2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bizimkide ağladı gece onikide yattı zar zor ağrı kesici verdim. Sünnet oldu ya baya geçti ama ucu yanık olmuş gibi sanki. Beze surtulmuş galiba. Sabah yedide kalktı salladım uyuttum geri uyandı şimdi gene emdi kucağımda uyuyor. Bir yerede kalkamıyorum çok açım. Susadım birde.

Kiz seninde boyle kolayina geliyor dimi artik bizde alistik

T tanem-tane20 @Kartanesii8892 kızlar çoğu bebekte memeyi sıkınca süt geliyormuş. geçen gün suriyeli bi kadın var tanıdığımız ona denk geldim laf arasında memesindeki sütü çıkardınız mı haram falan dedi. Hayır dedim gerekli bişey olsa doktor çıkarır zaten sonra doktora sordum memeden süt çıkması normal mi diye, annelerde sütü oluşturan hormon salgılandığı zaman bebeğe de geçiyormuş onlarda da olabiliyormuş o yüzden. Yani çok süt içen bebekte daha fazla olması mantıklı olabilir böyle düşününce.. ya da annedeki hormonların fazla olmasındandır belki. Bilimsel açıklamaıs bu

Kızlar bizim oğlan da 5-6 gündür kakasını yapmıyordu.. aslında anne sütünde 10 güne kadar normal deniyor ama arada mama da verdiğim için korktum doktora danıştık fitil verdi. Uyguladık yaptı ama resmen benim canım yandı o neymiş öyle ya kıyamam çaresiz çaresiz bekledi zavallım ama resmen kakasını özledik çocuğun

Gecmis ilsun kuzum ya ❤ oksuruk mu basladi bronsit diosun benimkide hep hapsuruyo. Bugun bizde firtina ve yagmura yakalandik aynen
evet canım hrm alerjik hem de hassas hemen hastalanıyor büyük siz de dikkat edin kuzuya
evet canım ya sürekli buhar yapıyoruz hemen tıkanıyor öksürük hırıltı o kadar da dikkat ederim nafile
bizimki dr öyle çocuklw çıkmak yük erkeklere göre daha bir de diupr bak cıkar cıkar diyprsun hasta oldu çocuk diye çocul bunalıyor evde
Ben mi yazdım dedim bir an :)
Geçmiş olsun canım.
Benimkiler de buluttan nem kapiyorlar.
Nasıl koruyacağımi bilemiyorum artık.
Allah'a emanetler..
aynen canım Allaha emanetler çocukların hastalıgı üstüne bir dr esimin pimpiriği stresi katılınca gam hunilik oluyorum ben düşün
Saat başı kalktık bu gece noldu anlamadım çok uykum var
biz hep öyleyiz doyuyor gaz da azaldı derdi ne anlamıyorım sabahda 6 6 bucukta ayakta haftalardır 8de uyanmadım göremedim yani düşün gece de saat bası kalk

Geçmiş olsun canım pasalara havalar duzelmediki bir türlü bahar gelmiyor bir türlü bende evde olmaktan çok sıkıldım

Kıyamam benimki geçen ay 5. Gün yaptı resmen yüzü şekilden şekile girdi ikinirken

Canım anlamadım ki neyden dolayı böyle oldu. Resmen berbat bir gece geçirdim. Normalde sorunsuz uyuyordu geceleri. Yatırıyorum geri uyanıyor yatırıyorum 1 saat uyuyor uyanıyor tüm gece böyleydik en son sabah 6da yanına yattım öyle işte 9a kadar uyumuşuz şimdi emdi geri yattı ama umudum yok uyanır birazdan benim ise gözümden resmen uyku fışkırıyor. Verimli süt üretimi için de uyku şart. Of mahvoldum inşAllah geçicidir tekrarlamaz

Dis suan cikarmasa bile huysuzlugu erken Basliyor. Oglumun pediatri demisti dis cikartma belirtileri aylar surebilir diye. Normalde bu aylar cok erken ama tabi cikaranda cok bebek oluyor
İnşAllah diş değil de gazdandır bu kadar erken başlamasın hiç kaldırabilecek modda değilim

Tabi daha az gitmek iyi de yıllarca tam tersi gidince insan bi afallıyor canım

Seni toprakbile kabul etmez demiyormu )

Sen bi kendine bak de. Afedersin canım ama senin Ki de ayrı bi dengesiz

Gunaydinn emzirirken yanlis pozisyonda duruyorum sanirim sırtım daha dogrusu omurgam o kadar agriyor ki sirt ustu yatamiyorum. Zaten adam gibi uyku yok bi de her sabah agri icinde uyaniyorum

Benim de ilk baştan beri sırt agrım var canım. Bide üstüne iki sakatlık yaşadım

Aynen canım baya bi aradım internette iyi ki bulmuşum valla

Dokrorunuz cok iyiymis. Hangi ilde yasiyorsunuz ? Bende boyle bir doktor istiyorum

Normalde Yalova da yaşıyorum canım. Ama doktorumuz Bursa da

Biz bardak kesip koymustuk canım surterse diye. Bi de uzun sure zeytinyagi damlatmistik iyi geliordu sanki :/

Yaninda mı istiyor ki acaba seni. Birde yanında yatınca bebekler sıcacık oluyorlar daha güzel uyuyorlar. Kendilerini isitamiyorlar galiba. Ayakları falan soğuk oluyor. Benimki gece uyudu ama gündüz çok nazlı uyuyor o yüzden hiçbir işimi yapamıyorum. Bende gece üçte kalktım yemek yaptım banyo yaptım birde. Rahat rahat banyo yapmak güzelmiş valla özlemişim Ama bende bu seferde uykusuz kaldım. Çok uykum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…