- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Tesekkur ederim tanemin dediği foto baskaydi ama ❤❤❤ ne diciim ben şimdi bronsitoldugunu hisseder gibi olsam hava versem bos veya ilacli bi zarari var mi acaba hava vermeninValla ben de coook beğendimPapatyamaviss masallah canım ❤
Kesinlikle calisirken zor bende 1 sene calistim evliyken , esim cik calisma vs demedi ama hem cocukla hem is cok zor olur gibi. Cok sukur suanlik durumumuz iyi kendi yagimizda kavruluyoruz ama calisma ortamini vs cok seviyordumhic calisiyomus gibi gelmiyordu ozel arabayla aliyolardi evimin onunden 10 dk sonra isyeri 9 da is basi kapimin onune kdr birakiyolardi ah ah simdi zor bebegimide kendim buyutmek istiyorum Rabbim zor gunler gostermesin elbet calisirim her zaman da derim bunu gerci annem burda olsaydi kesin geri donerdimBenim işim de çok rahatti ama eşimin işi ile benim işim arasinda çok mesafe vardı ben çok yol gidiyordum. Birde eşim çıkmami istedi çalışma diyor. Evliyken bir sene çalıştım oncesi dokuz yıl, sadece yemeğe,ev temizliğine yetişmek bile çok zor.
Kuzum kehribar nerden aldin ve ise yariyor mi salya si flnda diniyormus oyle diyolar hemen paylas bizimleSorma ya kehribar kolye aldım aynı gaz sancısı givi çığrınıyor iki gündür iki alt dişi gözüküyor Alperen'in de
Bugün n11den aldık canım gelsin kullanınca yazarım dün gece çok ağladı bildiğin beyaz dişler görünüyor kızım 7 buçuk aylıkken çıkarmıştı erkenci oğlum çığlık çığlığa ağlıyor Allah kolaylık versin hepimize diş çok zor oluyor bu kadar erken çıkmasın isterdimKuzum kehribar nerden aldin ve ise yariyor mi salya si flnda diniyormus oyle diyolar hemen paylas bizimle
kız sevaptir bi dislik aliver)
Masallah hizli cikti senin kız alya basi cekiyor baklim kimler siraya girer nazar degmesin boncuk gözumuze oyuncakta tutuyor bizimki bilmiyor daha yazik oglumun ellerini daga eldiven takiyorum yuzunu tirmaliyor gunduz cikariyorum uyurken takiyorum
AminKesinlikle calisirken zor bende 1 sene calistim evliyken , esim cik calisma vs demedi ama hem cocukla hem is cok zor olur gibi. Cok sukur suanlik durumumuz iyi kendi yagimizda kavruluyoruz ama calisma ortamini vs cok seviyordumhic calisiyomus gibi gelmiyordu ozel arabayla aliyolardi evimin onunden 10 dk sonra isyeri 9 da is basi kapimin onune kdr birakiyolardi ah ah simdi zor bebegimide kendim buyutmek istiyorum Rabbim zor gunler gostermesin elbet calisirim her zaman da derim bunu gerci annem burda olsaydi kesin geri donerdim
Etiketle canim beni mutlaka bende dusunuyorum cunkumBugün n11den aldık canım gelsin kullanınca yazarım dün gece çok ağladı bildiğin beyaz dişler görünüyor kızım 7 buçuk aylıkken çıkarmıştı erkenci oğlum çığlık çığlığa ağlıyor Allah kolaylık versin hepimize diş çok zor oluyor bu kadar erken çıkmasın isterdim
Masallah saclara Dert etme hepimiz ayni durumu isler yarim yamalak oluyor bazen oda olmuyor
Teşekkürler canım kızlarımız çok tatlıs oldular ❤❤birde azcik da anlayışlı olsalar
Tipkisi canım bizde de. Bugün hele yedi buçuk gibi kalktı bende öyle yorgundum ama ne yaptım uyumadı , hala uyutmaya çalışıyorum dokuza kadar yolumuz var@bsebse canim benim ya valla okurken kendimi okudum sanki.. cok iyi anliyorum o bezmisligi. Bozma moralini hepsi gececek..
İnşallah canım ya , artık normal hayata dönmek istiyorum
D defne1453 ayni bizim uyku duzeni ya aksam 9-10 gibi yatip gece 3te kalkiyor sonra saat basi uyaniyor 6-7 gibi de tam uyaniyor bi daha aksama kadar yatmiyor yatarsa da yarim saat.. sunu anladim ki uyuduktan sonra 40 dakikayi aşabilirse uzun yatıyor yoksa asla tam dalamadığı için çıt çıksa uyanıyor
Canım benim bebişde de meme reddi var. Ama çok şükür eskisi gibi aglamali krizli olmuyor. Bende uyurken emziriyorum. O yüzden önce emzik verip gözünü kapatıp uyku moduna sokuyorum uyumuyorsa da bir süre sonra alıyor. Ugrastirmali oluyor ama öncesine göre sukrediyorum önceden ağlaya zirlaya deneye deneye vermeye calisiyordumCnim Benim yorgunlugum ne ağlaması nede uyuymamasi. Benim yorgunlugum oğlumun uykuda beslenmesi uyku dışında beslenmiyor.herşeyimi ona göre planlıyorum.onun için çok yoruluyorum yoksa memeyi rahatlıkla emen bi bebek olsaydı benim için hiç biseydi
Teşekkür ederiz canım benim , aynen bizimki de saçlı doğdu epeyce, citcitli toka bile takılıyor, ama yavaş yavaş dökülüyor artık yanlardanMaşallah kizlariniza seninki dilleri çıkarmış maşallah
D defne1453 saçları @Sevimlipanduf un kızı gibi maşallah prenseslere
Canım maşallah size. Ben çok uğraşıyorum da olmuyor malesef. Kundak yapıyorum kundağı cozuyor. Emzik veriyorum emziği atıyor. Sallasam da fayda etmiyor. Dış dönemi nasıl olacak bilemedim.canım bu yarımsaat uyku hepimizin bebişlerinin başına gelıyor yavaş yavaş 2haftadır bu sorum vardı ve tum gunlerim uykularını tamamlamaya calısmakla gectı ne yemek yaptım ne temızlık zarzor uykuya döndure döndure alıstırdım smdı kolayca donebılıyor 30dk uyudysa nasıl uyuttuysan oyle uyutmaya dvam et tavsıyem ve bunun ıcın 30dk uğras ılk gunler gerıye dönemıyor ama duzelıyır yavasca. 4,5 haftasonunda da kendılerı o derın uykuya gececk kıvama gelecdkmıs hadi inşallah.. Kızım 7, 7bucuk gb uyuyor genelde sabah da 6,7 gb uyanıyor. gece beslenmesı 11,12 gb oluyor. sonra da sabah 4 gb 6 6bucukta da kesın kalkıs oluyor. bazen se bır beslenme oluyor gece 3tennsnra dalması zor oluyor mu?
Tamam canım bi kaç hafta kullanalım haberdar edeyimEtiketle canim beni mutlaka bende dusunuyorum cunkum
Tam gıcık olunasi insan tipiBen kendimi bildim bileli 45 kiloyum) insangibi oyurup yemek yemisligim yoktur fast food paketli yicekler hamurisi tatli bolyagli pogcalar :))
Şu yerine içtiklerin kilo yapmadimi. Sonuçta içleri şeker dolu ve katkı maddesi. Eki Görüntüle 2259531
Arkadaşlar merhabalar. Ben Şubat sonu Doğum yaptım. Sizin bebişleriniz şimdi 3-3.5 aylık olmuştur o yüzden size sormak istedim. Uykularında memeye bağımlılıklarında bir değişiklik ilerleme oluyor mu? Herkes 3.aydan sonra rayına girer diyor da ☺
Evet sürekli memede. Meme de uyumak istiyorhep mememi istiyor?
Bizimki de öyle sabahtan beri sadece bi kere uyudu o da yarım saat sürdü. Şimdi nasılsa uykusuz diye aldım yatak odasına kapattım ışıkları uyutmaya çalışıyorumTeşekkürler canım kızlarımız çok tatlıs oldular ❤❤birde azcik da anlayışlı olsalar
Tipkisi canım bizde de. Bugün hele yedi buçuk gibi kalktı bende öyle yorgundum ama ne yaptım uyumadı , hala uyutmaya çalışıyorum dokuza kadar yolumuz varbende bakım dikkat etmedim öyle , yarım saate kalkıyor sanki bu aralar uykusu çok fazla kısa gunduzleri
Canım benim bebişde de meme reddi var. Ama çok şükür eskisi gibi aglamali krizli olmuyor. Bende uyurken emziriyorum. O yüzden önce emzik verip gözünü kapatıp uyku moduna sokuyorum uyumuyorsa da bir süre sonra alıyor. Ugrastirmali oluyor ama öncesine göre sukrediyorum önceden ağlaya zirlaya deneye deneye vermeye calisiyordum
Teşekkür ederiz canım benim , aynen bizimki de saçlı doğdu epeyce, citcitli toka bile takılıyor, ama yavaş yavaş dökülüyor artık yanlardan
Kötü haberi veren olmak istemezdim ama olmuyorArkadaşlar merhabalar. Ben Şubat sonu Doğum yaptım. Sizin bebişleriniz şimdi 3-3.5 aylık olmuştur o yüzden size sormak istedim. Uykularında memeye bağımlılıklarında bir değişiklik ilerleme oluyor mu? Herkes 3.aydan sonra rayına girer diyor da
Bittiğim an şu anKötü haberi veren olmak istemezdim ama olmuyortünelin ucu mahmut hocanın odasına çıkıyor benim bebeğim hala emmeden kesinlikle uyumuyor.. gece uykusu düzene girecek gibi ama gündüz uykuları da giderek kötüleşti
Şuan bende cabaliyorum canım gözlerini kapadı inşallah uyumaya devam ederBizimki de öyle sabahtan beri sadece bi kere uyudu o da yarım saat sürdü. Şimdi nasılsa uykusuz diye aldım yatak odasına kapattım ışıkları uyutmaya çalışıyorum
Gece uykusu düzene girecek gibi derkenBittiğim an şu angerçekten mi yaaaa. Doktor bile bir aya azalır bu meme isteme olayı dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?