- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
tanem kız senin oğlan grip mi olmuştu nasıl iyileştiBen okadar doguranlardaki azime hayranim gercekten cennetlikler
Geçti mi geçti gitti canım biz doğum yapmadık ameliyat olduk o kadar acı normal ama sonuç mükemmel yoksa ikinci kez o masaya çıkılır mı bide belden oldum ben ikisini de yürüyerek girdim ameliyathaneye şükürler olsun kalktık bitti gitti 2. Daha iyi geçti bu arada ilkinde 15 gün yatmıştımCok saol ya iyi moral verdin) iste bu yuzden cok korkuyorum ilkide birseymi sen ikinci ucuncuyu gor diyolarya iste ben bunun acisini atlatamamisim o wc giderken sogukta karnin titremesi idrar sonuna gelirkenki acı aman yarabbim simdi gibi gozumun onunde o titremeler kipirdayamadim yatakta yeminediyorum ucgun oturdum uyumadimn yatinca kalkamiyordum oturdum ucgun ne aciydi ya :-((
Bu kadın doğumcuların yaptigi smear testi degil mi ya kulak cubugu gibi seyle akinti aliyorlar rahim ağzındanBen daha önce yaptırdım canım sağlık ocağında, 3 sene falan oluyo yaptıralı. Onu yaptırmak lazım, çok çok önemli. Rahim ağzı kanseri taraması. Pek bir şey hissetmiyorsun, korkma katlanamayacağin bir şey değil
Aynen ya ilki çok rahat geçti benimde, iyi ben rahat atlatıyorum diyerekten girdim ikinci ameliyataT tanem-tane20 benim ikici sezaryendi.ilkinde hiç zorluk çekmemişti.ama bu sefer yokmu ALLAH 'im omrumca onun acısını unutmucam.Rabbim gönül acisi vermesin diğer türlüsü geçiyor iyi kötü
kızlar malesef dün dua istediğim arkadasım bebegini kaybetti 6 yıldır bekliyordu hamileliği çok iyi gecti ama olmadı.uyumuyor emmiypr kusuyor ne boş şeylere takılıyormuşuz sag olsunlar yanımızda olsunlar hepsi gecer Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Kızlar bizimde bugün 3 aylık kontrolümüz vardi. En son martin 21 gitmiştik 5265 çıkmıştı 5100 olarak aldılar kıyafetli olduğu için
Bugün gittik 5770 gibi falan çıktı 5600 baz aldılar kilosunu boyu 59 olmuş
Gelişimi orta seviyede ilerliyor bakalım
Yemin ederim beynim yandı artık. Sabah 9’dan beri 0 uyku ve sürekli mızmız bir bebekle evin içinde bir o yana bir bu yana dolanıyoruz. Oturunca da sıkılıyor. Oyun halısında da sıkılıyor. Anakucağında da sıkılıyor. Her şeyden sıkılıyor. Sadece ayakta dolanmak istiyor. Anlamadım bu neyin huysuzluğu. Sakin çocuğum nazara mı geldi ne oldu. Diş midir nedir anlamadım. Emerken bile mızır mızır iki emiyo beş böğürüyo. Bi de böğürmeyi öğrendi. Ağlama moduna geçmeden önce böğürüyo bööööööö böööööğ. Başım da şişti. Of
Nasilsiniz annisler :) uzun zamandir giremiyorum gercekten, Sukurler olsun kizim 11 haftalik oldu, 2 bucuk yasindaki ablasiyla birlikte buyuyup gidiyor:) Buyuk kizim cok seviyor kardesini... Kaydessss Kaydesss diye geziyor kuzummmmm
Ilk zamanlar coooook zorlandm ( lohusalik yuzunden bence ) simdi tamamen duzenim oturdu Bin Sukur ❤
Benim de yengem Nazilli li abimle orda yaşıyorlarT tanem-tane20 kız tanem Seninle yaşayan yaşlanmazenerjine esprilerine hayranım. Aydın Nazilli İsabeyli de evimiz var kardeşim orda okudu okulunu bitirdi ev hala kurulu duruyor, Geçen sene geldim bi hafta kaldım Denizli Pamukkale falan gezdik. Kısmet olursa yine gelcem. Muhteşem kocan izin verirse ziyaret etmek isterim seni
Adam anasiyla disari salmıyor,tanımadığı insanla mi salacak kız ilahi :))T tanem-tane20 kız tanem Seninle yaşayan yaşlanmazenerjine esprilerine hayranım. Aydın Nazilli İsabeyli de evimiz var kardeşim orda okudu okulunu bitirdi ev hala kurulu duruyor, Geçen sene geldim bi hafta kaldım Denizli Pamukkale falan gezdik. Kısmet olursa yine gelcem. Muhteşem kocan izin verirse ziyaret etmek isterim seni
sen çok yaşa bacım cok guldum yaBu kadın doğumcuların yaptigi smear testi degil mi ya kulak cubugu gibi seyle akinti aliyorlar rahim ağzından
Anlamadım ki ondan değil diyor hemşirece
Sen sağlık ocağında yatırmışsın öyle birşey miydi spekulum takıp alıyorlar örneği
Aynen ya ilki çok rahat geçti benimde, iyi ben rahat atlatıyorum diyerekten girdim ikinci ameliyata
Anam o neydi öyle
Allah sabır versin ailesine.cok haklısın Cnim Rabbim tüm bebekleri korusun onları bizlere bağışlasınkızlar malesef dün dua istediğim arkadasım bebegini kaybetti 6 yıldır bekliyordu hamileliği çok iyi gecti ama olmadı.uyumuyor emmiypr kusuyor ne boş şeylere takılıyormuşuz sag olsunlar yanımızda olsunlar hepsi gecer Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Karisi geri iade eder sana merak etme senKIZLAR yusufum kucağımda tlf elimde msj yazıyorum oda tlf ışığına bkip gülüyor. Yaw bu çocuk niye uyumuyor acep evlendirsemmi karısı bksin azcik
Yok canım takmadılar eşim kendi aldı bir tane bilezik ayıp olmasın onu babama vereyim o taksın dedi kesinlikle izin vermedim bunaOha borc mu olsun dedi elgibi sıraya girip birde borcmu kuzum sana birsey takmadilarmi ay uzulme bana taktilar da ne oldu esim gecen geri aldi onu terketmim diye)
Prospan diye bir surup var canim onunlatanem kız senin oğlan grip mi olmuştu nasıl iyileşti
Ay insallah zati muhterem kocamT tanem-tane20 kız tanem Seninle yaşayan yaşlanmazenerjine esprilerine hayranım. Aydın Nazilli İsabeyli de evimiz var kardeşim orda okudu okulunu bitirdi ev hala kurulu duruyor, Geçen sene geldim bi hafta kaldım Denizli Pamukkale falan gezdik. Kısmet olursa yine gelcem. Muhteşem kocan izin verirse ziyaret etmek isterim seni
Masallah kocana ya naparsan yap nekadar kendini paralarsan parala kaderin yazdigini silemiyorsunYok canım takmadılar eşim kendi aldı bir tane bilezik ayıp olmasın onu babama vereyim o taksın dedi kesinlikle izin vermedim buna
Benbunda gece 21:00 de girdim 22:00 kendimdeydim sabah 08:00 ayaklandim hastanede merakimdan odalara bakiniyordum kim neler hazirlamis diye 10:00 da beni saliverdiler demekki bu iyi bi dogumGeçti mi geçti gitti canım biz doğum yapmadık ameliyat olduk o kadar acı normal ama sonuç mükemmel yoksa ikinci kez o masaya çıkılır mı bide belden oldum ben ikisini de yürüyerek girdim ameliyathaneye şükürler olsun kalktık bitti gitti 2. Daha iyi geçti bu arada ilkinde 15 gün yatmıştım
Benbunda gece 21:00 de girdim 22:00 kendimdeydim sabah 08:00 ayaklandim hastanede merakimdan odalara bakiniyordum kim neler hazirlamis diye 10:00 da beni saliverdiler demekki bu iyi bi dogum
Anam ikincide hasat ederlerya beni :-((
Kilar sizin akliniza uydum eldiveni cikardim bu saat olmus agiz sapirtisina uyandim kebap yiyo sanarsiniz damagini sapla saplata ellerini yiyo hemen yakaladim parmaklarini bu gece cezali eldiven taktim uyudu hemende birdaha baksin dursun cikaracak diye bi gece uykum var onuda elleri yuzunden heder etmim
Bazen az yada fazla gelebiliyor. Psikoloji ile de alakalı. Hemen kesildi diye düşünüp kötü etkileme kendini. Bu gece mümkünse güzelce uyu. Uyku süt yapar. Normale döner bir an önce umarım
Aa bebek emmiyormuydu cnm
Canim sut birden kesilmez. Asagiya inmesinde bir problem vardir. Duzenli emziriyor muydun? Kac dk sagdin birde bazen uzun bir sure sagdiktan sonra birden gelir
Tesekkurler cevabiniz icin, normalde bebegim emiyor duzenli. ama ben sutumun gelmedini nasil anladim ? Bebegin karsinsa su iciyordum. Birden yalanmaya basladi. Bende yarim tatli kasigi su vereyim dedim. O kadar hosuna gittiki. Hemen gittim sutumu sagayim,kasikla vereyim su zannetsin daha cok icsin diye. Bir baktim 10dkda sadece 10 cc cikti. Makina calistigina sahit oldum cunku ilk cikan sutler cok yogun geldi sonra azalarak devam ediyor. Damla damla. Daha sonra zar zor 30 cc cikardim iki kere ayri surelerde sagarak, bebek tam 5 saniyede biberondaki sutu icti. Acligi cok belliydi. Hemen marketten alkolsuz malt icecegi aldim. Su anda faydasini goremedim. Gece saat 5 ve cikan sut 20 cc 20 dkda . Tiroidlerimden supheleniyorum
kız birak emsin benim kızım baş parmağı eme eme incelemişti kaynanam bana derdi hic elleme çocuklar böyle çok gelişir gerçekten kiz8min maşallahı vardı halada öyle. Benim oğlanda emmeye çalışıyor ama pek başarılı olamiyi.hatta kızım bütün elini bütünüyle ağzına koyar en sonunda koştururdu kendini.Kilar sizin akliniza uydum eldiveni cikardim bu saat olmus agiz sapirtisina uyandim kebap yiyo sanarsiniz damagini sapla saplata ellerini yiyo hemen yakaladim parmaklarini bu gece cezali eldiven taktim uyudu hemende birdaha baksin dursun cikaracak diye bi gece uykum var onuda elleri yuzunden heder etmim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?