2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Geçti mi geçti gitti canım biz doğum yapmadık ameliyat olduk o kadar acı normal ama sonuç mükemmel yoksa ikinci kez o masaya çıkılır mı bide belden oldum ben ikisini de yürüyerek girdim ameliyathaneye şükürler olsun kalktık bitti gitti 2. Daha iyi geçti bu arada ilkinde 15 gün yatmıştım

Bu kadın doğumcuların yaptigi smear testi degil mi ya kulak cubugu gibi seyle akinti aliyorlar rahim ağzından
Anlamadım ki ondan değil diyor hemşirece
Sen sağlık ocağında yatırmışsın öyle birşey miydi spekulum takıp alıyorlar örneği
T tanem-tane20 benim ikici sezaryendi.ilkinde hiç zorluk çekmemişti.ama bu sefer yokmu ALLAH 'im omrumca onun acısını unutmucam.Rabbim gönül acisi vermesin diğer türlüsü geçiyor iyi kötü
Aynen ya ilki çok rahat geçti benimde, iyi ben rahat atlatıyorum diyerekten girdim ikinci ameliyata
Anam o neydi öyle

Rabbim ailesine sabır versin. Minik meleğimiz de ailesine şefaatçi olsun.

Maşallah canım

Hahah canım ya benimki de mee meee diye ağlıyor

Maşallah canım

T tanem-tane20 kız tanem Seninle yaşayan yaşlanmaz enerjine esprilerine hayranım. Aydın Nazilli İsabeyli de evimiz var kardeşim orda okudu okulunu bitirdi ev hala kurulu duruyor, Geçen sene geldim bi hafta kaldım Denizli Pamukkale falan gezdik. Kısmet olursa yine gelcem. Muhteşem kocan izin verirse ziyaret etmek isterim seni

Benim de yengem Nazilli li abimle orda yaşıyorlar

Adam anasiyla disari salmıyor,tanımadığı insanla mi salacak kız ilahi :))
Hee o da gelir belki sizinle iki dedikodu yapar

sen çok yaşa bacım cok guldum ya

Allah sabır versin ailesine.cok haklısın Cnim Rabbim tüm bebekleri korusun onları bizlere bağışlasın

KIZLAR yusufum kucağımda tlf elimde msj yazıyorum oda tlf ışığına bkip gülüyor. Yaw bu çocuk niye uyumuyor acep evlendirsemmi karısı bksin azcik
Karisi geri iade eder sana merak etme sen
Bende bir saat salladım uyudu diye sevinip yatırdım. Gittim su içmeye, döndüğümde sırıtıp bana bakıyordu
Hâlâ sallıyorum

Oha borc mu olsun dedi elgibi sıraya girip birde borcmu kuzum sana birsey takmadilarmi ay uzulme bana taktilar da ne oldu esim gecen geri aldi onu terketmim diye )
Yok canım takmadılar eşim kendi aldı bir tane bilezik ayıp olmasın onu babama vereyim o taksın dedi kesinlikle izin vermedim buna

tanem kız senin oğlan grip mi olmuştu nasıl iyileşti
Prospan diye bir surup var canim onunla
Ay insallah zati muhterem kocam
Uygun gorurse seni gorusuruZ canim
Bende cok isterim )

Son düzenleme:
Yok canım takmadılar eşim kendi aldı bir tane bilezik ayıp olmasın onu babama vereyim o taksın dedi kesinlikle izin vermedim buna
Masallah kocana ya naparsan yap nekadar kendini paralarsan parala kaderin yazdigini silemiyorsun
Kv bosuna eziyet etmis kendisine kaderinizde varmis zaten o bosuna yirtiniy

Benbunda gece 21:00 de girdim 22:00 kendimdeydim sabah 08:00 ayaklandim hastanede merakimdan odalara bakiniyordum kim neler hazirlamis diye 10:00 da beni saliverdiler demekki bu iyi bi dogum
Anam ikincide hasat ederlerya beni :-((

Kilar sizin akliniza uydum eldiveni cikardim bu saat olmus agiz sapirtisina uyandim kebap yiyo sanarsiniz damagini sapla saplata ellerini yiyo hemen yakaladim parmaklarini bu gece cezali eldiven taktim uyudu hemende birdaha baksin dursun cikaracak diye bi gece uykum var onuda elleri yuzunden heder etmim

Benbunda gece 21:00 de girdim 22:00 kendimdeydim sabah 08:00 ayaklandim hastanede merakimdan odalara bakiniyordum kim neler hazirlamis diye 10:00 da beni saliverdiler demekki bu iyi bi dogum
Anam ikincide hasat ederlerya beni :-((

Bir dahakinde eğer sıkıntın olmazsa Spinal sezeryan ol yarım saat içinde bitiyor her şey odaya geldiğinde çocuğuni da görüyorsun aklın da başında en azından :) ben de 12 saat normal doğum için uğraşınca son anda uça uça ameliyata gittim açılma ilerlemedi olmayınca olmuyor

Canım senin paşa karnı aç olunca saldırmıştır tok olsa o kadar şapırtı olur mu bu arada yemiyor ya fazla kilo alımı nasıl Dr ne diyor? Hep aklımda acaba nasıl duruyor yemeden diye zor veriyorum diyorsun hani 1 saat dayanır en fazla. Acılı baharatlı şeyler tüketmemeye dikkat et canım dün okudum her şeyi götürüyosun o da etkileyebilir. Ben aylardır çocuğa gaz yapar diye çoğu şeyi yiyemiyorum canım neler çekiyor neler

Bazen az yada fazla gelebiliyor. Psikoloji ile de alakalı. Hemen kesildi diye düşünüp kötü etkileme kendini. Bu gece mümkünse güzelce uyu. Uyku süt yapar. Normale döner bir an önce umarım
Aa bebek emmiyormuydu cnm
Canim sut birden kesilmez. Asagiya inmesinde bir problem vardir. Duzenli emziriyor muydun? Kac dk sagdin birde bazen uzun bir sure sagdiktan sonra birden gelir
T Turtleee süt hemen bitmez diyorlar. Belki makine de sorun var benim elektrikli de öyleydi çekmiyordu servise yolladım manuel aldım ve düzenli sagmak gerekirmiş
Tesekkurler cevabiniz icin, normalde bebegim emiyor duzenli. ama ben sutumun gelmedini nasil anladim ? Bebegin karsinsa su iciyordum. Birden yalanmaya basladi. Bende yarim tatli kasigi su vereyim dedim. O kadar hosuna gittiki. Hemen gittim sutumu sagayim,kasikla vereyim su zannetsin daha cok icsin diye. Bir baktim 10dkda sadece 10 cc cikti. Makina calistigina sahit oldum cunku ilk cikan sutler cok yogun geldi sonra azalarak devam ediyor. Damla damla. Daha sonra zar zor 30 cc cikardim iki kere ayri surelerde sagarak, bebek tam 5 saniyede biberondaki sutu icti. Acligi cok belliydi. Hemen marketten alkolsuz malt icecegi aldim. Su anda faydasini goremedim. Gece saat 5 ve cikan sut 20 cc 20 dkda . Tiroidlerimden supheleniyorum

kız birak emsin benim kızım baş parmağı eme eme incelemişti kaynanam bana derdi hic elleme çocuklar böyle çok gelişir gerçekten kiz8min maşallahı vardı halada öyle. Benim oğlanda emmeye çalışıyor ama pek başarılı olamiyi.hatta kızım bütün elini bütünüyle ağzına koyar en sonunda koştururdu kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…