2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Tüm samimiyetimle söylüyorum lütfen kilo boya takılmayın sadece söylediğin gibi bebek mutlu sıkıntısızsa büyür gider benim de kızımda her yerim süt olurdu ama oğlumda ancak yetiyor dinlenemiyorum yetişemiyorum hiç bişeye tabi süt az olur bıraktım takılmayı olduğu yere kadar içsin yavrucak

Karadeniz harika bir yer hep duyuyorum. Ya otatil havasi bile yetiyor insani rahatlatmaya gidin canim cok acilirsin bizde hafta sonu sehir gezmelerine ayiracagiz
Sen İsviçre de yaşıyorsun dimi Ömer Utku büyüsün eşim yurt dışı turlara çok ilgili İskandinav ülkeleri görmek isteriz

2.de böyle oluyor sanırım ilk olanlarda hem tecrübesizlik hem de kiloya ister istemez takılıyor

Ben takilmiyorum da dr sağolsun sorun olduğuna inandirdi

Canim fitil yaparken fitili zeytin yagina batirda yap hissetmez bile

Canım o yobazlık insanın içinden geliyor izmirde de yaşadım bursada da kız çocuklarının okumasına karşı olan o kadar çok kişi gördüm ki bizde konyalıyız benim ailemde de eşimin ailesinde de kızların okuyup meslek edinmesi erkeklerden daha fazla önemsenir. Erkek nasıl olsa çalışır siz mutlaka ayaklarınızın üstünde durup kimseye muhtaç olmayın denir. Okul kazanmış işe başlamış kızlara herşeyden çok sevinilir. Benim k.v. hasta k.p.im bile sabah bizi beklrmez .çayımızı koyar. Çocuktan öncede böyleydi kendi evimiz gibi yaşarız hepimiz kimse karışmaz iş beklemez yemek ne olsa yerler hatta şuraya gidin burayı gezin der dururlar. Tabii aile içinde bile oluyor farklılıklar senin eşin öyle bir ailede yetişmiş ama kızınızın okumasını istemez mi onlar gibi düşünse okumuş eş bile istemezdi. Rabbim çocuklarımızı karşılaştırmasın yaşam tarzlarına alışık olmadığımız kişilerle

2.de böyle oluyor sanırım ilk olanlarda hem tecrübesizlik hem de kiloya ister istemez takılıyor
İlkte daha soğuk kanlıydım çünkü yetebiliyordum şimdi çok stresliyim iki çocuğa yetememe hissi öldürüyor psikolojik baskı var sürekli ay ne işim var yapamadım bugünde çocuklarla az ilgilendim diyip duruyorum =(

Sen İsviçre de yaşıyorsun dimi Ömer Utku büyüsün eşim yurt dışı turlara çok ilgili İskandinav ülkeleri görmek isteriz

Esinin yesil pasaportu var mi canim vize isleriyle ugrasmadan gezerdiniz. Hos ogretmen oldugu icin vize almak sorun olmaz ama. Bende iskandinav ulkelerini cok merak ediyorum ben isvicredeyim iskandinavyada bize biraz uzak ama bizde cocuklar buyusun gidecegiz ins. Norveci izlandayi cok anlatiyorlar. Ins ailece gidersiniz valla insana yeri yerler gormek kadar iyi gelen bir sey yok. Japonyayi da tavsiye ederim listenize ekleyin:)

Ben takilmiyorum da dr sağolsun sorun olduğuna inandirdi
Ben doktorları hiç takmıyorum canım onlarda bunu biliyor =) alıştılar bana bişey söylerse gerek görmüyorum diyorum yada bebek mutlu bence problem yok diyorum hep biz mi bozulacağız birazda onlar bozulsun =)

Kendini avutma degil gercektende oyle disari gidiyoruz istedin gibi gez yemek yerken sicak su istiyom hazir sutu isit iki dk icsin ) birde biberon isitacak aldim powerbankla seyyar isiticam oh benden iyisi yok gece yarisi saatlerce kim emzirecek )zaten keyif ediyor iciverim
Demiyor birde memeyle ugrassam yazik olur :)-)

Yok oyle demedi de dengesizya derse diye diyom )

Eşimin tüm sülalesi okumuş hatta tek çalışmayan benim ben düşünce yapısına takığım sadece aynu dili konuşamıyoruz

Kizlar kuvete taktimiz fileyi makinada yikasam biraey olurmu tulu falan yirtilirmi kus kakasini yapmis teldeydi de

Nasıl bir ısıtıcıymış o bende kendinden ısıtmalı biberon gördümde cesaret edemedim biberonu tutmazsa diye.. gece çok iyi oluyor ısıt içir yatır 15 dakka iş tamam

Kizlar kuvete taktimiz fileyi makinada yikasam biraey olurmu tulu falan yirtilirmi kus kakasini yapmis teldeydi de
Bişey olmaz canm ben her banyodan sonra yıkıyorm. Gerçi tülü demişsin polar gibi benimkinin filesi ama herhangi bişey olmadı yani

Eşimin tüm sülalesi okumuş hatta tek çalışmayan benim ben düşünce yapısına takığım sadece aynu dili konuşamıyoruz
Benim şansım eşimin ailesiylede aynı frekanstayız:)) tabii biz burda yaşamıyoruz halkla içiçe değiliz ama heryerde karşılaşabiliyorsun böyle durumlarla

Aynen canım tabiki her yerde var o insanından ama bende ki ön yargı oldu biraz da çünkü eşimden başka Konyalı tanımıyordum, evet evet eşimle üniversitede tanıştık biz ve 8. Yılımızdayız, dediğin gibi onlar gibi düşünmüyor ama onların fikirlerini de değiştirmek için uğraşmıyor, mesela kv bana sen okumuş etmiş kızsın biz seni istemiyoruz başına buyruksun dik burunlusun falan diye direk yüzüme söyledi çünkü eltim evine bardak alsa alayım mı diye soran bi tip bende böyle olunca koptu bizim aramızda her şey bi istemede bir nişanda ve sonra da nikahta toplam 3 kez gordum

Havalar ısınamadi benim büyük oğlan grip küçükte hapsuruyor doğal olarak bol bol emziriyorum burnunu açık tutmaya çalışıyorum

Ne yaptın rapor bulabildin mi
size de cok gecmiş olsun canım 15 gün bölük pörçük aldım 40 gün de özel hastaneden ayarladım 20 mayısa kadar rahatım somra da parca parca alsam gerekirse seminerlere giderim bebekle napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…