2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yok şimdi torun sevmek için çıldırıyorlar =) ama müsait olamıyoruz ne hikmetse =p
Kac senedir musayit zaman bulamadiniz mi kiz esine helall valla ) senin sozunude dinlemis eve sokmamis bi hikaye vardi o gibi olmus
Kisaca yazim
Gelin damat kapiyi acmicaz ailelerimize diyor gelin dayanamayip aciyor kapiyi bunlarin p
Kiz erkek cocuklari oluyor kiza dogumgunu yapiyor neden ogluma yapmadin diyince bana kapiyi kiizim acacak diyor senin kocada kapi acmayan koca )

Güzel haberlerini bekliyoruz canım Allah'ın izniyle

Gelmezler mi hemen ağlar dayanamam ki geliyorlar

Utanıyorum ama ondann dur kasiyiimm bari
) ya birsey soracam sana kizma bana ama ) sen nerde calisiyordun siteye ilkgirdigimde isyerinden giriyorum derdinya hep buraya girerdin kendimce kim buna is vermiş hep burda derdim benim calistim yerlerde wc bile yasakti )

kızımın dişleri dışarıdan belli oluyor kızlar dudağını açınca damagın ıçınde patlamayı bekliyorlar. bugün aşırı huysuzlandı sadece 3kez uyudu sabah 7den berı. ıkıkez 20dk bır kez 1saat. Şimdı tekrar uyudu şükür.Oyuncak elinden düşüyor kızıyor oyun halısından oyuncakları çekiyor çıkmıyor dıye kızıyor uyumaya dırenıyor. sürekli emmesi ise damaklardanmış. rahatlıyormus. ve bastıra bastıra emiyor. ben çok yorgun akşamı ıple cekyorum dınlenmek ıcın.

kız sevaptir bi dislik aliver )
Masallah hizli cikti senin kız alya basi cekiyor baklim kimler siraya girer nazar degmesin boncuk gözumuze oyuncakta tutuyor bizimki bilmiyor daha yazik oglumun ellerini daga eldiven takiyorum yuzunu tirmaliyor gunduz cikariyorum uyurken takiyorum

Ne kadar severse sevsin aileden vazgeçmez kimse canım

Amin canım en büyük sınav
Ben görmedim dua istediğin mesajı gözden kaçırdım sanırım çok üzüldüm Allah sabır versin anneye rabbim sağlıkla tekrarıni nasip etsin

canım aslında eldıven takarak onun kendıne zarar vermesını engellemesını engellıyorsun takma bence. ben 1aydan sonra cıkardım yüzünü de keşfettı ve zmanla dha az cızmeye basladı sonzamanlarda cızmıyır anlıyor yanı elını göturunce artık canının yandıgını bosver cızsınngecıyor. dişliği var kuzuum herseyı agzına alıyor ama memede ruhsal oalrak da rhatlıyor sanırım bakalım patlasa rhat etsek bazen bıkac ayı buluyormuş. tutar kız senin yakışıklı da yakında. aniden baslıyorlar sımdıkı ılgı alanımız su şişesi bizim

) ya birsey soracam sana kizma bana ama ) sen nerde calisiyordun siteye ilkgirdigimde isyerinden giriyorum derdinya hep buraya girerdin kendimce kim buna is vermiş hep burda derdim benim calistim yerlerde wc bile yasakti )
Benim is yerimm okkadar rahattiki patronum la isten ayrilmak icin konuştuk geçen, gitme dedi ama cocuk dedim bakicak kimsem yok vs vs bana dediki gel bebegine birlikte calis burda bos bi odamiz var orayida ona oda yapariz gunun bi saati isini yap kalan kisminda bebeğinle ilgilen burda kac kisiyiz yuklemen vs olduğunda ben bile bakarim oynariz onla burda dedi patronum cok genis ve aile sirketi herkes amca dayi abla kuzen benim yaptigim is ihracat bi sehpa aksesuar firmasinda , yabanci müşterilerim var haftada bir yuklemem olur basinda 2 3 saat beklerim belgelerimi hazirlar gümrükle iletisime gecer malimi gonderirim kalan günlerde mail gelirse musterilerden yardimci olurum belgelerimi islerim pcme siparis takibi yaparim yukleme planlarim lojistikle vs vs genel olarak yuklemelerim oldugunda asil isi yapiyorum oda hafta da 1 2 bazen 2 haftada bi yogunluga gore degisir, wc serbest telefon serbest gezinmek sigara icmek dinlenmek serbest hamileykende derdi patronum isini hallet geri kalan vaktinde dinlen hic problen degil benim icin patronum 26 yasinda insan haklarina ve insana saygi deger veren biri gercekten allah razi olsun su calisma isini de napcam henuz karar veremedim siz olsaniz napardniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…