2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Malesef oyle ben cok yoruldum ilk 2 ay artık agliyordum misafirligiw gidiyordum saatlerce odadan çıkamıyordum annemlere gittiktwn sonra biraz degisti etrafi algilamaya basladikca simdi doydugunda oynamaya basliyor bana bakiyor guluyor cekip birakiyor uyku harici bu sekilde cok sukur ki, ebeler 3 ay dayan hersey degisecek demisti oyle oldu ama benkm bebegim hala cok sık emiyo 2 3 saatler fln yalan arada nadir uyku saati gelirse vs gecen disari ciktik 2 bucuk 3 saat nerdeyse emzirmedim de ama hep kucakta gezdi son eve yakin artik aglamaya basladi oyalanirsa anca duruyor o kdr yoksa uyumuyosa 1 1bucuk saat

Ani seslerden benim kız da korkuyor uykudaysa hele ağlıyor. Umarım geçicidir

aynen canım benm de azalcagına cogaldı bu yenı aTak gelıyor ondandır dıye düşünuyorum hatta erken gırdı sanırım senınkı de atakta mı? ortası guzel herşeyın benım göğsumde hamılelıkte et beni gb bısey cıktı onu bıle goruyor oynuyor bukadar meme sevdası tabıki emsınler de keske ortası olsa. o gulmelerı olmasa memede cıddı daha zor

Canım ne zamana kadar devam edecek bu akşam erken yatması sürekli değildir sanırım dediğin gibi akşamları vakit geçirmek ister hem siz hem bebek. Tam sevilmelik ayları

Belki de olabilir bilmiyorum, benimkide aşırı duskun en basindan beri 4 ay sicramasina 13 gun var daha gerci bu sicramada yedik biseyleri ama bakalim meme reddi vs olabiliyo yada daha da duskunluk gorucez zaten huysuz bi bebikto benimki psikolojik olarak kendimi hazirlamaya calisiyorim birde ramazan sahuruydu derken uyku da olmayacak

Hamileyken hastanede hemşirelerin verdiği bir seminere denk geldim. Özellikle sakın bebeklerin göğüslerini sıkmayın asla asla dedi. Bebeğin göğüslerini ovalamak ciddi boyutta rahatsızlıklara sebep oluyormuş. Bin yıl düşünsem öyle birşey yapmak aklıma gelmez. Bebek göğsü ovalamak nedir ya

Benimki de ara ara emzik alıyordu şimdi almıyor. Klasik damaklı hiç almadı. Evde birsürü emzik var, canıma tak etti aventin ultra soft emziini sipariş verdim. yumuşakmış ya belki bir umut tutar. Canımdan bezdim sürekli emzirmekten. Midesi doluyor çatlayacak halen meme de meme. Az emzik alsa uykuya dalışı kolay olacak.

Sabahları bizde de standart o en geç 5.30-6 gibi uyanır kaka yapar emer uyumaz bi daha, ama geceleri 1 ya da 2 kez kalkıyorduk emme için eğer bir sıkıntısı yoksa kalkmazdı, bugün anlamadım da sürekli bağırdı dün akşam eşim işten geldiğinde güneş onun kucağındaydı ben de mutfaktaydım bana seslendi oturma odasından mutfağa bebek bir çığlık attı korktu o kadar çok ağladı ki gözünden damlalar süzüldü böyle sakinleşmedi bayağı bi zaman, gece de böyle irkilmeler kısık kısık bağırmalar falan yapınca acaba akşam çok korktu ondan mı huzursuz oldu dedik

İnsanların yüzleri gülmüyor mutsuz iklim bize de yansıyor
Konya eşimin memleketi acayip bir önyargım oldu eşimin ailesinden sonra Konya’ya karşı, öğrencilerime tercih yaptırırken bile Konya Selçuk üniversitesini yazmayalım bak falan diyordum

Konya eşimin memleketi acayip bir önyargım oldu eşimin ailesinden sonra Konya’ya karşı, öğrencilerime tercih yaptırırken bile Konya Selçuk üniversitesini yazmayalım bak falan diyordum
Biz Bulgaristan göçmeniyiz kujum her milletten var burda zamanında göçerken burdan yer vermiş devlet ama bizimkiler beğenmemiş hepsi Bursa ya taşınmış sadece annem babam kayınvalide kayınpeder burda başka akrabamız yok ama annemler var diye geldikte bin pişmanız Aralık'ta geri tayin isteyeceğiz Alanya ya.. Haa Konya geneli yobaz cahil haklısın o yönde bide gelinleri pek kıymetsiz hizmetçi modu istiyorlar neyse ki bende o yok.. Muhacırlar gelin kıymeti bilirler

Bu ay 500 gr almış. 600 gr Aksa sorun yoktu diyor. Bebek huzurlu uykulari çok iyi. Günde en az 3 defa kakali bez alıyorum ki genelde daha fazla oluyor.

Oglumdakki süt ile kiyasliyor. O zaman bebe 1 taneydi o uyuyunca ben de uyuyordum sütler fiskiriyordu. Şimdi iki çocuk uyuduktan sonra işe proje hazırlıyorum

Beni önceden tanimasa mamaya baslatirmis. İyi de bu çocuk açlıktan aglamiyor. Doyduktan sonra emmiyor. Oğlum çok emmekten reflü olmuştu. Sürekli kusuyordu. Ayda 1.5 kg alıyordu. O zaman da ona fazla diyordu. Yok ortasını tutturamadim

İki çocuğa yetemiyirum diye vicdan yaparken şimdi bir de bu çıktı. İyice kendimi yetersiz hissediyorum.

Aynen canım o yobazlık var kesinlikle, eşimin ailesi de aksine kimse Konya dışına çıkmamış kendilerini hiç geliştirmemişler eşimler İstanbul’a gelmişler 10 yıl yaşamışlar ama hala ablası İstanbul’da havaalanına nasıl gidilir bilmezdi 15 dk lık mesafede oturduğu halde, mesela kız çocuklarını okutmamışlar eşimin 2 ablası da okula gitmemiş(okuma yazmayı sonradan öğrenmişler) ama eşimi okutmuşlar geri Konya’ya döndüler butun akrabaları orada, hele ki Alanya’dan sonra Konya kesinlikle çekilmez ne güzel olur gidin valla

Biz bugun gittik 64 cm 5860 benim kiz. Sadece 520g almis. Ama boy kafa kemik gelisimi cok iyi saglikli mutlu diye mama vermiyorum emzirmeye devam kafana da hic takma dedi.. ben anlamiyorum.. herkes kafasina gore
Bu ay 6 cm uzamis. 52 ydi geçen ay boyu. Oğlum ilk 9 ay sadece anne sütü aldı. O kadar çoktu Sütüm. Dr o zamandan tanıyor bizi. Sütün az olmasının sebebi olmalı sendeki genetik değil diyor. Sayesinde iyice stres oldum.

Menopozlu gibiyim bide agresifim ki üstelik şişmanımda tğm negatiflikler üstümde tek pozitif yönü çocuklarım.. asla korunmasız olmasın canım eğer istemiyorsanız çocuk
tam beni terfi etmissin. Birde Bu günlerde deprem oluyor diye kalkıyorum herkes bana bakıyor. Panik atak halindeyim. Herkes deli bu diye bakıyor. Kimseyi görmek istemiyorum.

Bir de ilk görenler ayyy 3 ay geçmiş karnin öyle duruyor gitmeyecek galiba bununla yaşamaya alış demeleri yok mu. O an mutluluktan öleceğim

O kadar kötü değil ya bizim burda durumlar ılgındayım ben ilçe ilçe bile geri kalmışlık seviyesi değişiyor resmen çağı geriden takip ediyorlar bazen tahammül edemiyorum hastanede falan gördüğüm insanlara kaçıncı yüzyıldayız haberleri yok ay dolmuşum Alanya insanı da konyanın deniz görmüşü canım ama para bol olduğu için yaşamı görmüşler biliyorlar giyinmeyi gezmeyi yemeyi..

Son düzenleme:
Ben kimseyle görüşmüyorum soyutladım insanlardan kendimi 2 çocuk ev işi yetiyor zaten kimsenin sesini duyasım yok regl olsam herşey geçecek gibi hissediyorum inşallah öyle olur amin =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…