarıyor bebeğiniz? Gün içinde isteye isteye emmiyor emme pozisyonuna geçince çok açsa alıyor uykudan uyanınca emzirmek için alıyorum ağlıyor ama karnı aç biliyorum mama vermeyeyim diye sağıp veriyorum hemen alıyor. Gece hiç sıkıntı yok bu arada
Eee fistik gibi alsaniza bu sekildeA anneveoglusu @Sevimlipanduf @incebellibardak @Fobia bugun en az 10 tane mesaj okudum kocalarina saydiriyolardi camurlu ispanak aliyorlar diye
Yanlis yapa yapa ogreniyorlar. Bem adama krema yazmisim makarna iciin gitmis pasta kremasi almis gelmis misalBen alırsam onlardan alıyom eşim alıyor çamurluyu
Tv unitesinde peceteye sarili hatta dalga gecmistik cnm hastaneye gomsek hasta bakici olur okula gomsek hademe adliye gomsek hukumluTuzlamada kotu sonuclar oldugunu biliyorum :/ gobek bagi gommeayy kaynanam ikisinkinide okul bahcesine gom diye tutturmustu Sen naptin gobek bagini
Adamda degil sen tarif yapamamisin sut kremasi desen getirirdi pasta kremasida lazim iyi olmusYanlis yapa yapa ogreniyorlar. Bem adama krema yazmisim makarna iciin gitmis pasta kremasi almis gelmis misal
Yaacanım maşallah oğluşun aynı senn bence❤
Biz tembeliz hala duruyor hala gommedikTuzlamada kotu sonuclar oldugunu biliyorum :/ gobek bagi gommeayy kaynanam ikisinkinide okul bahcesine gom diye tutturmustu Sen naptin gobek bagini
Yok kuzum ne yanlışı bilerek alıyor onu :)) tembel hanım reyonu diyor onlaraYanlis yapa yapa ogreniyorlar. Bem adama krema yazmisim makarna iciin gitmis pasta kremasi almis gelmis misal
Maşallah yavruna güzel haberler ile dönmüşsun gözün aydınEvettt doktordan sonra geldik evimize tabi Asya hanım yüzünden ben doktora gidemedim.
Çocuk doktorunda ise, 800 gr almış toplam kilo 5100 olmuş komple çıplak tartıldı bezde yoktu. Boyu 57,5 olmuş doktor Doğum kilosuna göre gayet iyi dedi. Ellerini ağzına sokma olayı normal şuande keşfediyor dedi. Mamasız beslenmeye devam. Rota aşısını oldu 3 doz olacakmış. Menenjit aşısı 9. ayda. Rota aşıdı ateş yapmaz dedi meme reddi ve huysuzluk iştahsizlik yapar dedi. Emme süresi azalmıştı artık daha güçlü emiyor dedi. Çişli bezlerinde sıkıntı olmazsa sütün yetiyordur dedi. Gece uykusunda beslenmeyi sordum 8-9 arası yatırıyorum 12 gibi ben meme veriyorum dedim. Uyanmıyorsa sıkıntı yok dedi. Sen emzirmezsen saat 2 de kalkar dediakşama doğru gaz sıkıntısı çektiğini söyledim sana simlex damla verdi. Burnunda ki hırıltı için de burun pompaları var onlardan al serum sık ve pompala dedi. Günde 10 ml serum geçmesin dedi. Gözünde şaşıldık yokmuş. Refleksleri iyiymiş. Diğer ay ufak ufak oturtmaya başlayabilirmiş. Başını tutması çok iyi dedi Böyle işte
bsebse @Fobia
Kuzum
Kac ayliksiniz oturtmani istedi ? Masallah bu arada
Masallah kuzum size cok sevindim ❤❤ demek ev tartilarimiz dogruymus sen 800 duyodun oyle cikti ben 450 diyodum 520 ciktigece uyanmayi bende sordum bazen 6saati buluyor diye uyandirma dedi. Bizde meme reddi var ya sen verme 4saatte de emzirebilirsin o istesin dedi. Kafa terlemesi normalmis ozellikle emerken. Rotayi bizde 3 doz olcaz aynen ates yapmaz dedi bana da hemsire. Kendini de ihmal etme ama.gitmeye calis kuzum❤❤
Maşallah kuzuyaEvettt doktordan sonra geldik evimize tabi Asya hanım yüzünden ben doktora gidemedim.
bsebse @Fobia
Her emmedeydi su an her seferinde degil. Bana doktor bugun birak kendi istesim sem verme dedi 4saate dek uzadi emme sureleri dedi. Ki biliuosundur bizim kilo alimimiz az. Peki ben ac olup olmadigini nasil anlayacagim sanko acken aglamiyor bazen mesela 3 3bucuk saat olmus bakiyorum aliyorum memeye cuk cuk cekiyor. Aglamiyorda ama anlamadim
Bizimki yutmamak icin direndiCanım 3 aylık olduk. Teşekkür ederim
Sağol Kuzum bak sıkma canını toparlar ben 5000 gr görmez dedim ama gördü şükür benim kız buradakilerin en küçüğü öyle düşünaynen istemiyorsa emzirme. Rota aşısını kızım çok sevdi nasıl emiyor doktor yaptı aşıyı, maşallah dedi Asya ek gıdaya çabuk alışır dedi. Bu iyi bişey dedi memeyi ama öyle iştahla emmiyor sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?