2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben kucagimda odayi tavaf ederek pis pis , benimkinin asidan sonra uyku saati kacti zaten geride cekemedim daha yeni anca uyuttum nasil birakcak bilmiyorum bagli olmasi bu kadar cok guzel ama kendilerini bildikce bagimlilik olacak iyicene ,kucahimdada tasiyamiyorum artik mahfoldum

Ben bu Drları anlayamıyorum. Bir ay normal aralıktan fazla bile almış diyor bir dahaki ay az almış daha sık emzir diyor. Bu beslenme de bana göre olmuyor ki bebek isterse emiyor istemezse emmiyor. Hastalanıyor emmiyor mesela. Bebek huzurlu mu gece uykusu var mı ona bakmak lazım diye düşünüyorum artık. Benim kuzum da 3. Ayında 58 cm e 6 kgdı. Hastalandı da sonrasında inşallah var olanı vermemiştir. Sağlıklı olsunlar da bu ay almazsa bir sonraki ay alır

Bizdeki hirilti degildi kuzum konusurken nefesi kesiliyordu boyle bazen bir anda bogulir gibi bi ses cikariyordu. O normalmis ozellikle konusurlarken heyecanlanirlarken. Bir sikinti yok o konuda dedi kuzum

Canim sen dediğinden beri ben güzel haberlerini almayı bekliyordum sorun olmamasına sevindim

Harika olur bence de biri yapsa

Canım kaç kilo doğdu kızın aylar itibariyle kaç Gr aldı benim oğlan 700-700-400 Gr aldı üç ayda Dr normalin bir tık altı dedi bize

Ayni canim baya 2 numara kullandik biz yeni 3 numaraya gectik

Ne guzel canim bzm kizin emmede zorluk cektigini gorenler kilo mu vermis bu mama verin demeye basladilar benim sarteller atiyo oyle deyince valla bir yakinimiz dedi sanane dedim hc cekinmeden

Bende Prima sleppy ve molfiks kullandım hepside iyi idi O okyanus2016

ucuncu aya geçince üç numara kullaniyum ama oğlanı bacaktan sıkıyor eşim çok almış Allah'tan bitiyor yarın 4 numaraya mi gecsem diyorum

Canım kaç kilo doğdu kızın aylar itibariyle kaç Gr aldı benim oğlan 700-700-400 Gr aldı üç ayda Dr normalin bir tık altı dedi bize
Bizde 1.300 1.300 aldik bu ay daha gtmedik gunumuz var bakalim ayni sekilde mi yoksa biraz az mi bu ay memeyi redetti surekli

Sleepy kullaniyorsan 3 plus ini aldir 4 buyuk gelebilir belki canim 3+ 5 10 kg araligi normal 3 , 4 9 kg di sanirim.bende hepsini sevdim guzel yani ama beden olarak suan 3+ cok iyi geldi.molfix olsa 4 e gec derdim onun ki kucuk kalip biraz

Ya kızlar çok fena ateş basıyor beni çok terliyorum ama gr kilo veremiyorum karnım davul gibi şişti ne zaman adet olucaz ya zaten korkumda var haftaya test yapıcam ruhum daraldı valla

arkadas havalar ısınmadı gitti bi öyle ni böyle büyük oğlanı dedesi az bahceye indirdi oynsdı vs,az evvrl aglayarak uyandı bogaz bronsit basladık yine küçükle arkadssımı ziyarete gittik dogım yaptı durmaz aglsr diye götürelim dedik cıkarkem hava iyi gelirkrn fırtına geldik hapşurmaya basladı inşallah o da hastalanmaz eve hapis mi olacak bu kuzular anlamsdım güya anne sütü aldılar küçük alıyor bagışıklılık sıfır ya of neyse darlandım size yazdım
bsebse Pamuk Panda kontrollerde sorun olmamasına sevindim MERiN_ kız oğlan bir olmuyor belki minyondur kızın stres yapıp sütünü etkileme kendince doymasa aglar bebek toparlar inşallah bazı drlar biraz pimpirikli oluyor korkutuyor insanı

Masallah canim istahi hep boyle olsun bizimki gibi miyminti olmasin tombis olsun ) sen cok seversin

Biz bugun gittik 64 cm 5860 benim kiz. Sadece 520g almis. Ama boy kafa kemik gelisimi cok iyi saglikli mutlu diye mama vermiyorum emzirmeye devam kafana da hic takma dedi.. ben anlamiyorum.. herkes kafasina gore

O okyanus2016 valla ben primadan devam sleepy bebegin teninde yapis yapis biseyler birakti ve isilik gibi noktalar cikmaya basladi

Ne guzel canim bzm kizin emmede zorluk cektigini gorenler kilo mu vermis bu mama verin demeye basladilar benim sarteller atiyo oyle deyince valla bir yakinimiz dedi sanane dedim hc cekinmeden
Benim kiz cok zayif duruyo boyu da cok uzun ya kemikleri geliuor elime yani o derrce

Masallah bu azim bu hirs tebrik ederim ne merak varmis sendede ) ben nasibime ne cikarsa onu okuyorum )

Gecmis ilsun kuzum ya ❤ oksuruk mu basladi bronsit diosun benimkide hep hapsuruyo. Bugun bizde firtina ve yagmura yakalandik aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…