2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Tv unitesinde peceteye sarili hatta dalga gecmistik cnm hastaneye gomsek hasta bakici olur okula gomsek hademe adliye gomsek hukumlu ) bizim fabrika var oraya gomsek işci olur en iyisi evde dursun diye )

Yaz gelsin bakalim
Yaz gelince denize falan mı gömeceksin balıkçı olsun diye:))

Yaz gelince denize falan mı gömeceksin balıkçı olsun diye:))
Yaz gelsin mevsimlik isci olsun p yok canim simdi hic gommeyi dusunmedim her is yaz gelsin yaz gelsin yapariz oldu buda yazgelsin hastaneye gomeriz cerrah profosor falan olsun bu arada gezmelerde nasil saga bildin sutunu gittigin yerde emzirmiyon diye laf etmedilermi yolculukta nasil besledin. Esim arada muglaya gidelim gunubirlik diyor iki uc saatlik yol gozum kesmedi sagmadan dolayi

Bezlerde çiş dolunca gösterge oluyor ya keşke doyunca da anında gösterge olsa bizim de kilo ortalarda doğum kilosuna göre cuma günü 5100 idi bakalım yarın gideceğiz yine Dr a soracağım.
Bende dedim onu eşime o da gösterge taktırırız o kolay ama kızın orjinalliği bozulur dedi

Bezlerde çiş dolunca gösterge oluyor ya keşke doyunca da anında gösterge olsa bizim de kilo ortalarda doğum kilosuna göre cuma günü 5100 idi bakalım yarın gideceğiz yine Dr a soracağım.
Uc numarada gostergede yok masrafimi cok gostergenin niye yapmiyorlarsa

Canım benim ilk makina şarjlı arabada sağıyom denizlide amcamlara geldik sonra kayınvalidemlere hepsi biliyor zaten sağdığımı yabancı yok geçiyorum odaya sağıyorum baby plus ta usb ile çalışıyor power bank varsa onla sağarsın:)))

Arabada var sarj yeri usb ile sagilir herhalde tlf falan sarj ediyoruz arabada ama ) isiklarda herkes bakar artik )

Maşallah kuzuna canım Gaz sıkıntıları bizde de akşam artıyor maalesef. Damla fayda ederse ben de deneyeyim

U keşke keşke ya. O cizgi komple mavi olunca mi dolmus oluyor yoksa bez iyice ağırlaşınca mi peki

Masallah kuzuyaa bayiliyorum boyle olumlu haberlerin oldugu detayli doktor kontrollerine:))

Allah kavuştursun canım başımızdan eksij etmesini rabbim annelerimizi

Kızlar bez ne kullanıyorsunuz?

Doğunca prima premium care kullandık sonra huggies(süper bir bezdim) şuan yine premium care 2 no ile devam ediyoruz. Biraz küçük gelmeye başladı. Bel kısmı iyi ama bacak kısmı sıkı oluyor. Gevşek yapsam bel kısmı gevşek kalıyor.

Prima aktif bebek 3 no 4 no kullanan var mı?premium care ile farkı nedir? Açıkcası huggies daha güzel bir bezdi ama artık satılmıyor. Prima da asla ıslak olmuyor, diğer bezler nasıl hiç bir fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…