Tüm samimiyetimle söylüyorum lütfen kilo boya takılmayın sadece söylediğin gibi bebek mutlu sıkıntısızsa büyür gider benim de kızımda her yerim süt olurdu ama oğlumda ancak yetiyor dinlenemiyorum yetişemiyorum hiç bişeye tabi süt az olur bıraktım takılmayı olduğu yere kadar içsin yavrucakBu ay 6 cm uzamis. 52 ydi geçen ay boyu. Oğlum ilk 9 ay sadece anne sütü aldı. O kadar çoktu Sütüm. Dr o zamandan tanıyor bizi. Sütün az olmasının sebebi olmalı sendeki genetik değil diyor. Sayesinde iyice stres oldum.
Sen İsviçre de yaşıyorsun dimi Ömer Utku büyüsün eşim yurt dışı turlara çok ilgili İskandinav ülkeleri görmek isterizKaradeniz harika bir yer hep duyuyorum. Ya otatil havasi bile yetiyor insani rahatlatmaya gidin canim cok acilirsin bizde hafta sonu sehir gezmelerine ayiracagiz
Tüm samimiyetimle söylüyorum lütfen kilo boya takılmayın sadece söylediğin gibi bebek mutlu sıkıntısızsa büyür gider benim de kızımda her yerim süt olurdu ama oğlumda ancak yetiyor dinlenemiyorum yetişemiyorum hiç bişeye tabi süt az olur bıraktım takılmayı olduğu yere kadar içsin yavrucak
6 civarindayken 3 bize iyi oluyordu kuzumEn son 5400 du canım
Ben takilmiyorum da dr sağolsun sorun olduğuna inandirdiTüm samimiyetimle söylüyorum lütfen kilo boya takılmayın sadece söylediğin gibi bebek mutlu sıkıntısızsa büyür gider benim de kızımda her yerim süt olurdu ama oğlumda ancak yetiyor dinlenemiyorum yetişemiyorum hiç bişeye tabi süt az olur bıraktım takılmayı olduğu yere kadar içsin yavrucak
Canim fitil yaparken fitili zeytin yagina batirda yap hissetmez bileKızlar bizim oğlan da 5-6 gündür kakasını yapmıyordu.. aslında anne sütünde 10 güne kadar normal deniyor ama arada mama da verdiğim için korktum doktora danıştık fitil verdi. Uyguladık yaptı ama resmen benim canım yandı o neymiş öyle ya kıyamam çaresiz çaresiz bekledi zavallımama resmen kakasını özledik çocuğun
Canım o yobazlık insanın içinden geliyor izmirde de yaşadım bursada da kız çocuklarının okumasına karşı olan o kadar çok kişi gördüm ki bizde konyalıyız benim ailemde de eşimin ailesinde de kızların okuyup meslek edinmesi erkeklerden daha fazla önemsenir. Erkek nasıl olsa çalışır siz mutlaka ayaklarınızın üstünde durup kimseye muhtaç olmayın denir. Okul kazanmış işe başlamış kızlara herşeyden çok sevinilir. Benim k.v. hasta k.p.im bile sabah bizi beklrmez .çayımızı koyar. Çocuktan öncede böyleydi kendi evimiz gibi yaşarız hepimiz kimse karışmaz iş beklemez yemek ne olsa yerler hatta şuraya gidin burayı gezin der dururlar. Tabii aile içinde bile oluyor farklılıklar senin eşin öyle bir ailede yetişmiş ama kızınızın okumasını istemez mi onlar gibi düşünse okumuş eş bile istemezdi. Rabbim çocuklarımızı karşılaştırmasın yaşam tarzlarına alışık olmadığımız kişilerleAynen canım o yobazlık var kesinlikle, eşimin ailesi de aksine kimse Konya dışına çıkmamış kendilerini hiç geliştirmemişler eşimler İstanbul’a gelmişler 10 yıl yaşamışlar ama hala ablası İstanbul’da havaalanına nasıl gidilir bilmezdi 15 dk lık mesafede oturduğu halde, mesela kız çocuklarını okutmamışlar eşimin 2 ablası da okula gitmemiş(okuma yazmayı sonradan öğrenmişler) ama eşimi okutmuşlar geri Konya’ya döndüler butun akrabaları orada, hele ki Alanya’dan sonra Konya kesinlikle çekilmez ne güzel olur gidin valla
İlkte daha soğuk kanlıydım çünkü yetebiliyordum şimdi çok stresliyim iki çocuğa yetememe hissi öldürüyor psikolojik baskı var sürekli ay ne işim var yapamadım bugünde çocuklarla az ilgilendim diyip duruyorum =(2.de böyle oluyor sanırım ilk olanlarda hem tecrübesizlik hem de kiloya ister istemez takılıyor
Sen İsviçre de yaşıyorsun dimi Ömer Utku büyüsün eşim yurt dışı turlara çok ilgili İskandinav ülkeleri görmek isteriz
Ben doktorları hiç takmıyorum canım onlarda bunu biliyor =) alıştılar bana bişey söylerse gerek görmüyorum diyorum yada bebek mutlu bence problem yok diyorum hep biz mi bozulacağız birazda onlar bozulsun =)Ben takilmiyorum da dr sağolsun sorun olduğuna inandirdi
Kendini avutma degil gercektende oyle disari gidiyoruz istedin gibi gez yemek yerken sicak su istiyom hazir sutu isit iki dk icsinBaktım ki emzirmeye uğraşırken benim psikoloji gidiyor bıraktım artık ne halin varsa gör dedimayrıca farkettim ki emmeyen bebekle gezmek daha kolay burda akrabalara gidiyoruz süt mama neyse sıradaki hazırlıyorum veriyorum oturduğum yerde emse boş oda bul saatlerce emdiğini düşün birde.... iyi böyle (kendini avutmacalar:)
Yok oyle demedi de dengesizya derse diye diyomTabi daha az gitmek iyi deyıllarca tam tersi gidince insan bi afallıyor canım
Sen bi kendine bak de. Afedersin canım ama senin Ki de ayrı bi dengesiz
Benim de ilk baştan beri sırt agrım var canım. Bide üstüne iki sakatlık yaşadım
Aynen canım baya bi aradım internette iyi ki bulmuşum valla
Normalde Yalova da yaşıyorum canım. Ama doktorumuz Bursa da
Eşimin tüm sülalesi okumuş hatta tek çalışmayan benim ben düşünce yapısına takığım sadece aynu dili konuşamıyoruzCanım o yobazlık insanın içinden geliyor izmirde de yaşadım bursada da kız çocuklarının okumasına karşı olan o kadar çok kişi gördüm ki bizde konyalıyız benim ailemde de eşimin ailesinde de kızların okuyup meslek edinmesi erkeklerden daha fazla önemsenir. Erkek nasıl olsa çalışır siz mutlaka ayaklarınızın üstünde durup kimseye muhtaç olmayın denir. Okul kazanmış işe başlamış kızlara herşeyden çok sevinilir. Benim k.v. hasta k.p.im bile sabah bizi beklrmez .çayımızı koyar. Çocuktan öncede böyleydi kendi evimiz gibi yaşarız hepimiz kimse karışmaz iş beklemez yemek ne olsa yerler hatta şuraya gidin burayı gezin der dururlar. Tabii aile içinde bile oluyor farklılıklar senin eşin öyle bir ailede yetişmiş ama kızınızın okumasını istemez mi onlar gibi düşünse okumuş eş bile istemezdi. Rabbim çocuklarımızı karşılaştırmasın yaşam tarzlarına alışık olmadığımız kişilerle
Nasıl bir ısıtıcıymış o bende kendinden ısıtmalı biberon gördümde cesaret edemedim biberonu tutmazsa diye.. gece çok iyi oluyor ısıt içir yatır 15 dakka iş tamamKendini avutma degil gercektende oyle disari gidiyoruz istedin gibi gez yemek yerken sicak su istiyom hazir sutu isit iki dk icsin) birde biberon isitacak aldim powerbankla seyyar isiticam oh benden iyisi yok gece yarisi saatlerce kim emzirecek )zaten keyif ediyor iciverim
Demiyor birde memeyle ugrassam yazik olur :)-)
Bişey olmaz canm ben her banyodan sonra yıkıyorm. Gerçi tülü demişsin polar gibi benimkinin filesi ama herhangi bişey olmadı yaniKizlar kuvete taktimiz fileyi makinada yikasam biraey olurmu tulu falan yirtilirmi kus kakasini yapmis teldeydi de
Benim şansım eşimin ailesiylede aynı frekanstayız:)) tabii biz burda yaşamıyoruz halkla içiçe değiliz ama heryerde karşılaşabiliyorsun böyle durumlarlaEşimin tüm sülalesi okumuş hatta tek çalışmayan benim ben düşünce yapısına takığım sadece aynu dili konuşamıyoruz
Aynen canım tabiki her yerde var o insanından ama bende ki ön yargı oldu biraz da çünkü eşimden başka Konyalı tanımıyordum, evet evet eşimle üniversitede tanıştık biz ve 8. Yılımızdayız, dediğin gibi onlar gibi düşünmüyor ama onların fikirlerini de değiştirmek için uğraşmıyor, mesela kv bana sen okumuş etmiş kızsın biz seni istemiyoruz başına buyruksun dik burunlusun falan diye direk yüzüme söyledi çünkü eltim evine bardak alsa alayım mı diye soran bi tip bende böyle olunca koptu bizim aramızda her şey bi istemede bir nişanda ve sonra da nikahta toplam 3 kez gordumCanım o yobazlık insanın içinden geliyor izmirde de yaşadım bursada da kız çocuklarının okumasına karşı olan o kadar çok kişi gördüm ki bizde konyalıyız benim ailemde de eşimin ailesinde de kızların okuyup meslek edinmesi erkeklerden daha fazla önemsenir. Erkek nasıl olsa çalışır siz mutlaka ayaklarınızın üstünde durup kimseye muhtaç olmayın denir. Okul kazanmış işe başlamış kızlara herşeyden çok sevinilir. Benim k.v. hasta k.p.im bile sabah bizi beklrmez .çayımızı koyar. Çocuktan öncede böyleydi kendi evimiz gibi yaşarız hepimiz kimse karışmaz iş beklemez yemek ne olsa yerler hatta şuraya gidin burayı gezin der dururlar. Tabii aile içinde bile oluyor farklılıklar senin eşin öyle bir ailede yetişmiş ama kızınızın okumasını istemez mi onlar gibi düşünse okumuş eş bile istemezdi. Rabbim çocuklarımızı karşılaştırmasın yaşam tarzlarına alışık olmadığımız kişilerle
size de cok gecmiş olsun canım 15 gün bölük pörçük aldım 40 gün de özel hastaneden ayarladım 20 mayısa kadar rahatım somra da parca parca alsam gerekirse seminerlere giderim bebekle napayımHavalar ısınamadi benim büyük oğlan grip küçükte hapsuruyor doğal olarak bol bol emziriyorum burnunu açık tutmaya çalışıyorum
Ne yaptın rapor bulabildin mi
Poposuna sürmüştüm de bi daha gerekirse fitile de sürerim artık :/Canim fitil yaparken fitili zeytin yagina batirda yap hissetmez bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?