- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Masraftan kacmislarBen de diyorum bunda niye gösterge yok sahte mi acaba diye düşündüm
Kendine haksizlik etme cankmSen yine sise bulunduruyon ben siseye su doldurmaya usendigiMden ac susuz dolaniyom birde heran herodada olabiliyoruz
Ay sen cok mutlu yasa e mi nasil guldumKendine haksizlik etme cankmSen yine sise bulunduruyon ben siseye su doldurmaya usendigiMden ac susuz dolaniyom birde heran herodada olabiliyoruz) tasimakta mesele
Ben 1 numara pampers aldim 2 numara 296 adet premiumcare kullandim daha sonra esim prima aktifbebe getirmis ben daha cokKızlar bez ne kullanıyorsunuz?
Doğunca prima premium care kullandık sonra huggies(süper bir bezdim) şuan yine premium care 2 no ile devam ediyoruz. Biraz küçük gelmeye başladı. Bel kısmı iyi ama bacak kısmı sıkı oluyor. Gevşek yapsam bel kısmı gevşek kalıyor.
Prima aktif bebek 3 no 4 no kullanan var mı?premium care ile farkı nedir? Açıkcası huggies daha güzel bir bezdi ama artık satılmıyor. Prima da asla ıslak olmuyor, diğer bezler nasıl hiç bir fikrim yok.
Du cevap yazayim da bi ayraç koymuş olalım şu sayfalara nerde kaldığını hatırlarsınYetişemiyorum.. Yetişemiyorum..
Hayır evin içinde hep bu moddayım da arkadaş bir topikte 3-4 gün geriden okunur mu. İki üç gündür 100 sayfa geriden geliyorum arkadaşlar tam yakaladım diyorum birşey oluyor ve sonra girdiğimde bir bakmışım yine 100 sayfa
Okumasam da merak ediyorum neyse ki yetiştim.
bebegi bronsit olanlar olmuş Allah tez zamanda şifa versin kuzulara.
Gündüz uykusu nedir bilmeyen bebecikler varmış o bebeciklerin anacıklarına da canı gönülden sarılmak istiyorum.
Ben de yetisemiyorum. Birakayim takibi dedim bu defa da meraktan duramadim geri geldim.Yetişemiyorum.. Yetişemiyorum..
Hayır evin içinde hep bu moddayım da arkadaş bir topikte 3-4 gün geriden okunur mu. İki üç gündür 100 sayfa geriden geliyorum arkadaşlar tam yakaladım diyorum birşey oluyor ve sonra girdiğimde bir bakmışım yine 100 sayfa
Okumasam da merak ediyorum neyse ki yetiştim.
bebegi bronsit olanlar olmuş Allah tez zamanda şifa versin kuzulara.
Gündüz uykusu nedir bilmeyen bebecikler varmış o bebeciklerin anacıklarına da canı gönülden sarılmak istiyorum.
Yaz gelsin mevsimlik isci olsun pyok canim simdi hic gommeyi dusunmedim her is yaz gelsin yaz gelsin yapariz oldu buda yazgelsin hastaneye gomeriz cerrah profosor falan olsun bu arada gezmelerde nasil saga bildin sutunu gittigin yerde emzirmiyon diye laf etmedilermi yolculukta nasil besledin. Esim arada muglaya gidelim gunubirlik diyor iki uc saatlik yol gozum kesmedi sagmadan dolayi
Primada yok canim kultbezdede yok normaldede baya olumlu yorumlar sleepy icinde
Bende sleepy kullaniyorum 3 no kullaniyordum biraz ondan da kaka cikma sorunu oldu , molfix 3 kullandim son2 haftadir ondanda cikiyo ve ikisinde de bacaklari iz oluyordu cok , suan sleepynin 3+ olanini kullaniyorum 3 ve 4 arasi yapmislar 5-10 kg arasi suan cok memnunum ne kaka geçiyor nede bacaklari sikiyorKızlar bez ne kullanıyorsunuz?
Doğunca prima premium care kullandık sonra huggies(süper bir bezdim) şuan yine premium care 2 no ile devam ediyoruz. Biraz küçük gelmeye başladı. Bel kısmı iyi ama bacak kısmı sıkı oluyor. Gevşek yapsam bel kısmı gevşek kalıyor.
Prima aktif bebek 3 no 4 no kullanan var mı?premium care ile farkı nedir? Açıkcası huggies daha güzel bir bezdi ama artık satılmıyor. Prima da asla ıslak olmuyor, diğer bezler nasıl hiç bir fikrim yok.
acaba neden oluyor ki dokunmadım hıc aslında sag gogsu ıle aynı boyutlarıKv dogru demis birhafta once ananem bursaydi oda bana sordu bizim cocuklarin gogsu siserdi sıkarak bosaltirdik seninkinde yokmu diye sormustu
Dokunma canim bi arkadasimda demisti bana gogsu sismisti diye ozaman cocuk olmadi icin pek kafama takmamistim yarin arayip bi sorayim soktora gitmisti ooacaba neden oluyor ki dokunmadım hıc aslında sag gogsu ıle aynı boyutları
son günlerde çok içiyo normal boyutra degıl vermeyım dıyorum ıstıyo yanı acıkmasını beklıyorum asagı yolluyorum buyuzden sonrs gelıyo aama dk.larca emiyo sureklı ıstyo. gece yatmadan da bazen aralıksız 40dk fln emıyo kımse ınanmıcak ama. artık cok daral geldı bole uyutmaktan egıtıme gecmem lazm. hele bıde ıkıncye uyanrsa yne sarbasa uyumak ıcın emıyor karnı davul oluyo. sadece emse cekmeden neyse buaksam esıme uyuttum demek ondan akıyorDokunma canim bi arkadasimda demisti bana gogsu sismisti diye ozaman cocuk olmadi icin pek kafama takmamistim yarin arayip bi sorayim soktora gitmisti oo
Yaslilara gore fazla sut ictiginde olur
Tipta illaki bi aciklamasi vardir canim yaslilarin dedigi o nekadar dogru bilmiyorum dogruluk payi yoktur belkide bi arkadasima soruveriym o ebeye yada doktora gitmisti kusmuyormu peki okadar cok tuketip birde sutun yetiyormu cnm surekli memedeyse asil aciktiginda sut oluyormuson günlerde çok içiyo normal boyutra degıl vermeyım dıyorum ıstıyo yanı acıkmasını beklıyorum asagı yolluyorum buyuzden sonrs gelıyo aama dk.larca emiyo sureklı ıstyo. gece yatmadan da bazen aralıksız 40dk fln emıyo kımse ınanmıcak ama. artık cok daral geldı bole uyutmaktan egıtıme gecmem lazm. hele bıde ıkıncye uyanrsa yne sarbasa uyumak ıcın emıyor karnı davul oluyo. sadece emse cekmeden neyse buaksam esıme uyuttum demek ondan akıyor
Bende ayni sekildeyim ve meme olmadan zor uyuyor özellikle geceleri kirk saattir uyumaya calisiyor gozleri gidik yani elimi kolumu emmeye calisiyo yok yarim saattir agliyo en son actim verdim yine agzina koydugu gibi gitti tabi,gobegini kaşıyan atletli dayilara benzedi iyicene karnison günlerde çok içiyo normal boyutra degıl vermeyım dıyorum ıstıyo yanı acıkmasını beklıyorum asagı yolluyorum buyuzden sonrs gelıyo aama dk.larca emiyo sureklı ıstyo. gece yatmadan da bazen aralıksız 40dk fln emıyo kımse ınanmıcak ama. artık cok daral geldı bole uyutmaktan egıtıme gecmem lazm. hele bıde ıkıncye uyanrsa yne sarbasa uyumak ıcın emıyor karnı davul oluyo. sadece emse cekmeden neyse buaksam esıme uyuttum demek ondan akıyor
Ahh keske harika olur hamileyken olsaydik ben seve seve yapardım tum gun pc basiydimBen de yetisemiyorum. Birakayim takibi dedim bu defa da meraktan duramadim geri geldim.
Bizim eylül annelerinde bir arkadaş vardı sürekli takip ederdi. Akşam günü özetlerdi sayesinde kacirdigimiz bişey olmazdı.
Gönüllü bir arkadaş da bize günü ozetlese keşke.
Ben 1 numara pampers aldim 2 numara 296 adet premiumcare kullandim daha sonra esim prima aktifbebe getirmis ben daha cok
Memnun kaldim daha ince bez ve cocuk icin daha hafif kendimde pedlerde en ince olaninda rahat ettigim icin daha fazla pamugu olan rahatsiz edecegini dusundum icin aktifbebe kullanyoruz kuruluk vs hicbi fark yok tek farki inceligi
Bende sleepy kullaniyorum 3 no kullaniyordum biraz ondan da kaka cikma sorunu oldu , molfix 3 kullandim son2 haftadir ondanda cikiyo ve ikisinde de bacaklari iz oluyordu cok , suan sleepynin 3+ olanini kullaniyorum 3 ve 4 arasi yapmislar 5-10 kg arasi suan cok memnunum ne kaka geçiyor nede bacaklari sikiyor
var canım şükür kusmaz mo normalde hc kusmazdı cok emdıgınden berı yatar vazıyette bazen kusuyo gunduzlerı ama gece kusmuyo şükür nasıl bı mideyse. doymama durumı yok anlıyrm ztn agzından akıyo lıkır lıır sesı ckıo gogsumden cektıgını anlıyrm ve süreklı emdıgı ıcın de bıterken bıyandan süt doluyor. iştah artışı yenı atak gelıyodıye sanırım yaTipta illaki bi aciklamasi vardir canim yaslilarin dedigi o nekadar dogru bilmiyorum dogruluk payi yoktur belkide bi arkadasima soruveriym o ebeye yada doktora gitmisti kusmuyormu peki okadar cok tuketip birde sutun yetiyormu cnm surekli memedeyse asil aciktiginda sut oluyormu
Kuruluk guzel,molfixten daha memnun oluyorum onu kullanirken bembeyaz hosuma gidiyor zaten paketler artik 30 lu oldu sleppyde zam geldi kullanıcı memnun olunca , 60 kusurlusi 30 tlydi simdi 30 kusurlusu ayni fiyatİnce olması benim içinde avantaj. Prima katkılı filan diyorlar ama çok,şükür hiç pişik kızarıklık olmadı. Peki 2 no premium care den sonra aktif bebek olanı kaç no kullandınız? Yani premium care 2 ile aktif bebek 2 aynı mı? Bazı bezlerinin 2 nosu diğerinin 3 nosuyla boyut olarak aynı sanırım
Kuruluk nasıl peki? Prima 8 saat kalsa bile ıslaklık olmuyor. Ufak birer paket alıp denemek lazım aslında
kız uykusu gelıyo ya 6da gırıyrm odaya 7de anca uyuyor bugun 7de uyudu somra uyandı yarm saat sonra esım uyuttu gerı yıne emecektı.emmek de ıstedı yanı bundan vazgecrmemiz gerek ayakta sallamyrm ama bu dha zormus ayakta sallamaktanBende ayni sekildeyim ve meme olmadan zor uyuyor özellikle geceleri kirk saattir uyumaya calisiyor gozleri gidik yani elimi kolumu emmeye calisiyo yok yarim saattir agliyo en son actim verdim yine agzina koydugu gibi gitti tabi,gobegini kaşıyan atletli dayilara benzedi iyicene karni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?