2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
[
valla canim cocugunu sen otur evde buyut gerek yok calismaya yazik cocuguna ) ben calisayim orda oglumuda gotureyim ) nasilolsa sagarak besleniyor musteriler bile bakar benim cocuga ;-))[/QUOTE]

Bizde bu ay 520g aldik kuzum okumussundur. Ama doktor kilo tek basina kriter degildir dedi boy 4cm artmis 64olmus kafa 2,5cm.buyumus mutlu saglikli gorunuyor mamaya gerek yok dedi.❤

Yok ben isten erken kacarim yemek ve utu vs ben varken kuzum zaten eve de kamera her an telden takipli ❤

[

valla canim cocugunu sen otur evde buyut gerek yok calismaya yazik cocuguna ) ben calisayim orda oglumuda gotureyim ) nasilolsa sagarak besleniyor musteriler bile bakar benim cocuga ;-))
[/QUOTE]
Huysuz bi bebek oldugu icin annemlerde zorlanirsin diyolar, emeklemek isticek nereye salican cocugu diyolar bide emiyor zor olur diyolarda diyolar patronus diyorum nasil olur zor olur vs aman hep birlikte bakariz diyo git baska birini bul mubarek ne bu israr benim olmami istiyormus benden memnunmus yani kim ise alir dedigin kisi birakmak istemiyo beni bu arada kızmadım hic sakaryada calistigim bi yer vardi wc yi de gectim namaza zor cikiyordum o arada giriyordim paket program yaoiyordjm 5 dk da , o tarz yerlerden sonra boyle bi isyeri kolay kolay denk gelmez. Staj yaptigim yerde bile patron gecer dururdu telefonlari birakin diye soylenirdi ama bizimki oyle bi is ki cok yogun olsan bile 2 3 saate bosa çıkıyorsun

Foto koyabilir misin kuzum bende merak ediyorum nasik duruyir gelmek uzereyken

Ah ah o emzirmeye çalışma zaten insanı bitiren haklısın.
Çocuk iştahla emse diğerleri de kolay geliyor insana.
Büyük oğlumda ben de yaşadım sadece uykuda emerdi. Çok zordu. Rabbim kolaylık versin canim

Nekadar uzuldum tarif edemem rabbim acisini dindirsin en yakin zamanda kucagini doldursun okadar ay sevincle bekle zorluga katlan aciyi cek yavrun bir gecede kayip gitsin imtihan dunyasi onun imtihanida cok zormus dayanma gucu versin rabbim

Biz de gitmedik canım. Geçmiştir büyük ihtimal herhangi bir belirti veya huzursuzluk yoksa. Tabi buharlara sonuna kadar devam et kuzum .
Su iki gündüraksam yapiyorum sadecekutular bitene kdr mi ki devamarkadasim , valla 2 gundur bursaya hast git gel yoruldum yarin tekrardan gitmek istemiyorum yine hastaneye ama mecburum gel dedi

Su iki gündüraksam yapiyorum sadecekutular bitene kdr mi ki devamarkadasim , valla 2 gundur bursaya hast git gel yoruldum yarin tekrardan gitmek istemiyorum yine hastaneye ama mecburum gel dedi
Budekort 10 gün diğeri 5 gün canım.
Yani doktor bize hep öyle yaptırıyor.

ben de çalışmak istiyorum eşim gerek yok
Foto koyabilir misin kuzum bende merak ediyorum nasik duruyir gelmek uzereyken
çekmeye calsrm canm bıtane var ama o cok net degıl ablam ıcn cekmeye calıstım bgun actırmadı dılını cıkaryo hep. smdı uyuyor yarın sabah denerım cekmeyı ama mesels kendı alt dişine bak dişyerın bellı olur ıcınde dıs onun da bellı patlamayı beklıyorlar

Sorma ya kehribar kolye aldım aynı gaz sancısı givi çığrınıyor iki gündür iki alt dişi gözüküyor Alperen'in de

Benim işim de çok rahatti ama eşimin işi ile benim işim arasinda çok mesafe vardı ben çok yol gidiyordum. Birde eşim çıkmami istedi çalışma diyor. Evliyken bir sene çalıştım oncesi dokuz yıl, sadece yemeğe,ev temizliğine yetişmek bile çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…