- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Ben kucagimda odayi tavaf ederek pis pis , benimkinin asidan sonra uyku saati kacti zaten geride cekemedim daha yeni anca uyuttum nasil birakcak bilmiyorum bagli olmasi bu kadar cok guzel ama kendilerini bildikce bagimlilik olacak iyicene ,kucahimdada tasiyamiyorum artik mahfoldumkız uykusu gelıyo ya 6da gırıyrm odaya 7de anca uyuyor bugun 7de uyudu somra uyandı yarm saat sonra esım uyuttu gerı yıne emecektı.emmek de ıstedı yanı bundan vazgecrmemiz gerek ayakta sallamyrm ama bu dha zormus ayakta sallamaktan
Ben bu Drları anlayamıyorum. Bir ay normal aralıktan fazla bile almış diyor bir dahaki ay az almış daha sık emzir diyor. Bu beslenme de bana göre olmuyor ki bebek isterse emiyor istemezse emmiyor. Hastalanıyor emmiyor mesela. Bebek huzurlu mu gece uykusu var mı ona bakmak lazım diye düşünüyorum artık. Benim kuzum da 3. Ayında 58 cm e 6 kgdı. Hastalandı da sonrasında inşallah var olanı vermemiştir. Sağlıklı olsunlar da bu ay almazsa bir sonraki ay alır12 sinde 3 aylık olduk ve dr gittik. 58 cm 5180 gr geldi. Dr gelişimini beğenmedi. Kızıma bir ilaç verdi sindirimi hızlandırıcı. Bana da humana önerdi. Bir de her gün et tavuk veya baliktan birisini tuketmemi soyledi. Bu cumaya çağırdı. Duruma göre bazı testler isteyecekmis. Çok mu geri yaa bu bebenin gelişimiiş stresi iki çocuk derken Sütüm etkilendi galiba. Oğlum hep önden giden bebekti ona da obez diye sürekli diyet verirdi. Ortasını bulamadım bu çocuklarun gelişiminin :)
Bizdeki hirilti degildi kuzum konusurken nefesi kesiliyordu boyle bazen bir anda bogulir gibi bi ses cikariyordu. O normalmis ozellikle konusurlarken heyecanlanirlarken. Bir sikinti yok o konuda dedi kuzum
Harika olur bence de biri yapsaBen de yetisemiyorum. Birakayim takibi dedim bu defa da meraktan duramadim geri geldim.
Bizim eylül annelerinde bir arkadaş vardı sürekli takip ederdi. Akşam günü özetlerdi sayesinde kacirdigimiz bişey olmazdı.
Gönüllü bir arkadaş da bize günü ozetlese keşke.
Canım kaç kilo doğdu kızın aylar itibariyle kaç Gr aldı benim oğlan 700-700-400 Gr aldı üç ayda Dr normalin bir tık altı dedi bize12 sinde 3 aylık olduk ve dr gittik. 58 cm 5180 gr geldi. Dr gelişimini beğenmedi. Kızıma bir ilaç verdi sindirimi hızlandırıcı. Bana da humana önerdi. Bir de her gün et tavuk veya baliktan birisini tuketmemi soyledi. Bu cumaya çağırdı. Duruma göre bazı testler isteyecekmis. Çok mu geri yaa bu bebenin gelişimiiş stresi iki çocuk derken Sütüm etkilendi galiba. Oğlum hep önden giden bebekti ona da obez diye sürekli diyet verirdi. Ortasını bulamadım bu çocuklarun gelişiminin :)
Ayni canim baya 2 numara kullandik biz yeni 3 numaraya gectikİnce olması benim içinde avantaj. Prima katkılı filan diyorlar ama çok,şükür hiç pişik kızarıklık olmadı. Peki 2 no premium care den sonra aktif bebek olanı kaç no kullandınız? Yani premium care 2 ile aktif bebek 2 aynı mı? Bazı bezlerinin 2 nosu diğerinin 3 nosuyla boyut olarak aynı sanırım
Kuruluk nasıl peki? Prima 8 saat kalsa bile ıslaklık olmuyor. Ufak birer paket alıp denemek lazım aslında
Ne guzel canim bzm kizin emmede zorluk cektigini gorenler kilo mu vermis bu mama verin demeye basladilar benim sarteller atiyo oyle deyince valla bir yakinimiz dedi sanane dedim hc cekinmedenBiz ciktik doktordan. Dediğim gibi kilo az 520g almisiz. Bunu görünce mama deneyelim dedi. Sonra kontrol yapıldı sağlığın da bir sıkinti yok gayet mutlu görünüyor dedi. Boyu max değerinin deüzerinde 64cm bas çevremiz de maç değerde kemik gelişimi çok iyi. Mamaya gerek yok senin gibi ince ve uzun bir kız Olcak hiç dert etme herşey yolunda çok iyi kilo genetik dedi.Pamuk Panda
Bende Prima sleppy ve molfiks kullandım hepside iyi idi O okyanus2016Kuruluk guzel,molfixten daha memnun oluyorum onu kullanirken bembeyaz hosuma gidiyor zaten paketler artik 30 lu oldu sleppyde zam geldi kullanıcı memnun olunca , 60 kusurlusi 30 tlydi simdi 30 kusurlusu ayni fiyatmadfi olarak zorlamiyorsa prima devam edin tabi bebisin popisi alismis olabilir ben 3 bez kullandim oyle pisik vs olmadi pampers slepy molfix denedim. bsebse arkadasim aldi sleepy oda normaldr prima kullaniyo en iyi karsilastirmayi o yapar prima kullanan biri olarak yorum yaz arkadasa benide etiketle bakim
Bizde 1.300 1.300 aldik bu ay daha gtmedik gunumuz var bakalim ayni sekilde mi yoksa biraz az mi bu ay memeyi redetti surekliCanım kaç kilo doğdu kızın aylar itibariyle kaç Gr aldı benim oğlan 700-700-400 Gr aldı üç ayda Dr normalin bir tık altı dedi bize
Sleepy kullaniyorsan 3 plus ini aldir 4 buyuk gelebilir belki canim 3+ 5 10 kg araligi normal 3 , 4 9 kg di sanirim.bende hepsini sevdim guzel yani ama beden olarak suan 3+ cok iyi geldi.molfix olsa 4 e gec derdim onun ki kucuk kalip birazBende Prima sleppy ve molfiks kullandım hepside iyi idi O okyanus2016
ucuncu aya geçince üç numara kullaniyum ama oğlanı bacaktan sıkıyor eşim çok almış Allah'tan bitiyor yarın 4 numaraya mi gecsem diyorum
Masallah canim istahi hep boyle olsun bizimki gibi miyminti olmasin tombis olsunvar canım şükür kusmaz mo normalde hc kusmazdı cok emdıgınden berı yatar vazıyette bazen kusuyo gunduzlerı ama gece kusmuyo şükür nasıl bı mideyse. doymama durumı yok anlıyrm ztn agzından akıyo lıkır lıır sesı ckıo gogsumden cektıgını anlıyrm ve süreklı emdıgı ıcın de bıterken bıyandan süt doluyor. iştah artışı yenı atak gelıyodıye sanırım ya
Biz bugun gittik 64 cm 5860 benim kiz. Sadece 520g almis. Ama boy kafa kemik gelisimi cok iyi saglikli mutlu diye mama vermiyorum emzirmeye devam kafana da hic takma dedi.. ben anlamiyorum.. herkes kafasina gore12 sinde 3 aylık olduk ve dr gittik. 58 cm 5180 gr geldi. Dr gelişimini beğenmedi. Kızıma bir ilaç verdi sindirimi hızlandırıcı. Bana da humana önerdi. Bir de her gün et tavuk veya baliktan birisini tuketmemi soyledi. Bu cumaya çağırdı. Duruma göre bazı testler isteyecekmis. Çok mu geri yaa bu bebenin gelişimiiş stresi iki çocuk derken Sütüm etkilendi galiba. Oğlum hep önden giden bebekti ona da obez diye sürekli diyet verirdi. Ortasını bulamadım bu çocuklarun gelişiminin :)
O okyanus2016 valla ben primadan devamKuruluk guzel,molfixten daha memnun oluyorum onu kullanirken bembeyaz hosuma gidiyor zaten paketler artik 30 lu oldu sleppyde zam geldi kullanıcı memnun olunca , 60 kusurlusi 30 tlydi simdi 30 kusurlusu ayni fiyatmadfi olarak zorlamiyorsa prima devam edin tabi bebisin popisi alismis olabilir ben 3 bez kullandim oyle pisik vs olmadi pampers slepy molfix denedim. bsebse arkadasim aldi sleepy oda normaldr prima kullaniyo en iyi karsilastirmayi o yapar prima kullanan biri olarak yorum yaz arkadasa benide etiketle bakim
Cok sagol kuzum bende oyle❤❤Canim sen dediğinden beri ben güzel haberlerini almayı bekliyordum sorun olmamasına sevindim
Benim kiz cok zayif duruyo boyu da cok uzun ya kemikleri geliuor elime yani o derrceNe guzel canim bzm kizin emmede zorluk cektigini gorenler kilo mu vermis bu mama verin demeye basladilar benim sarteller atiyo oyle deyince valla bir yakinimiz dedi sanane dedim hc cekinmeden
Masallah cok cok iyi kuzumBizde 1.300 1.300 aldik bu ay daha gtmedik gunumuz var bakalim ayni sekilde mi yoksa biraz az mi bu ay memeyi redetti surekli
Masallah bu azim bu hirs tebrik ederim ne merak varmis sendedeYetişemiyorum.. Yetişemiyorum..
Hayır evin içinde hep bu moddayım da arkadaş bir topikte 3-4 gün geriden okunur mu. İki üç gündür 100 sayfa geriden geliyorum arkadaşlar tam yakaladım diyorum birşey oluyor ve sonra girdiğimde bir bakmışım yine 100 sayfa
Okumasam da merak ediyorum neyse ki yetiştim.
bebegi bronsit olanlar olmuş Allah tez zamanda şifa versin kuzulara.
Gündüz uykusu nedir bilmeyen bebecikler varmış o bebeciklerin anacıklarına da canı gönülden sarılmak istiyorum.
Gecmis ilsun kuzum ya ❤ oksuruk mu basladi bronsit diosunarkadas havalar ısınmadı gitti bi öyle ni böyle büyük oğlanı dedesi az bahceye indirdi oynsdı vs,az evvrl aglayarak uyandı bogaz bronsit basladık yineküçükle arkadssımı ziyarete gittik dogım yaptı durmaz aglsr diye götürelim dedik cıkarkem hava iyi gelirkrn fırtına geldik hapşurmaya basladı inşallah o da hastalanmaz eve hapis mi olacak bu kuzular anlamsdım güya anne sütü aldılar küçük alıyor bagışıklılık sıfır ya of neyse darlandım size yazdım
bsebse Pamuk Panda kontrollerde sorun olmamasına sevindim MERiN_ kız oğlan bir olmuyor belki minyondur kızın stres yapıp sütünü etkileme kendince doymasa aglar bebek toparlar inşallah bazı drlar biraz pimpirikli oluyor korkutuyor insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?