2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kesinlikle calisirken zor bende 1 sene calistim evliyken , esim cik calisma vs demedi ama hem cocukla hem is cok zor olur gibi. Cok sukur suanlik durumumuz iyi kendi yagimizda kavruluyoruz ama calisma ortamini vs cok seviyordumhic calisiyomus gibi gelmiyordu ozel arabayla aliyolardi evimin onunden 10 dk sonra isyeri 9 da is basi kapimin onune kdr birakiyolardi ah ah simdi zor bebegimide kendim buyutmek istiyorum Rabbim zor gunler gostermesin elbet calisirim her zaman da derim bunu gerci annem burda olsaydi kesin geri donerdim

Kuzum kehribar nerden aldin ve ise yariyor mi salya si flnda diniyormus oyle diyolar hemen paylas bizimle
Bugün n11den aldık canım gelsin kullanınca yazarım dün gece çok ağladı bildiğin beyaz dişler görünüyor kızım 7 buçuk aylıkken çıkarmıştı erkenci oğlum çığlık çığlığa ağlıyor Allah kolaylık versin hepimize diş çok zor oluyor bu kadar erken çıkmasın isterdim

Kız tırnaklarını kes eldivenlik zaman geçti artık törpüle bir de yapamaz daha.

Amin Bende dokuzda gidiyordum kimse demezdi niye geç geliyorsun. Müdür bile daha erken giderdi işe Beşte çıkardık. Bende eşime kiziyordum senin yüzünden işimden oldum ben evde durmak istemiyorum . Yakin olsaydık Çocuğa annem bakardi diyordum. Çocuk doğdu gördüm anyayı konyayi. Nereye çalışıyorsun. Bilmeyince insan kolay zannediyor. Benimde annem uzak eşimin annesi de hasta. Çok şükür öyle borç falanda yok çalışmamı gerektirecek.

Etiketle canim beni mutlaka bende dusunuyorum cunkum

Masallah saclara Dert etme hepimiz ayni durumu isler yarim yamalak oluyor bazen oda olmuyor
D defne1453 kuzum bende ayniyim inan. Bugun kac kere agladim haddi hesabi yok yani. Bazen birikip birikip patliyoruz iyice. Bu arada masallah kizina cok tatli ❤❤
Teşekkürler canım kızlarımız çok tatlıs oldular ❤❤birde azcik da anlayışlı olsalar
Tipkisi canım bizde de. Bugün hele yedi buçuk gibi kalktı bende öyle yorgundum ama ne yaptım uyumadı , hala uyutmaya çalışıyorum dokuza kadar yolumuz var bende bakım dikkat etmedim öyle , yarım saate kalkıyor sanki bu aralar uykusu çok fazla kısa gunduzleri
Canım benim bebişde de meme reddi var. Ama çok şükür eskisi gibi aglamali krizli olmuyor. Bende uyurken emziriyorum. O yüzden önce emzik verip gözünü kapatıp uyku moduna sokuyorum uyumuyorsa da bir süre sonra alıyor. Ugrastirmali oluyor ama öncesine göre sukrediyorum önceden ağlaya zirlaya deneye deneye vermeye calisiyordum
Maşallah kizlariniza seninki dilleri çıkarmış maşallah

D defne1453 saçları @Sevimlipanduf un kızı gibi maşallah prenseslere
Teşekkür ederiz canım benim , aynen bizimki de saçlı doğdu epeyce, citcitli toka bile takılıyor, ama yavaş yavaş dökülüyor artık yanlardan

Canım maşallah size. Ben çok uğraşıyorum da olmuyor malesef. Kundak yapıyorum kundağı cozuyor. Emzik veriyorum emziği atıyor. Sallasam da fayda etmiyor. Dış dönemi nasıl olacak bilemedim.
Gece üçten sonra iki saatte bir veya saat başı kalkıyor . Sonra sabah saatlerinde uyanıyor , bugün hele şu saat oldu üç kez on beş yirmi dk daldı onun dışında hep emzirmeye veya uyutmaya calismakla geçti. Sadece bebisle ilgileniyorum başka birşey yapamıyorum o yüzden

Arkadaşlar merhabalar. Ben Şubat sonu Doğum yaptım. Sizin bebişleriniz şimdi 3-3.5 aylık olmuştur o yüzden size sormak istedim. Uykularında memeye bağımlılıklarında bir değişiklik ilerleme oluyor mu? Herkes 3.aydan sonra rayına girer diyor da

Bizimki de öyle sabahtan beri sadece bi kere uyudu o da yarım saat sürdü. Şimdi nasılsa uykusuz diye aldım yatak odasına kapattım ışıkları uyutmaya çalışıyorum

Kötü haberi veren olmak istemezdim ama olmuyor tünelin ucu mahmut hocanın odasına çıkıyor benim bebeğim hala emmeden kesinlikle uyumuyor.. gece uykusu düzene girecek gibi ama gündüz uykuları da giderek kötüleşti

Bittiğim an şu an gerçekten mi yaaaa. Doktor bile bir aya azalır bu meme isteme olayı dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…