- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Şimdi bi defa daha vücut yapimdan nefret ettim.benim metobolizma durmuş durumda emzirme falan kar etmiyor. yiyen ve kilo almayan insanlara ozenmisumdirBen de çok yiyorum ya normalde 2 öğün yerdim akşam yemeğini erken yiyoruz diye şimdi aksam yemeğine 1 saat de olsa bir şeyler atıştırmam lazım yediğim ekmeğin hesabı yokama doğum kilom hiç kalmadı daha hamilelik öncesi kilonun da altına indim daha da inmem lazım basenler fazla benim
TembelGordunmu bak uzulmustun) bizim cocuklar niye emmiyor ya
Canım bu kadar emiyor Ya kaç kez kaka yapıyor günde, bizim kız kurulmuş saat gibi sabah 5.30-6 arası o kaka yapılacak sonra öğlene kadar bir kez daha yapıyor sonra bi daha yapmıyor ertesi gün sabaha kadarson günlerde çok içiyo normal boyutra degıl vermeyım dıyorum ıstıyo yanı acıkmasını beklıyorum asagı yolluyorum buyuzden sonrs gelıyo aama dk.larca emiyo sureklı ıstyo. gece yatmadan da bazen aralıksız 40dk fln emıyo kımse ınanmıcak ama. artık cok daral geldı bole uyutmaktan egıtıme gecmem lazm. hele bıde ıkıncye uyanrsa yne sarbasa uyumak ıcın emıyor karnı davul oluyo. sadece emse cekmeden neyse buaksam esıme uyuttum demek ondan akıyor
Şimdi bi defa daha vücut yapimdan nefret ettim.benim metobolizma durmuş durumda emzirme falan kar etmiyor. yiyen ve kilo almayan insanlara ozenmisumdir
Denedim canim kaucuk damakli soothie avent soft ne ldr cesit varsa,biberon almiyo emzigi nasi emsin
Molfix 3 numara kullanıyoruz biz.Kızlar bez ne kullanıyorsunuz?
Doğunca prima premium care kullandık sonra huggies(süper bir bezdim) şuan yine premium care 2 no ile devam ediyoruz. Biraz küçük gelmeye başladı. Bel kısmı iyi ama bacak kısmı sıkı oluyor. Gevşek yapsam bel kısmı gevşek kalıyor.
Prima aktif bebek 3 no 4 no kullanan var mı?premium care ile farkı nedir? Açıkcası huggies daha güzel bir bezdi ama artık satılmıyor. Prima da asla ıslak olmuyor, diğer bezler nasıl hiç bir fikrim yok.
Bebeğin emmesiyle onun bir alakası yok canım. Bizimki şişti doktor süt de gelebilir demişti. Dokunmayın masaj yapmayın demişti. Hormonlarla alakaliymis.son günlerde çok içiyo normal boyutra degıl vermeyım dıyorum ıstıyo yanı acıkmasını beklıyorum asagı yolluyorum buyuzden sonrs gelıyo aama dk.larca emiyo sureklı ıstyo. gece yatmadan da bazen aralıksız 40dk fln emıyo kımse ınanmıcak ama. artık cok daral geldı bole uyutmaktan egıtıme gecmem lazm. hele bıde ıkıncye uyanrsa yne sarbasa uyumak ıcın emıyor karnı davul oluyo. sadece emse cekmeden neyse buaksam esıme uyuttum demek ondan akıyor
Ben mi yazdım dedim bir an :)arkadas havalar ısınmadı gitti bi öyle ni böyle büyük oğlanı dedesi az bahceye indirdi oynsdı vs,az evvrl aglayarak uyandı bogaz bronsit basladık yineküçükle arkadssımı ziyarete gittik dogım yaptı durmaz aglsr diye götürelim dedik cıkarkem hava iyi gelirkrn fırtına geldik hapşurmaya basladı inşallah o da hastalanmaz eve hapis mi olacak bu kuzular anlamsdım güya anne sütü aldılar küçük alıyor bagışıklılık sıfır ya of neyse darlandım size yazdım
@bsebse @Pamuk Panda kontrollerde sorun olmamasına sevindim @bebekicin kız oğlan bir olmuyor belki minyondur kızın stres yapıp sütünü etkileme kendince doymasa aglar bebek toparlar inşallah bazı drlar biraz pimpirikli oluyor korkutuyor insanı
Saat başı kalktık bu gece noldu anlamadımGunaydinnemzirirken yanlis pozisyonda duruyorum sanirim sırtım daha dogrusu omurgam o kadar agriyor ki sirt ustu yatamiyorum. Zaten adam gibi uyku yok bi de her sabah agri icinde uyaniyorum
Gazı mi vardi acaba canim. Benimki de 20 gibi yatti erkenden ben de 00.00 de yatiyorum. Hiç sesi cikmior o zamana kadar. Ben yattiktan sonra artik uyku mu hafifliyor gaz mi birikior anlayamiyorum. Dedigin gibi kalkip duruyoruz. Sabah da 06.30 da uyandi. Uyusa da uyusam diye gözünün icine bakiyorumSaat başı kalktık bu gece noldu anlamadımçok uykum var
Acaba kızım diş mi çıkarıyor? Nasıl anlayabilirim? Bütün gündür çok huzursuzdu, eller zaten sürekli ağzında. Önlük dayanmıyor, ıpıslak oluyor sürekli ağzı akıyor. Bu gece de doğru dürüst uyku yok, elleri ağzında uyanıyor. Emmek istiyor sürekli, karnının tok olduğuna eminim. Hep böyle yarım göz uyudu. Hala daha öyle zor uyuttum tekrar, o da yine yarım göz uyuyor şu an. Çok yoruldum bugüneşim de acaba diş mi çıkarıyor dedi. Ben uyumuşum o biraz ilgilenmiş. Emzik veriyorum ağzından atıp tekrar ellerini ağzına sokuyor dedi. Anlayamadık gitti..
Bilemedim ki oyle ıkınır gibi hareket yoktu sabah 5.45 de kakasını yaptı emerken uyuyordu ama mecburen altını değiştirdim ve uyandı, hala da uyku yok, 9 da yattı benimki sözde 20 dk bi uyandı önce 12.30 da da ben yattım 2-3-4.30-5.30 defalarca kez uyandırdı kafam çatlayacak şuandaGazı mi vardi acaba canim. Benimki de 20 gibi yatti erkenden ben de 00.00 de yatiyorum. Hiç sesi cikmior o zamana kadar. Ben yattiktan sonra artik uyku mu hafifliyor gaz mi birikior anlayamiyorum. Dedigin gibi kalkip duruyoruz. Sabah da 06.30 da uyandi. Uyusa da uyusam diye gözünün icine bakiyorum
Sağol canım allah razı olsun
Teşekkür ederim canım. 4. Ay bitince
Canım ben eşim için sen benim cennetimi hazırlıyorsun diyorumsenin eşinle çocuğunda senin cennetini hazırlıyor emin ol.
Tamam canım yarın kullanmaya başlayacağım. Sana da bilgi veririm
Valla canım ben bu doktora bayıldım muayene 1 saat sürüyor. İnan ki daha saçma sapan sorularıma bile cevap veriyor. Eşime çocukla sende ilgilen annesi kadar diyor. Anne mutlu olursa bebekte mutlu olur diyor. Öğütler veriyor. Kızım tam muayene sırasında kakasını yaptı adam bezini çıkardı temizledi bi güzel kendi bezi varmış ondan taktı. Hocam yanımda bez var ben değiştireyim dedim. Hayır sen otur dinlen sorularını sor dedi ben şok oldumiyi ki bulmuşum bu doktoru diyorum. Adam çekinme 7/24 bişey olursa yaz bana diyor takdir ettim valla
Yaa benimde tam tersi oldu. Hamilelik önce sık sık tuvalete giderdim. İdrar miktarı az olurdu ama gitme ihtiyacı duyardım. Doğum sonrası ciddi tuvalete gitme sayım azaldı bu seferde idrar miktarı çoğaldı. Acaba sıkıntı mı var diye düşünüyorum canım
Canım benim bebekse senin ki gibi bana Doğum kilosu ve boyuna göre iyi dedi. İlk ay 1000 gr. İkinci ay 600 gr. Üçüncü ay bugünde 800—gr almış kızım.
Canım teşekkür ederim size de geçmiş olsun.
Bende bugün sinirlendim eşime artık kızımı her gün çıkartacağım. Çünkü hem dışarı çıkınca mutlu oluyor HEm de eşime dışarı çıkalım dediğimde hava soğuk vs diyor bizi çıkartmıyor ayar oluyorum. Hamilelikte ve öncesinde sürekli gezerdik çocuk olduktan sonra adam hödükleşti kendi geziyor bizi eve tıkıyor
Prima premium da var üç numarada. Çizgi Saridan yeşile dönüyor doluncaUc numarada gostergede yok masrafimi cok gostergenin niye yapmiyorlarsa
Dokrorunuz cok iyiymis. Hangi ilde yasiyorsunuz ? Bende boyle bir doktor istiyorumSağol canım allah razı olsun
Teşekkür ederim canım. 4. Ay bitince
Canım ben eşim için sen benim cennetimi hazırlıyorsun diyorumsenin eşinle çocuğunda senin cennetini hazırlıyor emin ol.
Tamam canım yarın kullanmaya başlayacağım. Sana da bilgi veririm
Valla canım ben bu doktora bayıldım muayene 1 saat sürüyor. İnan ki daha saçma sapan sorularıma bile cevap veriyor. Eşime çocukla sende ilgilen annesi kadar diyor. Anne mutlu olursa bebekte mutlu olur diyor. Öğütler veriyor. Kızım tam muayene sırasında kakasını yaptı adam bezini çıkardı temizledi bi güzel kendi bezi varmış ondan taktı. Hocam yanımda bez var ben değiştireyim dedim. Hayır sen otur dinlen sorularını sor dedi ben şok oldumiyi ki bulmuşum bu doktoru diyorum. Adam çekinme 7/24 bişey olursa yaz bana diyor takdir ettim valla
Yaa benimde tam tersi oldu. Hamilelik önce sık sık tuvalete giderdim. İdrar miktarı az olurdu ama gitme ihtiyacı duyardım. Doğum sonrası ciddi tuvalete gitme sayım azaldı bu seferde idrar miktarı çoğaldı. Acaba sıkıntı mı var diye düşünüyorum canım
Canım benim bebekse senin ki gibi bana Doğum kilosu ve boyuna göre iyi dedi. İlk ay 1000 gr. İkinci ay 600 gr. Üçüncü ay bugünde 800—gr almış kızım.
Canım teşekkür ederim size de geçmiş olsun.
Bende bugün sinirlendim eşime artık kızımı her gün çıkartacağım. Çünkü hem dışarı çıkınca mutlu oluyor HEm de eşime dışarı çıkalım dediğimde hava soğuk vs diyor bizi çıkartmıyor ayar oluyorum. Hamilelikte ve öncesinde sürekli gezerdik çocuk olduktan sonra adam hödükleşti kendi geziyor bizi eve tıkıyor
Evet ya aslinda onlari yatirdigimizda bir iki gün uyusak zaten goturur o bizi bayagi bi:)Bilemedim ki oyle ıkınır gibi hareket yoktu sabah 5.45 de kakasını yaptı emerken uyuyordu ama mecburen altını değiştirdim ve uyandı, hala da uyku yok, 9 da yattı benimki sözde 20 dk bi uyandı önce 12.30 da da ben yattım 2-3-4.30-5.30 defalarca kez uyandırdı kafam çatlayacak şuandaakşamları bi daha bende bebekle bir uyuycam hiç uykumu alamıyorum Ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?