- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Bir offf ceksem derler ya.. demeyim demeyim ben. Demir eksikliginden olur dedi doktorum benimdeAy y benim ki tek çocuk ama ailesinin derdi bitmez
valla canim cocugunu sen otur evde buyut gerek yok calismaya yazik cocugunaBenim is yerimm okkadar rahattiki patronum la isten ayrilmak icin konuştuk geçen, gitme dedi ama cocuk dedim bakicak kimsem yok vs vs bana dediki gel bebegine birlikte calis burda bos bi odamiz var orayida ona oda yapariz gunun bi saati isini yap kalan kisminda bebeğinle ilgilen burda kac kisiyiz yuklemen vs olduğunda ben bile bakarim oynariz onla burda dedipatronum cok genis ve aile sirketi herkes amca dayi abla kuzen benim yaptigim is ihracat bi sehpa aksesuar firmasinda , yabanci müşterilerim var haftada bir yuklemem olur basinda 2 3 saat beklerim belgelerimi hazirlar gümrükle iletisime gecer malimi gonderirim kalan günlerde mail gelirse musterilerden yardimci olurum belgelerimi islerim pcme siparis takibi yaparim yukleme planlarim lojistikle vs vs genel olarak yuklemelerim oldugunda asil isi yapiyorum oda hafta da 1 2 bazen 2 haftada bi yogunluga gore degisir, wc serbest telefon serbest gezinmek sigara icmek dinlenmek serbest hamileykende derdi patronum isini hallet geri kalan vaktinde dinlen hic problen degil benim icin patronum 26 yasinda insan haklarina ve insana saygi deger veren biri gercekten allah razi olsun su calisma isini de napcam henuz karar veremedim siz olsaniz napardniz
Bizde bu ay 520g aldik kuzum okumussundur. Ama doktor kilo tek basina kriter degildir dedi boy 4cm artmis 64olmus kafa 2,5cm.buyumus mutlu saglikli gorunuyor mamaya gerek yok dedi.❤Kızlar bizimde bugün 3 aylık kontrolümüz vardi. En son martin 21 gitmiştik 5265 çıkmıştı 5100 olarak aldılar kıyafetli olduğu için
Bugün gittik 5770 gibi falan çıktı 5600 baz aldılar kilosunu boyu 59 olmuş
Gelişimi orta seviyede ilerliyor bakalım
Yok ben isten erken kacarim yemek ve utu vs ben varken kuzum zaten eve de kamera her an telden takipli ❤hem bakıcı hem ütücu olunca aynı kişi bebeler telefon ve tv bağımlısı oluyor. Kendinden pay bic herşeye yetisebiliyor musun. O kişi de ev işi yapabilmek için çocuğu oyalayacak şeyler buluyor. Bu oyuncak fln değil tv yada telefon oluyor
[/QUOTE][
valla canim cocugunu sen otur evde buyut gerek yok calismaya yazik cocuguna) ben calisayim orda oglumuda gotureyim ) nasilolsa sagarak besleniyor musteriler bile bakar benim cocuga ;-))
Foto koyabilir misin kuzum bende merak ediyorum nasik duruyir gelmek uzereykenkızımın dişleri dışarıdan belli oluyor kızlar dudağını açınca damagın ıçınde patlamayı bekliyorlar. bugün aşırı huysuzlandı sadece 3kez uyudu sabah 7den berı. ıkıkez 20dk bır kez 1saat. Şimdı tekrar uyudu şükür.Oyuncak elinden düşüyor kızıyor oyun halısından oyuncakları çekiyor çıkmıyor dıye kızıyor uyumaya dırenıyor. sürekli emmesi ise damaklardanmış. rahatlıyormus. ve bastıra bastıra emiyor. ben çok yorgun akşamı ıple cekyorum dınlenmek ıcın.
Diley diley diley dileyFoto koyabilir misin kuzum bende merak ediyorum nasik duruyir gelmek uzereyken
Ah ah o emzirmeye çalışma zaten insanı bitiren haklısın.Canım aslında bakarsan bende temizlik yemek saldim. inan akşam yemeği sadece bi çeşit yapıyorum.bazen sadece yumurtayla gecistiriyoruz. Benim yorgun olduğum konu oğlumun uykuda emmesi.Mesala uyutuyorum uyanmamasi için birinin sallamasi lazım ki yetişip uykuda emzireyim.eğer uyanirsa sil baştan ve bu sefer hic uyumaz.2.tam uyuttugum zaman ne çok uykuya geçmesi lazım nede hafif uykusu olması lazım.uykuya tam da larda ememiyir yarım uyursa bu sefer çığlık atıp tutmuyor.inan defalarca gogsumden ayağıma,ayagimdan göğsüme alıyorum tam emdiği zamanda sallayarak emziriyormki uyanmasin tabi ben pert oluyirum artık.gece 12 yarım yamalak emzirip uyuttum.ben uyanmadan o uyandı saat 4.te ve emmedi çok ağladı ac oldu halde.illaki uyutmam gerekliydi.inan bazen sabrimin sınırına geliyorum.sabır çekiyorum tekrar dvm ediyorum.6.aya kadar emseydi yine yeterdi.mama ek gıda dvm ederdik yolumuza.çünkü boyle ne misafir kabul edebiliyorum nede cikabiliyorum.
Biz de gitmedik canım. Geçmiştir büyük ihtimal herhangi bir belirti veya huzursuzluk yoksa. Tabi buharlara sonuna kadar devam et kuzum .Sagol kuzum , bronsit icin kontrole gidemesim bi gecmostir ama heralde dimi
Nekadar uzuldum tarif edemem rabbim acisini dindirsin en yakin zamanda kucagini doldursun okadar ay sevincle bekle zorluga katlan aciyi cek yavrun bir gecede kayip gitsin imtihan dunyasi onun imtihanida cok zormus dayanma gucu versin rabbimkızlar malesef dün dua istediğim arkadasım bebegini kaybetti 6 yıldır bekliyordu hamileliği çok iyi gecti ama olmadı.uyumuyor emmiypr kusuyor ne boş şeylere takılıyormuşuz sag olsunlar yanımızda olsunlar hepsi gecer Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Geçmiş olsun canım.Merhaba hanımlar ♥
Başağrısı ile uyandım hala devam ediyo
Bizim ufak paşa 27 Nisan'da sünnet olacak günü aldım
Su iki gündüraksam yapiyorum sadecekutular bitene kdr mi ki devamarkadasim , valla 2 gundur bursaya hast git gel yoruldum yarin tekrardan gitmek istemiyorum yine hastaneye ama mecburum gel dediBiz de gitmedik canım. Geçmiştir büyük ihtimal herhangi bir belirti veya huzursuzluk yoksa. Tabi buharlara sonuna kadar devam et kuzum .
Valla ben de coook beğendimLutfen mutevazi olma yoksa alinirim)
Cok begendim gercekten katolokluk olmusun masallah diyim sende biyerlerini kaşi)
Budekort 10 gün diğeri 5 gün canım.Su iki gündüraksam yapiyorum sadecekutular bitene kdr mi ki devamarkadasim , valla 2 gundur bursaya hast git gel yoruldum yarin tekrardan gitmek istemiyorum yine hastaneye ama mecburum gel dedi
çekmeye calsrm canm bıtane var ama o cok net degıl ablam ıcn cekmeye calıstım bgun actırmadı dılını cıkaryo hep. smdı uyuyor yarın sabah denerım cekmeyı ama mesels kendı alt dişine bak dişyerın bellı olur ıcınde dıs onun da bellı patlamayı beklıyorlarFoto koyabilir misin kuzum bende merak ediyorum nasik duruyir gelmek uzereyken
Gelmezler mi hiç düğünden sonra hemen tatile geldiler Alanyadaydık yaesininkiler yok halen gelmiyorlar dimi ) çakal hep bana hep bana kiz guldurdun allahta seni guldursun
Sorma ya kehribar kolye aldım aynı gaz sancısı givi çığrınıyor iki gündür iki alt dişi gözüküyor Alperen'in dekızımın dişleri dışarıdan belli oluyor kızlar dudağını açınca damagın ıçınde patlamayı bekliyorlar. bugün aşırı huysuzlandı sadece 3kez uyudu sabah 7den berı. ıkıkez 20dk bır kez 1saat. Şimdı tekrar uyudu şükür.Oyuncak elinden düşüyor kızıyor oyun halısından oyuncakları çekiyor çıkmıyor dıye kızıyor uyumaya dırenıyor. sürekli emmesi ise damaklardanmış. rahatlıyormus. ve bastıra bastıra emiyor. ben çok yorgun akşamı ıple cekyorum dınlenmek ıcın.
Süt yapıyormu onlar. Emzirirken yeme bari sen ne yesen vitamin olarak çocuğa geçiyor. Çocuk vitaminsiz kalır.Ben kendimi bildim bileli 45 kiloyum) insangibi oyurup yemek yemisligim yoktur fast food paketli yicekler hamurisi tatli bolyagli pogcalar :))
Benim işim de çok rahatti ama eşimin işi ile benim işim arasinda çok mesafe vardı ben çok yol gidiyordum. Birde eşim çıkmami istedi çalışma diyor. Evliyken bir sene çalıştım oncesi dokuz yıl, sadece yemeğe,ev temizliğine yetişmek bile çok zor.Benim is yerimm okkadar rahattiki patronum la isten ayrilmak icin konuştuk geçen, gitme dedi ama cocuk dedim bakicak kimsem yok vs vs bana dediki gel bebegine birlikte calis burda bos bi odamiz var orayida ona oda yapariz gunun bi saati isini yap kalan kisminda bebeğinle ilgilen burda kac kisiyiz yuklemen vs olduğunda ben bile bakarim oynariz onla burda dedipatronum cok genis ve aile sirketi herkes amca dayi abla kuzen benim yaptigim is ihracat bi sehpa aksesuar firmasinda , yabanci müşterilerim var haftada bir yuklemem olur basinda 2 3 saat beklerim belgelerimi hazirlar gümrükle iletisime gecer malimi gonderirim kalan günlerde mail gelirse musterilerden yardimci olurum belgelerimi islerim pcme siparis takibi yaparim yukleme planlarim lojistikle vs vs genel olarak yuklemelerim oldugunda asil isi yapiyorum oda hafta da 1 2 bazen 2 haftada bi yogunluga gore degisir, wc serbest telefon serbest gezinmek sigara icmek dinlenmek serbest hamileykende derdi patronum isini hallet geri kalan vaktinde dinlen hic problen degil benim icin patronum 26 yasinda insan haklarina ve insana saygi deger veren biri gercekten allah razi olsun su calisma isini de napcam henuz karar veremedim siz olsaniz napardniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?