Burdayizzz.... 2 saati gecti uyanigiz hala uyusun diye bekliyorum hemen yatacagim geri ben de :/Gunaydin guzel anneler ♡ saat 6 bucukta gune baslayanlar neredesiniz :))
Burdayizzz.... 2 saati gecti uyanigiz hala uyusun diye bekliyorum hemen yatacagim geri ben de :/
Bizimkide ağladı gece onikide yattı zar zor ağrı kesici verdim. Sünnet oldu ya baya geçti ama ucu yanık olmuş gibi sanki. Beze surtulmuş galiba. Sabah yedide kalktı salladım uyuttum geri uyandı şimdi gene emdi kucağımda uyuyor. Bir yerede kalkamıyorum çok açım. Susadım birde.Gazı mi vardi acaba canim. Benimki de 20 gibi yatti erkenden ben de 00.00 de yatiyorum. Hiç sesi cikmior o zamana kadar. Ben yattiktan sonra artik uyku mu hafifliyor gaz mi birikior anlayamiyorum. Dedigin gibi kalkip duruyoruz. Sabah da 06.30 da uyandi. Uyusa da uyusam diye gözünün icine bakiyorum
Kiz seninde boyle kolayina geliyor dimi artik bizde alistikTembelşimdi gülerek ağzını açıyor kafayı sallaya sallaya alıyor ağzına dersin bu sefer tamam emecek ağzında bekliyo öylece kaç gündür hiç çekmiyor... bende naparsan yap diyorum artık 3 ayda bıktırdı çocuk.. o kadar para verdim boşa gitmesin diye kullanıyom artık
Aktifbebe kullniyoruz cnm bizde yokPrima premium da var üç numarada. Çizgi Saridan yeşile dönüyor dolunca
Denedim kuzum ucuzundan da var damakliUcuz bir emzik dene canım biz weebaby damaklı aldık hep aldı şimdi de babysoft kullanıyor
evet canım hrm alerjik hem de hassas hemen hastalanıyor büyük siz de dikkat edin kuzuyaGecmis ilsun kuzum ya ❤ oksuruk mu basladi bronsit diosunbenimkide hep hapsuruyo. Bugun bizde firtina ve yagmura yakalandik aynen
evet canım ya sürekli buhar yapıyoruz hemen tıkanıyor öksürük hırıltı o kadar da dikkat ederim nafile
bizimki dr öyle çocuklw çıkmak yük erkeklere göre daha bir de diupr bak cıkar cıkar diyprsun hasta oldu çocuk diye çocul bunalıyor evdeBende bugün sinirlendim eşime artık kızımı her gün çıkartacağım. Çünkü hem dışarı çıkınca mutlu oluyor HEm de eşime dışarı çıkalım dediğimde hava soğuk vs diyor bizi çıkartmıyor ayar oluyorum. Hamilelikte ve öncesinde sürekli gezerdik çocuk olduktan sonra adam hödükleşti kendi geziyor bizi eve tıkıyor
aynen canım Allaha emanetler çocukların hastalıgı üstüne bir dr esimin pimpiriği stresi katılınca gam hunilik oluyorum ben düşünBen mi yazdım dedim bir an :)
Geçmiş olsun canım.
Benimkiler de buluttan nem kapiyorlar.
Nasıl koruyacağımi bilemiyorum artık.
Allah'a emanetler..
biz hep öyleyiz doyuyor gaz da azaldı derdi ne anlamıyorım sabahda 6 6 bucukta ayakta haftalardır 8de uyanmadım göremedim yani düşün gece de saat bası kalkSaat başı kalktık bu gece noldu anlamadımçok uykum var
Geçmiş olsun canım pasalara havalar duzelmediki bir türlü bahar gelmiyor bir türlü bende evde olmaktan çok sıkıldımarkadas havalar ısınmadı gitti bi öyle ni böyle büyük oğlanı dedesi az bahceye indirdi oynsdı vs,az evvrl aglayarak uyandı bogaz bronsit basladık yineküçükle arkadssımı ziyarete gittik dogım yaptı durmaz aglsr diye götürelim dedik cıkarkem hava iyi gelirkrn fırtına geldik hapşurmaya basladı inşallah o da hastalanmaz eve hapis mi olacak bu kuzular anlamsdım güya anne sütü aldılar küçük alıyor bagışıklılık sıfır ya of neyse darlandım size yazdım
@bsebsePamuk Panda kontrollerde sorun olmamasına sevindim @bebekicin kız oğlan bir olmuyor belki minyondur kızın stres yapıp sütünü etkileme kendince doymasa aglar bebek toparlar inşallah bazı drlar biraz pimpirikli oluyor korkutuyor insanı
Kıyamam benimki geçen ay 5. Gün yaptı resmen yüzü şekilden şekile girdi ikinirkenKızlar bizim oğlan da 5-6 gündür kakasını yapmıyordu.. aslında anne sütünde 10 güne kadar normal deniyor ama arada mama da verdiğim için korktum doktora danıştık fitil verdi. Uyguladık yaptı ama resmen benim canım yandı o neymiş öyle ya kıyamam çaresiz çaresiz bekledi zavallımama resmen kakasını özledik çocuğun
Canım anlamadım ki neyden dolayı böyle oldu. Resmen berbat bir gece geçirdim. Normalde sorunsuz uyuyordu geceleri. Yatırıyorum geri uyanıyor yatırıyorum 1 saat uyuyor uyanıyor tüm gece böyleydik en son sabah 6da yanına yattım öyle işte 9a kadar uyumuşuz şimdi emdi geri yattı ama umudum yok uyanır birazdancanım diş cıkmasa da aylar öncesınden damaklarda baslarmıs bızımkınde de bu sorunlar var damagını yırtcak nerdeyse. Elini keşfetmekten farklı.bişey dimi. huzursuzlık yaparmıs bızım de bundan dolayı huyu bıraz degısık. ama uykusunu etkıeyecek kadarsa dr.unza danış bence canm. rahatlatıcı seyler kullanın benm dr zeytıyagıve karanfıl yag karısnmnı onerdı kremden zıyade.bizimkı de 2sa bı uyanıyodu dişten duodu m snra duzeldı gecıcı de olabr ama uyumamsı
İnşAllah diş değil de gazdandır bu kadar erken başlamasın hiç kaldırabilecek modda değilimDis suan cikarmasa bile huysuzlugu erken Basliyor. Oglumun pediatri demisti dis cikartma belirtileri aylar surebilir diye. Normalde bu aylar cok erken ama tabi cikaranda cok bebek oluyor
Pamuk Panda ne güzel doktormuş o öyle. Ben de istiyorum ondan bir tane.
Bizim doktor da iyi hamd olsun da, sizin süpermiş!
Emzirdiğimiz için tuvalete çıkma gereksinimimiz azalırmış, kadın doğumcum dedi.Bu iyi bir şey Benim için
Seni toprakbile kabul etmez demiyormu)
Gunaydinnemzirirken yanlis pozisyonda duruyorum sanirim sırtım daha dogrusu omurgam o kadar agriyor ki sirt ustu yatamiyorum. Zaten adam gibi uyku yok bi de her sabah agri icinde uyaniyorum
Ayy ne tatli doktor oyle benim oglumun ve kizimin doktorlari ayri ikiside birbirinden gicik. Bebegi soyun suraya koyun igne yapicam surayi tutun giydirin alin hep boyleler. Azcik cisli pampersi bile coplerine attirmazlar alir eve getirir cope atarim. Cok iyimis senin doktorun sanslisin valla :)
Dokrorunuz cok iyiymis. Hangi ilde yasiyorsunuz ? Bende boyle bir doktor istiyorum
Biz bardak kesip koymustuk canım surterse diye. Bi de uzun sure zeytinyagi damlatmistik iyi geliordu sanki :/Bizimkide ağladı gece onikide yattı zar zor ağrı kesici verdim. Sünnet oldu ya baya geçti ama ucu yanık olmuş gibi sanki. Beze surtulmuş galiba. Sabah yedide kalktı salladım uyuttum geri uyandı şimdi gene emdi kucağımda uyuyor. Bir yerede kalkamıyorum çok açım. Susadım birde.
Yaninda mı istiyor ki acaba seni. Birde yanında yatınca bebekler sıcacık oluyorlar daha güzel uyuyorlar. Kendilerini isitamiyorlar galiba. Ayakları falan soğuk oluyor. Benimki gece uyudu ama gündüz çok nazlı uyuyor o yüzden hiçbir işimi yapamıyorum. Bende gece üçte kalktım yemek yaptım banyo yaptım birde. Rahat rahat banyo yapmak güzelmiş valla özlemişimCanım anlamadım ki neyden dolayı böyle oldu. Resmen berbat bir gece geçirdim. Normalde sorunsuz uyuyordu geceleri. Yatırıyorum geri uyanıyor yatırıyorum 1 saat uyuyor uyanıyor tüm gece böyleydik en son sabah 6da yanına yattım öyle işte 9a kadar uyumuşuz şimdi emdi geri yattı ama umudum yok uyanır birazdanbenim ise gözümden resmen uyku fışkırıyor. Verimli süt üretimi için de uyku şart. Of mahvoldum inşAllah geçicidir tekrarlamaz
Bardak koydum ama kısa mı kestim acaba.Biz bardak kesip koymustuk canım surterse diye. Bi de uzun sure zeytinyagi damlatmistik iyi geliordu sanki :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?