2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çok sığ düşünceler içerisindeler ya ALLAH yardimcin olsun. bizde muhafazakar kesimdeyiz ama bizde hiç oyke şeyler yok.kardeşim iki yıldır sevdiği var ve bayramdan sonra nişan yapacaklar. kayinperderlerin bana çok tuhaf geldiler ya

Cok aciyor be bende iki olsun istiyorum
Olumlu dunya birbirlerine destek olsunlar bize birsey olursa o aci halen icimde

Spinal sezeryan mıydı senin canım acil alınmıştın dimi sen doğuma öyle hatırlıyorum, etraftaki herkes unutuluyor diyor şu an tekrar hamilelik ve doğum bana da uzak geliyor ama unutacağız ve 2.ler gelecek
Genel oldum canim halen aklimda hic cikmiyor aglayasim geliyor dikis yerleri kasiniyor hala gecmedi

Cok aciyor be bende iki olsun istiyorum
Olumlu dunya birbirlerine destek olsunlar bize birsey olursa o aci halen icimde
Aynen ben de oyle dusunuyorum kardes baska bisey yani.. su an cok taze daha zaten insallah 10 tane doguranlarin dedikleri gibi unutuluyordur bu acilar

Bence bunlar muhafazakarligida cok yanlis tanitiyorlar. Sevmek allahin bize bahsettigi en guzel duygulardan sevmeye bile dusmanlar hastalik yani bu.

Bence bunlar muhafazakarligida cok yanlis tanitiyorlar. Sevmek allahin bize bahsettigi en guzel duygulardan sevmeye bile dusmanlar hastalik yani bu.
Aynen Cnim ya, bence hesaplarına geldiği gibi davranıyorlar.kanımca sevimlipanduf olmasaydı istedikleri bi kiz olsaydı eminim bu kadar muhafazakar olmazları.

Aynen Cnim ya, bence hesaplarına geldiği gibi davranıyorlar.kanımca sevimlipanduf olmasaydı istedikleri bi kiz olsaydı eminim bu kadar muhafazakar olmazları.
Asıl olay cuma günü İstanbul’a gelmeleri bakalım olaylar olaylar gelmek isteyecekler ben istemeyeceğim neler olacak ben bile merak ediyorum

Ama biliyomusun boyleleri gercekten var. Simdi Sevimlipanduf ne kadar iyi, dini butun biride olsa kocasiyla nikah öncesi gorustugu icin onların gozunde kotu biri oluyor. Benim kastettigim imam nikahi tabi. Benim esimin halasi boyle bir kadinmis ilahi dinleyip krize girermis kafasini sallayip sozde kendinden geciyor Allah askiyla oysa zirdeli. Oglunu gorucu usulu evlendirdi nisanda yanyana gelecekler diye imam nikahi kiydirdi nisan öncesi hic gorusturmedi sesini duymak bile caiz degilmismis bilmem ne var yani boyle kafada insanlar

T tanem-tane20 benim ikici sezaryendi.ilkinde hiç zorluk çekmemişti.ama bu sefer yokmu ALLAH 'im omrumca onun acısını unutmucam.Rabbim gönül acisi vermesin diğer türlüsü geçiyor iyi kötü
Cok saol ya iyi moral verdin ) iste bu yuzden cok korkuyorum ilkide birseymi sen ikinci ucuncuyu gor diyolarya iste ben bunun acisini atlatamamisim o wc giderken sogukta karnin titremesi idrar sonuna gelirkenki acı aman yarabbim simdi gibi gozumun onunde o titremeler kipirdayamadim yatakta yeminediyorum ucgun oturdum uyumadimn yatinca kalkamiyordum oturdum ucgun ne aciydi ya :-((

Oha borc mu olsun dedi elgibi sıraya girip birde borcmu kuzum sana birsey takmadilarmi ay uzulme bana taktilar da ne oldu esim gecen geri aldi onu terketmim diye )

Nasilsiniz annisler :) uzun zamandir giremiyorum gercekten, Sukurler olsun kizim 11 haftalik oldu, 2 bucuk yasindaki ablasiyla birlikte buyuyup gidiyor:) Buyuk kizim cok seviyor kardesini... Kaydessss Kaydesss diye geziyor kuzummmmm

Ilk zamanlar coooook zorlandm ( lohusalik yuzunden bence ) simdi tamamen duzenim oturdu Bin Sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…