2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Oglanin en gec 08.30 da uyuyacagini varsayarak uykuya gececektim. Hesap ettim uyandi oynadi uykusu geldi uykuya direndi tekrar yatti derken saat 12yi i bulacakti 2. Uyku. Ben de kahvalti etmeyi tercih ettim ama ah uyku ahh gozlerimin alti torbadan ziyade çuval biri bana bir sey olacak bütün gece uyancaksn, 6.30 da gun baslayacak ama sen yine de uyuyamayacaksin ama bayilmayacaksin ölmeyeceksin de dese hee oldu derdim

Gunaydinn emzirirken yanlis pozisyonda duruyorum sanirim sırtım daha dogrusu omurgam o kadar agriyor ki sirt ustu yatamiyorum. Zaten adam gibi uyku yok bi de her sabah agri icinde uyaniyorum

Geçmiş olsun canım sırt ağrısı deyip geçme ben de öyle zannediyordum yatamamıştım özellikle sağ kısımsa dikkat et safra kesesi belirtilerinden. Ama inşallah emzirme pozisyonun yanlışlığındandır

canım yaa hiç alışkın değilsin ondan etkılemesı cok normal seni. ben ide kızım 2satte bır uyandı gecenlerde o cok zorlamıstı anlayabılıyorum ama geçicidir bence karnı fln agrıyordur bısıkntısı olmustur sen yıne de gun ıcınde uyursa 2saatı gecırtme uyandır uykularından. geceye aksat kı gecesi gunduz olmus olmasın . dedıgın gb uyku başlıbaşına süt yapıyor

hahahhah bu ben aynı zamanda saat 6ds uyandı hanımefendı 40dk sonrs uyudu 8de uyandık kahvaltıya ındım asagı cagrdlr sımdı cıktım uyutmaya calısıyrm uykusu var bakıyor böcür böcür. kış bahçesi yapıyoruz balkonu kapamaya gelcekler evde bıdunya ses ztn uyuyamıcak sımdı uyumazsa yandım hergun 6da uyanmak da ne yaa dıyrmm eşime

Biz hep o uyuyunca saat 10 bile olsa uyuyorum gece 2 saatte bir uyanıyor bazen ama bu gece ilk defa gaz sancısından ağladı masaj yaptım sakinledi tekrar başladı karnına zeytinyağı sürdüm. Eşim sıcak su torbası koyalım dedi o zaman baya rahatladı uyudu kaldı. Gazı çıkmayınca sürekli uyanıyor mu acaba senin prenses

Geçmiş olsun canım inşallah cabuk geçer. Ben yanımdan su şisesini ayırmıyorum gece özellikle emzirirken nasıl susuyor insan

Canım bu kadar emiyor Ya kaç kez kaka yapıyor günde, bizim kız kurulmuş saat gibi sabah 5.30-6 arası o kaka yapılacak sonra öğlene kadar bir kez daha yapıyor sonra bi daha yapmıyor ertesi gün sabaha kadar
3,4u buluyor bazen canm. hele gecen 5ti sanırım. genelde 2. dün mesela 2kez yaptı gece 11de emzirdim ruya beslemesyle o sırada yaptı baya oncesnde aksam uyumadan cok emmişti çünkü. vallahı kaka yaptı geğirdi yıne de devam ettı o uyur bn alt alırım gaz cıkarır bukadar vurdumduymazlık

Günaydın canım bu ateş basması bende de oluyor neden ki?

Geçmiş olsun canım inşallah cabuk geçer. Ben yanımdan su şisesini ayırmıyorum gece özellikle emzirirken nasıl susuyor insan
Sagol canım inşallah. Çok zor bu süreç. Koltuğa geçtim yatakta kaldı canım. Emzirirken çok acikiyor gerçekten insan.

Ucuz bir emzik dene canım biz weebaby damaklı aldık hep aldı şimdi de babysoft kullanıyor
bızım de aynı Papatyamaviss ile durum. bn deşu weebaby ı de denıcem arkadasmn oglu hıcbırını almayp bnu emmiş. ay cok zor ya. alnak ıstedgm emzık anne memesıne yakın epey dyorlar ama aşırı pahalı. emzıksın sen ya bu ne paha. neyse o da boşa kalrsa geri verırm yanı okadar para verıoz emmıolr

Ayy insaat sesi fena bi de korkuyorlar ustune :/ bebek arabasina koyup avm lerde fln gezip durmali aslinda emzirme yerleri var ya arabada da uyur bakinir da hava da bi soguk... bi arkadas evi anne evine gidioecek ya da... bu 6 da kalkma olayi da gec yatir diyorlar gec kalkar diye en fazla 7 ye kdr uyuyor 20 de de yatsa 22.00 da da :)

Valla ilk alırken o kadar para vermeyelim belki almaz dedik weebaby aldık alış o alış devam etti :))

Canım dikkat etmeliyiz artık yaşta etkili kiloyu hemen verememekte boğaza sahip çıkmak çok zor yaa

Kiz seninde boyle kolayina geliyor dimi artik bizde alistik
Baktım ki emzirmeye uğraşırken benim psikoloji gidiyor bıraktım artık ne halin varsa gör dedim ayrıca farkettim ki emmeyen bebekle gezmek daha kolay burda akrabalara gidiyoruz süt mama neyse sıradaki hazırlıyorum veriyorum oturduğum yerde emse boş oda bul saatlerce emdiğini düşün birde.... iyi böyle (kendini avutmacalar:)

Evet az kilo aldı bu ay nasıl olacak çok merak ediyorum senin Paşa'nın kilo alımı nasıl

Bizde 1.300 1.300 aldik bu ay daha gtmedik gunumuz var bakalim ayni sekilde mi yoksa biraz az mi bu ay memeyi redetti surekli

Maşallah çok iyi almış iki ay benimnilk oğlumda çok iyi kilo alırdı bunda o performans yok inşallah bu ay iyi kilo almış olurlar kuzular

Sleepy kullaniyorsan 3 plus ini aldir 4 buyuk gelebilir belki canim 3+ 5 10 kg araligi normal 3 , 4 9 kg di sanirim.bende hepsini sevdim guzel yani ama beden olarak suan 3+ cok iyi geldi.molfix olsa 4 e gec derdim onun ki kucuk kalip biraz

En son molfiks kullanıyorduk en son haklısın küçük molfiks 4 numara alınmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…