son günlerde çok içiyo normal boyutra degıl vermeyım dıyorum ıstıyo yanı acıkmasını beklıyorum asagı yolluyorum buyuzden sonrs gelıyo aama dk.larca emiyo sureklı ıstyo. gece yatmadan da bazen aralıksız 40dk fln emıyo kımse ınanmıcak ama. artık cok daral geldı bole uyutmaktan egıtıme gecmem lazm. hele bıde ıkıncye uyanrsa yne sarbasa uyumak ıcın emıyor karnı davul oluyo. sadece emse cekmeden neyse buaksam esıme uyuttum demek ondan akıyor
Emzik verin kızlar emzik gerekirse hepsini deneyinBende ayni sekildeyim ve meme olmadan zor uyuyor özellikle geceleri kirk saattir uyumaya calisiyor gozleri gidik yani elimi kolumu emmeye calisiyo yok yarim saattir agliyo en son actim verdim yine agzina koydugu gibi gitti tabi,gobegini kaşıyan atletli dayilara benzedi iyicene karni
Aynısı terden öleceğim herkese sıcak mı burası sıcak mı diyip duruyorum ve gram vermiyorum sabit kilomYa kızlar çok fena ateş basıyor beni çok terliyorum ama gr kilo veremiyorum karnım davul gibi şişti ne zaman adet olucaz ya zaten korkumda var haftaya test yapıcam ruhum daraldı valla
Sağol canımEllerine sağlık canım
niye böyle oldukki sabaha kadar üç pijama atlet değiştiriyorum gündüzde öyle karnım belim ağrıyor ha şimdi geldi diyorum oda yok çok korkuyorum ya hamile olmaktan doğumdan sonra birkez oldu ama korunmadı bişey olmaz diye diyeAynısı terden öleceğim herkese sıcak mı burası sıcak mı diyip duruyorum ve gram vermiyorum sabit kilom
Menopozlu gibiyim bide agresifim ki üstelik şişmanımda tğm negatiflikler üstümde tek pozitif yönü çocuklarım.. asla korunmasız olmasın canım eğer istemiyorsanız çocukniye böyle oldukki sabaha kadar üç pijama atlet değiştiriyorum gündüzde öyle karnım belim ağrıyor ha şimdi geldi diyorum oda yok çok korkuyorum ya hamile olmaktan doğumdan sonra birkez oldu ama korunmadı bişey olmaz diye diye
Maşallah yavruna güzel haberler ile dönmüşsun gözün aydın
Maşallah kuzuya4. Ay bitince mi oturtabilirsin dedi cnm yoksa bu ayın içinde mi
Bizimki yutmamak icin direndi) doktor spatulagibi bogaz baktiklari cubukla agzin kenarindan tuttu akmasin diye baktilar yutacagi yok burnunu siktilar nefesi kesilince mecbur yuttu ) herseyde yuzunu burusturuyor bizimki bisey yemez gibi geliyor
Maşallah kuzuna canım ❤ Gaz sıkıntıları bizde de akşam artıyor maalesef. Damla fayda ederse ben de deneyeyim
Masallah kuzuyaabayiliyorum boyle olumlu haberlerin oldugu detayli doktor kontrollerine:))
Kesinlikle alben de saatlerce tuvaletini tutarim üsenmekten. Ama Doğumdan sonra artık zot tutuyorum kaslar gitmiş
12 sinde 3 aylık olduk ve dr gittik. 58 cm 5180 gr geldi. Dr gelişimini beğenmedi. Kızıma bir ilaç verdi sindirimi hızlandırıcı. Bana da humana önerdi. Bir de her gün et tavuk veya baliktan birisini tuketmemi soyledi. Bu cumaya çağırdı. Duruma göre bazı testler isteyecekmis. Çok mu geri yaa bu bebenin gelişimiiş stresi iki çocuk derken Sütüm etkilendi galiba. Oğlum hep önden giden bebekti ona da obez diye sürekli diyet verirdi. Ortasını bulamadım bu çocuklarun gelişiminin :)
arkadas havalar ısınmadı gitti bi öyle ni böyle büyük oğlanı dedesi az bahceye indirdi oynsdı vs,az evvrl aglayarak uyandı bogaz bronsit basladık yineküçükle arkadssımı ziyarete gittik dogım yaptı durmaz aglsr diye götürelim dedik cıkarkem hava iyi gelirkrn fırtına geldik hapşurmaya basladı inşallah o da hastalanmaz eve hapis mi olacak bu kuzular anlamsdım güya anne sütü aldılar küçük alıyor bagışıklılık sıfır ya of neyse darlandım size yazdım
bsebse Pamuk Panda kontrollerde sorun olmamasına sevindim @bebekicin kız oğlan bir olmuyor belki minyondur kızın stres yapıp sütünü etkileme kendince doymasa aglar bebek toparlar inşallah bazı drlar biraz pimpirikli oluyor korkutuyor insanı
Dökülür canım, normal.Kiz dokulurse senden biliriz bak) bizimki kelaynak kimi yerde var kimisinde yok allahtan erkegiz
KIZLAR BEN KITLIKTAN CIKMISCASINA YIYIYORUM.DUR DURAK BILMIYIRUM.NORMALDE ÇOK ÇOK KILO ALAN BI VUCUT YAPIM VWR.YILLLARDIR DIYET YAPAEIM YOKSA NORMAL YEMEGIMI YESEM KAPILARDAN SIĞMAM. Bugün çok yiyince eşim en son isyan etti halime.şuan aynı ABD obez vatandaşlarına benzemiş durumdayım
Pamuk Panda ne güzel doktormuş o öyle. Ben de istiyorum ondan bir tane.
Bizim doktor da iyi hamd olsun da, sizin süpermiş!
Emzirdiğimiz için tuvalete çıkma gereksinimimiz azalırmış, kadın doğumcum dedi.Bu iyi bir şey Benim için
Seni toprakbile kabul etmez demiyormuSağol canım allah razı olsun
Teşekkür ederim canım. 4. Ay bitince
Canım ben eşim için sen benim cennetimi hazırlıyorsun diyorumsenin eşinle çocuğunda senin cennetini hazırlıyor emin ol.
Tamam canım yarın kullanmaya başlayacağım. Sana da bilgi veririm
Valla canım ben bu doktora bayıldım muayene 1 saat sürüyor. İnan ki daha saçma sapan sorularıma bile cevap veriyor. Eşime çocukla sende ilgilen annesi kadar diyor. Anne mutlu olursa bebekte mutlu olur diyor. Öğütler veriyor. Kızım tam muayene sırasında kakasını yaptı adam bezini çıkardı temizledi bi güzel kendi bezi varmış ondan taktı. Hocam yanımda bez var ben değiştireyim dedim. Hayır sen otur dinlen sorularını sor dedi ben şok oldumiyi ki bulmuşum bu doktoru diyorum. Adam çekinme 7/24 bişey olursa yaz bana diyor takdir ettim valla
Yaa benimde tam tersi oldu. Hamilelik önce sık sık tuvalete giderdim. İdrar miktarı az olurdu ama gitme ihtiyacı duyardım. Doğum sonrası ciddi tuvalete gitme sayım azaldı bu seferde idrar miktarı çoğaldı. Acaba sıkıntı mı var diye düşünüyorum canım
Canım benim bebekse senin ki gibi bana Doğum kilosu ve boyuna göre iyi dedi. İlk ay 1000 gr. İkinci ay 600 gr. Üçüncü ay bugünde 800—gr almış kızım.
Canım teşekkür ederim size de geçmiş olsun.
Bende bugün sinirlendim eşime artık kızımı her gün çıkartacağım. Çünkü hem dışarı çıkınca mutlu oluyor HEm de eşime dışarı çıkalım dediğimde hava soğuk vs diyor bizi çıkartmıyor ayar oluyorum. Hamilelikte ve öncesinde sürekli gezerdik çocuk olduktan sonra adam hödükleşti kendi geziyor bizi eve tıkıyor
sımdı bı marka var onu deneyeceğim canım. bıkac tane denedım asla almıyor öğürüyor. biberondakı gbEmzik verin kızlar emzik gerekirse hepsini deneyin
canım diş cıkmasa da aylar öncesınden damaklarda baslarmıs bızımkınde de bu sorunlar var damagını yırtcak nerdeyse. Elini keşfetmekten farklı.bişey dimi. huzursuzlık yaparmıs bızım de bundan dolayı huyu bıraz degısık. ama uykusunu etkıeyecek kadarsa dr.unza danış bence canm. rahatlatıcı seyler kullanın benm dr zeytıyagıve karanfıl yag karısnmnı onerdı kremden zıyade.bizimkı de 2sa bı uyanıyodu dişten duodu m snra duzeldı gecıcı de olabr ama uyumamsıAcaba kızım diş mi çıkarıyor? Nasıl anlayabilirim? Bütün gündür çok huzursuzdu, eller zaten sürekli ağzında. Önlük dayanmıyor, ıpıslak oluyor sürekli ağzı akıyor. Bu gece de doğru dürüst uyku yok, elleri ağzında uyanıyor. Emmek istiyor sürekli, karnının tok olduğuna eminim. Hep böyle yarım göz uyudu. Hala daha öyle zor uyuttum tekrar, o da yine yarım göz uyuyor şu an. Çok yoruldum bugüneşim de acaba diş mi çıkarıyor dedi. Ben uyumuşum o biraz ilgilenmiş. Emzik veriyorum ağzından atıp tekrar ellerini ağzına sokuyor dedi. Anlayamadık gitti..
Denedim canim kaucuk damakli soothie avent soft ne ldr cesit varsa,biberon almiyo emzigi nasi emsinEmzik verin kızlar emzik gerekirse hepsini deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?