2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İkinci çocuk mu dedin, çok cesaretlisin yiğidim bazen tek çocuk yetmez mi demiyor değilim (bi de galiba benim psikolojim bozuk başka çocuğum olursa sevemem ben en çok güneşi seveceğim diyorum )
Son söylediğini hamilelik boyu ben hep dedim ama 2. doğana kadarmış o
Bebek bakmanın keyfine 2.de varılıyor ama bu seferde ilk bebe rahat vermiyor:)

Yarin 3 ay doktor kontrolu var. Rota asisi var. Menenjit asisi var. Sorulari gozden geciriyorum cünkü psikopatlik aa bakin sorulara 6 aylikken tatile gidecegiz. Bazilari 6. Ayda asi olacagi icin doktor izin vermedi fln diyor da

S Sevimlipanduf Cnim sizin kav
Ah ah o emzirmeye çalışma zaten insanı bitiren haklısın.
Çocuk iştahla emse diğerleri de kolay geliyor insana.
Büyük oğlumda ben de yaşadım sadece uykuda emerdi. Çok zordu. Rabbim kolaylık versin canim
Amin Cnim teşekkür ederim❤kuzum peki butuk oğlun ne kadar emdi? Benim kizim biraz grip kapmış nktim bugün oglaninda burnu tıkandı ilerlememesu için ne ypmsk lazım ya?

Off deme yaa çok korkuyorum son halinden.. sırf bu yüzden yaşım gençken yapmak istiyorum ikinci çocuğu da bari her şey bittikten sonra toparlanma ihtimali olsun
Masallah size dun aksam tuvalette aklima dogumdan ayilincaki acı aklima geldi olecek gibi hissettim
Kendimi ben cok
Korktum dogumdan birdaha cocuk dusunurmuyum bilmiyorum

Ya kızlar bugün s.ocagina gittik 3.ay kontrol için hemşire hpv testide yapalım gelmişken dedi bana akıntıdan örnek alıyorlarmış bende neye uğradığımı şaşırdım yok şimdi yaptırmam dedim o zaman bidahaki geldiğinde hazırlıklı gel yapalım diyor
Ee dedim kadin doguma gidip yaptirsam dedim smer aliyolar o bundan degil dedi
Siz yaptirdiniz mi

Masallah size dun aksam tuvalette aklima dogumdan ayilincaki acı aklima geldi olecek gibi hissettim
Kendimi ben cok

Spinal sezeryan mıydı senin canım acil alınmıştın dimi sen doğuma öyle hatırlıyorum, etraftaki herkes unutuluyor diyor şu an tekrar hamilelik ve doğum bana da uzak geliyor ama unutacağız ve 2.ler gelecek

Ben de pazartesi günü gittim. Hic ole bisi demediler canım

Ben daha önce yaptırdım canım sağlık ocağında, 3 sene falan oluyo yaptıralı. Onu yaptırmak lazım, çok çok önemli. Rahim ağzı kanseri taraması. Pek bir şey hissetmiyorsun, korkma katlanamayacağin bir şey değil

Kizlar benim kiz yatarken kollari yukari uzattiginda bazen titrio kollari bazem aglatkende oluyo havaya uzanmis o kollar titriyor anormal bir durum mu doktora gitmek gerekir mi

Yok canim normal o 6 aya kadar.bir refleks Adida vardi ama suan hatirlayamadim. Kendilerini uyandirmasinlar bu refleksle diye sadece kollari kundak yaparlar mesela

Kendimi ben cok
Ben normal doğum yaptım ve çok sancı çektim bi daha asla doğurmam diyordum hatta eşime de dedim sakın yanıma bile yaklaşma bi daha çocuk mocuk yok diye ama kardeş olayı önemli bence tatmasını istiyorum bunu ondan dedm. Bide çok beklersem asla yapamazmışım gibi geliyor hazır işin içindeyken şöyle 2-3 sene sonra olaydan çok soğumadan ikinci de olsun bitsin diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…