2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Şimdi bi defa daha vücut yapimdan nefret ettim.benim metobolizma durmuş durumda emzirme falan kar etmiyor. yiyen ve kilo almayan insanlara ozenmisumdir

Gordunmu bak uzulmustun ) bizim cocuklar niye emmiyor ya
Tembel şimdi gülerek ağzını açıyor kafayı sallaya sallaya alıyor ağzına dersin bu sefer tamam emecek ağzında bekliyo öylece kaç gündür hiç çekmiyor... bende naparsan yap diyorum artık 3 ayda bıktırdı çocuk.. o kadar para verdim boşa gitmesin diye kullanıyom artık

Canım bu kadar emiyor Ya kaç kez kaka yapıyor günde, bizim kız kurulmuş saat gibi sabah 5.30-6 arası o kaka yapılacak sonra öğlene kadar bir kez daha yapıyor sonra bi daha yapmıyor ertesi gün sabaha kadar

Molfix 3 numara kullanıyoruz biz.

Bebeğin emmesiyle onun bir alakası yok canım. Bizimki şişti doktor süt de gelebilir demişti. Dokunmayın masaj yapmayın demişti. Hormonlarla alakaliymis.

Ben mi yazdım dedim bir an :)
Geçmiş olsun canım.
Benimkiler de buluttan nem kapiyorlar.
Nasıl koruyacağımi bilemiyorum artık.
Allah'a emanetler..

Gunaydinn emzirirken yanlis pozisyonda duruyorum sanirim sırtım daha dogrusu omurgam o kadar agriyor ki sirt ustu yatamiyorum. Zaten adam gibi uyku yok bi de her sabah agri icinde uyaniyorum
Saat başı kalktık bu gece noldu anlamadım çok uykum var

Saat başı kalktık bu gece noldu anlamadım çok uykum var
Gazı mi vardi acaba canim. Benimki de 20 gibi yatti erkenden ben de 00.00 de yatiyorum. Hiç sesi cikmior o zamana kadar. Ben yattiktan sonra artik uyku mu hafifliyor gaz mi birikior anlayamiyorum. Dedigin gibi kalkip duruyoruz. Sabah da 06.30 da uyandi. Uyusa da uyusam diye gözünün icine bakiyorum

Dis suan cikarmasa bile huysuzlugu erken Basliyor. Oglumun pediatri demisti dis cikartma belirtileri aylar surebilir diye. Normalde bu aylar cok erken ama tabi cikaranda cok bebek oluyor

Bilemedim ki oyle ıkınır gibi hareket yoktu sabah 5.45 de kakasını yaptı emerken uyuyordu ama mecburen altını değiştirdim ve uyandı, hala da uyku yok, 9 da yattı benimki sözde 20 dk bi uyandı önce 12.30 da da ben yattım 2-3-4.30-5.30 defalarca kez uyandırdı kafam çatlayacak şuanda akşamları bi daha bende bebekle bir uyuycam hiç uykumu alamıyorum Ya

Ayy ne tatli doktor oyle benim oglumun ve kizimin doktorlari ayri ikiside birbirinden gicik. Bebegi soyun suraya koyun igne yapicam surayi tutun giydirin alin hep boyleler. Azcik cisli pampersi bile coplerine attirmazlar alir eve getirir cope atarim. Cok iyimis senin doktorun sanslisin valla :)

Dokrorunuz cok iyiymis. Hangi ilde yasiyorsunuz ? Bende boyle bir doktor istiyorum

Evet ya aslinda onlari yatirdigimizda bir iki gün uyusak zaten goturur o bizi bayagi bi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…