2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
@Zinmem bsebse ben tembel otesi bi insanim ya usengecligimden su kalkip almak zor geliyor diye 2 lt lik sise tutuyorum yanimda ilk isim bu ispanaklardan aldirmak olcak :)
Kendine haksizlik etme cankmSen yine sise bulunduruyon ben siseye su doldurmaya usendigiMden ac susuz dolaniyom birde heran herodada olabiliyoruz ) tasimakta mesele

@Zinmem bsebse ben tembel otesi bi insanim ya usengecligimden su kalkip almak zor geliyor diye 2 lt lik sise tutuyorum yanimda ilk isim bu ispanaklardan aldirmak olcak :)
Kesinlikle al ben de saatlerce tuvaletini tutarim üsenmekten. Ama Doğumdan sonra artık zot tutuyorum kaslar gitmiş

Ben 1 numara pampers aldim 2 numara 296 adet premiumcare kullandim daha sonra esim prima aktifbebe getirmis ben daha cok
Memnun kaldim daha ince bez ve cocuk icin daha hafif kendimde pedlerde en ince olaninda rahat ettigim icin daha fazla pamugu olan rahatsiz edecegini dusundum icin aktifbebe kullanyoruz kuruluk vs hicbi fark yok tek farki inceligi

Yetişemiyorum.. Yetişemiyorum..
Hayır evin içinde hep bu moddayım da arkadaş bir topikte 3-4 gün geriden okunur mu. İki üç gündür 100 sayfa geriden geliyorum arkadaşlar tam yakaladım diyorum birşey oluyor ve sonra girdiğimde bir bakmışım yine 100 sayfa
Okumasam da merak ediyorum neyse ki yetiştim.
bebegi bronsit olanlar olmuş Allah tez zamanda şifa versin kuzulara.
Gündüz uykusu nedir bilmeyen bebecikler varmış o bebeciklerin anacıklarına da canı gönülden sarılmak istiyorum.

Du cevap yazayim da bi ayraç koymuş olalım şu sayfalara nerde kaldığını hatırlarsın gündüz uykusu bilmeyenlerden biri de bizimkisi

12 sinde 3 aylık olduk ve dr gittik. 58 cm 5180 gr geldi. Dr gelişimini beğenmedi. Kızıma bir ilaç verdi sindirimi hızlandırıcı. Bana da humana önerdi. Bir de her gün et tavuk veya baliktan birisini tuketmemi soyledi. Bu cumaya çağırdı. Duruma göre bazı testler isteyecekmis. Çok mu geri yaa bu bebenin gelişimi iş stresi iki çocuk derken Sütüm etkilendi galiba. Oğlum hep önden giden bebekti ona da obez diye sürekli diyet verirdi. Ortasını bulamadım bu çocuklarun gelişiminin :)

Ben de yetisemiyorum. Birakayim takibi dedim bu defa da meraktan duramadim geri geldim.

Bizim eylül annelerinde bir arkadaş vardı sürekli takip ederdi. Akşam günü özetlerdi sayesinde kacirdigimiz bişey olmazdı.

Gönüllü bir arkadaş da bize günü ozetlese keşke.

Primada yok canim kultbezdede yok normaldede baya olumlu yorumlar sleepy icinde
Bende sleepy kullaniyorum 3 no kullaniyordum biraz ondan da kaka cikma sorunu oldu , molfix 3 kullandim son2 haftadir ondanda cikiyo ve ikisinde de bacaklari iz oluyordu cok , suan sleepynin 3+ olanini kullaniyorum 3 ve 4 arasi yapmislar 5-10 kg arasi suan cok memnunum ne kaka geçiyor nede bacaklari sikiyor

Kv dogru demis birhafta once ananem bursaydi oda bana sordu bizim cocuklarin gogsu siserdi sıkarak bosaltirdik seninkinde yokmu diye sormustu
acaba neden oluyor ki dokunmadım hıc aslında sag gogsu ıle aynı boyutları

acaba neden oluyor ki dokunmadım hıc aslında sag gogsu ıle aynı boyutları
Dokunma canim bi arkadasimda demisti bana gogsu sismisti diye ozaman cocuk olmadi icin pek kafama takmamistim yarin arayip bi sorayim soktora gitmisti oo

Yaslilara gore fazla sut ictiginde olur

Dokunma canim bi arkadasimda demisti bana gogsu sismisti diye ozaman cocuk olmadi icin pek kafama takmamistim yarin arayip bi sorayim soktora gitmisti oo

Yaslilara gore fazla sut ictiginde olur
son günlerde çok içiyo normal boyutra degıl vermeyım dıyorum ıstıyo yanı acıkmasını beklıyorum asagı yolluyorum buyuzden sonrs gelıyo aama dk.larca emiyo sureklı ıstyo. gece yatmadan da bazen aralıksız 40dk fln emıyo kımse ınanmıcak ama. artık cok daral geldı bole uyutmaktan egıtıme gecmem lazm. hele bıde ıkıncye uyanrsa yne sarbasa uyumak ıcın emıyor karnı davul oluyo. sadece emse cekmeden neyse buaksam esıme uyuttum demek ondan akıyor

Tipta illaki bi aciklamasi vardir canim yaslilarin dedigi o nekadar dogru bilmiyorum dogruluk payi yoktur belkide bi arkadasima soruveriym o ebeye yada doktora gitmisti kusmuyormu peki okadar cok tuketip birde sutun yetiyormu cnm surekli memedeyse asil aciktiginda sut oluyormu

Bende ayni sekildeyim ve meme olmadan zor uyuyor özellikle geceleri kirk saattir uyumaya calisiyor gozleri gidik yani elimi kolumu emmeye calisiyo yok yarim saattir agliyo en son actim verdim yine agzina koydugu gibi gitti tabi,gobegini kaşıyan atletli dayilara benzedi iyicene karni

Ahh keske harika olur hamileyken olsaydik ben seve seve yapardım tum gun pc basiydimsimdi gel gor beni beni cocuk neylediii

İnce olması benim içinde avantaj. Prima katkılı filan diyorlar ama çok,şükür hiç pişik kızarıklık olmadı. Peki 2 no premium care den sonra aktif bebek olanı kaç no kullandınız? Yani premium care 2 ile aktif bebek 2 aynı mı? Bazı bezlerinin 2 nosu diğerinin 3 nosuyla boyut olarak aynı sanırım

Kuruluk nasıl peki? Prima 8 saat kalsa bile ıslaklık olmuyor. Ufak birer paket alıp denemek lazım aslında

var canım şükür kusmaz mo normalde hc kusmazdı cok emdıgınden berı yatar vazıyette bazen kusuyo gunduzlerı ama gece kusmuyo şükür nasıl bı mideyse. doymama durumı yok anlıyrm ztn agzından akıyo lıkır lıır sesı ckıo gogsumden cektıgını anlıyrm ve süreklı emdıgı ıcın de bıterken bıyandan süt doluyor. iştah artışı yenı atak gelıyodıye sanırım ya

Kuruluk guzel,molfixten daha memnun oluyorum onu kullanirken bembeyaz hosuma gidiyor zaten paketler artik 30 lu oldu sleppyde zam geldi kullanıcı memnun olunca , 60 kusurlusi 30 tlydi simdi 30 kusurlusu ayni fiyat madfi olarak zorlamiyorsa prima devam edin tabi bebisin popisi alismis olabilir ben 3 bez kullandim oyle pisik vs olmadi pampers slepy molfix denedim. bsebse arkadasim aldi sleepy oda normaldr prima kullaniyo en iyi karsilastirmayi o yapar prima kullanan biri olarak yorum yaz arkadasa benide etiketle bakim

kız uykusu gelıyo ya 6da gırıyrm odaya 7de anca uyuyor bugun 7de uyudu somra uyandı yarm saat sonra esım uyuttu gerı yıne emecektı.emmek de ıstedı yanı bundan vazgecrmemiz gerek ayakta sallamyrm ama bu dha zormus ayakta sallamaktan sımdı uyanır bırazdan yne bı yarım saat flnemer kesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…