Yaşımız ilerlediği için mi gitmiyor yoksa hareketsizlikten mi bilemiyorum kızım Alanya da doğmuştu hava sıcak olunca haftada 4 gün yürüyordum şimdi konyadayız buz gibi sokağı sadece pencereden görüyorum evde ki hareketlilik yeterli değil demekGünaydın hanımlar
@Nilufer_3457Kahsen @caka bende son bir haftadır deli gibi terliyorum devamlı ateş basıyor ama kiloda gitmiyor 12 kg gitti kaldım öyle istshta yerinde karnım şiş büyük oğlum anne karnına yine bebek mi var dedi geçenlerde
Canim nasil tatil istiyor yaruyamda yuruyerek norvece gittigimi gordum kapi komsumuz gibi yuruyerek sinirdan geciyorduk kuzey isiklarini izlemeye gidiyormusuz guyaa :)) degisiklik beni cagiriyor
Evet canım. Ben daha önce de bol su içerdim. Wc 2.nci adresimdi, gına gelirdi artık. Şimdi eskisi gibi giriyor olsam bebekle ilgilenecek biri Lazım olurduO kadar su içiyorum ama az gidiyorum yine mi normal ki
Geçen yaz hamile olunca tatil yapamadım birde eşimin tayin döneminde olması ev taşıma derken tatil olmadi hava isinsin gezmek istiyorum tatil istiyorum
Aynen bende yaşa ve yaşadığımız yerin etkisi diyorum Yozgat'ta buz gibi canım karasal iklim ruhumu kararttiYaşımız ilerlediği için mi gitmiyor yoksa hareketsizlikten mi bilemiyorum kızım Alanya da doğmuştu hava sıcak olunca haftada 4 gün yürüyordum şimdi konyadayız buz gibi sokağı sadece pencereden görüyorum evde ki hareketlilik yeterli değil demek
Nerelere canim antalya ne guzel olur simdi ya
Bence bu saatten sonra emzige gerek yok ya bebeler olmus 3 aylik geciyo bile sonra vide onu biraktirmasi varbızım de aynıPapatyamaviss ile durum. bn deşu weebaby ı de denıcem arkadasmn oglu hıcbırını almayp bnu emmiş. ay cok zor ya. alnak ıstedgm emzık anne memesıne yakın epey dyorlar ama aşırı pahalı. emzıksın sen ya bu ne paha. neyse o da boşa kalrsa geri verırm yanı okadar para verıoz emmıolr
aynen canım ya güneşli diyoruz cıkıyoruz birden fırtına çıkıyor tesekkür ederim senin
pasalar nasıl
beyaz gürültü actım uyuyor yemnle bana ınadı var evde suan ıs var cokses var ama yalnz olsam uyumazdı kesın şaka gb ya umrnda degil sesler. babam da korkar bebek asgı ının ısterseniz dedı. dedm ınerken de uyanır taktak sesler ve uyanmıyor alya asla. o gec yatırı ben yapamam dedıgn gb cok nadır 8, 8bucukta yatıyor ama yıne 7de uyanıyor 10,11e dek kıyamam kı düşünsene esneyecek ve uyutmıcaz ebeveynlıge ters bence keske uyanıl kalablseler cok ısterdm aksamları oynamayı babsnın sevmesını. gecen ark.ma gttım kahvaltya uyuyamadı orda adam gb cok vıcdan yaptım kendıme. ya esımın kuzenının kızı 1yasında. resmen gece 1lerde basbagır aglıo cocuk 1i gectım aksam 9da baslıyo aglamaya. uyuyamıyordur dıyeceksınız ama ısın aslı uyutmuyor annesı beraber oturyolar mısafr gelıyo gdıo cocuk ayakta gezmelere gdıplar cocukla onun ztn en gec 9da uyuması lazm benm ıcım sızlıyo o yavrucagı aglarken duydukca bıde alyanın odası ıle yanyana oturduklro oda. kızımı o seslerle nasıl uyutcam orda sımdıden karalar bagladım benAyy insaat sesi fena bi de korkuyorlar ustune :/ bebek arabasina koyup avm lerde fln gezip durmali aslinda emzirme yerleri var ya arabada da uyur bakinir da hava da bi soguk... bi arkadas evi anne evine gidioecek ya da... bu 6 da kalkma olayi da gec yatir diyorlar gec kalkar diye en fazla 7 ye kdr uyuyor 20 de de yatsa 22.00 da da :)
Kilosu nasil canim ona gorede degerlendirEn son molfiks kullanıyorduk en son haklısın küçük molfiks 4 numara alınmalı
Bozdede oyle canim hapsuruk sesine oksuruk sesine kapi gicirtisina hop kalkiyo sicriyo bagiriyo resmenBeşiğimizin cibinliğini bir süredir kullanmıyorduk. Dün temizlik yaptırdım, takayım dedim. Kızım uyuyamadı. Korktu!
Gece yarısını buldu uyuması çok huysuzdu.
Ne zaman temizlik yaptırsam bu çocuğa bir şey oluyor. Nazar mı değiyor nedir, tövbe estağfurullah ya...
Herşeyden korkuyor bu kız ya. Sehpayı çekerken sandalyeyi çekerken ses çıksın bi, nasıl ağlıyor çığlık çığlığa. Dün dalmıştı bir noktaya, girdim odaya kızım dedim, korktu... Bütün çocuklar mı öyle oluyor anlamadım gitti. Bizim ki mi çok ödlek nedir? Hani bilmeyen diyecek Bu çocuğa bağırıyorlar ya da bu evde huzur yok, bebek ondan böyle... Allahım yarabbim ya
Elini ağzına atıp duruyor, adeta dişliyor, salyası da arttı, sanırım diş çıkartacak. Bu hafta havalar soğuk ama haftaya Dr. Konrtolü var. Böyle giderse bu hafta götürürüm doktora.
Bisiy diimmi gercektrn zor kendini avutna hic oyleBaktım ki emzirmeye uğraşırken benim psikoloji gidiyor bıraktım artık ne halin varsa gör dedimayrıca farkettim ki emmeyen bebekle gezmek daha kolay burda akrabalara gidiyoruz süt mama neyse sıradaki hazırlıyorum veriyorum oturduğum yerde emse boş oda bul saatlerce emdiğini düşün birde.... iyi böyle (kendini avutmacalar:)
Canım temmuz ayında arabamızla Karadeniz turu yapalım diyoruz bayramda Mersin'e gideceğim ailem orda denize gireriz inşallah
Geçen hafta eşim bakanlık tarafından Antalya'da seminer icin görevlendirildi ama hava durumuna baktık yağmurlu idi gitmedim eşim çok rüzgarlı ve hava yağmurlu idi dedi
bıyandan ben de o kafadaym ama artık su sonzamanlarda iştah artısı da var uyku dışında da çok emıyo ya alalh affetsın ınsanızyoruluyorum uyutrken de emmesıne. zor dısarda cokzor gercekten benmkı de alıyodu 2aya dek sutumu sagıp bıkackez hast.de vermıstım çok kolay olyordu sımdı almıyor öğürüyor yapay oldugunu anlıyor ısteBence bu saatten sonra emzige gerek yok ya bebeler olmus 3 aylik geciyo bile sonra vide onu biraktirmasi varben ilk 2 ay fln herturlu denedim emzigi yeterki alsın diye cunku 24 saatin cigu vakti memede geciyodu hiç ayrilmiyodu bunalima girmistim resmen gunlerce emzik icin uğraştım o atti ben tiktim yok en son bosverdim memede yasamaya vasladi cocuk bu surectede biberonu da unuttu normalde aliyordu , cok tuhafıma gidiyo cigniyo biberonu resmen oynuyo onla icemiyo onceden icebiliyoken simdi nasil beceremiyo bilmiyorum hayir lazim da oluyo emziremicegom durmlarda sut aliyorum yanima ziyan oluyo , gecen hastaneden tam çıkacaktım yikti ortaligi tekrardan asansor emzirme odasina gidene kdr vereyim dedim biberonu ciglik cigliga herkes bize bakiyo en son taktim onlugu gectim arkaya ama zor oluyo yani bu otobuste disarda yururkeb vs de olabiliyo heryerde de emziremiyorum kapaliyim tunigi siyormam gerekiyo vs fln fln uf
Allah allah ya. İnşallah bir an önce adapte olurlar şu dünyayaBozdede oyle canim hapsuruk sesine oksuruk sesine kapi gicirtisina hop kalkiyo sicriyo bagiriyo resmen
ben de kılo almaya calısıyorum.. Normalde bile zor alırdım kızım bukadar emerken beni ne mümkün, hatta imkansızCANIM AZRAMM ben de ilk 2 ay
İnanılmaz yiyordum. Eşim, doy artık diyordu, doymuyorum doymuyorum diyordum. Böyle giderse halim harap derken... Birden iştahım normale döndü. Güzel havalarda kızımla yürüyüş te yapıyoruz, bu hafta mekik te yapacaz... 68 de duran kilom bir baktım 66.5 olmuş. 63.5 ile gebe kalmıştım, hedefim 55 olmak
Yok Ya bizimki tilki uykusunda her daim üzerini örtsem uyanır bırak alt değiştirmeyi3,4u buluyor bazen canm. hele gecen 5ti sanırım. genelde 2. dün mesela 2kez yaptı gece 11de emzirdim ruya beslemesyle o sırada yaptı baya oncesnde aksam uyumadan cok emmişti çünkü. vallahı kaka yaptı geğirdi yıne de devam ettı o uyur bn alt alırım gaz cıkarır bukadar vurdumduymazlık
Biberonla duygusal bağda yok doyunca bırakıyor boş boş oyalanmıyorBisiy diimmi gercektrn zor kendini avutna hic oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?